Използването на уникални технологии в протокола Firo, насочени към решаване на основните проблеми и подобряване на функциите на основната криптовалута, осигури широка подкрепа за altcoin в криптовалутната общност. Създателите на монетата имат добре дефинирани планове за по-нататъшното й развитие, включително намаляване на времето за проверка, засилване на защитата на мрежата срещу DDoS атаки.

Нека да разберем бъдещето на криптовалутата Firo в нашата прогноза за цените на XZC за 2020-2025!

Zcoin (XZC) Основна стойност

Firo използва протокола Zerocoin, за да осигури анонимност на транзакциите по уникален и мащабируем начин. Протоколът, първоначално замислен като разширение за биткойн, ви позволява да изпращате монети, които нямат история на транзакциите. 

При изпращане на Firo процесът протича точно по същия начин, както в случая с биткойн и всички транзакции се записват в публичния регистър. Но протоколът включва унищожаване на вашите монети Firo за сечене на Zerocoin. Zerocoin са нови монети без история на транзакции.

Основната област на разработка е технологията с нулеви знания. Firo предложи собствена концепция за транзакциите. Криптовалутата не се прехвърля от един потребител на друг. Вместо това системата унищожава сумата на превода в сметката на подателя и генерира подобна сума на средствата в портфейла на получателя.

Както вече споменахме, цифровите пари на Firo нямат история. В сравнение със Zcash има и други характеристики на проекта:

  • Скриване на сумата на транзакцията. Zcash скрива всякаква информация, XZC не показва източника на превода и получателя, но оставя преведената сума отворена;
  • Скорост на обработка на данни. Прехвърлянето на Firo се потвърждава за няколко секунди, цифровите пари на ZEC могат да бъдат потвърдени за няколко минути;
  • Съхранение на информация. Zcash спестява по-малко място поради дългата обработка на данни, XZC е по-голям, което може да създаде проблеми в бъдеще.

Firo използва RSA устройство, за да запази анонимността. Подобна технология е разработена през 1993 г. Този криптографски механизъм за криптиране вече се е доказал на практика и е доста надеждна защита на личните данни.

Име на проекта Фиро
Стоков символ XZC
Тип актив Монета
Тип мрежа Блокчейн
Curr. Цена 8,16 долара
Curr. Доставка / Общо предлагане 9 409 993 XZC / 21 400 000 XZC
ROI от старта 2 117,51%
Дата на стартиране Септември 2016 г.
Официален уебсайт https://zcoin.io/

История на цените на Firo

zcoin история на цените

Първият връх на криптовалутата Firo беше на 19 октомври 2016 г. Това беше свързано с началото на листингите на няколко борси. През декември 2017 г. Firo пуска Znodes, които стимулират високопроизводителни възли, за да поддържат частни операции Zerocoin и здрава разпределена мрежа. Наградите на основателя са намалени наполовина. На 26 декември се случи най-високата цена от $ 169,99. 

През 2018 г. цената постепенно спадаше до 40 долара. През юни 2019 г. пикът на цената на Firo беше 14 долара. В края на 2019 г. цената спадна до $ 3. Сега цената се покачва, днес едно Firo е равно на 8,6 долара.

Технически анализ на Firo

Е, всъщност няма никакъв опит в техническия анализ на криптовалутата Firo. Ето обаче общата оценка за XZC от няколко търговци & анализатори на TradingView.

технологичен анализ xzcПрогнози за пазара на Firo (XZC) на TradingView; екранната снимка е направена на 02/06/20

Прогноза за цените на Firo (XZC) за 2020-2025

Анализаторите по различен начин оценяват потенциала на криптовалутата Firo. От една страна, потребителят получава удобни цифрови пари, работещи в условия на повишена анонимност. Блокчейн системата осигурява мрежова сигурност и децентрализация.

От друга страна, много експерти подчертават липсата на оригинални идеи. Други криптовалути също осигуряват поверителност; никой специалист няма да се ангажира да прогнозира успешното развитие на проект само въз основа на този фактор.

Някои анализатори са оптимисти за бъдещето на Firo. На настоящия етап на развитие е наистина трудно да се предвиди растежът му, но с въвеждането на нови технологии и разширяването на потребителския потенциал криптовалутата може да стане търсена.

# 1. Крипто Ground XZC Прогноза на цените за 2020-2025

Печелившо е да инвестирате във Firo (XZC) в дългосрочен план. В дългосрочен план източникът означава, че прогнозата на Firo е за период от 5+ години. Техническият анализ, използващ алгоритъма, казва, че цената на Firo (XZC) няма да намалее или да падне или да намалее в дългосрочен план. 

През 2021 г. цената на един XZC ще бъде $ 6,9439. Цената на Firo (XZC) през 2022 г. ще бъде около $ 53,5741. Според прогнозата и алгоритмичния анализ, цената на 1 Firo (XZC) ще бъде около $ 112,9359 през 2025 г..

# 2. Прогноза за цената на инвеститора в портфейла за Firo за 2020-2025

XZC е лоша дългосрочна (1-годишна) инвестиция. Цената на Firo може да спадне от 8.166 USD на 0.415 USD. Промяната ще бъде -94.920%. Въпреки това цената може да се промени до $ 13,066 през 2021 г. През 2025 г. цената може да достигне $ 40,830. 

# 3. Прогноза за цените на Firo (XZC) за 2020 г. от Coinpredictor

За един месец монетата може да се промени с -59,9% до 3,09 долара, а за 3 месеца -50,6% до 3,8 долара. Дългосрочната прогноза показва, че Firo ще поевтинее.

Купете XZC от Changelly с USD, EURO или GBP

купете xzc на ChangellyКупете Zcoin (XZC) с USD, EURO или GBP онлайн за минути. Приемат се кредитни карти.

Опровержение: Тази статия не трябва да се разглежда като предлагаща препоръки за търговия. Пазарът на криптовалута страда от висока волатилност и от време на време произволни движения. Всеки инвеститор трябва да проучи множество гледни точки и да е запознат с всички местни разпоредби, преди да се ангажира с инвестиция.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me