Новият блокчейн Algorand (ALGO) обхвана света на криптовалутите. По време на продажбата на символи, Алгоранд събра над 60 милиона долара и продаде 25 милиона ALGO. След приключване на първата серия от продажби, Algorand постигна листинг на най-големите криптовалутни борси Binance, OKEx, Huobi и KuCoin. Блокчейнът и криптовалутата са създадени през 2019 г. от фондация Algorand, базирана в Сингапур.

Механизмът за консенсус на Algorand насърчава ефективността, сигурността и отвореността на децентрализираната мрежа. С новия консенсус, пропускателната способност на транзакциите Algorand свободно се конкурира с добре познатите финансови и платежни системи и също така е проектирана за мащабируемост до милиарди възли.

В момента инвеститорите са предпазливи при влагането на пари в новия алткойн поради съмнения относно твърдените огромни разходи за проекта. Нека да разгледаме работата на новия блокчейн, а също така да разгледаме перспективите за монетата ALGO, развитието в най-новата ценова прогноза от Changelly!

Основна стойност на Алгоранд

Блокчейнът Algorand има свой собствен официален ALGO токен. За първоначалното му разпространение беше използван IEO на борсата Binance. Токените бяха разпространени чрез холандски търг, защото създателите са сигурни, че самият пазар трябва да определи стойността на монетата. Холандският търг е търг, при който стойността се извиква не във възходящ ред, а по-скоро в низходящ ред.

Разпределение на токени ALGO

Какви са холандските търгове?

Основни характеристики на мрежата:

  • Децентрализирана икономика. Децентрализацията е от съществено значение за бизнеса и всички потребители на стоки и услуги. Тъй като икономиката става по-цифрова, безпроблемна и прозрачна, бизнесът трябва да използва технологии, които включват децентрализация, за да не загубят стратегическото си значение и да се стремят да запазят своя потенциал.
  • Сигурност и мащабируемост. Протоколът гарантира висока скорост на обработка на плащанията, сравнима с финансовите системи от световно значение.
  • Пълно завършване на сделката. Това е иновативно развитие на Алгоранд. Блокчейнът осигурява незабавно и безусловно завършване на транзакции без разклоняване. Други блокчейни страдат от несигурност и липса на транзакционна цялост, но тук този проблем е решен.
  • Използване на научни изследвания и влиятелни бизнес партньори. Algorand си сътрудничи с доверени бизнес лидери, работещи в световно известни компании.
Име на проекта Алгоранд
Стоков символ АЛГО
Тип актив Монета
Тип мрежа Блокчейн
Протокол за консенсус Чист PoS
Curr. Цена $ 0,265764
Curr. Доставка / Общо предлагане 455,772,428 ALGO / 2,987,044,271 ALGO
ROI от старта -91,89%
Дата на стартиране 16 април 2019 г.
Официален уебсайт https://algorand.foundation/

История на цените на Алгоранд

диаграма на цените на алго

Algorand е добавен към CoinMarketCap на 21 юни 2019 г. Цената е $ 3,28 и е най-високата цена за криптовалута ALGO за всички времена. Оттогава ALGO започва да намалява скоростта си. Незначителни увеличения бяха наблюдавани по време на добавянето към списъка на OKEx през юни.

НОВ СПИСЪК: (АЛГО) Скоро на разположение в OKExhttps://t.co/orWmmps6TQ

– OKEx (@OKEx) 20 юни 2019 г.

Сега цената на монетата спада. Дори началото на програмата за залагане на Binance не помогна на монетата да влезе в положителна тенденция. От началото на септември цената на ALGO спадна за $ 0,05.

Технически анализ Algorand

Е, всъщност няма никакъв опит в техническия анализ на криптовалутата Algorand. Тук обаче е обобщената оценка за ALGO от няколко търговци & анализатори на TradingView.

джаджа algoПрогнози за пазара на Algorand (ALGO) на TradingView; екранната снимка е направена на 09/12/19

Репутация на общността на Алгоранд

Мнението на крипто общността е доста противоречиво. Потребителите на Bitcointalk определено чакаха монетата. Надеждите им обаче не се сбъднаха. Погледнете този коментар от JeffBrad12:

Това е причинено от цената за всеки алгоранд е надценена. Предполагам, че ще видим, че тези инвеститори ще бързат да извадят парите си от алгоранд и след това ще се опитат да търсят следващия IEO, който изглежда толкова тъжен за алгоранд, защото получаваше голямо сметище. Този път хората се стремят към повече от 3 пъти възвръщаемост на всяка инвестиция.

Веднага след списъка на големи крипто борси, общността беше впечатлена:

Повечето от големите борси като oKex, Huobi, Kucoin, Bitmax, Bibox изброяват тази монета. Изглежда в рамките на много кратко време монетата ALGO се превръща в основна криптовалута. Току-що забелязах, че Binance също е готов да изброи тази монета! Чувствам се зле, че не ми пукаше за този проект миналата година! Сега предполагам, че монетата ALGO ще се превърне в една от най-добрите монети в краткия списък на CMC!

Някои от потребителите твърдят, че монетата е свръх:

Хората трябва да бъдат мъдри и да не купуват хайпа, оценката е луда и очаквам да видя цената дъмпингова с времето, оценка от 24 милиарда долара, времето е добре свързано и очаквам да изброят на много от добрите борси в пространството просто не дръжте дълго

Да, прав си. Не бива да купуваме монети на хайпа пазар. Главно при раждане на монета и свръх след изброяване на обмен. Трябва да изчакате някога за покупка, защото монетата трябва да се върне на реалната си цена IMO. Късмет

Ако погледнем диаграмата на Google Trends и я сравним с ценовата история, можем да видим общата корелация:

тенденция цена НАПРЕД

Възгледи на влиятелите на Алгоранд

Muneeb Ali, главен изпълнителен директор и съосновател на Blockctack, сподели мнението си за проекта Algorand:

Често повдигам червени знамена за крипто, че не ангажира достатъчно (истински) учени.

Алгоранд е глътка свеж въздух.

Те имат най-добрите криптографи (@silviomicali) и топ разпределени системни учени (Зелдович).

Отказ от отговорност: Аз не съм инвеститор.

– Muneeb (@muneeb) 23 май 2019 г.

Крипто търговец, Parabolic Beastlorion беше буквално шокиран от резултатите на ALGO IEO:

изчакайте. Какво? Това не може да е правилно. $ АЛГО pic.twitter.com/Kk0HYWjnxE

– Beastlorion (@Beastlyorion) 22 юни 2019 г.

Мелтем Демирорс, крипто инвеститорът и съветник, изложи някои моменти за ALGO:

първият @Algorand токен акция току-що бе изчистена на 2,40 долара (холандски търг) за 25 милиона Algos@CoinList проведе търга, а американските инвеститори бяха блокирани от участие

подразбираща се пазарна капитализация на мрежата на Алгоранд сега $ 24B (Ethereum е $ 28B)

банани &# 127820;https://t.co/6wVlpr4wMP

– Meltem Demirors (@Melt_Dem) 19 юни 2019 г.

Прогноза за цената на WalletInvestor ALGO за 2020-2025

Според системата за прогнози на WI, ALGO е лоша дългосрочна (1-годишна) инвестиция. Цената на Algorand може да спадне от 0,265 USD на 0,0731 USD. Промяната ще бъде -72.430%. Според настоящите данни Алгоранд (АЛГО) и потенциално нейната пазарна среда е в мечи цикъл последните 12 месеца.

Прогноза за цените на DigitalCoinPrice за бъдещето

Цената на Algorand (ALGO) ще се увеличи според прогнозните данни в бъдеще. Algorand (ALGO) е печеливша инвестиция. Цената на Algorand (ALGO) няма да е надолу. Цената на 1 Algorand (ALGO) може приблизително да достигне $ 0,49185546 USD за 1 година, 2 пъти почти от текущата цена на Algorand. През 2023 г. цената на един ALGO ще бъде около $ 0.74301309.

Какво да очакваме от Алгоранд през 2020 г.

Много проекти се борят да създадат изкуствени стимули, които регулират поведението на потребителите. Алгоранд в това отношение открито и честно казва, че потребителите могат сами да решат какво да правят с монетата, както и колко ще струва. Протоколът е прост и предсказуем, подобно на класическите протоколи като HTTP или TCP, при които се грижим само за това пакетите да се движат нормално в мрежата, а не някои стимули.

Криптовалутата е много млада и перспективите й зависят само от развитието на блокчейна и прилагането на точки от пътната карта. Ако бъдат изпълнени всички бъдещи планове на екипа, монетата може да струва $ 1 до края на 2020 г..

Опровержение: Тази статия не трябва да се разглежда като предлагаща препоръки за търговия. Пазарът на криптовалута страда от висока волатилност и от време на време произволни движения. Всеки инвеститор трябва да проучи множество гледни точки и да е запознат с всички местни разпоредби, преди да се ангажира с инвестиция.

Относно Changelly

Changelly е сигурна незабавна криптовалута, която има на разположение 150+ криптовалути, които могат да бъдат заменени и закупени на най-добрите пазарни цени. Работейки от 2015 г., платформата и нейното мобилно приложение привличат над милион посетители месечно, които всички се радват на бърз и лесен обмен, ниски прозрачни такси и денонощна поддръжка на живо.