През 2015 г. Ethereum представи интелигентни договори, които по-късно разшириха технологичните граници за разработчиците на децентрализирани приложения (dApp). Само за три години крипто пазарът беше натъпкан с хиляди ICO и токени, които обещаваха да направят света по-добро място. Времето и силно конкурентната среда изтриха повечето проекти за криптовалута, като същевременно запазиха най-силните. С цел да се превърне в децентрализирана версия на NASDAQ и Visa едновременно, Kyber Network нахлу в крипто индустрията през 2017 г..

Основна стойност на Kyber Network (KNC)

Kyber Network е изцяло верижен протокол за ликвидност, насочен към улесняване на суаповете за токени ERC-20. Протоколът Kyber Network обединява ликвидността от различни източници и я предоставя на една мрежа. Сделките се извършват само с една транзакция и се отразяват в блокчейна, като по този начин се осигурява прозрачност, докато dApps или други крайни потребители получават най-добрите цени за търговия.

kyber мрежа

Kyber Network служи не само като обмен, но също така предоставя солидни API, които позволяват на потребителите на Ethereum да получават плащания във всякакви цифрови активи. Това означава, че ако сте потребител на цифрова услуга, която от своя страна използва Kyber Network, можете да платите във всяка криптовалута (BTC, BCH и т.н.), докато търговецът ще получава плащания в ETH или в други жетони.

KNC е естествен токен, който работи в рамките на платформата Kyber Network. KNC захранва екосистемата и улеснява безпроблемната работа на протокола за ликвидност на Kyber Network. Когато се инициира размяна, мрежата таксува малко количество KNC токени в резерва. Следователно таксите KNC се използват за възнаграждение на маркет мейкърите и за покриване на оперативни разходи.

Според техническия документ на Kyber Network събраните токени на KNC от таксите, след заплащане на оперативните разходи и на поддържащите партньори, ще бъдат изгорени, т.е. извадени от обращение. Основната причина за изгарянето на токена KNC е да се спести мрежата в таксите за газ, като се ограничат повикванията на функцията.

Що се отнася до факта, че KNC е ERC-20 маркер, той може да се съхранява в портфейли на Ethereum като MyEthereWallet, MetaMask и т.н..

Име на проекта Kyber Network
Стоков символ KNC
Тип актив ERC-20
Curr. Цена $ 0,4799
Curr. Доставка / Общо предлагане 179 690 943/211 322 492 KNC
ROI от старта -74,04%
Дата на стартиране 2017 г.
Официален уебсайт https://kyber.network/

История на цените на Kyber Network (KNC)

kyber мрежа цена

Токенът KNC достигна най-добрата си цена в славната за криптовалутите 2018 година. Най-високата цена от $ 6 беше регистрирана на 9 януари 2018 г. През 2018 г. цената на KNC се движеше с волатилни влакчета и драстично се понижи в средата на годината. Оттогава KNC никога не се е търгувало над $ 1. Днес KNC струва около 50 цента, което не е толкова лошо при настоящата пазарна ситуация.

Технически анализ на Kyber Network (KNC)

Всъщност нямаме технически анализ на криптовалутата KNC. Ние обаче обобщихме техническия анализ на потребителите на Trading View.

KNC

Прогноза за цените на Kyber Network (KNC) за 2020-2025

Източници като Wallet Investor, Digital Coin и Crypto Ground предоставят доста оптимистични прогнози относно стойността на KNC.

# 1. Прогноза за цената на Wallet Investor Kyber Network (KNC) за 2020-2025

Според Wallet Investor KNC не е толкова добра дългосрочна (1 година) инвестиция. Дългосрочният потенциал за печалба е + 3.39% годишна печалба. И все пак, с петгодишна инвестиция, очакваната печалба ще бъде около + 50,33%. Прогнозата за цената на Wallet Investor предполага, че цената на KNC ще бъде приблизително 0,711 долара до 2025 г. Ако ще придобиете токени KNC за 100 долара, вероятно ще получите до 150 долара за пет години.

# 2. Прогноза за цената на цифровата монета Kyber Network (KNC) за 5 години

Платформата за прогнозиране на Digital Coin казва, че KNC е добра инвестиция, тъй като цената на KNC ще се увеличи в бъдеще. Въз основа на прогнозните си данни, стойността на токена KNC може да достигне $ 1,23 за две години и до $ 2,23 до 2025 г. Ако инвестирате $ 100 в покупка на KNC днес, може да получите около $ 447 за пет години.

# 3. Прогноза за цените на Crypto Ground Kyber Network (KNC) за 2020-2025

Вътрешният алгоритъм за дълбоко обучение на Crypto Ground прогнозира, че цената на KNC ще бъде около 30,62 долара до 2025 г., което според източника прави KNC наистина печеливша инвестиция. Неговият алгоритъм обаче предсказва и срив на KNC през 2021 година.

Купете Kyber Network (KNC) от Changelly с USD, EUR, GBP

KNC токенът може лесно да бъде закупен с USD, EUR, GBP на незабавен обмен Changelly. Приемат се банкови карти.

[add-changelly-widget от = usd до = knc]

Долна линия

Ценовите прогнози за такъв нестабилен пазар като крипто винаги са трудни за изпълнение. Както виждаме, всяка платформа предоставя различни прогнози по отношение на цената на KNC. Всички те обаче прогнозират растеж на KNC, което прави Kyber Network (KNC) добра инвестиция.

Относно Changelly

Changelly е сигурна незабавна криптовалута, която има на разположение 150+ криптовалути, които могат да бъдат заменени и закупени на най-добрите пазарни цени. Работейки от 2015 г., платформата и нейното мобилно приложение привличат над милион посетители месечно, които всички се радват на бърз и лесен обмен, ниски прозрачни такси и денонощна поддръжка на живо.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me