В Япония системата за електронни разплащания MonaCoin се популяризира активно. Монетата действа като инструмент за сетълмент при покупка на офлайн / онлайн продукти на виртуални етажи за търговия, чийто брой непрекъснато нараства. Транзакциите се извършват през терминала Zaif, който извършва финансови транзакции в Япония с участието на криптовалути.

Наскоро цената на криптовалутата MONA достигна над 2 долара. Какви са перспективите на Monacoin crypto? Можете да разберете всичко за бъдещето на MonaCoin в тази прогноза на цените за следващите пет години.

MonaCoin (MONA) Основна стойност

Пускането на MONA се състоя на 1 януари 2014 г. в ni-channeleru – мегафорумът в местната мрежа (обявени са повече от 600 платформи), който беше първият, който предложи селището с тази монета. След реклама в WBS TV Network Tokyo, оживен интерес към първата национална криптовалута обхвана цялата страна и привлече вниманието на инвеститори от други страни.

Първата японска криптовалута е разклонение на LTC и е децентрализирана 2P2 екосистема с отворен код. Идеята за създаването принадлежи на г-н Watanabe (не рядък прякор в Япония). Все още не е възможно да се установи истинската самоличност на автора. Съществува известен паралел с основателя на Биткойн Сатоши Накамото, който също пази инкогнито.

Манталитетът на японските граждани, които се стремят да използват изключително местни продукти, обяснява появата и прилагането на идеята. Японците отдавна се нуждаят от собствена криптовалута, с която могат да плащат за стоки и услуги.

Инкогнито на автора на криптовалутата MonaCoin не е единствената съмнителна заслуга на проекта. Също така е невъзможно да се установи самоличността на екипа за разработка. Пътната карта е само за вътрешна употреба, плановете на разработчиците остават тайна за обществеността.

Като разклонение на LTC, криптовалутата MonaCoin се основава на електронната верига блокчейн Litecoin. Техническите параметри на Blockchain MonaCoin са представени в таблицата:

Параметър Обяснение
Време за генериране на блокове 1,5 минути
Награда на миньорите 25 монети за всеки генериран блок. Половината се случва двойно на всеки 3 години или след генерирането на всеки 1 051 милиона блока
Затруднение на блока Регулира се от алгоритъма Dark Gravity Wave (DGW), което усложнява генерирането на всеки следващ блок във веригата EPS блокчейн
Хеширащ алгоритъм Първоначално Scrypt. След генериране на 450 000 блока, Lyra2RE (v2) е интегриран в електронната архитектура, която не е достъпна за чипове ASIC.
Протокол за консенсус Доказателство за работа

История на цените на MonaCoin (MONA)

история на цените на monacoinГрафик на цените на MonaCoin (MONA)

Историята на цените на Monacoin имаше няколко върха. Най-високата цена за всички времена се случи на 6 декември 2017 г. Монетата MONA достигна $ 20,23. Цената никога повече не е била толкова висока. От този момент постепенно се спускаше. Сега цената на един MONA е $ 1,32.

Технически анализ на MonaCoin

Нямаме точен технически анализ. Имаме обаче обобщено мнение за технически анализи от източника на Trading View.

мона технологичен анализ

Екранната снимка е направена на 20.03.2020

Прогноза за цените на MonaCoin (MONA) за 2020-2025

Тук имаме широк спектър от мнения от различни източници. Разберете всички прогнози за цените по-долу.

# 1. Цифрова цена на монети MONA Предвиждане на цените за 2020-2025

Цената на MonaCoin (MONA) ще се увеличи. Според източника криптовалутата MONA е печеливша инвестиция. През 2021 г. цената на MonaCoin може да достигне 3 долара. До края на 2022 г. цената ще достигне 3,5 долара. През 2023-2025 г. цената постепенно ще се покачи и ще достигне 7 долара.

# 2. Прогноза за цената на инвеститора в портфейла за MonaCoin (MONA)

Според Wallet Investor MONA е лоша дългосрочна (1-годишна) инвестиция. Цената на MonaCoin може да спадне от 1.329 USD на 0.1041 USD. Промяната ще бъде -92.170%. До края на 2025 г. цената ще намалее до 0,022 долара.

# 3. Прогноза за криптовалутна цена за 2020-2025

Въз основа на данните може да се предвиди, че е изгодно да се инвестира в MonaCoin (MONA) в дългосрочен план. Цената на MonaCoin (MONA) след 5 години ще бъде около $ 11,7559.

Долна линия

Както можете да видите, криптовалутата MonaCoin може да бъде добра инвестиция. Моля, не забравяйте, че крипто пазарът е нестабилен, затова се уверете, че сте разбрали всички подробности за монетата. Винаги можете да си купите друга криптовалута чрез платформата Changelly.

Относно Changelly