Прогноза за цените на Polymath (POLY) 2020, 2022, 2025

Polymath предоставя платформа за издаване на жетони и подчертава спазването на всички законови процедури. В резултат на това трябва да се получи т. Нар. Security Token (ST20), който отговаря на всички законови изисквания за ценни книжа. С други думи, оказва се, че токенът е юридически еквивалентен на ценни книжа и отговаря на всички изисквания на регулаторите, като SEC.

Polymath предоставя платформа за емитенти на ценни книжа (акции, облигации и др.), Които искат да токенизират своите ценни книжа и за инвеститори, преминали процедурата KYC. Какви са другите характеристики на проекта? Какви са перспективите на жетона POLY? Разберете в новото предсказване на цените на Polymath (POLY) от Changelly!

За какво е Polymath (POLY)?

В системата има два вида активи:

  • токен за полезност;
  • маркер за сигурност.

Първият тип токени позволява на собствениците им да имат достъп до продуктите по проекта. Броят на символите на защитните символи показва размера на вашия дял в проекта. Собствениците на защитни токени получават дивиденти от компанията. Всички акционери на проекти стават притежатели на вътрешни токени. Тъй като символите за сигурност са ценни книжа, те попадат в обхвата на държавното регулиране.

Проектът Polymath е създаден, за да опрости и намали цената на тези процедури. Правна подкрепа, децентрализирана платформа за наддаване и ниски комисионни, създадени в едно поле са трите основи, които са необходими за успешен проект.

Платформата Polymath е многостепенна и има четири основни инструмента:

  • Протокол, което ви позволява да използвате интелигентни договори за определяне и спазване на условията на цифровите токени;
  • Приложения на Polymath е разнообразен незадължителен набор от управление на ценни книжа;
  • Правна подкрепа включва инструменти за подпомагане на адаптирането на производството на цифрови активи към регионалната среда;
  • Обмен е независима платформа за търговия, където можете да обменяте или продавате токени.

Токенът POLY се използва за плащане на всички действия и услуги на платформата Polymath. Този маркер е маркер за помощна програма на стандарта ERC20 и може да се съхранява в портфейли на Ethereum с поддръжка за съхранение на токени от стандарта ERC20.

Екипът на проекта е съсредоточен в Канада и се състои от известни професионалисти. Като цяло проектът вдъхва доверие. Много силна маркетингова компания, популяризираща проекта.

Име на проекта Polymath
Стоков символ ПОЛИ
Тип актив ERC-20 Token Standard
Тип мрежа Ethereum Blockchain
Curr. Цена $ 0,033767
Curr. Доставка / Общо предлагане 438 789 728,02 ПОЛИ / 1 000 000 000 ПОЛИ
ROI от старта -95,76%
Дата на стартиране 2017 г.
Официален уебсайт https://polymath.network/

Анализ на цените на Polymath

В началото на февруари 2018 г. цената на криптовалутата Polymath започна значително да нараства, като през първите две седмици на месеца се повиши от 0,60 до 1,20 долара. Това се случи на фона на силен спад в американските фондови индекси.

Американците&Индексът P 500 по това време падна с повече от 10%. Основното обяснение за повишаването на цените на POLY в началото на този месец е спадът в цените на американските акции. Много инвеститори в криптовалута вярват, че в бъдеще парите постепенно ще преминават от американския фондов пазар към криптовалутата.

диаграма на цените на поли

От този момент цената на монетата започна бавно да пада, сега стойността на криптовалутата Polymath (POLY) е $ 0,0332.

През май 2019 г. екипът обяви разработването на Polymesh Blockchain. Платформата ще бъде пусната през 2020 г..

Технически анализ на Polymath

Е, всъщност няма опит в техническия анализ на криптовалутата Polymath. Тук обаче е обобщената оценка за POLY от няколко търговци & анализатори на TradingView.

джаджа polymathПрогнози за пазара на Polymath (POLY) в TradingView; екранната снимка е направена на 18.09.19

Прогноза на цените на Polymath (POLY) за 2020-2025

240 милиона долара POLY бяха предоставени на участниците, регистрирани до януари 2018 г. От старта списъкът на партньорите стана по-широк. Има t-Zero (блокчейн, който подобрява Уолстрийт), Minthealth (блокчейн за здравеопазване), BlockEstate (блокчейн за недвижими имоти). Всъщност Polymath няма много конкуренти, можем да си спомним само Harbor and Swarm Fund. Всички тези фактори предсказват светло бъдеще за криптовалутата.

# 1. Прогноза за цената на Walletinvestor за 2020, 2022, 2025

През 2020 г. цената ще бъде приблизително 0,07 щ.д.4949. След 5 години цената на монетата е малко вероятно да се промени, тя ще бъде почти същата, на стойност $ 0,0747.

# 2. Прогноза за цената на Digitalcoinprice за 2020, 2025

Цената на монетата постепенно ще се увеличава: през 2020 г. – $ 0,06279, и през 2025 г. – $ 0,1407.

# 3. Крипто-рейтинг Ценова прогноза за 2020, 2025

Крипто-рейтинговата прогнозна цена за POLY има изключително положителна тенденция. С течение на годините цената на една монета само ще се увеличава. През 2020 г. курсът на криптовалута Polymath ще бъде 0,229 долара. След 5 години цената на POLY ще достигне $ 0,3435.

Купете POLY на Changelly с USD, EURO или GBP

Купете POLY от ChangellyКупете Polymath (POLY) с USD, EURO или GBP онлайн за минути. Приемат се кредитни карти

Опровержение: Тази статия не трябва да се разглежда като предлагаща препоръки за търговия. Пазарът на криптовалута страда от висока волатилност и от време на време произволни движения. Всеки инвеститор трябва да проучи множество гледни точки и да е запознат с всички местни разпоредби, преди да се ангажира с инвестиция.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map