Сред всички криптовалути, изброени в Changelly, има малко популярни като Stellar (XLM) Lumen. Той се гордее с това, че има висока достъпност, адаптивност и бързи транзакции. Всичко това гарантира, че както крипто ентусиастите, така и бизнес ориентираните общности следят отблизо развитието на XLM.

В тази статия ще говорим за ценовите очаквания на Stellar Lumens (XLM) през 2020 г. и 2025 г. Бихме искали да обясним защо криптовалутата Stellar е добра инвестиция и изгодно ли е да се купуват XLM монети през 2020 г..

Най-лошата година в историята на цените на XLM беше 2018 г., както за почти всяка монета. Текущата година не показва положителна тенденция за цената на лумените на Steller, тъй като тя продължава да пада в стойност от 1 януари 2019 г., цената на XLM намаля от $ 0,11 до $ 0,7 USD за монета общо с 37%.

През февруари 2019 г. предвидихме сериозно увеличение на цената на лумените в средата на 2019 г., което всъщност се случи – при пикови стойности, цената XLM в Май 2019 г. достигна ~ $ 0,16 USD когато BTC започна ралито си.

График на цените на XLM лумени 2019Висока цена за звездни (XLM) лумени през 2019 г. Източник: Coin360.com

За какво са звездни лумени?

Stellar е един от алткойните, които не са проектирани въз основа на изходния код на Биткойн. Платформата Stellar е доставчик на валутни сделки, който работи в реално време чрез своята вътрешна монета – Stellar Lumens (XLM). Той е основан от Джед Маккалеб и Джойс Ким, докато все още са работили по системата Ripple в началото на 2014 г..

По-късно монетата XLM е възстановена като независим проект, задвижван от Stellar Lumens. Сега Stellar е разработена от Stellar Development Foundation, организация, основана в подкрепа на поддръжката и финансирането на крипто.

въпреки това, Звезден е повече от просто криптовалута. Проектът Stellar създаде редица различни услуги на върха на платформата. Понастоящем проектът предлага издаване на токени, децентрализиран обмен и настолен клиент.

Монетата също така предоставя Horizon API, решение, което предлага използването на технологиите Stellar за изграждане на нови приложения. Широките технологични функции на монетата подобриха както прогнозите за цените на Stellar, така и възможностите за нейното прилагане.

Прочетете повече за Stellar в съответната статия.

Някои от случаите на използване на Stellar са:

  • Микроплащания в рамките на бизнес и между частни субекти
  • Изпращане на парични преводи
  • Мобилен обхват за финансови услуги
  • Подобряване на сигурността на транзакциите
  • Автоматична обмяна на валута

Stellar вече е внедрен в бизнес процесите на такива компании като Deloitte, Parkway Projects и някои други. Удобството на работата на монетата често се посочва като една от основните причини за позитивността на повечето прогнози за цените на XLM.

Stellar (XLM) Lumen Live Price

Тук можете да намерите XLM Live Price.

Stellar Lumen (XLM) Последни новини

Организацията с нестопанска цел Stellar Development Foundation (SDF) отказа да продължи да работи върху 2 милиарда. XLM сред потребителите на Messenger на Keybase. Причината за SDF нарече масовата регистрация на фалшиви потребители.

звездно съобщение

Нито SDF, нито Keybase могат да филтрират такъв брой акаунти. Не искаме да награждаваме такива хора, а Keybase не иска такива потребители. Решихме да затворим въздушната каска

Анализ на цената на XLM Lumens от пускането през 2017 г.

График на цените на Stellar XLM 2017Диаграма на цените на Лумени за 2017 г. Източник: Coin360.com

Забележка: графиката за история на цените на XLM, представена по-горе, е логаритмична, така че реалната разлика във височината на нейните върхове е по-значителна, отколкото изглежда.

Stellar Lumens, единиците цифрова валута на проекта, имат ниска цена за монета. Тези монети се купуват (или инвестират в тях) предимно в значителен брой. Почти три години след внедряването на платформата цената за 1 XLM лумен беше около 0,2 цента.

Графиката на историята на цените на Stellar показва, че първото значително увеличение на цената на XLM се е случило през май 2017 г. Стойността му се е доближила до малко над 5 цента за монета; цената на монетата беше 25 пъти по-голяма от стойността й през предходните години.

Друг голям скок на цената му започна през ноември 2017 г. Възходящата тенденция достигна своя връх през 4 януари 2018 г., когато цената достигна настоящия си рекорд от 85 цента.

Анализ на звездните цени за 2018 г. & 2019 г.

История на цените на лумените 2018-2019История на цените Stellar (XLM) от януари 2018 до февруари 2019 на Coin360.com

От своя връх през януари цената на Stellars е в низходящ тренд. Въпреки това, за разлика от други криптовалути (повечето от които също се понижават в цената), волатилността на XLM също осигури на монетата няколко значителни увеличения на цената.

Анализът на цената Stellar показва, че монетата е отбелязала значителен ръст през април и юли. Независимо от това, цената на Stellar сега е десет пъти по-ниска, отколкото в началото на годината.

От февруари 2019 г. обаче Stellar преживя пик на цената от ~ 0,16 $ през май с общо покачване от 40% на положителни новини за Wirex, Базираната във Великобритания, регулирана от FCA платформа за разплащане без граници, ще създаде 26 стабилни монети на блокчейна на Stellar за граждани на ЕС.

Технически анализ на XLM

Няма да се преструваме, че имаме опит в техническия анализ, но ето обобщената оценка за Stellar Lumens (XLM) от няколко търговци & анализатори на TradingView.

Технически анализ за XLMUSD от TradingView

Прогноза за цената на XLM Lumens за 2020, 2022, 2025

Има няколко сценария, които изглеждат вероятни по отношение на прогнозата за цените на XLM за 2020, 2022, 2025 години.

# 1. Beincrypto.com Ценова прогноза за 2020, 2022, 2025

Beincrypto.com разчита на анализ на XLM диаграмата с тридневна стъпка от януари 2015 г. до март 2018 г. и очаква цената на XLM да бъде около $ 45 през декември 2020 г. чрез анализ на историята на цените на монетите на Stellar.

Прогнозиране на цените на XLM 2020 от BeincryptoПрогноза за цената на Beincrypto XLM за края на 2020 г..

# 2. WalletInvestor on Stellar Price Prediction за 2020-2025

Прогнозите на автоматичния WalletInvestor, базирани на текущата тенденция и основен технически анализ, предвиждат, че XLM ще търгува на 0,0165 долара през четвъртото тримесечие на 2020 г..

# 3. LongForecast.com Мечи прогнози за 2020 г.

Друга услуга за автоматично прогнозиране на цените на криптовалути твърди, че не трябва да очакваме нищо добро от стойността на XLM през следващите години. Монетата на лумените ще продължи да пада до цената от 0,028 долара края на 2020 г..

# 4. AltPocket.io Bullish XLM прогноза за цените 2020-2025

Въпреки очевидния текущ спад, експертът на AltPocket очаква да види ръст в дългосрочен план, прогнозирайки цената на монетите Stellar от $ 10 през 2020 г. и $ 30 през 2025.

# 5. Крипто рейтинг Умерена прогноза за цена XLM

Crypto Rating вижда цената на $ 0,462117 за година и 0,690293 $ за 5 години през 2024-2025. Прогнозата също е автоматична, базирана на колебанията на цените през последните 180 дни.

Прогноза за цената на луменните звезди (XLM) за 2020-2025

Нашата прогноза за Stellar Lumens определено е положителна и възходяща, като същевременно запазва растежа на целия пазар на криптовалути и изглежда неизбежна.

Защо цената на XLM ще се повиши?

  1. Отличен екип от проекти, воден от един от основателите на Ripple – Джед МакКейлъб.
  2. Успешен работещ продукт, интегриран или в партньорство с компании като IBM, Microsoft, Wirex и др.
  3. Настоящата цена изглежда подценена в сравнение с растежа на цените на Биткойн от началото на годината. Изглежда подходящо време за влизане.

Също така прочетете плановете за развитие на проекта и се уверете сами, те трябва да покажат на настоящи и потенциални инвеститори в бъдеще.

През 3-5 години перспективите на лумените на Stellar ще нараснат, достигайки до 1 долар в края на 2020 г. и до 3-5 долара през 2025 година.

С това колко нестабилен може да бъде крипто пазарът, е важно да сте на върха на промените. Възможността бързо да се възползвате от шанса за най-добрите цени може да направи или разбие вашето състояние. С нашата джаджа винаги можете бързо да проверите текущите тарифи на XLM.

Stellar Lumens F.A.Q.

За какво се използват звездни лумени (XLM)?

Криптовалутата е предназначена да поддържа всякакъв вид валута, има и вградена децентрализирана борса, която може да се използва за търговия с всякакви валути или активи.

Как да купя звездни лумени?

Лесно е да купите XLM монета на много платформи. Ако искате да закупите криптовалута Stellar Lumens анонимно с помощта на вашата кредитна карта, банков превод или Apple Pay, можете да използвате платформата Changelly.

Добра инвестиция ли е Stellar Lumens?

Трябва ли да купите Stellar Lumens? Повечето експерти са съгласни, че пазарната стойност на тази валута редовно ще се повишава. Тази тенденция е пряко свързана с нарастващата популярност на криптографските пари. В момента потребителите вече са оценили предимствата на XLM и го смятат за една от най-удобните системи на този век.

Могат ли звездните лумени да достигнат 100 долара?

Поради волатилността на крипто пазара, XLM може да достигне всяка цена. Крипто пазарът обаче трябва да е 100 пъти по-силен, за да се повиши до 100 долара.

Кога е създаден XML?

Stellar Lumens стартира на 31 юли 2014 г..

Колко са звездните лумени?

Циркулиращото предлагане на крипто монети Stellar е 20 077 575 795 XLM.

Опровержение: Тази статия не трябва да се разглежда като предлагаща препоръки за търговия. Пазарът на криптовалута страда от висока волатилност и от време на време произволни движения. Въпреки че анализът на цените е полезен инструмент, той не трябва да се счита за предсказващ за бъдещите резултати на инвестиционния инструмент.

Всеки инвеститор трябва да проучи множество гледни точки и да е запознат с всички местни разпоредби, преди да се ангажира с инвестиция. Персоналът на уебсайта и авторът на тази статия може да имат притежания в гореспоменатите криптовалути.

Относно Changelly