Прогнози за цените на XYO (XYO) за 2020-2025

Светът става все по-зависим от данните за местоположението. Самоуправляващите се превозни средства, безпилотните летателни апарати и интелигентните градове все още ще се нуждаят от данни за местоположението. Има нужда и от децентрализирана система, която да може да получава данни за местоположението от множество различни устройства за проследяване на местоположението.

XYO Network счита себе си за решение на този проблем. Той улеснява идентификационните данни, базирани на местоположението, използвайки екосистема от криптографски технологии и протоколи. През 2018 г. монетата XYO показа 300 пъти повишение. И така, какво е бъдещето на проекта и самата криптовалута XYO? Отговорът е в новите прогнози за цените на XYO за 2020-2025.

Основна стойност на XYO

Мрежата XYO има за цел да се възползва от маяците, базирани на местоположението, които вече съществуват по целия свят. XYO Network иска да използва тази мрежа за децентрализация на услуги, ориентирани към местоположението. С други думи, можете да продавате данни за местоположението онлайн, за да поддържате различни услуги, които разчитат на данни за местоположението.

Всичко в света се определя от техните координати XYZT. Физическите обекти не могат да напуснат това пространство. Всичко, от бижута до автомобили, може да бъде проследено с помощта на XYZT координати.

Координатата „Т“ се отнася до времето. Когато хората пътуват по своята Т координата, те си взаимодействат помежду си, създавайки така наречените метаданни. Например двама души могат да водят разговор. Разговорът е запис на това взаимодействие.

Разговорът е запис на взаимодействието. В случай на мрежата XYO, ние приемаме това взаимодействие като временен подпис между двете страни (двама души). Генерираните метаданни сега също са постоянна връзка между два обекта. Крайният резултат е децентрализирана мрежа за криптографско местоположение.

Потребителите могат да взаимодействат с мрежата XYO по няколко начина, включително чрез интелигентни договори. Потребителите могат да използват интелигентни договори, за да определят дали даден обект е в определена XY координата. Ако е в тази координата, тогава интелигентният договор може да изпълнява определени функции въз основа на тази информация.

Един от предложените случаи е компания за електронна търговия, която предлага плащане при доставка на определени първокласни клиенти. За да предложи тази услуга, компанията за електронна търговия трябва да използва мрежата XYO, за да напише интелигентен договор. Мрежата ще проследява местоположението на пакета по цялата верига на доставки – от рафта на склада до куриерската доставка, ще стигне до дома на потребителя и всяко място между тях.

Това може да даде възможност на търговците на дребно и уебсайтовете за електронна търговия уверено да проверят, че пакетът не само се е появил на прага на клиента, но и е безопасно разположен в дома на клиента.

Веднага след като пакетът бъде в безопасност в къщата на клиента, плащането ще бъде освободено. Благодарение на тази система клиентите могат да плащат за стоки само след като получат тези стоки. И услугите за електронна търговия могат да предоставят тази услуга, без да нарушават сигурността.

Мрежата XYO набляга на всички изброени по-долу характеристики:

  • Децентрализирано: Проверката не включва големи, платени корпорации или институции. Мрежата работи на напълно прозрачна и автономна система. Системата е безплатна за използване (с отворен код) и няма бариери за влизане (за лоялна конкуренция).
  • Надежден: Силата и доверието се разпределят между участниците в мрежата XYO. Той не е концентриран в нито една централизирана организация.
  • Идентификационен: Данните за местоположението се споделят анонимно, за да се защити поверителността и сигурността на членовете в мрежата.
  • Доказателство за произход: Доказателството за произход е ключът към потвърждаването, че книгите са в мрежата XYO. Тя се основава на концепцията за Bound Witness. Той също така използва преходен ключодържател, за да направи невъзможно фалшифицирането на координатната верига за данни. Всички оракули се проверяват с помощта на „Целева сума на произход“.
  • Асоцииран свидетел: Bound Witness ви позволява да създавате вериги за произход за използване при определяне на доказателства за произход, като същевременно поддържате надеждна, нулева система от доказателства. Мрежата гарантира, че възлите са един до друг, като проверява дали възелът е предоставил точни данни за местоположението.
  • Няколко участници: В мрежата на XYO ще има няколко участници, включително Sentinels (свидетели на местоположението, които наблюдават данните и гарантират точността на данните), Diviners (тези, които отговарят на зададения въпрос, отговарят на исторически данни, съхранявани от архивисти), архивисти (тези, които съхранявайте информация за местоположението от Bridges в децентрализирана форма за предоставяне на данни) и Bridges (транскриптори на данни за местоположение, които надеждно пренасочват евристични регистри). Всички тези членове могат да се считат за XYO миньори.

XYO жетоните се използват за стимулиране на желаното онлайн поведение. Те могат да се разглеждат като „газ“, необходим за взаимодействие с реалния свят, за да се проверят XY-координатите на определен обект.

Име на проекта XYO
Стоков символ XYO
Тип актив Жетон
Тип мрежа Ethereum Blockchain
Curr. Цена $ 0,000271
Curr. Доставка / Общо предлагане 8 295 439 522 XYO / 14 198 847 000 XYO
ROI от старта -96,37%
Официален уебсайт https://xyo.network/

История на цените на XYO

xyo ценова диаграмаГрафика на цените на XYO (XYO)

Високата цена на XYO токена за всички времена беше фиксирана по време на продажбата през май 2018 г. и беше $ 0,007900. Монетата никога не е прекрачвала прага на тази стойност. Цената беше над средната през декември 2018 г. Тогава криптовалутата обяви много листинги и сътрудничество. Например монетата се поддържа от Lumi Wallet.

Сега цената на една монета е $ 0,000271. Настоящата пазарна капитализация е $ 2 251 894 USD.

Прогнози за цените на XYO (XYO) за 2020-2025

Цената на една монета XYO зависи от масовото приемане на валутата. Ако компанията подпише партньорствата, цената ще нарасне. Сега нека разгледаме прогнозите за цените на XYO от няколко източника.

# 1. Прогноза за цената на WalletInvestor XYO за 2020-2025

Според нашата система за прогнози, XYO е лоша дългосрочна (1-годишна) инвестиция. Цената на мрежата XYO може да спадне от 0,000214 USD на 0,000010 USD. Промяната ще бъде -95,424%. Според настоящите данни мрежата XYO (XYO) и потенциално нейната пазарна среда е в мечи цикъл през последните 12 месеца. Тъй като тази виртуална валута има негативна перспектива, WI препоръчва да се търсят други проекти, вместо да се изгради портфолио. Очакваната цена през 2025 г. е 0,00171 долара.

# 2. Прогноза за цената на CoinPredictor XYO за 2020 г.

Според източника в началото на 2020 г. цената на XYO ще падне до 0,000001 долара.

# 3. DigitalCoinPrice XYO Прогноза на цените за 2020-2025

Цената на XYO (XYO) ще се увеличи. XYO (XYO) е печеливша инвестиция, базирана на прогнози. Цената на 1 XYO (XYO) може да бъде приблизително до $ 0,00042281 USD за 1 година и 2X почти от текущата цена на XYO. През 2025 г. цената на един XYO токен ще бъде около $ 0,00083003.

Опровержение: Тази статия не трябва да се разглежда като предлагаща препоръки за търговия. Пазарът на криптовалута страда от висока волатилност и от време на време произволни движения. Всеки инвеститор трябва да проучи множество гледни точки и да е запознат с всички местни разпоредби, преди да се ангажира с инвестиция.

Относно Changelly

Changelly е сигурна незабавна криптовалута, която има на разположение 150+ криптовалути, които могат да бъдат заменени и закупени на най-добрите пазарни цени. Работейки от 2015 г., платформата и нейното мобилно приложение привличат над милион посетители месечно, които всички се радват на бърз и лесен обмен, ниски прозрачни такси и денонощна поддръжка на живо.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map