A Changelly, a vezető azonnali kriptovaluta-csere szolgáltatás, együttműködött a globális virtuális valuta fizetési céggel, a Coinify-val. Mostantól a Coinfy rendkívül versenyképes kriptográfiai vásárlási szolgáltatása elérhető lesz a Changelly nemrégiben megjelent fiat-crypto piacterén.

A 2014-ben indított Coinify azóta piacvezető digitális eszközök fizetési vállalatává nőtte ki magát, amely B2B és B2C platformként is működik. A Coinify-val való együttműködés célja, hogy megerősítse Changelly vezető pozícióit a kriptográfiai tőzsdén, még egy szilárd hidat építve a fiat világába.

Most, hogy teljes mértékben be van építve a Changelly piacterébe, a Coinify kibővíti a szolgáltatásban már elérhető fiat-crypto szolgáltatók listáját, és a Changelly felhasználói zökkenőmentesen hozzáférnek a Coinify szolgáltatásaihoz. A Coinify-on keresztül teljesített vásárlások tartalmazzák a „Coinify Best Price” ajánlattételi mechanizmust, amely lehetővé teszi az árfolyam zárolását, miközben a kereskedő befejezi a tranzakciót, ami további biztonságot és átláthatóságot biztosít.

Figyelembe véve a rendelkezésre álló fizetési módok sokféleségét, a kriptográfiai eszközök hatalmas választékát és az egyszerű és könnyű ellenőrzési folyamatot, ez az együttműködés a digitális eszközök globális általános elfogadásának közös erőfeszítése. Mindkét vállalat megalakulása óta aktívan vezeti az iparágat, és ez az integráció újabb lépés az egyéni pozícióik megszilárdítása felé.

Az új partnerség megünneplésére a Changelly piacterén, a Coinify-n keresztül végrehajtott kriptográfiai vásárlások díját 10% -kal csökkentették. Bárki, aki érdeklődik a BTC, ETH, BSV, BCH, DASH, NANO, OKB vagy XLM megvásárlása iránt, további előnnyel teheti meg. A kedvezmény május 15-ig tart.

Az együttműködésről alkotott véleményét megosztva Eric Benz, a Changelly vezérigazgatója hangsúlyozta annak fontosságát, hogy a Coinify-t melegen üdvözöljük a fedélzeten:

„A Coinify az elmúlt évek egyik legerősebb kriptofizetési vállalkozásának minősítette magát, és nagy örömömre szolgál, hogy bejelentettem partnerségünket. A Coinify integráció további fiat támogatást nyújt a Changelly felhasználóinak és partnereinek, ami viszont versenyképesebb árakat kínál, így a teljes Changelly élmény még jobb lesz, mint most. Üdvözöljük, Coinify! ”

„Felgyorsulást tapasztalunk a kriptográfiai eszközök világszerte történő alkalmazásában. Changelly könnyű konverziója a különféle kriptográfiai eszközök között elengedhetetlen az ipar hosszú távú sikeréhez. Ennek az elfogadásnak az általános bevezetése az első fontos lépés, hogy segítsük a Changelly ügyfeleket a titkos eszközök megfelelő és biztonságos megvásárlásában – itt kezdődik., Mark Højgaard, a Coinify vezérigazgatója

A Coinify-ról

A Coinify a vezető globális virtuális valutafizetési vállalat, amely kétirányú virtuális valutaátváltási szolgáltatásokat kínál vállalkozások és magánszemélyek számára. A 2014-ben alapított Coinify a virtuális valuta ökoszisztémájának veteránja, erős vezetői vezetéssel. A Coinify bevált tapasztalatai és nagy ügyfélköre garantálja, hogy a céggel együttműködve biztonságos, méretezhető és megfelelő megoldást kapjon.

Számos elismerés között a Coinify a Fintech Europe Top 100-nak, a Nordic Startup Awards országos győztesének lett, és elnyerte a Frostot & A Sullivan’s Best Practices Award kétszer, valamint az EWPN 2019 Diversity Award.

További információért látogasson el https://www.coinify.com

Kövesse a Coinify-t a LinkedIn-en: https://www.linkedin.com/company/coinify/

Changellyről

A Changelly egy nem őrizet alatt lévő azonnali kriptovaluta-tőzsde, ami azt jelenti, hogy a szolgáltatás nem tart fenn felhasználói forrásokat. A Changelly közvetítőként működik a titkosítási központok és a felhasználók között, és több mint 150 kriptovalutához kínál hozzáférést. A vállalat küldetése, hogy a cserefolyamatot könnyedén tegye mindenki és mindenki számára, aki befektetni akar a kriptovalutába.

Azok számára, akik útközben szeretnének titkosítást cserélni, Changelly felajánlja hivatalnokát mobil alkalmazás rögzített árfolyammal, letölthető az AppStore-ból és a Google Playről. Azok számára, akik változó árfolyamon szeretnének titkosítást cserélni, a Changelly az ipar számára alacsony, 0,25% -os díjat kínál minden kriptográf-kriptográfia cseréjéért.

A Changelly API-t és testreszabható fizetési modult kínál minden kriptográfiai szolgáltatáshoz, amely bővíteni kívánja közönségét és új cserealkatrészeket kíván megvalósítani. A platform egy társult programot is biztosít, 50% -os bevétel-megosztási mechanizmussal.

További információkért látogasson el a Changelly weboldalra: Changelly.com

Changelly mobilalkalmazás: https://app.adjust.com/f3n0omi

Changelly Twittere: https://twitter.com/Changelly_team

Changelly távirata: t.me/join_changelly

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me