Most élj! Changelly egy új módszert mutat be, amellyel kriptovalutákat hozhat a közönség elé. Büszkék vagyunk arra, hogy a legjobb eszközöket kínáljuk Önnek a platformjához, legyen szó blogról, kriptográfiai platformról vagy akár kriptovaluta kaszinóról. Fejlesztettük eszközeink előző verzióját, hogy könnyebben lehessen társult partnerünkké válni. Tudjuk meg, mi új a Changelly Earn-ben.

Hogyan lehet pénzt keresni a Changelly keresettel?

A Changelly társult program hozzáférést biztosít a Webmesterek eszközeinek galériájához. Tartalmazza a szalaghirdetéseket, a cseremodult, a hivatkozási linket és az API-t a fejlesztők számára.

Ha részt akar venni a Changelly Earn programban, hozzon létre egy fiókot, menjen a Changelly Earn oldalra, válassza ki az eszközt, és készen áll a passzív jövedelem megszerzésére..

A technikai alapokat a Changelly Earn útmutatóban ismertettük.

Changelly Exchange Widget & Gomb

változóan kereső widget a kereskedési pár példájával: BTC és ETH

Tegyük fel, hogy rajongsz a blockchain technológiákért, és vezetsz egy népszerű blogot a kriptovalutáról. Elhelyezheti a modult a blogjában, és ösztönözheti közönségét, hogy próbálja ki. Így megkapja a bevételi hányadot mindazoktól, akik legalább egy tranzakciót kezdeményeztek a widgeten keresztül.

Az így áthaladó kriptográfia-kriptográf és kriptográfia-fiat tranzakciókért jutalékunk 50% -át kapja, amelyet a Changelly statisztikája mutat..

A blogok mellett alkalmazhatja a modult számos más webhelyre, platformra és szolgáltatásra.

Például,

  • Piaci kapitalizáció követők
  • Cserék
  • Kaszinók
  • ICO kampányok

A Changelly widget egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi az érmék cseréjét a külső Changelly webhely azonnali használata nélkül. A teljes cserefolyamat egy apró widgetablakban halad, amelyet közvetlenül a webhelye felületén építenek be. Bármely színt kiválaszthat a widgethez, hogy egyszerű és praktikus, testreszabható kialakítása illeszkedjen bármely webes felülethez.

A partnerség fenntartása közben barátaink widgeteket használnak a webhelyeiken. Például, BetFury, kriptovaluta kaszinó, Changelly csere modult használ. A befizetéshez meg kell szereznie néhány kriptográfiai érmét. Könnyű azonnal kriptot vásárolni egy Changelly eszközzel. 

betfury widget, amely szemlélteti azt a példát, hogy a változékony widget hogyan valósítható meg a weboldalonChangelly Widget a BetFury-n

Van egy gombunk is, amely átirányítja a widgetünket. Apropó, Nexo hitelezési platform a Gombunkkal kínálja a felhasználóknak azonnali natív token vásárlást. 

változó widget a nexo weboldalán a NEXO for EURO vásárlásának példájakéntChangelly Button és Widget a Nexo-n

A Widget telepítése

A widget webhelyére történő felvételéhez regisztrálnia kell. Miután létrehozott egy fiókot, lépjen a Changelly Earn oldalra. Ezután lépjen az eszközök oldalra, és válassza az „Exchange Widget” lehetőséget. Ezen az oldalon mind widgetek, mind gombok testreszabhatók.

Gondosan olvassa el a beállítások oldalon megadott összes információt, és testre szabhatja a modult a kívánt módon (azaz lezárhatja az egyik lehetséges cél kriptot, vagy kiválaszthatja a modul színét). Ne felejtse el megadni a fő domain címét (perjel nélkül a végén), ahová a modult telepíteni kívánja. A telepítés az UX meghatározása után 30 percen belül megtörténik.

hogyan lehet testreszabni a változó modult: válassza ki a kriptovaluta párost, a színt és a weboldaltChangelly Widget 

Changelly Referral Link

A hivatkozó link az Ön hivatkozási azonosítóját tartalmazó URL-t jelenti. Ha rákattint, a felhasználó eljut a honlapunkra, hogy regisztráljon és kicserélje a kriptókat. Miután a tranzakció befejeződött, a tranzakciós díj akár 50% -a is Önt terheli.

A Changelly hivatkozási link testreszabható. Kiválaszthatja a devizapárt és az összeget, amelyet a linkre kattintva megjelenít a Changelly. Ez a funkció opcionális, és segíthet abban, hogy linkjét egy adott érmének szentelt platformokon helyezze el.

a hivatkozási link egyéni részének felülete: válassza ki a vásárolni vagy cserélni kívánt kriptopárt

A hivatkozási link a legegyszerűbb módja a profit megszerzésének. Képzelje el, hogy megoszthatja linkjét bármilyen oldalon, például:

  • Közösségi hálózatok, például Twitter, Facebook, távirat, Reddit stb.
  • Olyan fórumok, mint a BitcoinTalk vagy a CryptoTalk
  • Az Ön blogja vagy platformja

A hivatkozási link terjedelme gyakorlatilag korlátlan. Sőt, felveheti a kattintható szalaghirdetés hogy teljes legyen a link. 

Coinsutra egy információs forrás kezdőknek és haladóknak, amely megkönnyíti és hozzáférhetővé teszi a titkosítást. Lenyűgöző, több mint 12 000 felhasználóból álló közösséggel rendelkezik, és a szám folyamatosan növekszik. A titkosítási tér egyik legsikeresebb affiliate webhelyévé vált. Amikor átfogó információkat nyújtanak a rejtjelcserékről, megosztják a felhasználók számára a szolgáltatás kipróbálására szolgáló hivatkozási linkeket, így sikeresen bevételre tesznek szert a blogról.

képernyőkép a blogbejegyzésről a monetutra blogon a Changellyről

Changelly API

A Changelly API kölcsönhatásokat biztosít a Changelly szolgáltatás és a Changelly cserefunkciót használó alkalmazások mellett. Az API szorosan integrálva van a termék felületébe, és ugyanazokat az algoritmusokat használja, mint a Changelly webhely. Ennélfogva a külső szolgáltatás felhasználóinak nem kell hagyniuk a Changelly webhelyének titkosítást.

Az API-t leginkább szolgáltatók számára tervezték, például kriptovaluta pénztárcák, piactérek vagy crowdfunding platformok számára. A Changelly API-ja mind a webszolgáltatásokhoz, mind a mobil alkalmazásokhoz használható.

Számos partner van, aki már használja az API-t. Köztük a MyEtherWallet, a Jaxx Liberty és az Exodus.

Milyen előnyöket kapnak? Az API partner beállíthatja saját díját. Minden tranzakcióból csak 0,5% -ot számítunk fel. A Changelly API hosszú ideje van a piacon. Olyan titkosítási platformokkal dolgoztunk együtt, mint a Coinomi, a Freewallet, a BRD, az Enjin Wallet, a Trezor és még sok más. Az integráció három-öt napig tart.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me