Ebben az évben azonnali kriptovaluta-csere Changelly bevezette a Changelly Earn nevű új társult programot. Ez a Changelly kapcsolt partnereinek a korábbiaknál is több kereseti lehetőséghez jut – ezentúl mind a kripto-kriptó, mind a fiat-kriptó tranzakciókból származó bevételi részesedést kaphat.

Frissítettük a Changelly exchange modult is – az egyik legjobb társult eszközt, amelyet kínálunk. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy perceken belül több mint 160 kriptovalutát cseréljenek anélkül, hogy elhagynák az Ön webhelyét. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kriptot vásároljanak több mint 55 fiat devizával. Miután felkerült a webhelyére, felhasználható a BTC és sok más digitális eszköz megvásárlásához néhány kattintással.

Tudjon meg többet a Changelly Earn-ról itt.

Mi újság?

Amint a kriptopiac tovább fejlődik, mi is. Frissítettük cseremodulunkat, hogy még hatékonyabb és hasznosabb legyen.

  1. 55+ fiat pénznem. Bővítettük a szolgáltatásban elérhető fiat pénznemek számát. A widget mostantól a Fiat-Crypto piactérünkhöz kapcsolódik. Tudjon meg többet itt. Jelenleg több mint 55 fiat pénznemet támogatunk, beleértve a svájci frankot (CHF), a kanadai dollárt (CAD), a kolumbiai pesót (COP) és még sok mást..
  1. Különböző fizetési módok. A felhasználók most a helyi fiat pénznemüket használhatják, ha hitelkártyával, banki átutalással vagy Apple Pay-vel fizetnek.
  1. Frissített UX / UI. A zökkenőmentes felhasználói élmény érdekében még könnyebbé tettük widgetünk használatát. Egyszerűsítettük a regisztráció folyamatát is: a fiók létrehozásához most csak két kattintás szükséges.
  1. Földrajzi elérhetőség. Changelly tovább bővíti a kriptovaluta-csere és -vásárlás országainak listáját. A Changelly exchange widget ma már több mint 200 országban érhető el!

Hogyan működik?

1. forgatókönyv: Crypto-to-crypto

crypto to crypto exchange algoritmus

Először a felhasználóknak ki kell választaniuk a cserélni kívánt kriptovalutákat. Ezt követően be kell jelentkezniük vagy be kell jelentkezniük. Nagyra értékeljük felhasználóinkat és idejüket, ezért ésszerűsítettük a regisztráció folyamatát: most már csak néhány kattintásra van szükség egy új Changelly-fiók létrehozásához. Az ügyfelek regisztrálhatnak a Google-on, a Facebookon, a Twitteren keresztül, vagy használhatják az e-mail címüket. Ezután a felhasználóknak meg kell adniuk pénztárca címüket. A tranzakció befejezése után a felhasználóknak általában körülbelül 15 percet kell várniuk a titkosítás megszerzésére. A teljes cserefolyamat az Ön weboldalán zajlik.

2. forgatókönyv. Fiat-crypto

fiat to crypto exchange algoritmus

Először az ügyfeleknek ki kell választaniuk a vásárolni kívánt rejtjelet és azt a fiat pénznemet, amellyel vásárolni fogják. Ezután meg kell adniuk pénztárca címüket. Fiat-tal történő kriptográfia vásárlásakor nincs szükség Changelly-fiók létrehozására. Ezután automatikusan kiválasztjuk azt a fiat fizetési szolgáltatót, amely a legjobb árat kínálja a választott fiat / kriptopár számára, és átirányítjuk a felhasználót a saját weboldalára. A Changelly fiat-crypto piactere jelenleg összesíti a Simplex, a MoonPay, az Indacoin, a Coinify és a Wyre ajánlatait, és megbízhatóbb szolgáltatók csatlakoznak hamarosan. A szolgáltatótól függően a felhasználónak ezután át kell esnie az ellenőrzésen, és bizonyos esetekben a KYC-n is. Egy átlagos tranzakció 30 perc és 3 óra közötti időt vehet igénybe.

Hogyan lehet vele keresni?

A Changelly exchange widget az affiliate programunk alapvető eszköze. Ha titkosítással kapcsolatos projekteknél dolgozik, blogot vezet a blockchainról és a crypto-ról, vagy a kriptográfusok közösségét irányítja, a Changelly exchange widget jó kiegészítő lesz a platformodhoz.

Az egyik célt szem előtt tartva terveztük a widgetünket – megmutatni a felhasználóknak, hogy a kriptovilág nem félelmetes és nem is bonyolult. A Changelly cseremodulja könnyen használható, és felhasználóbarát felülettel rendelkezik. Az általunk kínált kriptovaluták széles skálája képes lesz kielégíteni minden kriptográfiai szakértőt, és a widget tervezésének egyszerűsége nem fogja megijeszteni a kriptográfiai újoncokat.

Amint a csere widget felkerül az Ön platformjára, automatikusan passzív jövedelmet fog keresni minden kereskedésből, amelyet ezen keresztül kezdeményeztek. A Changelly mind a kripto-kriptó, mind a fiat-kripto tranzakciókból származó bevételeinek akár 50% -át is megosztja. További információért forduljon hozzánk a következő címen: [e-mail védett].

Hogyan lehet elhelyezni a modult?

Tegyük fel, hogy rajong a blockchain technológiáért, és vezet egy népszerű blogot a kriptovalutáról. Növelheti bevételeit azáltal, hogy a widgetünket elhelyezi a blogján, és ösztönzi közönségét, hogy próbálja ki – díjaink akár 50% -át is megkapja minden, a felhasználók által a widgeten keresztül végrehajtott csere.

Most nézzünk meg néhány példát arra, hogyan használták jó barátaink és régóta partnereink frissített cseremodult.

Nexo

Ez a frissítés egy olyan gombot is bevezettünk, amelyre kattintva megnyithatja cseremodulunkat. Lehetővé teszi a leányvállalatok számára, hogy kreatívabbak legyenek a widget elhelyezésekor. Nexo hitelezési platform A gombunk segítségével lehetőséget kínál a felhasználóknak a natív token azonnali megvásárlására. A gomb átirányítja a felhasználókat az újonnan frissített widgetre, ahol akár Fiat-tal, akár kriptóval kaphatják meg a NEXO-t.

nexo widget változóan

BetFury

BetFury egy kriptovaluta kaszinó, amely a Changelly exchange widgetet is használja. A felhasználóknak kriptográfival kell rendelkezniük a befizetéshez, így a widgetünk, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy gyors és egyszerű módon több mint 50 fiat pénznemű kriptot vásároljanak, valóban hasznos.

betfury képernyővédő változó modullal

Newsbtc

Partnerünk sajtóorgánum Newsbtc beküldte a widgetünket egy cikket ahol a legjobb Instant Exchange-nek nevezték el Changellyt. A fejlécükben összekapcsolják a fiat-crypto piacterünket is, hogy a felhasználók mindig tudják, hol vásárolhatnak kriptot.

newsbtc képernyőkép változó cikkekkel

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me