Changelly, водеща услуга за незабавна обмяна на криптовалути, си партнира с глобалната компания за разплащане на виртуални валути Coinify. Отсега нататък силно конкурентната услуга за закупуване на крипто на Coinfy ще бъде достъпна на наскоро пуснатия фиат-към-крипто пазар на Changelly.

Стартирала през 2014 г., Coinify оттогава се утвърди като водеща на пазара компания за разплащане на цифрови активи, която работи и като B2B и B2C платформа. Сътрудничеството с Coinify има за цел да укрепи водещите позиции на Changelly на пазара за криптообмен, изграждайки още един здрав мост към фиатния свят.

Вече напълно интегриран в пазара на Changelly, Coinify ще разшири списъка от доставчици на fiat-to-crypto, които вече са налични в услугата, а потребителите на Changelly ще получат безпроблемен достъп до услугите на Coinify. Всички покупки, завършени чрез Coinify, ще включват механизма за котиране „Coinify Best Price“, който позволява заключване на курса, докато търговецът завърши транзакцията, осигурявайки допълнителна сигурност и прозрачност.

Като се има предвид голямото разнообразие от налични методи за плащане, заедно с огромен избор от крипто активи и лесния и лесен процес на проверка, това сътрудничество е съвместен тласък за глобално общоприемане на цифрови активи. И двете компании от самото си създаване активно водят индустрията напред и по този начин тази интеграция е още една стъпка към укрепване на техните индивидуални позиции.

За да отпразнуваме новото партньорство, всички такси за крипто покупки, извършени на пазара на Changelly чрез Coinify, са намалени с 10%. Всеки, който се интересува от закупуване на BTC, ETH, BSV, BCH, DASH, NANO, OKB или XLM, ще може да го направи с допълнителна полза. Отстъпката ще продължи до 15 май.

Споделяйки мнението си за сътрудничеството, Ерик Бенц, главен изпълнителен директор на Changelly, подчерта важността да се даде на Coinify топло посрещане на борда:

„Coinify се позиционира като един от най-силните бизнеси за крипто разплащания през последните няколко години и ми доставя голямо удоволствие да обявя нашето партньорство. Интеграцията на Coinify ще осигури на потребителите и партньорите на Changelly допълнителна фиат поддръжка, която от своя страна ще осигури по-конкурентни цени, което прави цялото преживяване на Changelly дори по-добро от сегашното. Добре дошла, Coinify! ”

„Виждаме ускорение в приемането на крипто активи по целия свят. Лесното преобразуване на Changelly между различни крипто активи е от съществено значение за дългосрочния успех в индустрията. За да се включи това приемане, първата важна стъпка е да помогнем на клиентите на Changelly със съвместимо и сигурно закупуване на крипто активи – оттук започва. “, Марк Хойгаард, главен изпълнителен директор Coinify

Относно Coinify

Coinify е водещата глобална компания за разплащания с виртуална валута, предлагаща услуги за двупосочно преобразуване на виртуална валута за фирми и физически лица. Основана през 2014 г., Coinify е ветеран в екосистемата на виртуалната валута със силно изпълнително ръководство. Доказаният опит на Coinify и голямата клиентска база гарантират, че когато си сътрудничите с компанията, получавате сигурно, мащабируемо и съвместимо решение.

Сред многобройните признания Coinify е обявен за Топ 100 на Fintech Europe, национален победител в Nordic Startup Awards и спечели Frost & Наградата за най-добри практики на Съливан два пъти, както и наградата за разнообразие на EWPN 2019.

За повече информация посетете https://www.coinify.com

Следвайте Coinify в LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/coinify/

Относно Changelly

Changelly е незабавна размяна на криптовалута, което означава, че услугата не задържа потребителски средства. Changelly действа като посредник между крипто борсите и потребителите, предлагайки достъп до 150+ криптовалути. Мисията на компанията е да направи процеса на обмен без усилия за всеки, който иска да инвестира в криптовалута.

За тези, които искат да обменят крипто в движение, Changelly предлага своя официален мобилно приложение с борси с фиксиран курс, достъпни за изтегляне от AppStore и Google Play. За тези, които биха искали да обменят крипто на плаващ курс, Changelly предлага индустриално ниска такса от 0,25% за всички крипто-към-крипто борси.

Changelly предлага своя API и адаптивна джаджа за плащане за всяка крипто услуга, която иска да разшири своята аудитория и да внедри нови опции за обмен. Платформата предоставя и партньорска програма с механизъм за дял от 50% от приходите.

За повече информация посетете уебсайта Changelly: Changelly.com

Мобилно приложение Changelly: https://app.adjust.com/f3n0omi

Twitter на Changelly: https://twitter.com/Changelly_team

Changegram’s Telegram: t.me/join_changelly