От 2015 г. Changelly предоставя безпроблемни суапове за криптовалути по прост, но ангажиращ начин. Тази година стартирахме две нови услуги: Changelly PRO, пълнофункционална борса за криптовалута и нашата собствена fiat-to-crypto пазар, което позволява на потребителите да купуват криптовалути с кредитна карта (Visa, Mastercard), банков превод или Apple Pay.

Непрекъснато търсим начини за подобряване на потребителското изживяване. Също така вярваме, че споделянето е грижовно и затова актуализирахме нашата партньорска програма, за да я направим още по-доходна. Среща Changelly Печелете!

Какво е Changelly Спечелете?

Changelly Earn е нашият нов продукт, който има за цел да предостави на всеки филиал партньор до 50% от приходите на Changelly както от крипто към крипто, така и от фиат към крипто транзакции. Само с няколко прости стъпки всеки участник може да започне да печели Bitcoin (BTC) или Ethereum (ETH) по сигурен и надежден начин.

Ако сте толкова запалени по криптовалутите и блокчейн технологията, колкото и ние, и водите блог или друг проект, свързан с крипто, тогава Changelly Earn ще бъде идеалното допълнение към вашата услуга. Разработихме инструменти, които могат да ви помогнат да разширите бизнеса си и едновременно да печелите пасивни доходи: обмен джаджи, бутони за обмен, препратки към връзки, банери, и API за разработчици. Веднъж добавени към вашата платформа или представени на вашата общност, тези инструменти ще ви позволят да печелите приходи от транзакции fiat-to-crypto и crypto-to-crypto. Всички джаджи и бутони са персонализирани.

Как мога да се кача на борда?

Опростихме процеса на включване, за да ви направим възможно най-гладък и лесен.

Стъпка 1. Създайте акаунт на Changelly.com

Changelly.com

Стъпка 2. Отидете на страницата Changelly Earn.

Changelly-спечелете таблото за управлениеChangelly Печелете

Стъпка 3. Изберете един от наличните инструменти (обмен на приспособление, бутон за обмен, реферална връзка, банер или API за разработчици) и след това го добавете към вашата платформа.

промяна печелят партньорски инструментиПартньорски инструменти

Стъпка 4. Voila! Сега можете да започнете да генерирате приходи от всяка изпълнена транзакция.

Силно препоръчваме да попълните Проучване на откритията, тъй като ще ни помогне да научим повече за вашата платформа и в резултат на това да коригираме вашия дял от приходите и да ви предложим няколко полезни съвета, които могат да доведат до по-висок процент на реализация.

Ето пример за това как работи Changelly Earn.

Алис е крипто блогър, който пише за криптовалута и блокчейн. Тя иска да си осигури приходи от съдържанието си, тъй като трафикът на нейната платформа е през покрива. Тя реши да добави джаджа Changelly към своя блог и сега печели пари за всяка извършена транзакция.

Колко мога да спечеля като филиал?

Вашият дял от приходите зависи от няколко фактора: избрания инструмент за партньорство Changelly, тип транзакция, размер на вашия проект и обем на вашия трафик. Моля, попълнете Проучване на откритията и се обърнете към Партньорски мениджър за да получите по-точна оферта. 

По подразбиране получавате 50% дял от приходите от всички крипто-към-крипто транзакции. Тя възлиза на 0,125% от оборота, тъй като комисионната ни за всяка сделка е 0,25%.

Прочетете повече: Changelly Fiat-to-Crypto Marketplace и как работи.

Насърчаването на фиат-към-крипто оферти е по-доходоносно. По подразбиране получавате 20% дял от приходите от всички fiat-to-crypto транзакции. В зависимост от нивата на фиат партньори и избрания начин на плащане, комисионната ни може да варира от 1% -7% за транзакция. Вие сте оборудвани да получавате до 1-1,5% от оборота, идващ от вашата платформа.

Как да изтегля доходите си?

Всички транзакции от крипто към крипто, изпълнявани чрез приспособлението на Changelly на вашата платформа, изчисляват автоматично приходите ви. Моля, обърнете внимание, че за да получите изплащанията си от фиат към крипто транзакции, трябва да се свържете с вашия филиал мениджър на [имейл защитен]. Планираме да автоматизираме напълно процеса на изтегляне до края на Q3 2020.

Каква е разликата между API и джаджа?

И двете API на Changelly и Changelly Widget са насочени към обогатяване на потребителското изживяване на вашите клиенти, като същевременно осигуряват на вашия бизнес допълнителен трафик и увеличават процента на реализация. Най-голямата разлика между API и Widgets се крие в процеса на настройка, но има и няколко други, с които трябва да сте наясно.

В основата си API е решение за обмен на бели етикети, което спестява на вас и вашите клиенти много време и усилия, както и ви позволява да плащате по-ниски такси за теглене. API на Changelly предоставя услугата, към която е добавена, с достъп до основните функции на Changelly. Комисионната по подразбиране е 0,5%, но можете да я промените, след като настроите API. Сред партньорите на API на Changelly са индустриални гиганти като Exodus, Ledger и много други.

Changelly Widget е елегантно и бързо решение за обмен, което може да бъде добавено към вашата услуга с лекота. Това е част от изходния код, която ще се покаже като пълноправен прозорец за обмен.

Widget API
Награда До 50% от дела на приходите на Changelly 0,5% + допълнителна API такса (можете да изберете да начислите такса от 0,5% върху таксата за обмен Changelly)
Интеграция Лесно Изисква основни умения за разработчици
Тип транзакция Фиат-към-крипто, крипто-към-крипто Крипто към крипто
Персонализиране Може да променя цветовете, за да пасне на вашата платформа Напълно адаптивни

Относно Changelly

Changelly предоставя екосистема от продукти и услуги, която позволява на клиентите да имат едно гише, когато се ангажират с крипто. Работейки от 2015 г., Changelly действа като посредник между крипто борсите и потребителите, предлагайки достъп до 160+ криптовалути, които могат лесно да бъдат разменени в рамките на 10 минути на настолен компютър и в движение чрез Changelly мобилно приложение.

През 2020 г. Changelly се разклони, за да отговори на нуждите на търговците. PRO е създаден, за да осигури напълно съвместима, регулирана и лесна за използване платформа, фокусирана около нуждите на клиента, ефективно даваща възможност за покупка и продажба на дигитални токени и монети на дребно. Подкрепяйки страхотната система за поддръжка, намерена в Changelly, Changelly PRO ще предостави на общността високи лимити, ефективно ценообразуване, бързо изпълнение и 24/7 поддръжка на живо.

Присъединете се към общността Changelly на Телеграма и Twitter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me