„Am îngrijorări serioase cu privire la planurile Facebook. Dacă planurile Facebook se vor realiza, compania și partenerii săi vor deține o putere economică imensă care ar putea destabiliza monedele și guvernele “.

Așa a declarat ieri președinta Maxine Waters, șefa Comitetului pentru Servicii Financiare al Camerei. Aceste cuvinte reflectă sentimentul mai larg decât doar Congresul și se extind asupra sentimentelor a milioane de indivizi care au întâmpinat știrile despre Balanță mai degrabă decât cu entuziasm.

La urma urmei, cum se poate Facebook să aveți încredere deschisă cu orice fel de control asupra portofelelor oamenilor atunci când acestea sunt sursa nenumăratelor scandaluri care implică încălcarea confidențialității, lipsa protecției consumatorilor și abuzuri corporative? De aceea, Balanța Facebook poate fi condamnată chiar înainte de a decola.

Deci acesta este sfârșitul criptomonedă în rețelele sociale? Departe de. Rețelele sociale sunt atât de favorabile comunicării umane încât este greu să le vezi mergând oriunde (chiar dacă continuă să adopte forme noi), iar criptomoneda este un monstru imens emergent care ar putea vedea chiar o creștere extraordinară crescută în deceniile următoare.

De fapt, experții prezic că, pe măsură ce criptomoneda crește în utilizare, este inevitabilă interconectarea cu social media. Pe măsură ce rețelele de socializare mai vechi precum Facebook și Twitter dispar din uz popular și sunt înlocuite de noi start-up-uri, este inevitabil ca următoarea generație de rețele sociale să valorifice explozia criptomonedelor..

Se întâmplă deja. UHive a făcut valuri în liniște în ultimul an ca fiind cele mai promițătoare rețele sociale din ultimul deceniu. Incubată în stupii tehnologici din Londra, aplicația inovatoare de social media a acumulat deja 2,3 milioane de dolari în investiții și 50.000 de utilizatori chiar înainte de lansarea beta-ului său la începutul celui de-al patrulea trimestru. Moneda sa digitală, simbolul UHive, a vândut deja 500.000.000 de unități către zeci de mii de utilizatori și a adunat un număr fidel de fani entuziasmați pentru eventuala sa lansare.

Ce a cauzat hype-ul? Nu se limitează doar la economia digitală. UHive inovează acolo unde altele social media rețelele au rămas scurte, oferind crearea de conținut stimulat care recompensează de fapt utilizatorii care contribuie și participă activ la rețea. Acesta plasează confidențialitatea consumatorului la baza valorilor companiei sale și oferă un design nou și proaspăt, care îl evidențiază din restul pachetului.

Este inovator și se simte diferit de orice altă rețea socială pe care am folosit-o. Aspectul aplicației pentru rețelele sociale este spațial, astfel încât atunci când explorați profiluri și grupuri, este mai degrabă explorarea unei lumi sau a unei hărți decât a defilării, cum ar fi cu Twitter și Facebook. Acest lucru face ca utilizarea aplicației să fie mai convingătoare decât obositoare. Fiecare utilizator are propriul „spațiu” pe această hartă, prin care își poate împărtăși gândurile personale, sentimentele și locul unde se află. Înseamnă că vă puteți opri cu toate tastarea, căutarea și clicurile monotone care caracterizează Facebook și Twitter și, în schimb, puteți ajunge la miezul a ceea ce face ca o rețea de socializare să fie excelentă: comunicarea și partajarea intereselor …

În mod similar, o nouă caracteristică „Lumea gri” din cadrul aplicației permite utilizatorilor să creeze spații care nu sunt legate de realitățile lumii fizice. Pur și simplu, utilizatorii pot crea profiluri imaginative care exprimă oricine doresc să fie și au libertatea de a face acest lucru complet anonim și de a interacționa cu alte persoane similare. Înseamnă libertate absolută pentru utilizator și abilitatea de a te exprima în moduri indisponibile pe rețelele sociale actuale sau în lumea reală.

Și ce zici de criptomonedă și de ce este probabil ca această monedă să aibă succes în timp ce Balanța va fi continuu afectată de neîncredere și scepticism? UHive a inclus criptocurrency de la începutul creației sale. Acest lucru înseamnă că, mai degrabă decât să fie un gând ulterior pentru rețeaua socială (cum ar fi Balanța), este încorporat în nucleul ecosistemului. UHive se mândrește cu o economie digitală internă bazată în întregime în jurul simbolului UHive, unitatea monedei din rețea. Utilizatorii pot folosi jetoane pentru a achiziționa caracteristici suplimentare și efecte speciale pentru profilurile lor. Cumpărarea de jetoane este ușoară și nedureroasă, iar orice jetoane cumpărate sunt stocate într-un portofel privat ultra-criptat, care poate fi accesat numai prin cheia dvs. de criptare privată. Credem că este evident că există un buzz: începând de astăzi, s-au vândut peste 500.000.000 de jetoane.

Oamenii care fac munca grea ar trebui să ia banii, nu? De aceea, UHive recompensează în mod activ utilizatorii care participă la rețea și o fac semnificativă. Utilizatorii sunt recompensați pentru implicare și timp de conectare prin distribuirea de jetoane UHive. 30% din veniturile din publicitate sunt împărțite utilizatorilor. UHive a crezut întotdeauna că utilizatorii fac parte din companie la fel de mult ca oricare dintre angajații săi, motiv pentru care crearea de conținut stimulat a fost încorporată în rețea de la început.

UHive este sânge proaspăt în era modernă a rețelelor sociale. Rețelele sociale nu vor merge nicăieri și este clar că UHive va fi una dintre următoarele mari.

De ce să nu o verifici singur, și împărtășiți-vă gândurile mai jos?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me