Cei mai mulți miliardari din lume: o privire aprofundată

S-au schimbat multe de când Blockchain a intrat în scenă. S-au născut criptomonedele, iar conceptul de îmbogățire a avut un lifting. Mai recent, mulți indivizi au criptomonede de mulțumit pentru bogățiile nou descoperite, mai degrabă decât un imperiu imobiliar.

Da, piețele bursiere sunt încă o investiție bună, dar cu ajutorul tehnologiei Blockchain, ceva nou a venit în jocul de investiții, și anume Bitcoin. Nu a valorat aproape nimic atunci când a fost creat, dar acum valorează 8 200 de dolari pe Bitcoin în momentul scrierii. Nimeni nu a văzut-o venind – cu excepția câtorva. Acum, acești oameni au devenit elite, datorită creșterii neașteptate a valorii Bitcoin și a altor criptomonede.

Iată câțiva dintre cei mai bogați cripto-miliardari din lume, potrivit Forbes:

  1. Chris Larsen

Chris Larsen stă pe vârf Cei mai bogați oameni ai lui Forbes din lumea criptomonedelor. Co-fondatorul Ripple a dat roade, deoarece acum are o valoare netă totală criptografică de aproximativ 7,5 miliarde dolari până la 8 miliarde dolari. Este un Stanford MBA și un operator veteran în Silicon Valley. Majoritatea bogățiilor sale criptografice provin de la Ripple, o companie pe care o împarte cu cofondatorul Jed McCaleb.

Se spune că Ripple controlează 60% din oferta totală de XRP din lume. Adică 61 de miliarde din cele 100 de miliarde XRP existente! Forbes a calculat bogăția criptografică a lui Larsen adăugând XRP-ul său personal cu acțiunile sale de 17%. Pentru unii dintre voi care nu știu, token-ul XRP al Ripple este evaluat în prezent la 410 milioane de dolari.

  1. Joseph Lubin

Joseph Lubin, fost inginer software de robotică, s-a făcut unul dintre cei mai bogați (cel puțin din lumea criptografică). Cu o valoare criptă netă de la 1 la 5 miliarde de dolari.

Cofondator al Ethereum, după ce și-a dat seama de întregul potențial al cripto-ului, a fondat ConsenSys, o companie gigantică de studiouri de risc care își propune să îmbunătățească în continuare ecosistemul Ethereum. Majoritatea analiștilor cripto consideră că deține cea mai mare cantitate de Ethereum din lume, după ce s-a zvonit că ar avea criptomonede în valoare de 10 miliarde de dolari. Interesant este că el neagă astfel de afirmații.

  1. Changpeng „CZ” Zhao

Se știe că chinezii sunt pionierii comerțului de milenii. Dar acum această tehnologie a preluat; se pare că nimic nu s-a schimbat pentru ei. Sunt încă destul de buni la asta! Un astfel de exemplu este Changpeng „CZ” Zhao, care este al treilea cel mai bogat criptar miliardar cu o valoare criptă netă de 1,1 miliarde dolari până la 2 miliarde dolari.

Ceea ce l-a catapultat să cripteze bogăția a fost un capitalist de risc cu care a jucat în mod regulat poker. În cele din urmă, a cumpărat întreaga idee a Bitcoin și, în acest proces, și-a vândut casa din Shanghai pentru a face totul.

Din fericire, acest joc a dat roade, deoarece el deține acum cea mai mare companie de cripto-schimb din lume, Binance. Acceptă 1,4 milioane de tranzacții pe secundă și are în prezent 6 milioane de utilizatori activi. De asemenea, suportă peste 120 de criptomonede, împreună cu 240 de parteneri comerciali și peste 100 de portofele.

  1. Tyler și Cameron Winklevoss

Apoi, sunt infamii gemeni Winklevoss, despre care se știe că au primit 65 de milioane de dolari după ce au câștigat procesul împotriva presupusei idei furate de rețele sociale furate de Facebook. Unii l-au considerat farmecul lor norocos, deoarece de atunci s-au întâmplat lucruri grozave. Una dintre ele este norocul lor, sau poate previziunea, cu Bitcoin.

Fostii vâslași olimpici au păstrat Bitcoin-ul lor din 2013, în ciuda faptului că s-au confruntat cu „Marea Depresiune” a criptomonedei, unde valoarea sa a scăzut cu 80%. Dar acest lucru nu le-a afectat convingerea că îi va face într-o zi să-i facă criptați miliardari. Din fericire, exact așa s-a întâmplat, deoarece fiecare dintre ei are acum o valoare netă criptografică cuprinsă între 900 și 1,1 miliarde de dolari.

Compania lor profitabilă de schimb de criptomonede, Gemeni, a contribuit, de asemenea, mult la succesul lor criptografic. Gemenii gestionează în prezent tranzacții în valoare de 300 de milioane de dolari în fiecare zi. Experții prezic că valoarea Gemenilor va crește pe termen lung și poate chiar să depășească deținerea criptografică a gemenului.

  1. Matthew Mellon

Drumul fostului președinte al Comitetului de Finanțe al Partidului Republican, Matthew Mellon, către drumul către cel de-al 5-lea loc al celor mai bogați posesori de cripte din Forbe este o poveste de răscumpărare. Mellon s-a luptat cu dependența de droguri și a crezut că orice speranță a dispărut până când a dat peste XRP.

În cele din urmă a devenit obsedat de asta și chiar și-a făcut familia să creadă că se droghează din nou. Din fericire, acea obsesie a dat roade, întrucât actuala sa valoare criptografică netă se situează între 900 și 1 miliard de dolari. Acum trăiește un stil de viață fastuos, închirierea unei case de lux din Los Angeles pentru 150.000 de dolari pe lună.

Ce părere aveți despre cei mai bogați cripto-miliardari ai Forbes? Crezi că averea lor va dura, știind cât de volatile sunt criptomonedele? Sună în comentariile de mai jos!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map