Changelly interjú a NEO-val

Changelly vezérigazgató, Eric Benz folyamatosan szörfözik a kriptográfia univerzumában, hogy megtalálja a választ a legizgalmasabb kérdésekre, amelyek folyamatosan felvillanyozzák a globális kriptográfiai közösséget. Szóval, a “Crypto Talks with Changelly” mai vendégünk John Wang, aki a NEO öko növekedési igazgatójának szerepét tölti be. Miközben beszélgetett Johnnal, Eric megpróbálta a legfinomabb betekintést nyerni a NEO alapítvány terveiről a hálózat további fejlesztéséről, és kitalálni, hogy a „kriptón való élet” koncepciója már lehetséges-e.

Eric:

Kezdetnek mesélj egy kicsit a Neo gyökerekről? Mi volt a vállalat eredeti küldetése és filozófiája? Változott az elmúlt öt év után? Ha igen, melyik irányba?

János:

A NEO-t Da Hongfei és Eric Zhang alapította. Fontos megemlíteni, hogy a NEO nem egy vállalat, hanem egy Alapítvány, amely a blokkláncot irányítja. Filozófiánk ma a gyakorlati idealizmus, ami azt jelenti, hogy az idealisztikus célra törekszünk, hogy elosztott technológiával javítsuk a világot.

Eric:

A Neo mögött álló technológiának sok közös vonása van az Ethereum blokklánccal, mint például az intelligens szerződések, vagy egy natív GAS eszköz, amely „táplálja” a hálózatot. Meg tudja mondani, hogy a Vitalik filozófiájának folytatói vagytok, vagy az a célod, hogy túllépj a meglévő technológián és valami még jelentősebbet csinálj, olyat, amivel Neo kiemelkedik a tömegből?

János:

Abban az értelemben határozottan különbözünk egymástól, hogy kettős token rendszerünk van, a Gázunkkal az intelligens szerződések végrehajtását fizetjük, de tőzsdéken is kereskednek vele. Ezenkívül a NEO tokenek Gázt generálnak a befektetők számára. Az Ethereumtól még egy kulcsfontosságú különbség, hogy a NEO több programozási nyelvet támogat, így a fejlesztők az általuk ismert nyelveket használhatják, mint például a C #, a Python és a Java.

Eric:

Meséljen egy kicsit a közelgő Neo hálózati frissítésről. Milyen kulcsfontosságú pozitív változásokat fog hozni?

János:

A NEO3 2020-ban jelenik meg, néhány funkcióval idén először a NEO2.0-n jelentek meg.

A főbb jellemzők közül néhány: beépített oracle implementáció, amely lehetővé teszi az intelligens szerződések számára az internetes erőforrásokhoz való hozzáférést.

A NeoFS egy decentralizált fájltároló platform lesz, amely a NEO-ra épül. Elsődlegesen a dApps fogja használni, mint adattárolási infrastruktúra, amellett, hogy tartalomszolgáltató hálózatként működik.

A NeoID egy decentralizált identitásprotokoll, amely a NEO-ra épül, a NeoID támogatni fogja a decentralizált azonosítók kiadását, valamint kompatibilis az iparági szabvány X.509 szintű tanúsítványkibocsátási modellel.

A NeoVM teljesen leválik a NEO 3.0 blokkláncáról, amelynek célja számos előnyt kínálni, beleértve a nem blokkláncos alkalmazások támogatását és a könnyű szerződéses hibakeresést, anélkül, hogy blokklánc-adatokra lenne szüksége..

Végül jelentősen csökkennek az intelligens szerződések telepítési költségei, ami remek hír mindenkinek, aki a NEO-ra épít.

És még sok más, amit itt nem említhetek, különben túl hosszú lesz a válaszom &# 128578;

Neo (NEO) árjóslás 2020-ra, 2022-re & 2025

Eric:

A decentralizáció az egyik alapelv, amely inspirálja a globális kriptográfiai közösséget. Mit jelent ez a kifejezés az Ön számára? Igaz, hogy 2019 folyamán a Neo hálózat teljes decentralizálását tervezi?

János:

A NEO fokozatosan decentralizálódik, a NEO-nak 7 konszenzusos csomópontja van, és négyet különböző szervezeteknek osztanak szét, például Swisscom, KPN, CoZ stb..

Eric:

Beszéljünk a közösségről. Kína a NEO közösség szülőhelye. Most, hogy rohamosan bővül, vannak-e olyan régiók, amelyekben a vállalat elsősorban befolyásának növelését tervezi?

János:

Valójában a NEO közösség kezdettől fogva nagyon globális volt – nem egészen helyes azt állítani, hogy Kína a NEO közösség szülőhelye. Jelenlétünk valóban egyenletesen oszlik meg az egész világon, mind a NEO támogatóink, mind az alapvető fejlesztők Japánból, Dél-Koreából, Nyugat- és Kelet-Európából, Dél- és Észak-Amerikából érkeznek. Növeljük jelenlétünket az Egyesült Államokban, ahol idén új irodát nyitottunk, a Microsoft vezető volt alkalmazottai vezetésével.

Eric:

Minden interjú végén gyakori, mégis érdekes kérdésünk így hangzik: Mi a véleményed a kriptográfia megéléséről? Lehetséges-e már, vagy túl korai erről beszélni?

János:

Ez még nem egészen lehetséges, legalábbis nem kényelmes. A főbb kriptovaluták azonban jó értékraktárnak bizonyultak – készen kell állnia a volatilitásra, de az olyan érmék, mint a NEO vagy a Bitcoin, hosszú évek óta léteznek, tehát beváltak, és itt vannak, hogy maradjanak.

Eric:

A másik kérdés úgy hangzik: milyen kérdést tennél fel Satoshinak, ha egyszer találkozol vele négyszemközt?

János:

Megkérdezném, hogyan bizonyíthatja, hogy Satoshi vagy &# 128522;

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me