A Changellynél mindent megteszünk azért, hogy továbbra is vezető szerepet töltsünk be a kripto térben. Így új partnerségek létrehozása során elengedhetetlen számunkra, hogy megismerjük új partnerünk termékét és a mögötte álló csapatot. Ezúttal szeretnénk bemutatni Önnek új partnerünket – a több pénznemű Ginco Wallet-ot, az új generáció kriptopénztárcáját. A Changelly API használatával a Ginco felhasználói mostantól:

  • Láncok közötti cseréket valósítson meg hat blokklánc és 15 kriptovaluta között, amelyeket a Ginco Wallet interfész támogat
  • Végezzen biztonságos és biztonságos csereügyleteket közvetlenül okostelefonról, anélkül, hogy bárkinek kitenné a privát kulcsot

Ellenőrizze az alábbi gif-et a zökkenőmentes Ginco feat. Changelly pénztárca cseréje:

Azt is hisszük, hogy senki sem tudja jobban képviselni a terméket, mint az alapítója. Ezért arra kértük Muuto Morikawát, a Ginco Inc. vezérigazgatóját, hogy válaszoljon néhány kérdésre a Ginco pénztárcával és a mögötte álló csapattal kapcsolatban, és ossza meg véleményét a mai piaci szabályozási helyzetről.

A termék

Helló, Muuto, és köszönöm, hogy interjút készítettél Changelly-vel, ezt nagyon értékeljük! Először is elmondana többet a projektjéről?

A Ginco egy decentralizált kriptotárca. Minden felhasználónak teljes ellenőrzése van az okostelefonjain biztonságosan tárolt magánkulcsai felett. Egyszerű és letisztult kialakításunk megkönnyíti bárki számára az alkalmazás használatát, beleértve azokat is, akik először szeretnének bekapcsolódni a kriptóba. Jelenleg több blokkláncot támogatunk, beleértve a Bitcoin, XRP, Ethereum, BitcoinCash és így tovább.

A weboldal szerint a Ginco a következő generáció kriptotárcája. Mi határozza meg a következő generációs termékként?

Ginco egy új generációs kriptotárcát hozott létre az emberközpontú tervezés újszerű megközelítésén keresztül. Azáltal, hogy a már meglévő pénztárcák általános hibáinak kezelésére összpontosítottunk, létrehoztunk egy pénztárcát, amely hozzáférhető mind a kriptot kedvelők, mind az új belépők számára.

Az egyik leggyakoribb hiba, amelyet a meglévő pénztárcák között találtunk, az ezoterikus nómenklatúra használata volt, amelyet elsősorban az ipar már ismerője ismert. Ez különösen kellemetlen környezetet teremt az új örökbefogadók számára. Ezenkívül az UX és az UI gyakran másodlagos, ha nem a terület utólagos fejlesztése. Ez is, túlságosan támaszkodva a felhasználókra, akik rendelkeznek a kriptókról és a blokkláncról már meglévő ismeretekkel.

A tervezéssel kapcsolatos kudarcok tragikus következménye az alapok helytelen kezelése, a kriptográf címek téves értelmezése révén, amely néha digitális eszközök elvesztéséhez vezet. Az emberközpontú tervezésre összpontosítva feltaláltuk a kriptotárca funkciójának módját. A tekervényes rendszerek által okozott emberi hibák enyhítése.

A következő generációs pénztárcánk azon a filozófián alapul, hogy a blockchain és a crypto világának mindenki számára elérhetőnek kell lennie. Ezzel a megközelítéssel létrehoztunk egy egyszerű, felhasználóbarát dizájnt, amely lehetővé teszi a blokkláncok széleskörű elfogadását, miközben a felhasználók számára további blokklánc-szolgáltatásokhoz való hozzáférést biztosít a jövőben.

Emberközpontú tervezési megközelítésünket a legjobban Ginco „Sharecard” funkcióján keresztül jeleníthetjük meg. Egyedi felületünk lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén navigálhassanak a különféle blokkláncokban anélkül, hogy félnének téveszteni a címeket. A színes kártyák és hangulatjelek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy szemmel láthatóan ellenőrizzék, kivel és melyik érmével állnak kapcsolatban. Ugyanakkor azáltal, hogy a megjelenítést egyszerre csak egy kártyára csökkentjük, csökkentjük az információ-túlterhelést, enyhítve a zavart és az emberi hibákat. A felhasználók biztonságosan közzétehetnek Sharecard-okat a közösségi oldalakon, például a Twitteren és a Facebookon, hogy kriptovalutát kapjanak.

Mi inspirálta a projekt elindítására?

2017-ben rengeteg forgalomnak lehettem tanúja a kriptovaluta piacon belül. Amikor megnéztem a Japánban elérhető jelenlegi kriptokezelési megoldásokat, rájöttem, hogy csak központosított megoldások léteznek.

Sok aggodalomra ad okot a központosított cserebiztonság. Valójában történelmi hacker támadások többször is előfordultak Japánban, ezek közül kettő az Mt. Gox és a Coincheck hackelési incidens. Úgy gondolom, hogy a blokklánc egy olyan technológia, amely valóban felhatalmazza az egyéneket. Ennek a lehetőségnek a kiaknázása érdekében olyan szolgáltatást igyekeztem biztosítani, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teljes mértékben ellenőrizzék a magánkulcsukat. Ezért indítottam el a Gincót.

Meg tudna osztani Changelly-vel néhány betekintést a Ginco Wallet további fejlesztésébe?

Legutóbb az amerikai dollár „TrueUSD (TUSD)” nevű stabil dollárját vettük fel pénztárcánkba. A jövőben továbbra is javítjuk pénztárcánkat a biztonság és a használhatóság szempontjából, miközben fenntartjuk a hozzáférést a jövőbeni blockchain technológiákhoz. Várakozással tekintünk a pénztárca Android verziójának bevezetésére a következő hónapokban.

Fantáziál egy kicsit arról, hogy kell kinéznie a jövő kriptopénztárcájának? Mely innovatív funkciókat kell tartalmaznia?

Ma azt látom, hogy sokan használják a kriptopénztárcákat elsősorban egy bizonyos jutalom (néhány kriptovaluta) fogadásának helyeként, a blokkláncban meghatározott szabályok betartásával, a küldés és fogadás funkció aktiválásával..

A jövőben az olyan új technológiák, mint a VR vagy az AR, zökkenőmentesebbé tehetik a kapcsolatot a fizikai világ és a digitális világ között. Ez sokkal gördülékenyebbé teheti a jövőbeni fizetéseket, mint valaha. Például egy napon egyszerû mozdulattal elküldhetünk valakinek pénzt.

Rövid távon, míg az interfészek fejlesztése folyamatban van, a fizetési rendszereink alapvető szempontjait valószínűleg továbbra is a pénzügyi szektor fogja kezelni. Ezt a pénzügyi szektort azonban frissíteni fogják a blockchain technológiák. Ebben az értelemben új fizetési tapasztalatok válnak elérhetővé, és a pénztárcák szinkron módon fejlődnek, új értékrendeket és tapasztalatokat kínálva.

Piaci szabályozás

Japánt szigorú kriptográfiai előírásokkal rendelkező országként ismerik. Serkentő vagy korlátozó tényezőnek tartja-e a kriptográfia fejlődését??

Úgy gondolom, hogy mindkettő igaz ebben a kérdésben. Piaci szempontból a szabályozás nélkül a piac nem tud jelentős növekedést elérni, mert a hagyományos gazdag befektetők általában nem lépnek be piacra szabályozási védelem nélkül.

Az érem másik oldalán, technikai oldalról nézve, a szigorú szabályozás akadályozza a blokklánc-technológia további fejlesztéseit. Különösen a japán törvények esetében rendkívül nehéz módosítani egy törvényt, miután az létrejött. Ezenkívül az újonnan alapított törvények gyakran büntetik azokat a vállalkozásokat, amelyek nem felelnek meg a törvényben foglaltaknak, így a jogi társaságnak nincs más választása, mint a jogszabályok betartása. Sajnos ezek a szabályozások meglehetősen szaporák lehetnek, így a puszta kormányzati beavatkozás fenyegetése elegendő ahhoz, hogy megakadályozzák a vállalat innovációját.

Akárhogy is, úgy gondolom, hogy a blokklánc-ipar növekedéséhez szabályozásra van szükség, ezért feltétlenül figyelemmel kell kísérni őket arra, hogy a jövőben merre halad az ipar.

Mi a véleménye a kriptopiac különböző kormányzati szabályozásáról??

Úgy gondolom, hogy a blokklánc és a kriptovaluta a globálisabb jövő technológiája. Ha különféle kormányzati rendeletek gátolják a blockchain előnyeit, ez pusztítóan elpazarolt lehetőség lesz.

Érdekes lesz látni, hogy a blokklánc-technológiát hogyan alkalmazzák a jövőben. Hogy megfelel-e az előírásoknak, vagy a technológia egy teljesen új értékrendet, közösségeket és gazdaságot hoz létre.

A kriptográfiai szervezeteknek szorosan együtt kellene működniük a kormányokkal annak érdekében, hogy a kriptográfia megbízhatóbb és hozzáférhetőbb legyen?

Japán cégként nagyon fontosnak tartjuk a szoros együttműködést a kormánnyal és a szabályozó hatóságokkal. A japán üzleti környezetben a vállalat törvényessége az egyik legkritikusabb tulajdonság, amely a gazdasági közösség bizalmának megszerzéséhez szükséges. Ezért kiemelkedő fontosságú, hogy szorosan együttműködjünk a kormánnyal, hogy legitimáljuk üzleti egységünket, amelyet a hatóságok és a kormány jóváhagyott.

Ezzel ellentétben úgy gondolom, hogy a hatóságok véleményének túlzott figyelembevétele szűkítheti vállalkozásának jövőbeli potenciálját. Ha nehéznek érzi vállalkozásának bővítését abban az országban, amelyben székhelye van, úgy gondolom, hogy rugalmasnak kell lennie ahhoz, hogy más lehetőségeket keressen a tengerentúlon.

Lát-e alternatív módokat a kriptográfiai tömeges átvitel biztosítására??

Tanúi lehetünk annak, hogy az Airdrop népszerű módszer a kriptográfiai projektek tömeges elfogadásának elősegítésére. A legtöbb esetben azonban ez hiányzik a fenntarthatóságból, mivel nem ösztönzi és nem magyarázza el a címzettet az újonnan megszerzett tokenek használatának módjáról. Úgy gondolom, hogy az embereknek nagyon nehéz elfogadniuk az új ötleteket. Ezért a már létező elképzelések és koncepciók módosítása potenciálisan kedvező mód lehet a kriptók tömeges elfogadásának növelésére.

Kifejezetten Japánnal beszélve sok olyan embert látunk, akik nagyon jól ismerik a pontalapú szolgáltatások és a hűségprogramok használatát. Sok embernek van hűségkártyája vagy klubkártyája online és offline üzletekhez egyaránt. Jó stratégia lehet egy hasonló modell kialakítása a kriptók számára, hogy nagyobb elfogadásra ösztönözzön.

A Ginco csapat

Meséljen többet a szabadidő csapatként töltött kiadásáról? Inkább elmegy egy bárba, vagy esetleg együtt sportol?

Tagjaink közül nem sok őrül meg a sport miatt, de valahogy sok olyan ember van itt, aki szereti társasjátékozni a Gincóban (egyik tagunk tulajdonképpen egy trófeát nyert egy itt Tokióban megrendezett társasjáték-versenyen!). Nem ritka, hogy az emberek az irodában megjelennek, hogy a hétvégén játszhassák ezeket a játékokat. Évente néhányszor vállalati partik megrendezésére is összegyűlünk. Nemrégiben nagy partit rendeztünk, mert a TechInAsia Tokyo 2018 versenyén elnyertük a fődíjat!

Úgy gondolja, hogy az ilyen jellegű tevékenységek hozzájárulnak a csapatszellem kialakításához és motiválják a csapatot a produktív munkára?

Igen! A Ginco csapata mára 30 főre nőtt. Minden tagunk különböző háttérrel rendelkezik. Amikor azonban a vállalat tovább növekszik, egyre nagyobb kihívást jelent egymás megértése és kapcsolata. Úgy gondoljuk, hogy ezek a csapatépítő tevékenységek segítenek abban, hogy nyugodtak maradjunk, miközben többet tudhatunk meg egymásról. Mindkettő pozitív hatással van a teljesítményünkre!

Ennyi a mai nap, bár sokkal több interjú van még a kriptográfia kiemelkedő rajongóival! Maradjon velünk a legfrissebb kriptohírekről a közösségi médiánkban:

Twitter 

Facebook 

Távirat 

Reddit

Youtube

Szép cserék, #Changellions!