Eric Benz kriptográfia Renato Schumacherrel, a Levolution vezérigazgatójával

Changelly

a közelmúltban felsorolta a LEVL listát, amely elérhetővé teszi a 160 feletti csereügyleteket

kriptovaluták. A Levolution, az a társaság

fejlesztette ezt a tokent, egy innovatív platform, amely segíti a kriptográf projekteket és

a vállalkozók ITO-kat tartanak azáltal, hogy szakértői támogatást nyújtanak nekik és megadják őket

könnyű és intuitív hozzáférés a fejlesztéshez, az építéshez, a piacra lépéshez szükséges összes eszközhöz,

kampányaik elindítása és optimalizálása.

A mai Crypto Talks alkalmával interjút készítettünk a Levolution vezérigazgatójával, Renato Schumacherrel, aki nagyon részletesen beszélt a projektről és annak küldetéséről. Megosztotta véleményét az ipar legújabb eseményeiről és a kriptográfiai tömeges elfogadásról is.

Üdvözlöm a Changellyben! Mesélne többet a projektjéről és annak történetéről?

A Levolution-t 2018-ban alapították, azzal a szándékkal, hogy házasságot kössön a legújabb blockchain technológiával, egy úttörő token kínáló platformmal. Mint általánosan ismert, a belépésnek számos akadálya van, amikor egy token-ajánlatot indítanak; A Levolution segít a vállalatoknak és a vállalkozóknak szinte könnyedén megtámadni ezeket az akadályokat. Tesszük ezt úgy, hogy intuitív és könnyen használható platformot adunk ki felhasználóinknak.

Segíteni fogunk azoknak, akik tapasztalataiktól függetlenül szeretnék kiaknázni a token felajánlások értékét. A Levolution segít a token-felajánlási projekt felépítésében, fejlesztésében, forgalmazásában, elindításában és optimalizálásában. Igen, minden egyes lépés elvégezhető a platformunkon.

Changelly nemrégiben felsorolta a tokent, a LEVL-t. Milyen szerepet játszik a projektben?

A LEVL felvétele a Changelly-re hatalmas mérföldkő a Levolution és a közösség tagjaink számára. Arra számítunk, hogy a tőzsdei bevezetés nagyobb érdeklődést vált ki a kriptovaluta ökoszisztémán belüli LEVL iránt. Changelly hírneve a piac egyik legmegbízhatóbb és legkiválóbb tőzsdéje, ezért biztosak vagyunk abban, hogy a tőzsdei bevezetés a Levolution jóváhagyásának pecsétjeként is szolgál, és tovább teremti közösségünket.

Az egyedi értékesítési pontok egyikeként megnevezi az ügyfelek képességét arra, hogy teljes mértékben irányítsák kampányaik optimalizálásakor. Mesélne erről egy kicsit többet?

Nem minden Blockchain projektnek ugyanazok az igényei és / vagy céljai, és egyszerűen ezt választottuk. Kiadjuk felhasználóink ​​számára, hogy kampányukat az adott igényeknek megfelelően teljes mértékben adaptálhassák. Megértjük azt is, hogy az ipar folyamatosan fejlődik, ezért fontos, hogy szabad kezet adjunk felhasználóinknak projektjeik megfelelő optimalizálására.

A Levolution felhasználói testreszabhatják és optimalizálhatják kampányaikat a könnyen használható platformunk révén, amely lehetőséget nyújt számukra intelligens szerződések létrehozására és tapasztalt és elismert szolgáltatók megszerzésére, akik segítenek kampányaik sikerében.

Mivel egyre több kriptoprojekt készül az ITO-k megtartására, egyre több olyan vállalat jelenik meg, amely készen áll arra, hogy felkészítse őket erre. Mi különbözteti meg a versenytől?

A Levolution platformot házon belül kódolták és fejlesztették Németország legjobb Blockchain fejlesztői. Ha világszerte elismert Blockchain fejlesztők vannak a csapatunkban, akkor képesek vagyunk nagyon alkalmazkodni a folyamatosan fejlődő iparhoz; így meglehetősen egyszerűvé tehetjük számunkra az új funkciók hozzáadását, a legfrissebb ipari trendek előretörését, és a kínálat különböző formáinak felajánlását (ITO, STO stb.).

Hogyan változott a piac a 2017-es ATH-k és az azt követő kriptotél óta? Mit gondolsz, mi okozta a piac összeomlását ilyen példátlan növekedés után??

A kriptopiac rendkívül megváltozott a 2017-es ATH-k és a kriptotél óta; minden télen a siker tavasszal jön, új és céltudatos életet adva a blokklánc ökoszisztémának. A mutatós induló vállalkozásoknak és más kivitelezhetetlen projekteknek hiányzott a blokklánc-közösség támogatása, és nem tudták túlélni ezt a fárasztó időt a kriptográfia történetében. Végül ezeket a projekteket kimosták, és a jó minőségű projektek képesek voltak fenntartani és kibújni ebből az áruló pillanatból.

Manapság az emberek jobban tudják és megértik a blockchain ökoszisztéma egészét. Mielőtt bármilyen döntést meghoznának, több időt fordítanak a projektek kutatására. A kriptotélen túlélt projektek alapvető erőjeleket mutatnak. Sokkal kevesebb a túlhajtás és a spekulánsok hajlamosak ítélkezni. Minden egészséges piacnak van piaci ciklusa; a baleset elkerülhetetlen volt, de utat engedett tekintélyes projekteknek.

A szakértők véleménye a kriptográfia jövőbeli dinamikájáról rendkívül változatos. Ön szerint melyek a legvalószínűbb középtávú eredmények?

Vegyes érzéseink vannak a kriptográfia árazási dinamikájával kapcsolatban, nem vagyunk biztosak abban, hogy a kriptopiac hogyan reagál a kormányok által világszerte kibocsátott ingerpénzre. Ennek ellenére biztosak vagyunk abban, hogy az emberek most felismerik és képesek felismerni a jelenlegi rendszer hiányosságait, és decentralizált pénznemre váltanak.

Ön szerint milyen közelmúltbeli események segítették elő a kripto tömeges elfogadását? Gondolod, hogy a kriptovaluták valaha is képesek lesznek versenyezni a fiat pénznemekkel, és ha igen, mikor?

A közelmúltban a nagyvállalatok részvétele a blockchainen kívüli iparágakban jelentősen hozzájárult a titkosítás tömeges elfogadásához. Ezen vállalatok egy része az American Express, a PayPal, az Oracle és még sokan mások. Ezek a vállalatok folyamatosan keresik az innovatív módszereket a blockchain technológia erejének kiaknázására.

A tömeges elfogadás akkor valósul meg, amikor minden nem hatékony rendszert és projektet felváltanak olyan projektek, amelyek segítenek megoldani ezeket a hatékonyságot. Ez megtehető token felajánlási projektek kialakításával, amely visszavezet minket a Levolution platformra. A blockchain technológia számos módon alkalmazható; a kérdés egy hatékony módszer megtalálása annak érdekében, hogy ezeket az ötleteket életképes projektekké alakítsák, pontosan ezt nyújtja felhasználóinknak a Levolution.

Végül egy kérdés, amelyet minden vendégnek felteszünk: mit tettél volna Satoshinak, ha biztosan tudnád, hogy ő az a személy, aki előtted áll?

Megkérdeznénk Satoshit, hogy várta-e, hogy a Bitcoin valaha elérte jelenlegi állapotát, és megfelel-e a Bitcoin elképzeléseinek? Ha nem, akkor min kell változtatni?

Köszönöm, hogy elolvastad, Changellions! Iratkozzon fel közösségi média csatornáinkra, hogy ne hagyja ki az új interjúkat a szokásos „Crypto Talk” rovatunkból!

Twitter

Facebook

Távirat

Reddit

Youtube

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map