Mi az Aave kriptovaluta?

Aave LEND kripto felülvizsgálata

Mivel a blockchain technológia új kihívásokat és lehetőségeket kínál, az Aave projekt csapata lendületet ad a hitelezésben és annak alkalmazásában a kriptovilágban. A Changelly segít felfedezni az Aave projekt világát, annak LEND nevű kriptovalutáját és az általa támogatott rendszert.

Aave (LEND) alapjai

Az Aave-t először 2017-ben indították el ETHLend néven, amely szintén hitelezési platform volt. Az átnevezés 2018 végén történt, mert a csapat úgy döntött, hogy bővíti a szolgáltatások listáját.

Az egyik alapvető szolgáltatás az Aave Protocol. 2020 márciusában indult, és a vállalat stratégiájának megváltozását jelentette. Korábban az ETHLend csak egy decentralizált P2P hitelezési platform volt. Az Aave Protokollal azonban ez a modell áttért a pool-alapú hitelezésre. Ez egy nyílt forráskódú és nem letétkezelő szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az Ethereum blokklánc alapján hozzák létre pénzpiacaikat.

A többi figyelemre méltó szolgáltatás között megtalálhatók a gyorshitelek és az árfolyamváltás.

  1. Gyors kölcsönök lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fedezet nélkül vegyenek fel hitelt, azzal a feltétellel, hogy a likviditás a tranzakció vége előtt visszatér a hitelezői poolba. Ha ez nem történik meg, akkor a tranzakció nem fejeződik be, biztonságosan visszatérítve a kölcsönzött pénzt a medencéhez. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyors értesítéssel pénzt kapjanak a gyors visszafizetéshez.
  2. Ráta váltás olyan funkció, amely segíti a felhasználókat a piac volatilitásának kezelésében. Lehetővé teszi a váltást a fix / változó kamatlábak között. Mindkét opciónak megvan a maga alkalmazása, mivel a fix kamatláb jobban működik a magas kamatozású eszközöknél, míg a lebegő remekül működik az ingatagabbakkal, lehetővé téve számukra, hogy az áruk emelkedése / csökkenése mellett játszhassanak..

Aave belső pénznemként a LEND tokent használja. A LEND egy ERC-20 token, amely csökkenti a díjakat és irányítási jogokat ad az intelligens szerződéses protokollokhoz. A LEND kriptográfia birtokosai szavazhatnak a fejlesztői csapat javaslataira és a platform különböző paramétereire is, például kamatlábakra, új eszközökre stb. Alapvetően a LEND birtokában lévő emberek részt vesznek a blokklánc egészének fejlesztésében..

Aave Token ártörténet

Az Aave Lend kriptográfiai történelmi ára

Az Aave (LEND) titkosítást először 2017. november 30-án indították el, 0,0177 dollár áron egy tokenért. Valóban felszállt, 2018. január 7-én elérte a 0,39 dolláros csúcsot, de hamarosan 0,01-0,02 dollár tartományba esett. A LEND kriptográfiai token ára ezen a szinten maradt 2020 április végéig, ahol egy bika futott. Jelenleg 2020. július 12-én érte el a csúcsot, az ár 0,24 dollár volt, ami a legmagasabb a kezdeti csúcs óta.

Hol lehet eladni és eladni LEND kriptovalutát

Mivel a LEND kriptográfia nemrégiben bullish sorozatba került, miközben az ára és a piaci kapitalizáció emelkedett, több tőzsde és piactér is felvette listájára. Íme néhány megbízható platform, ahol megszerezheti:

  • Binance – az egyik legnagyobb kriptográfiai platform a piacon. A Binance-en a LEND-et BTC-re és ETH-ra cserélheti, több csere opcióval lehetséges.
  • HitBTC – a kriptovaluták másik jelentős szereplője, a HitBTC felajánlja, hogy cserélje le az Aave kriptográfiáját a BTC-re, de sajnos jelenleg nincs ETH.
  • Poloniex – a Poloniex-en cserélheti a LEND titkosítási tokent BTC-re és USDT-re.

A LEND-et nagyjából ugyanazon a platformon értékesítheti, ahol megvette. A számla készenlétével és az érme biztonságos tárolásával könnyű megvárni a megfelelő időt a maximális profit elérése érdekében.

Hol tároljuk a LEND kriptovalutát

Az Ethereum pénztárcák lehetővé teszik a LEND kriptó tárolását. Legtöbbjük megtalálható a legjobb Ethereum pénztárcák listáján. Az alábbiakban megemlítettük a legnépszerűbb pénztárcákat:

  • MyEtherWallet – Csak Ethereum pénztárca, amely támogatja az összes ERC-20 tokent, beleértve a LEND-et is.
  • Ledger Nano S – több pénznemű hardvertárca, a Ledger Nano az egyik legnépszerűbb pénztárca modell. Biztonságos, mobil és könnyen használható.
  • Trust Wallet – mobil multivaluta pénztárca elérhető Android és iOS rendszerekhez. Ez lehetővé teszi, hogy kéznél tartsa a titkosítást, miközben biztonságban van.

Összegzés

Ez az, amit el kell mondanunk az Aave-ről (LEND), hogyan működik, hol lehet beszerezni és tárolni, és hogyan lehet használni.

A márkajelzés óta a kriptográfia mögött álló csapatnak rengeteg szolgáltatást és szolgáltatást sikerült hozzáadnia: Aave Protocol, Aave Oracle, Uniswap Market, jó néhány integrációt, valamint módosította hitelfelvételi kamatlábaikat. Azonban Aave nem nyugszik babérokon, amint az látható a Bug Bounties frissítésén. Ez, és a LEND legutóbbi bikafutása azt mutatja, hogy sok minden rejlik az Aave kriptóban, ezért tartson velünk a további kriptográfiai felülvizsgálatokra!

Changellyről

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map