Changelly, un serviciu de schimb instantaneu de criptocurrency, a colaborat cu compania globală Coinify de plată a monedei virtuale. De acum înainte, serviciul extrem de competitiv de cumpărare a criptelor Coinfy va fi disponibil pe piața fiat-la-criptă recent lansată de Changelly..

Lansată în 2014, Coinify s-a impus de atunci ca o companie de plată a activelor digitale lider pe piață, funcționând și ca platformă B2B și B2C. Colaborarea cu Coinify își propune să consolideze pozițiile de frunte ale lui Changelly pe piața de schimburi criptografice, construind încă o punte robustă către lumea fiat.

Acum complet integrat pe piața Changelly, Coinify va extinde lista furnizorilor de criptare fiat-la-criptă deja disponibili pe serviciu, iar utilizatorii Changelly vor avea acces fără probleme la serviciile Coinify. Toate achizițiile efectuate prin Coinify vor avea mecanismul de cotare „Coinify Best Price” care permite blocarea ratei în timp ce comerciantul finalizează tranzacția, oferind securitate și transparență suplimentară.

Având în vedere varietatea largă de metode de plată disponibile, împreună cu o gamă largă de active criptografice și procesul de verificare simplă și ușoară, această colaborare este o împingere comună pentru adoptarea globală a activelor digitale. Ambele companii au condus activ industria încă de la începuturile sale și astfel această integrare este încă un pas către consolidarea pozițiilor lor individuale.

Pentru a sărbători noul parteneriat, toate taxele pentru achizițiile de criptare efectuate pe piața Changelly prin Coinify au fost reduse cu 10%. Oricine este interesat să cumpere BTC, ETH, BSV, BCH, DASH, NANO, OKB sau XLM va putea face acest lucru cu un avantaj suplimentar. Reducerea va dura până pe 15 mai.

Împărtășindu-și opinia cu privire la colaborare, Eric Benz, CEO Changelly, a subliniat importanța acordării lui Coinify de o primire călduroasă la bord:

„Coinify s-a poziționat ca una dintre cele mai puternice companii de plăți criptografice din ultimii ani și îmi face mare plăcere să anunț parteneriatul nostru. Integrarea Coinify va oferi utilizatorilor și partenerilor Changelly sprijin suplimentar, care la rândul său va oferi tarife mai competitive, făcând întreaga experiență Changelly chiar mai bună decât este acum. Bine ați venit, Coinify! ”

„Vedem o accelerare în adoptarea activelor criptografice din întreaga lume. Conversia ușoară a lui Changelly între diferite active criptografice este esențială pentru succesul pe termen lung al industriei. Pentru a integra această adopție, primul pas important este de a ajuta clienții Changelly să cumpere în mod corespunzător și în siguranță activele criptografice – de aici începe. ”, Mark Højgaard, CEO Coinify

Despre Coinify

Coinify este cea mai importantă companie globală de plăți în monedă virtuală, care oferă servicii de conversie a monedei virtuale bidirecționale pentru companii și persoane fizice. Fondată în 2014, Coinify este un veteran în ecosistemul monedei virtuale, cu o conducere executivă puternică. Experiența dovedită a Coinify și baza mare de clienți garantează că, atunci când colaborați cu compania, veți obține o soluție sigură, scalabilă și conformă.

Printre numeroasele recunoașteri, Coinify a fost desemnat Fintech Europe Top 100, câștigător național la Nordic Startup Awards și a câștigat Frost & Premiul pentru cele mai bune practici al lui Sullivan de două ori la fel ca Premiul pentru diversitate EWPN 2019.

Pentru mai multe informații, vizitați https://www.coinify.com

Urmăriți Coinify pe LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/coinify/

Despre Changelly

Changelly este un schimb de criptomonede instant fără custodie, ceea ce înseamnă că serviciul nu deține fonduri de utilizator. Changelly acționează ca un intermediar între schimburile de criptare și utilizatori, oferind acces la peste 150 de criptomonede. Misiunea companiei este de a face procesul de schimb fără efort pentru toți cei care doresc să investească în criptomonede.

Pentru cei care doresc să facă schimb de cripto din mers, Changelly își oferă oficialul aplicatie mobila cu schimburi cu rată fixă, disponibile pentru descărcare în AppStore și Google Play. Pentru cei care ar dori să facă schimb de criptare la o rată variabilă, Changelly oferă o taxă redusă în industrie de 0,25% pentru toate schimburile de cripto-la-criptă..

Changelly oferă API-ul său și un widget de plată personalizabil oricărui serviciu de criptare care dorește să-și lărgească audiența și să implementeze noi opțiuni de schimb. Platforma oferă, de asemenea, un program de afiliere cu un mecanism de repartizare a veniturilor de 50%.

Pentru mai multe informații vizitați site-ul web Changelly: Changelly.com

Aplicație mobilă Changelly: https://app.adjust.com/f3n0omi

Twitter-ul lui Changelly: https://twitter.com/Changelly_team

Telegrama lui Changelly: t.me/join_changelly