Aave LEND recenzie cripto

Întrucât tehnologia blockchain oferă noi provocări și oportunități, echipa proiectului Aave își aduce rotația în ceea ce privește creditarea și modul de angajare a acesteia în lumea criptografică. Changelly vă va ajuta să explorați lumea proiectului Aave, criptomoneda sa numită LEND și sistemul pe care îl susține.

Aave (LEND) Noțiuni de bază

Aave a fost lansat pentru prima dată în 2017 sub numele de ETHLend, care era și o platformă de împrumut. Rebrandingul a avut loc la sfârșitul anului 2018, deoarece echipa a decis să lărgească lista de funcții.

Unul dintre serviciile esențiale este protocolul Aave. A fost lansat în martie 2020 și a însemnat schimbarea strategiei companiei. Înainte, ETHLend era doar o platformă de creditare P2P descentralizată. Cu toate acestea, cu Protocolul Aave, acest model s-a mutat pe împrumuturile bazate pe fonduri. Acum, este un serviciu open-source și fără custodie care permite utilizatorilor să își creeze piețele monetare pe baza blockchain-ului Ethereum.

Printre alte caracteristici notabile, se numără împrumuturile Flash și rata de comutare.

  1. Împrumuturi flash permite utilizatorilor să contracteze un împrumut fără nicio garanție, dar cu condiția ca lichiditatea să fie returnată fondului de împrumut înainte de încheierea tranzacției. Dacă acest lucru nu se întâmplă, tranzacția nu se va finaliza, returnând în siguranță banii împrumutați la fond. Acest lucru permite utilizatorilor să primească bani cu o notificare rapidă pentru a rambursa rapid.
  2. Comutarea ratei este o funcție care îi ajută pe utilizatori să facă față volatilității pieței. Acesta va permite trecerea între ratele dobânzii fixe / variabile. Ambele opțiuni au aplicațiile lor, deoarece rata fixă ​​funcționează mai bine pentru activele cu dobândă ridicată, în timp ce fluctuația funcționează excelent cu cele mai volatile, permițându-le să joace la creșterea / scăderea prețului lor.

Aave folosește jetoane LEND ca monedă internă. LEND este un simbol ERC-20 care reduce taxele și conferă drepturi de guvernanță pentru protocoalele de contract inteligente. Deținătorii criptelor LEND pot vota, de asemenea, asupra propunerilor echipei de dezvoltatori și a diferiților parametri ai platformei, cum ar fi ratele dobânzii, activele noi etc. În principiu, persoanele care dețin LEND participă la dezvoltarea blockchain-ului în ansamblu..

Aave Istoricul prețurilor jetonului

Aave Lend crypto preț istoric

Cripto-ul Aave (LEND) a fost lansat pentru prima dată pe 30 noiembrie 2017, cu un preț de 0,0177 USD pentru un token. A decolat într-adevăr, atingând vârful de 0,39 dolari pe 7 ianuarie 2018, dar în curând a scăzut la 0,01-0,02 dolari. Prețul token criptografic LEND a rămas la acel nivel până la sfârșitul lunii aprilie 2020, unde a lovit o cursă. Până acum, a atins apogeul pe 12 iulie 2020, prețul fiind de 0,24 dolari, cel mai mare de la vârful inițial.

Unde să cumpărați și să vindeți Criptomonedă LEND

Întrucât cripto-ul LEND a intrat recent într-o serie de urcări, cu creșterea prețului și a capitalizării pieței, mai multe schimburi și piețe îl adaugă la listele lor. Iată câteva platforme de încredere pe care le puteți obține:

  • Binance – una dintre cele mai mari platforme de schimb criptografic de pe piață. Pe Binance, puteți schimba LEND pentru BTC și ETH, cu mai multe opțiuni de swap posibile.
  • HitBTC – un alt jucător important printre schimburile de criptomonede, HitBTC vă oferă să schimbați cripta Aave cu BTC, dar, din păcate, nu există ETH în acest moment.
  • Poloniex – pe Poloniex, puteți schimba simbolul dvs. LEND crypto cu BTC și USDT.

Puteți vinde LEND destul de mult pe aceeași platformă de unde l-ați cumpărat. Cu contul gata și moneda stocată în siguranță, este ușor să așteptați momentul potrivit pentru a obține profitul maxim.

Unde se stochează LEND Cryptocurrency

Portofelele Ethereum vă permit să stocați cripta LEND. Pe cele mai multe le puteți găsi în lista noastră cu cele mai bune portofele Ethereum. Am menționat cele mai populare portofele de mai jos:

  • MyEtherWallet – Portofel exclusiv Ethereum care acceptă toate jetoanele ERC-20, inclusiv LEND.
  • Ledger Nano S – portofelul hardware multicurrency, Ledger Nano, este unul dintre cele mai populare modele de portofele. Sigur, mobil și ușor de utilizat.
  • Trust Wallet – portofel mobil multicurrency disponibil pentru Android și iOS. Vă permite să vă păstrați criptele la îndemână, păstrându-le în același timp în siguranță.

rezumat

Asta este tot ce trebuie să spunem despre Aave (LEND), cum funcționează, unde îl puteți obține și stoca și cum îl puteți utiliza.

De la rebranding, echipa din spatele cripto-ului a reușit să adauge o mulțime de caracteristici și servicii: Aave Protocol, Aave Oracle, Uniswap Market, destul de multe integrări, precum și îmbunătățirea ratelor de împrumut. Cu toate acestea, Aave nu se bazează pe lauri, așa cum se poate vedea din actualizarea Bug Bounties. Acest lucru și recenta alergare a LEND-ului, ne arată că există multe posibilități în care cripta Aave are multe potențiale, așa că rămâneți la curent cu mai multe recenzii legate de cripto.!

Despre Changelly

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me