Huobi Token este stabilit ca criptomonedă internă a bursei Huobi. Această platformă de tranzacționare globală este considerată una dintre cele mai mari din China. Jetonul HT se numără printre primele 50 de criptomonede după capitalizarea pieței. În acest articol, vom afla cum se folosește Huobi Token, unde se stochează și se schimbă această criptă și dacă este o investiție bună.

Bazele Huobi Token

Crearea datelor cu bani digitali nu își propune obiectivul ambițios de a deveni o plată legală omniprezentă. Jetonul Huobi este creat pentru funcționalitatea internă a schimbului. Criptomoneda nativă crește capitalizarea platformei de tranzacționare și extinde capacitățile utilizatorilor prin oportunități de investiții suplimentare.

Schema cazurilor de utilizare Huobi TokenCazuri de utilizare Huobi Token

Dezvoltatorii intenționează să includă următoarele aspecte în funcționarea Huobi Token:

  • atunci când utilizați criptomonede interne, dimensiunea comisionului perceput pentru tranzacțiile financiare de pe site este redusă cu până la 50%;
  • pentru deținătorii acestei criptomonede, există posibilitatea de a primi Huoken Token suplimentar pentru participarea la evenimentele platformei de schimb;
  • multe perechi de tranzacționare cu (de exemplu, BTC, ETH și USDT) sunt introduse pentru comoditatea conversiei și tranzacționării criptomonedei interne;
  • un program de vot și co-management în schimbul dezvoltării pentru deținătorii de jetoane Huobi.

20% din profituri vor fi direcționate către răscumpărarea de jetoane la valoarea de piață. Tokenul Huobi achiziționat va fi rezervat într-un fond special creat pentru a oferi compensații și sprijin pentru investitori. Această abordare creează anumite garanții pentru deponenți și utilizatorii schimbului și formează sprijin pentru creșterea valorii criptomonedei.

Investiția în Huobi Token

După ce guvernul chinez a introdus restricții și interdicții pe platformele de tranzacționare, multe burse mari s-au confruntat cu probleme grave. Huobi nu a făcut excepție. Compania a trebuit să își schimbe modelul de tranzacționare în OTC și, în același timp, să își extindă activitățile pe piețele internaționale.

Când vine vorba de investiții în Huobi Token, dezvoltatorii evidențiază un punct cheie. Acești bani digitali nu sunt dezvoltați cu nicio perspectivă ambițioasă de a deveni un mijloc omniprezent de cumpărături și decontare.

Astfel de jetoane sunt create pentru un scop specific; funcționalitatea lor este concepută pentru a rezolva problemele de schimb. Această concentrare restrânsă limitează oarecum potențialul de creștere al criptomonedei. De asemenea, stabilește baza pentru o dezvoltare stabilă și nu conține riscuri asociate cu implementarea tehnică și relevanța utilizatorilor.

Huobi Token poate fi un vehicul de investiții. Pentru investițiile pe termen scurt, este alocată o perioadă de achiziții trimestriale de jetoane de către dezvoltatori. În astfel de momente, la creștere și corecție ulterioară, puteți obține un profit stabil.

Pentru depozitele pe termen lung, această criptomonedă va fi mai benefică pentru utilizatorii schimbului în sine. Diverse promoții, participarea la gestionarea platformei de tranzacționare, reduceri la comisioane – toate acestea fac investiții în active Huobi Token la cerere.

Portofel Huobi Token (HT)

Nu există o mare varietate de portofele de depozitat; una dintre principalele este portofelul Huobi. Este un portofel multi-criptomonedă care acceptă BTC, ETH, EOS, TRX, USDT și toate jetoanele ERC-20. Portofelul Huobi oferă opțiunea pentru un schimb rapid, sprijinind schimbul de monede diferite între lanțuri.

Unde să tranzacționați jetonul Huobi (HT)

În general, Huobi Token poate fi tranzacționat pentru aproape fiecare criptomonedă pe Huobi Global. Cu toate acestea, mai există câteva platforme de schimb din care să alegeți.

BTC CRO USDT
HitBTC + +
Huobi Global + + +
Bibox + +

Linia de fund

Chiar dacă scopul principal al HT este de a utiliza comercianții pentru decontări intra-schimb, atractivitatea investițională a criptocurrency Huobi Token este, de asemenea, suficientă. Cel mai adesea, monedele devin un obiect pentru investiții pe termen scurt; în special, activitatea investitorilor crește în perioadele anterioare răscumpărării monedelor pentru HIPF.

Huobi Corporation nu stă pe loc și lansează în mod regulat noi produse pentru clienții săi, menținând astfel utilizatorii interesați de jetoanele HT. HT este personificarea succesului schimbului, așa că, în timp ce vedem valorificarea și dezvoltarea Huobi Corporation, HT va crește, de asemenea, constant.

Despre Changelly

Declinare de responsabilitate: Acest articol nu trebuie considerat ca oferind recomandări de tranzacționare. Piața criptomonedelor suferă de volatilitate ridicată și mișcări ocazionale arbitrare. Orice investitor ar trebui să cerceteze mai multe puncte de vedere și să fie familiarizat cu toate reglementările locale înainte de a se angaja la o investiție.