Criptomoneda Chiliz (CHZ) ca jetoane de fan

Chiliz (CHZ) este o criptomonedă de implicare a fanilor bazată pe blockchain-ul Chiliz. Este folosit ca monedă digitală nativă pentru socios.com platformă, unde adepții sportului pot cumpăra jetoane de fan ale echipelor lor preferate cu moneda Chiliz.

În acest articol, vom vorbi despre platforma Socios și rolul acesteia în comunitatea fanilor atletici și vom discuta despre tendințele recente de tokenizare în sport și e-sport, precum și vom descoperi ce este criptomoneda Chiliz și cum să o folosim.

Socios ca platformă de implicare a fanilor

Fanii sportului participă la viața echipelor lor preferate de când există sport. În primul rând, această participare a fost mai degrabă cu un singur picior, limitată la înveselirea echipei și laudarea celor mai buni sportivi. Apoi, cluburile sportive orientate spre viitor au început să-și lase suporterii să ia anumite decizii, în principal neesențiale, căutând modalități de implicare a publicului larg.

Nu a existat nicio abilitate tehnică de a conecta mii sau (pentru unele cluburi) chiar și milioane de oameni din întreaga lume. Era imposibil să luăm în considerare opinia fiecărui susținător și să includem fiecare fan dornic în procesul de luare a deciziilor într-un mod sigur și transparent.

Și acum a apărut tokenizarea sportivă, explorând posibilitățile blockchain-ului și aducând fanii sportului la un nivel cu totul diferit de implicare. Socios este una dintre platformele care au făcut ca acest lucru să se întâmple.

Proiectul a fost lansat în decembrie 2019. Conceput pentru a fi o platformă de vot și recompensă pentru fanii sporturilor și e-sporturilor, Socios se concentrează pe tokenizarea managementului cluburilor atletice. Creatorii serviciului consideră că tehnologia blockchain, deciziile conduse de fani și votul public transparent sunt viitorul industriei cluburilor sportive. Pentru a atinge acest obiectiv, Socios administrează o rețea de jetoane de fani care funcționează pe un lanț lateral de dovadă de autoritate.

fan token trading table</p>
<p>“class =” wp-image-50171 “/> Tabel de tranzacționare a simbolurilor fanilor</p>
<p><span itemprop=juventus

Jetoanele fanilor aparțin unei anumite echipe sau cluburi. Au un număr limitat și sunt active digitale fungibile. Cu cât un utilizator Socios deține mai multe jetoane, cu atât votul său are mai multă greutate. Există totuși un mecanism anti-monopol clar, astfel încât nimeni să nu poată acumula o cantitate excesivă de jetoane și să-i forțeze pe alții să iasă. Fanii pot cumpăra jetoane pentru cripto CHZ sau le pot obține ca recompensă pentru anumite activități legate de club. Pe pagina de tranzacționare a site-ului web Socios, puteți găsi tarifele pentru toate jetoanele pentru fani. De exemplu, la momentul scrierii, 1 $ PSG valorează 400,01 $ CHZ.

Suporterii sportivi își pot folosi jetoanele pentru a vota în sondaje. Acestea pot fi obligatorii sau neobligatorii, dar în orice mod sondajele influențează politicile echipelor. De exemplu, acest sondaj de la Juventus FC oferă fanilor șansa de a alege un jucător care să transmită public turneul de vară al echipei.

Cine folosește deja Socios

În acest moment, platforma Socios este afiliată cu zece cluburi sportive, iar numărul este anticipat să crească. Șase dintre aceste echipe au deținut deja oferte de Fan Token, permițându-le fanilor să participe direct la procesul decizional al cluburilor. Echipele în cauză sunt FC Barcelona, ​​Juventus, Paris Saint-Germain, Atletico de Madrid, Galatasaray și AS Roma. Juventus a fost prima echipă care a susținut o ofertă de Fan Token și și-a invitat fanii să ajute la administrarea clubului.

Merită menționat faptul că participarea suporterilor la viața cluburilor este limitată. Deținătorilor de jetoane sunt în mare parte de încredere în probleme precum designul tricoului, divertismentul pe stadion și altele. Jetoanele pentru fani oferă, de asemenea, acces fanilor la evenimente speciale, conținut exclusiv, recompense și mărfuri, și acționează ca niște carduri de membru.

O altă modalitate de a obține Fan Token este „vânătoarea” pentru ei. Toți utilizatorii Socios înregistrați pot explora opțiunea de vânătoare făcând clic pe un buton special de pe pagina principală Socios (disponibil zilnic). În acest moment, șase jetoane mister sunt generate în vecinătatea ta și rămân acolo 12 ore. Fiecare jeton misterios pe care îl găsești poate părea a fi un Jeton Fan cu probabilitate 1 din 10.

Criptomoneda Chiliz (CHZ)

Chiliz este o monedă digitală standard ERC-20 care facilitează tokenizarea sportivă și permite implicarea fanilor în managementul echipelor lor preferate. Crypto CHZ a trecut prin plasament privat în 2018, strângând peste 66 de milioane de dolari (nu va deține nicio vânzare publică). Oferta totală a acestei monede este de 8,8 miliarde USD CHZ.

Criptomoneda este listată pe cele mai populare schimburi, inclusiv Binance, CoinOne, Bitmax, Kucoin și multe altele. Binance este, de asemenea, unul dintre investitorii strategici ai proiectului. Puteți cumpăra criptomonede Chiliz pentru BTC, ETH și multe altele. Consultați tabelul de mai jos pentru a afla cele mai populare perechi de pe platformele de schimb.

schimb valutar BTC ETH USDT BNB USD
Binance + + +
Bilaxy + +
Folgory + + +
Hotbit + + +
HitBTC + +

Deoarece criptomoneda Chiliz este un jeton ERC-20, este disponibilă pe platforma Ethereum. CHZ crypto folosește contracte inteligente pentru a asigura procesul de vot și pentru a influența sondajele. Cele mai bune opțiuni pentru stocarea Chiliz sunt ZenGo și Trust Wallet.

Dacă doriți să aflați mai multe despre particularitățile tehnice ale CHZ, este hartie alba este disponibil pe site-ul oficial.

rezumat

Moneda Chiliz este o criptomonedă care are ca scop simbolizarea industriei sportive și ajută la includerea fanilor sporturilor și e-sporturilor în managementul cluburilor. Această monedă se bazează pe blockchain-ul Ethereum și folosește contracte inteligente pentru a oferi voturi și sondaje sigure pentru fanii sportului. Este tranzacționat pe cele mai populare burse în diferite perechi. Fanii folosesc CHZ pentru a cumpăra jetoane de fan ale echipelor lor preferate.

Platforma Socios este o aplicație comunitară pentru fanii sportului care doresc să aibă un cuvânt de spus în viața cluburilor sportive. Platforma permite cluburilor să emită propriile jetoane pentru fani. Fanii cumpără acele jetoane cu CHZ și le folosesc pentru votare și sondaje; cu cât ai mai multe jetoane, cu atât este mai valoros votul tău.

Jetoanele pentru fani pot fi, de asemenea, folosite pentru a obține mărfuri speciale și pentru a participa la întâlniri și întâmpinări. Deținătorii de jetoane primesc oferte și recompense exclusive de la echipa lor preferată.

Șase echipe își oferă propriile jetoane Fan pe platformă: FC Barcelona, ​​Juventus, Paris Saint-Germain, Atletico de Madrid, Galatasaray și AS Roma. Creatorii Chiliz și Socios sunt siguri că, pe măsură ce tokenizarea sportivă câștigă abur, mai multe cluburi se vor alătura platformei în viitor.

Despre Changelly

Declinare de responsabilitate: Acest articol nu trebuie considerat ca oferind recomandări de tranzacționare. Piața criptomonedelor suferă de volatilitate ridicată și mișcări ocazionale arbitrare. Orice investitor ar trebui să cerceteze mai multe puncte de vedere și să fie familiarizat cu toate reglementările locale înainte de a se angaja la o investiție.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map