Astăzi, invitatul lui Changelly la „Crypto Talks” este Maggie Xu – CEO la Jaxx Liberty – platformă criptografică all-in-one pentru a cumpăra, stoca, gestiona și schimba criptomonede (integrarea API a lui Changelly a fost destul de utilă în acest sens.) CEO Changelly Eric Benz a discutat cu Maggie trecutul său în cripto și planurile pentru dezvoltarea ulterioară a companiei. Citește!

Eric:

Astăzi, Jaxx Liberty nu este doar un proiect criptografic. Într-adevăr, este un brand remarcabil căruia start-up-urile îl privesc. Acum, ai putea să te scufunzi în istoria Jaxx alături de noi?

Maggie:

Decentral este producătorul Jaxx Classic (2014) și ulterior Jaxx Liberty (2018), platforme one-stop de criptomonede care împuternicesc milioane de oameni cu instrumentele de care au nevoie pentru a-și controla viața digitală.

Decentral și-a deschis ușa la 1 ianuarie 2014 cu scopul de a deveni un centru de inovare pentru tehnologii perturbatoare și descentralizate.

În doar șase ani, organizația a creat o comunitate formată din sute de proiecte partenere, în special cele care generează Ethereum și Jaxx Liberty. Construim instrumentele pentru a permite oamenilor să controleze viața lor digitală.

Eric:

Ați putea spune, vă rog, un pic despre trecutul dvs. în criptografie pentru cititorii Changelly? Care a fost punctul de cotitură pentru tine pentru a începe o carieră în blockchain?

Maggie:

Am aflat pentru prima dată despre „contracte inteligente” în 2016, în timp ce exersam ca avocat în afaceri, specializându-mă în tranzacții comerciale transfrontaliere. Având în vedere contextul meu juridic, mi-am dat seama imediat de puterea enormă a acestor contracte de autoexecutare care ar putea înlocui munca de concediere pentru avocați, contabili, brokeri și practic orice altă industrie..

Este de fapt o poveste amuzantă. Chiar pe vremea când am început să merg la toate întâlnirile criptografice, mi-am dat seama că Decentral se află dincolo de hol de la vechea mea companie de la One Eleven, cel mai mare incubator scaleup din Canada. M-am alăturat lui Decentral în 2017 și de atunci a fost o aventură de zi cu zi!

Eric:

Ce principii cheie stați pentru a face ca Jaxx Liberty să fie la fel de remarcabil?

Maggie:

Vom rămâne întotdeauna un portofel non-custodie pentru utilizatorii noștri – acest lucru înseamnă că utilizatorii dețin cheile portofelelor și dețin cu adevărat controlul asupra activelor lor

Suntem un produs gratuit, dar ne angajăm să oferim asistență remarcabilă utilizatorilor 7 zile pe săptămână

Dacă vă uitați la aplicația noastră, veți găsi că designul și experiența utilizatorului sunt primordiale pentru noi. Petrecem mult timp trecând prin fiecare scenariu, cu scopul de a reduce fricțiunea utilizatorilor și de a le oferi încântări la fiecare pas al călătoriei lor

Eric:

Jaxx Liberty nu este doar un portofel. Este un întreg ecosistem care implică o casă media criptografică, un explorator blockchain și multe altele. Credeți că o astfel de abordare de afaceri este o necesitate pentru a supraviețui în industria criptografică în mișcare rapidă?

Maggie:

Absolut. S-au dus zilele în care trebuie să folosiți o aplicație pentru cumpărarea criptomonedelor, o altă aplicație pentru schimbul acestora, o a treia pentru gestionarea acestora în care dețineți cheile și o a patra și poate a cincea pentru a verifica prețurile pieței și modul în care este face.

De ce nu combinați aceste funcții într-o singură platformă? Tocmai am adăugat integrarea Changelly pentru schimb ușor în aplicație și vom sprijini Simplex în scurt timp, de unde utilizatorii pot cumpăra criptomonede cu câteva clicuri.

Eric:

Orice planuri privind emiterea criptomonedei native a proiectului?

Maggie:

Da. Dacă vă uitați în aplicația Jaxx Liberty, veți vedea o secțiune numită „recompense”. Suntem în proces de lansare a jetonului nostru de recompense, pe care îl numim temporar puncte „JXX”. Nu vom vinde acest lucru, ci îl vom oferi utilizatorilor noștri pentru utilizarea aplicației noastre. Cu cât tranzacționează și utilizează mai mult aplicația noastră, cu atât vor câștiga mai multe puncte JXX. Pe drum, există multe posibilități de a face ce pot face utilizatorii cu aceste puncte, de ex. Clasamentul se clasează în ecosistemul Jaxx Liberty, reduceri la comisioanele de tranzacționare, recompense etc..

Eric:

Ce credeți că ar putea fi banda de preț Bitcoin în câțiva ani?

Maggie:

Pe măsură ce tehnologia blockchain se maturizează și este capabilă să se adapteze cerințelor pieței, creșterea cererii se combină cu o ofertă fixă ​​înseamnă că există o singură direcție pentru prețul criptomonedelor: în sus.

Eric:

Dacă ai avea o singură șansă dintr-un milion să-i pui o întrebare lui Satoshi care ar fi? PS: fără a-l lua în calcul pe cel care sună ca „Cum demonstrezi că ești Satoshi?”

Maggie:

Curios care a fost gândul și procesele de planificare pentru lansarea Bitcoin?

Mulțumesc mult pentru această conversație inspiratoare, Maggie, și să faci un schimb frumos!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me