La Changelly facem tot posibilul să rămânem poziția de lider în spațiul cripto. Astfel, atunci când facem noi parteneriate, este crucial pentru noi să cunoaștem produsul noului nostru partener și echipa din spatele acestuia. De această dată, am dori să vă prezentăm noul nostru partener – portofelul Ginco multi-monedă, cripto-portofelul noii generații. Cu API-ul lui Changelly la bord, utilizatorii Ginco pot acum:

  • Implementați schimburi între lanțuri între șase blockchain-uri și 15 criptomonede acceptate în interfața Ginco Wallet
  • Efectuați tranzacții de schimb sigure și sigure direct de pe un smartphone fără a expune nimănui cheia privată

Verificați giful de mai jos pentru a vedea feat Ginco. Opțiune de schimb în portofel Changelly:

De asemenea, credem că nimeni nu poate reprezenta produsul mai bine decât fondatorul său. Din acest motiv, i-am cerut lui Muuto Morikawa, CEO Ginco Inc., să răspundă la câteva întrebări despre portofelul Ginco și echipa din spatele acestuia și să-și împărtășească opinia cu privire la situația actuală a reglementărilor pieței..

Produsul

Bună ziua, Muuto și vă mulțumesc că ați făcut un interviu cu Changelly, apreciem cu adevărat acest lucru! În primul rând, ne puteți spune mai multe despre proiectul dvs.?

Ginco este un portofel criptografic descentralizat. Fiecare dintre utilizatorii noștri are control deplin asupra cheilor lor private, care sunt stocate în siguranță în interiorul smartphone-urilor lor. Designul nostru simplu și curat face ca oricine să poată utiliza cu ușurință aplicația noastră, inclusiv pentru cei care doresc să intre în cripto pentru prima dată. În prezent, acceptăm mai multe blockchain-uri, inclusiv Bitcoin, XRP, Ethereum, BitcoinCash și multe altele.

Site-ul spune că Ginco este un portofel criptografic al generației următoare. Ceea ce îl definește ca un produs de generație următoare?

Ginco a creat un portofel criptografic de generație următoare prin noua noastră abordare a designului centrat pe om. Concentrându-ne pe soluționarea eșecurilor obișnuite din portofelele preexistente, am creat un portofel accesibil atât entuziaștilor cripto, cât și noilor participanți.

Una dintre cele mai frecvente greșeli pe care le-am găsit printre portofelele existente a fost utilizarea nomenclaturii ezoterice cunoscută în primul rând de cei deja familiarizați cu industria. Acest lucru creează un mediu deosebit de primitor pentru noii adoptatori. În plus, UX și UI sunt adesea dezvoltate ca un gând secundar, dacă nu teritoriu. De asemenea, bazându-se prea mult pe utilizatori pentru a avea cunoștințe preexistente despre cryptos și blockchain.

O consecință tragică a acestor eșecuri în proiectare este gestionarea greșită a fondurilor, prin greșirea adreselor cripto, ducând uneori la pierderea activelor digitale. Concentrându-ne pe un design centrat pe om, am reinventat modul în care funcționează un portofel cripto. Ameliorarea erorilor umane cauzate de sistemele complicate.

Portofelul nostru de nouă generație se bazează pe filosofia conform căreia blockchain-ul și cripto-ar trebui să fie accesibile tuturor. Prin această abordare, am creat un design simplu, ușor de utilizat, care permite adoptarea pe scară largă a blockchain-urilor, oferind în același timp utilizatorilor posibilitatea de a accesa servicii suplimentare blockchain în viitor..

Abordarea noastră de design centrată pe om este vizualizată cel mai bine prin funcția „Sharecard” a Ginco. Interfața noastră unică le permite utilizatorilor să navigheze cu ușurință prin diferite blockchains fără ca frica să greșească trimiterea și primirea adreselor. Cardurile și emoji-urile colorate permit utilizatorilor să verifice vizibil pentru cine și cu ce monedă interacționează. În același timp, prin reducerea afișajului la un card la un moment dat, reducem supraîncărcarea informațiilor, atenuând confuzia și erorile umane. De asemenea, utilizatorii pot posta Sharecards în siguranță pe paginile lor de socializare precum Twitter și Facebook, astfel încât să poată primi criptomonede.

Ce v-a inspirat să lansați proiectul?

În 2017, am asistat la o mulțime de trafic pe piața criptomonedelor. Când m-am uitat la soluțiile actuale de cripto-gestionare disponibile în Japonia, am descoperit că există doar soluții centralizate.

Există o mulțime de îngrijorări cu privire la securitatea schimburilor centralizate. De fapt, atacurile de hacking istorice au avut loc de mai multe ori în Japonia, dintre care două sunt incidentele de piratare Mt.Gox și Coincheck. Cred că blockchain-ul este o tehnologie care împuternicește cu adevărat indivizii. Pentru a realiza acest potențial, am căutat să ofer un serviciu care să permită utilizatorilor să aibă control deplin asupra cheilor lor private. De aceea am început Ginco.

Poți să împărtășești cu Changelly câteva informații despre dezvoltarea Ginco Wallet?

Cel mai recent, am adăugat în portofel o monedă stabilă căsătorită cu prețul dolarului american numit „TrueUSD (TUSD)”. În viitor, vom continua să ne îmbunătățim portofelul în termeni de siguranță și utilizare, menținându-ne în același timp accesibilitatea la viitoarele tehnologii blockchain. Așteptăm cu nerăbdare să lansăm versiunea Android a portofelului nostru în următoarele luni.

Poți să fantezi puțin despre cum ar trebui să arate portofelul criptografic al viitorului? Ce caracteristici inovatoare ar trebui să includă?

Astăzi, văd că o mulțime de oameni folosesc portofelele criptografice în primul rând ca un loc pentru a primi o anumită recompensă (unele criptomonede) urmând un set special de reguli proiectate în blockchain, activând o funcție de trimitere și primire.

În viitor, noile tehnologii precum VR sau AR pot face conexiunea dintre lumea fizică și lumea digitală mai perfectă. Acest lucru poate face plățile viitoare mult mai ușoare ca niciodată. De exemplu, într-o zi am putea să trimitem cuiva bani făcând un gest simplu.

Cu toate acestea, pe termen scurt, în timp ce se dezvoltă interfețe, aspectele fundamentale ale sistemelor noastre de plăți vor rămâne cel mai probabil gestionate de sectorul financiar. Cu toate acestea, acest sector financiar va fi actualizat cu tehnologii blockchain. În acest sens, noi experiențe de plată vor deveni disponibile, iar portofelele vor evolua sincron, oferind noi seturi de valori și experiențe.

Reglementările pieței

Japonia este cunoscută ca o țară cu reglementări criptografice stricte. Considerați că un factor stimulativ sau limitativ al dezvoltării industriei cripto?

Cred că ambele sunt adevărate pentru această întrebare. Din perspectiva pieței, fără reglementare, piața nu poate face o creștere semnificativă, deoarece investitorii bogați tradiționali tind să nu intre pe o piață fără protecții de reglementare.

Pe cealaltă față a monedei, dintr-o perspectivă tehnologică, reglementarea strictă va împiedica dezvoltarea ulterioară a tehnologiei blockchain. În special cu legea japoneză, este extrem de dificil să modificați o lege odată ce a fost stabilită. Mai mult, legile nou înființate penalizează adesea întreprinderile care nu respectă legea, astfel o societate juridică nu are de ales decât să urmeze reglementările. Din păcate, aceste reglementări pot fi destul de prolifice, astfel încât simpla amenințare a intervenției guvernamentale este suficientă pentru a împiedica o companie să inoveze.

Oricum ar fi, cred că sunt necesare reglementări pentru ca industria blockchain-ului să crească, așa că este imperativ să le supraveghem pentru a vedea unde merge industria în viitor..

Ce părere aveți despre diferitele reglementări guvernamentale ale pieței criptografice?

Cred că blockchain-ul și criptomoneda sunt tehnologiile unui viitor mai global. Dacă diverse reglementări guvernamentale împiedică beneficiile blockchain-ului, aceasta va fi o oportunitate irosită în mod devastator.

Va fi interesant să vedem cum va fi adoptată tehnologia blockchain în viitor. Indiferent dacă va respecta reglementările sau dacă tehnologia va genera un set complet nou de valori, comunități și economie.

Ar trebui ca entitățile criptografice să colaboreze îndeaproape cu guvernele pentru a face criptarea mai de încredere și mai accesibilă?

În calitate de companie japoneză, credem că este foarte important să lucrăm îndeaproape cu guvernul și autoritățile de reglementare. În mediul de afaceri japonez, legalitatea unei companii este una dintre cele mai critice calități necesare pentru a câștiga încrederea comunității economice. Prin urmare, este esențial să lucrăm îndeaproape cu guvernul pentru a legitima entitatea noastră comercială ca fiind una care a fost aprobată de autorități și guvern.

În schimb, cred, de asemenea, că ascultarea prea atentă a opiniilor autorităților poate restrânge potențialul viitor al afacerii dvs. Dacă credeți că este dificil să vă extindeți afacerea în țara în care vă aflați, cred că ar trebui să fiți flexibili, astfel încât să puteți căuta alte oportunități în străinătate.

Vedeți alte modalități alternative de a furniza adoptarea în masă a criptografiei?

Am asistat la Airdrop ca o metodă populară pentru a încuraja adoptarea în masă a proiectelor cripto. Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, acest lucru nu are durabilitate, deoarece nu stimulează și nici nu explică destinatarului cum să folosească jetoanele nou achiziționate. Cred că este foarte greu pentru oameni să accepte idei noi. Prin urmare, modificarea ideilor și conceptelor deja existente ar putea fi o modalitate potențial favorabilă de a crește adoptarea în masă a criptosului.

Vorbind în mod special cu Japonia, vedem o mulțime de oameni care sunt foarte familiarizați cu utilizarea serviciilor bazate pe puncte și a programelor de loialitate. Mulți oameni au carduri de fidelitate sau carduri club atât pentru magazinele online, cât și pentru cele offline. S-ar putea să fie o strategie bună pentru a proiecta un model similar pentru cryptos pentru a determina adoptarea mai mare.

Echipa Ginco

Spuneți-ne mai multe despre timpul petrecut în echipă? Preferați să mergeți la un bar sau poate să faceți sport împreună?

Nu mulți dintre membrii noștri sunt nebuni după sport, dar cumva sunt mulți oameni aici care adoră jocurile de societate la Ginco (Unul dintre membrii noștri a câștigat de fapt un trofeu pentru o competiție de joc de societate desfășurată aici la Tokyo!). Nu este neobișnuit ca oamenii să se prezinte la birou pentru a juca aceste jocuri în weekend. De asemenea, ne adunăm pentru a găzdui petreceri ale companiei de câteva ori pe an. Recent, am organizat o petrecere mare pentru că am câștigat marele premiu la concursul de pitch din TechInAsia Tokyo 2018!

Credeți că astfel de activități ajută la construirea spiritului de echipă și motivează echipa pentru o muncă productivă?

Da! Echipa Ginco a crescut acum la 30 de persoane. Fiecare dintre membrii noștri provine din medii diverse. Cu toate acestea, atunci când compania continuă să crească, devine mai dificil să ne înțelegem și să ne relaționăm. Credem că aceste activități de team building ne ajută să ne relaxăm, permițându-ne să aflăm mai multe despre celălalt. Ambele au efecte pozitive asupra performanței noastre!

Asta este tot pentru astăzi, deși urmează să vină multe alte interviuri cu entuziaști proeminenți! Rămâneți la curent cu cele mai tari știri cripto cu ajutorul rețelelor noastre sociale:

Stare de nervozitate 

Facebook 

Telegramă 

Reddit

Youtube

Bune swap-uri, #Changellions!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me