Monero (XMR) este o monedă iubită în comunitatea criptomonedelor. Funcțiile de confidențialitate, rezistența ASIC, anonimatul și descentralizarea au făcut din monedă unul dintre copiii preferați ai industriei blockchain..

Cu toate acestea, la fel ca majoritatea celorlalte monede, Monero se confruntă cu o perioadă grea. Prețul său scade treptat din ianuarie 2018. O mulțime de previziuni ale prețurilor Monero arată îndoieli cu privire la viitorul monedei. Să analizăm mai atent istoricul prețurilor XMR și predicțiile sale Monero.

Locul lui Monero pe piață

La începutul anului 2019, Monero este cea mai proeminentă monedă de pe piață axată pe confidențialitate. Se pare că moneda a reușit să devină o față pentru industria tranzacțiilor private. La momentul redactării acestui articol, Monero are o capitalizare de piață de peste 900 milioane USD.

Rata monedei 13 în termeni de capitalizare de piață. Dash, o monedă cu un pic mai puțin accent pe confidențialitate, dar care îi acordă o atenție deosebită, are o capitalizare de piață cu 100 de milioane mai mică. Cea mai apropiată monedă complet specializată pe anonimat, Zcash, are o plafon de piață de 349 și așteptări de preț viitoare destul de slabe.

Denumirea proiectului Monero
Simbol stoc XMR
Tipul activului Monedă
Tip de rețea Blockchain
Data lansării 18 aprilie 2014
Site oficial https://web.getmonero.org/

Preț live Monero (XMR)

Dezvoltatori anonimi & Crowdfunding

Monero are o serie de avantaje semnificative, conducându-și locul durabil pe piață. Spre deosebire de Zcash, Monero are o echipă de dezvoltare care nu este o organizație publică. Aproape toată lumea dintre contribuții de bază Monero este anonimă. Îi salvează pe oameni de îngrijorarea posibilității ca blockchain-ul să fie controlat de investitori și de consiliul director.

Procesul de dezvoltare Monero este finanțat de indivizi din întreaga lume și acesta este marele caz de dezvoltare continuă și de succes cu finanțare colectivă.

Monero crowdfunding

De asemenea, echipa de dezvoltare a monedei lucrează cu succes pentru a menține securitatea rețelei monedei. Nu au existat probleme semnificative cu Monero de foarte mult timp. Până în prezent nu există niciun caz cunoscut public de utilizatori Monero expuși din cauza defectului monedei.

Majoritatea ratingurilor de monede de confidențialitate îl plasează pe Monero drept moneda nr. De exemplu, atât masterthecrypto’s ghid privind monedele de confidențialitate și xbt.net comparații ale criptomonedelor axate pe confidențialitate și-au dat preferința față de Monero.

Într-adevăr, algoritmul bazat pe CryptoNote de la Monero, implementarea semnăturii inelului, pe lângă viteza relativ mare de tranzacție, a făcut ca moneda să devină un campion al tranzacțiilor private. Să aruncăm o privire mai atentă

Mai multe informații despre monedă BitcoinWiki.org

Analiza prețului Monero (XMR)

Performanța prețului MoneroPerformanța prețului Monero (XMR)

În 2014, moneda a costat doar câțiva dolari și a fost de interes doar pentru comercianții care au lucrat cu Bytecoin, dar au fost dezamăgiți de o rețea prea monopolizată.

Cu toate acestea, dezvoltatorii și-au promovat abil moneda, bazându-se pe anonimatul său fără precedent.

În curând, portalurile de jocuri și magazinele de echipamente miniere au devenit interesate de criptomonede, dar costul Monero nu a crescut peste 4 USD. Un salt accentuat al ratei a avut loc abia în 2016, când proprietarii pieței ascunse AlphaBay au atras atenția asupra Monero. În doar câteva zile, prețul criptomonedei a crescut la 15 USD.

În vara anului 2017, Monero a fost acceptat la bursa sud-coreeană Bithumb, iar prețul unei monede în mod neașteptat pentru toate a depășit 100 de dolari. Și în toamnă, XMR a început să fie folosit în cazinourile online populare, pe platforma umbră Oasis și în serviciul de e-mail anonim SIGAINTNORT.

preț monero când 100 de dolariPreț Monero în 2017-2019

Totuși, graficul prețurilor Monero arată că moneda a găsit un loc stabil la începutul anului 2019. Din nou, similar cu alte monede. Principala întrebare este dacă piața criptomonedelor va crește din nou și cum ar beneficia Monero de pe urma acesteia.

În ciuda discuțiilor constante despre criptomonedă (în special despre legăturile sale strânse cu darknet), experții sunt de acord că Monero este o opțiune bună pentru investițiile pe termen lung.

Analiza tehnică Monero

Ei bine, nu există de fapt nicio expertiză în analiza tehnică a criptomonedei Monero. Cu toate acestea, iată ratingul agregat pentru XMR de la mai mulți traderi & analiști pe TradingView.

widget de preț xmrProiecții de piață Monero (XMR) pe TradingView; captura de ecran a fost făcută pe 22.01.2020

Previziunea prețului Monero (XMR) pentru 2020-2025

Mai recent, cursul Monero a crescut foarte încet. Moneda nu a reușit să se rotească rapid din cauza percepțiilor ambigue în rândul comercianților și investitorilor. Unii l-au considerat un standard al anonimatului, în timp ce alții l-au considerat o monedă secretă pentru traficul de droguri și alte acțiuni ilegale.

Deja, mulți experți prezic că anul viitor prețul unei monede va crește la cel puțin 500 de dolari. O estimare simplă a prețului Monero, nu-i așa??

Având în vedere că pentru mulți utilizatori, anonimatul tranzacțiilor este una dintre caracteristicile prioritare ale criptomonedelor, popularitatea Monero în viitorul apropiat ar putea continua să crească. Este logic să cumpărați monede până când prețul lor atinge vârful.

# 1. Prognoză WalletInvestor Bearish Price pentru 2020, 2025

Prețul Monero poate scădea de la 58.958 USD până la 9.134 USD. Modificarea va fi de -84.5084%. Prețul Monero se poate prăbuși literalmente. În 2020, rata Monero poate crește 94,333 USD. În 2025, prețul poate ajunge aproape 500 USD.

# 2. Predicția TradingBeasts Monero pentru 2020, 2023

În 2020, rata va crește ușor până la 74,381 USD. În 2022, prețul se va dubla până la 121,623 dolari.

# 3. Prognoză lungă a prețurilor pentru 2020, 2022

Potrivit sursei, prețul criptomonedei Monero va scădea la 31,1 USD. În 2020, prețul poate scădea la 23,5 dolari. Cu toate acestea, în 2023, prețul poate ajunge 108,1 dolari punct.

# 4. DigitalCoinPrice XMR Previziunea prețurilor pentru 2020, 2025

Prețul Monero (XMR) va crește în funcție de datele prevăzute de sursă în viitor. Prețul de 1 Monero (XMR) poate fi aproximativ de până la 86,56 USD în 2020. În 2025, este posibil ca prețul să crească până la 245,33 USD.

# 5. CoinPriceForecast Previziunea prețurilor pentru 2020, 2025

Conform celei mai recente prognoze pe termen lung, Monero va atinge 100 USD până la sfârșitul anului 2020 și apoi 200 USD până la jumătatea anului 2024. În prima jumătate a anului 2020, prețul Monero va urca la 79,28 dolari; în a doua jumătate, prețul s-ar adăuga 23,78 dolari și închide anul la $103.06. Acești cinci ani ar aduce o creștere semnificativă: prețul Monero ar trece de la 103,06 USD până la 255,77 USD, care crește cu 148%.

Ce este predicția prețului Monero pentru 2025?

Conform previziunilor WalletInvestor pentru Monero, prețul Monero (XMR) poate ajunge la 350 USD până la sfârșitul anului 2025.

Cumpărați XMR la cel mai bun tarif

[add-changelly-widget from = usd to = xmr]

Declinare de responsabilitate: Acest articol nu trebuie considerat ca oferind recomandări de tranzacționare. Piața criptomonedelor suferă de volatilitate ridicată și mișcări ocazionale arbitrare. Deși analiza prețurilor este un instrument util, nu ar trebui considerată predictivă pentru performanța viitoare a niciunui vehicul de investiții.

Orice investitor ar trebui să cerceteze mai multe puncte de vedere și să fie familiarizat cu toate reglementările locale înainte de a se angaja la o investiție. Personalul site-ului web și autorul acestui articol pot avea dețineri în criptomonedele menționate mai sus.

Despre Changelly

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me