La Changelly ne ținem cursul spre Lună, împreună cu celelalte proiecte remarcabile din epoca cripto și creatorii săi. Deci, astăzi avem ceva cu adevărat special pentru tine. Vă rugăm să-i întâmpinați pe noul nostru invitat la „Crypto Talks on Changelly” – Adam Todd, fondator & CEO la Digitex Futures– un schimb futures fără comision zero, cu monedă de bază proprie, tokenul DGTX.

Salut Adam! Mulțumiri mari pentru interviul cu Changelly. Digitex Futures pare a fi o opțiune de break-through pentru comercianți, deoarece oferă un schimb cu taxă zero, spre deosebire de schimburile cripto-tradiționale. Cum ați venit cu ideea de a crea acest proiect și care este scopul principal al acestuia?

În calitate de scalper pe termen scurt în boxele futures din Londra, am fost extrem de conștient de cât de multe comisioane pot adăuga. Comisioanele au transformat adesea zilele de tranzacționare marginal profitabile în zile de pierdere și am visat cumva să tranzacționez fără taxe de tranzacționare. Tranzacționarea fără comisioane a fost mai mult un vis de pipă decât orice altceva de ani de zile, dar când am descoperit Ethereum, totul a dat clic. Abilitatea de a crea propria criptomonedă a fost uimitoare și m-am gândit că, dacă i-ai oferi acelei monede o utilitate din lumea reală ca vehicul prin care poți tranzacționa contracte futures fără taxe de tranzacționare, atunci ar câștiga valoare și, dacă am putea capta această valoare, am putea eliminați necesitatea de a percepe taxe de tranzacție. Abilitatea de a tranzacționa fără comisioane de tranzacționare va schimba jocul pentru numărul mare de traderi competenți și disciplinați, care, în ciuda eforturilor depuse, nu depășesc pragul de rentabilitate din cauza comisioanelor. Eliminarea marginii mecanice a comisioanelor ar putea declanșa o rafală de activitate de tranzacționare care creează piețe masiv lichide.

Unul dintre principalele avantaje Digitex este absența taxelor. Ce rol joacă simbolul DGTX în acesta?

Spre deosebire de multe alte jetoane care sunt abordate pe un proiect ca un instrument de strângere de fonduri, tokenul DGTX este o parte integrantă a ceea ce face posibilă tranzacționarea fără comisioane. Ca monedă de bază a Bursei Futures Digitex la care sunt exprimate soldul contului dvs. și profiturile și pierderile din tranzacționare, comercianții trebuie să dețină jetoane DGTX pentru a participa. Acest lucru creează cerere pentru DGTX de la un număr mare de comercianți care sunt atrași de piețele noastre futures fără comisioane, fără custodie, foarte lichide. Această cerere permite comunității proprietarilor DGTX să creeze un număr mic de jetoane noi în fiecare an și să le vândă într-o vânzare publică transparentă de jetoane pentru a acoperi costurile operaționale în curs ale schimbului. Acest model de venituri din emisiuni de token elimină necesitatea de a percepe comisioane de tranzacție la tranzacții. Jetonul DGTX este într-adevăr o parte esențială a sistemului care face tot posibilul, oferindu-i o utilitate reală care, la rândul său, va conduce la o cerere reală și durabilă pentru jeton.

De ce preferați standardul ERC-223 decât cel mai familiar ERC-20?

Într-un sens practic, nu există practic nicio diferență între cele două tipuri. ERC-223 are unele garanții care protejează oamenii de a le pierde în portofele neacceptate, iar costurile cu gazele sunt, de asemenea, mai ieftine în tranzacțiile descentralizate. În afară de asta, sunt foarte asemănătoare.

Există mecanisme pentru a preveni jetonul DGTX de la inflație în cazul în care piața va fi suprasaturată cu acesta în viitor?

Jetonul DGTX și sistemul său de emitere de jetoane sunt controlate democratic de către proprietarii DGTX prin Guvernare descentralizată de Blockchain; 1DGTX = 1 vot. Aceasta înseamnă că toate evenimentele de emitere a simbolurilor trebuie supuse votului și trebuie aprobate de majoritatea participanților la vot. Prin urmare, dacă la un moment dat comunitatea DGTX consideră în mod colectiv că piața este suprasaturată, nu vor aproba nicio propunere pentru crearea de noi jetoane. Cu toate acestea, în cazul în care cererea și prețul cresc, vor aproba probabil unele evenimente de emisiune de jetoane pentru a finanța operațiunile în curs de desfășurare ale burselor, care la rândul lor vor crea o cerere crescută pentru jeton..

Este necesar să aveți jetoane DGTX pentru tranzacționare https://digitexfutures.com?

Da. Jetonul DGTX este moneda de bază a Digitex Futures Exchange și utilizarea sa este obligatorie pe platformă. Soldul contului dvs. de tranzacționare este exprimat în DGTX, la fel și profiturile și pierderile din tranzacționare, ceea ce înseamnă că trebuie să aveți un sold DGTX pentru a utiliza bursa. Acest lucru oferă simbolul utilității lumii reale, care va conduce cererea reală și durabilă din partea comercianților care sunt atrași de piețele noastre futures fără comisioane, foarte lichide..

Acum, să discutăm puțin despre bunăstarea industriei în general. Devine din ce în ce mai popular să comparăm situația recentă de pe piață cu balonul dot-com-urilor de la sfârșitul anilor ’90. Sunteți de acord cu o astfel de comparație? De asemenea, ar trebui să ne așteptăm ca unii cripto-giganți să supraviețuiască, în timp ce alții vor ajunge la zero?

Presupun că comparația este corectă, deoarece se referă la introducerea unei tehnologii foarte noi și perturbatoare, cu toată activitatea frenetică, euforia și disperarea care înconjoară piețe de genul în care foarte puțini participanți la piață înțeleg de fapt ce se întâmplă. Dar uită-te la ceea ce a mers și a făcut internetul către lume de la prăbușirea dot com! A schimbat tot ceea ce a atins într-un mod semnificativ, distrugând complet multe industrii și generând altele complet noi și atingând viața noastră de zi cu zi în moduri pe care nu le-ai fi putut imagina niciodată acum 20 de ani. Crypto va face același lucru în următorii 20 de ani, iar efectele ne sunt de neimaginat astăzi. Baia de sânge actuală în criptografie este nefericită, deoarece va muri de foame multe proiecte decente de finanțare pentru o vreme, dar în cele din urmă este doar o lovitură pe drum în direcția cripto-ului care perturbă masiv lumea așa cum o cunoaștem.

Fiecare piață urs are limitele sale, sau cel puțin ar trebui să aibă. Credeți că există cel mai mic preț Bitcoin care încă poate fi potrivit pentru întreaga piață? Dacă da, unde este punctul de neîntoarcere?

Nu contează cât de scăzut este prețul Bitcoin, deoarece se va recupera și va continua să creeze noi maxime, indiferent de cât de mic este prețul acum. Crypto este atât de puternic și util atât de fundamental încât este inevitabilă adoptarea în masă la nivel mondial. Nu puteți pune internetul banilor înapoi în sticlă și, pe cât de dificil și sumbru pe cât arată lucrurile astăzi, piețele criptografice își vor reveni.

Să facem un interviu cu Changelly! Indiferent dacă sunteți fondatorul unui proiect criptografic sau un cripto blogger – contactați-ne la [e-mail protejat] și împărtășiți-vă gândurile despre cele mai fierbinți subiecte din minunatul spațiu criptografic!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me