Viitorul este Crypto: Changelly îl intervievează pe Paul Puey, CEO Edge

La Changelly nu modificăm tradiția de a publica publicații pe cele mai vibrante subiecte cripto. Așadar, astăzi ne-ar plăcea să vă sugerăm să citiți noul interviu cu un alt cripto-entuziast, a cărui companie, în special, a avut recent parteneriat cu Changelly echipa spațială. Paul Puey, CEO și cofondator al Margine– un portofel multi-monedă, fără control, complet controlat de utilizator. Paul este aici astăzi pentru a clarifica câteva concepte Edge și pentru a împărtăși cele mai mari speranțe pentru dezvoltarea în continuare a industriei criptografice.

Changelly: Bună ziua, Paul, și îți mulțumesc pentru interviuri cu Changelly! Să începem conversația cu cea mai urgentă problemă criptografică de până acum – problema de securitate. Există multe discuții despre subiectul securității și anonimatului în industria criptografică. La Edge, ai mers înainte dezvoltând teologia „Securității Edge”. Puteți clarifica acest concept pentru noi?

Paul: Sigur. Conceptul de „Securitate Edge” este securizarea datelor la „marginile” rețelei. Nu se bazează pe servere și companii centralizate, ci folosind criptarea pe dispozitivele utilizatorului final, astfel încât NUMAI utilizatorul final să aibă acces la datele sale. Acest lucru reduce foarte mult încrederea în serviciile centrale. La Edge, nu avem acces la cheile private, la fonduri, la informațiile contului sau la orice informații personale ale utilizatorilor. Totul este criptat partea clientului „la margine”.

Changelly: Cealaltă idee pe care o reprezentați este ideea simplității. Potrivit acestui lucru, vă rugăm să ne oferiți o prezentare generală a principiilor de lucru Edge Core în termeni simpli?

Paul: Multe companii și proiecte pretind „ușurință în utilizare” sau „simplitate”. Dar acest lucru poate fi definit diferit de oameni diferiți și mulți nu sunt de acord cu privire la ceea ce înseamnă asta. Edge definește simplitatea prin „familiaritate”. Construim o experiență de utilizator pentru a securiza criptomoneda care se simte la fel ca crearea unui cont obișnuit și autentificarea. Cu 2FA, recuperare parolă, biometrice și autentificare PIN, se simte cu adevărat la fel ca orice alt cont, dar este fără custodie, criptat și suficient de sigur pentru criptomonede.

Changelly: Care este atitudinea dvs. față de implementarea totală a KYC, aplicată de unele guverne, având în vedere că aceasta contravine filosofiei proiectului dvs.?

Paul: Cerințele KYC sunt astăzi cea mai mare cauză a problemelor de securitate și furt de identitate. Ajungem să punem o încredere extraordinară în mai multe servicii centralizate pentru a ne asigura cele mai sensibile informații personale. Compromitește mai mulți oameni nevinovați decât ajută la prinderea „actorilor răi”. KYC este nefericita realitate a lumii noastre financiare. Ne așteptăm ca serviciile criptografice care oglindesc serviciile financiare vechi să fie obligate să respecte cerințele KYC. Cu cât o companie sau un proiect se poziționează mai departe de „serviciile financiare tradiționale”, cu atât mai puțin va necesita astfel de reglementări. Ne imaginăm cu dapps, contracte inteligente, schimburi descentralizate mai bune, precum și concurența din țări cu cerințe KYC mici sau nule, vom vedea că această cerință se estompează încet, pe măsură ce cripto-ul devine o adoptare reală și ocolește în mod eficient sistemele vechi.

Changelly: Recent, ați implementat API-ul lui Changelly în portofelul Edge, permițând oamenilor să își schimbe activele criptografice în interfața portofelului. Puteți să ne împărtășiți câțiva pași suplimentari ai dezvoltării portofelului?

Paul: Suntem încântați să implementăm Changelly în Edge, deoarece oferă utilizatorilor noștri un serviciu excelent, care necesită KYC puțin sau deloc pentru majoritatea tranzacțiilor și, mai important, oferă o cantitate extraordinară de valute pe care utilizatorii le pot schimba. Utilizatorii se pot aștepta să vadă mai multe valute acceptate în Edge, care se vor alinia frumos cu criptele acceptate în Changelly. De asemenea, ne propunem să adăugăm mai multe schimburi fiat-to-crypto, care să ofere oamenilor rampe ușoare și mai ieftine, care completează frumos serviciul Changelly de conversie între criptomonede..

Changelly: Aveți de gând să eliberați propriul jeton sau poate să rulați un fel de ICO?

Paul: Edge nu are în prezent planuri de a emite un ICO. Dacă am face-o, ar fi probabil oferită ca jeton de securitate în cadrul ofertei normale de valori mobiliare SEC americane. Deși credem că multe proiecte beneficiază foarte mult de un jeton de utilitate (cum ar fi Augur), multe proiecte precum Edge și alte portofele ar împiedica experiența utilizatorului doar prin necesitatea utilizării unui jeton în sistem. Credem în a construi mai întâi un produs excelent și a nu fi împiedicați de un simbol din sistemul nostru.

Changelly: Care este atitudinea dvs. față de monedele stabile? Credeți că poate îmbunătăți natura volatilă a pieței cripto sau este doar o altă încercare de a lega cripto de lumea materială?

Paul: Monedele stabile se încadrează în două categorii, monedele susținute de active și monedele stabile algoritmice. Monedele susținute de active nu sunt în mod inerent diferite de o bancă. Nu oferă niciun utilitar suplimentar pe care nu l-am putea face cu un PayPal. Pe termen scurt, au reușit să reglementeze reglementarea și să nu necesite KYC pentru transferuri în întreaga lume. Mă aștept ca acest lucru să se schimbe în viitorul apropiat, iar monedele susținute de active vor avea în curând aceeași fricțiune ca un transfer bancar. Cu toate acestea, monedele stabile algoritmice, cum ar fi MakerDAO, ne oferă o capacitate unică de a transfera valoarea fixată în aproape ORICE activ printr-un blockchain accesibil la nivel global, fără permisiuni. Cu toate acestea, aceste sisteme sunt noi instrumente financiare care nu au trecut testul timpului. Mă aștept ca unele soluții să supraviețuiască și să ofere o utilitate imensă pe viitorul pe termen lung al criptomonedelor, dar nu vor înlocui criptele cu valoare plutitoare cu adevărat gratuite care nu sunt legate de niciun activ.

Nu vă refuzați să citiți materialul nostru Stablecoin, care descompune conceptul de cripto-active stabile și include opiniile experților cu privire la acest subiect urgent.

Changelly: Acesta va fi destul de standard: care sunt așteptările dvs. în ceea ce privește piața criptografică? Ar trebui să așteptăm cu toții un alt hype ca cel care s-a întâmplat iarna trecută?

Paul: Nu, nu ar trebui să așteptăm, ar trebui să încărcăm înainte. VC-urile ar trebui să investească în proiectele care ne construiesc viitorul. Fondatorii ar trebui să continue să construiască și să îmbunătățească UX și produse. Utilizatorii ar trebui să impulsioneze adoptarea și să insiste să fie plătiți și să plătească folosind cripto. Acum avem o multitudine de criptomonede și oferim diverse cazuri de utilizare și servicii excelente precum Changelly, care ne permit să ne convertim între ele fără probleme atunci când apare nevoia.

Changelly: Credeți că într-o bună zi economia va funcționa doar pe cripto? Sau instituțiile bancare tradiționale nu vor permite niciodată acest lucru?

Paul: Cred cu siguranță că economia va fi doar criptografică.

Changelly: Dacă doriți să împărtășiți acest lucru, ce părere aveți despre stilul de viață „trăind pe cripto” și trăiți singur pe cripto?

Paul: Îmi amestec traiul între cripto și fiat. Am îmbarcat peste o duzină de comercianți cripto diferiți, dar îmi dau seama că este încă greu să folosești cripto pentru viața de zi cu zi. Îmi aleg bătăliile și punctul meu forte este să construiesc produse care să stimuleze adopția. Am lăsat evangheliștii carismatici să conducă adoptarea la nivel individual folosind instrumentele pe care Edge, Changelly și alte companii le construiesc.

Sper că ți-a plăcut să citești cu Changelly! Pentru a rămâne la ultima generație a senzațiilor criptografice, urmați-ne pe social media:

Stare de nervozitate

Facebook

Telegramă

Reddit

Bune swap-uri, #Changellions!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map