Egy zsúfolt térben, ahol több ezer egyedi kriptovaluta található, az Ethereum rendelkezik a ranglétrán keresztül emelkedett hogy a a második legmagasabb érték kriptovaluta piaci kapitalizációval. Ez egyben a választott blokklánc is decentralizált alkalmazásfejlesztők. Az Ethereum a második helyen áll a Bitcoin mögött a kriptovaluta arénában, és gyorsan elnyerte a helyét legnépszerűbb „altcoin” a piacon.

Mint a Bitcoin, Az Ethereum célja, hogy valóban globális kriptovaluta legyen, de a vásárlás legjobb helyei az Ön tartózkodási helyétől függően változhatnak. Például néhány kriptovaluta tőzsde nem engedik meg bizonyos országok lakóit feliratkozni, és az általuk biztosított fizetési átjárók jobban megfelelhetnek bizonyos nemzetiségeknek.

Tehát, ha Ön az Egyesült Királyságban lakik, és Ethereumot szeretne vásárolni, használni vagy befektetni, mik a legjobb módszerek erre? Íme néhány kulcsfontosságú dolog, amelyet érdemes megjegyezni, ha Nagy-Britanniában él, és el akarja kezdeni az Ethereumot.

Mi a különbség az Egyesült Királyság állampolgárai számára?

Az Egyesült Királyságban az Ethereum megvásárlásának egyik legnagyobb akadálya a a brit bankok vonakodása a kriptovaluta-társaságok kiszolgálásától. Ennek eredményeként számos kriptovaluta-tőzsde úgy döntött, hogy bankjait az Európai Unió (EU) más országaiba viszi.

Az Egyesült Királyságban az Ethereum vásárlói számára ez azt jelenti, hogy esetleg el kell viselniük nemzetközi transzfer díjak mint a SEPA. Ez azt is jelenti, hogy az Egyesült Királyságban az Ethereum vásárlóinak 1-5 napot kell várniuk pénzeszközeik megérkezésére, ha banki átutalással fizetnek.

Azok, akik bankkártyás fizetést választanak, általában azonnal megkapják a pénzüket. Vannak azonban jelentősen magasabb díjak ennek a módszernek a használatához. Például az Egyesült Királyságból történő banki átutaláshoz nem számít fel díjat és csak 1 fontot kell felvenni, míg az azonnali hitel- vagy betéti kártya vásárlások esetén 3,99%.

Hálózati díjak kérése – Forrás: Shitterstock.com

Betéti vagy hitelkártyával történő 1000 fontos azonnali kriptográfiai vásárlás esetén a felhasználók számíthatnak arra, hogy meglehetősen jelentős 39,90 fontot fizetnek. Ezért, ha nincs szükség gyors pozíció megadására, akkor ésszerűbb lehet menjen le a banki átutalás útvonalán.

Szerencsére néhány kriptográfia most már együttműködött az Egyesült Királyság bankjaival, hogy hozzáférjenek a Egyesült Királyság gyorsabb fizetési rendszere (FPS). Az FPS lehetővé teszi a tőzsdei felhasználók számára, hogy az angol fontokat azonnal befizessék és felvegyék.

Kriptovaluta tőzsdék

Az Egyesült Királyság lakosainak egyelőre az Ethereum és más népszerű kriptovaluták megvásárlásának legjobb módja az a kriptovaluta csere. A kriptovaluta-tőzsdék egyszerű módszert kínálnak az Ethereum és más kriptovaluták vásárlására, eladására és cseréjére, és ha vásárol, akkor képesnek kell lennie arra, hogy találjon egy olyan tőzsdét, amely ezt egy ésszerű jutalék.

ETH a Crypto Exchange-en – Forrás: Shutterstock.com

Mielőtt megvásárolhatná az Ethereumot egy kriptovaluta tőzsdén, regisztrálnia kell a cégnél és igazolja a lakóhelyét. Az Egyesült Királyság lakóhelyének ez a bizonyítéka általában olyan dolgokat tartalmaz, mint egy közelmúltbeli közüzemi számla, hitelkártya-kivonat stb.

Tőled is kérni fogják személyazonosságot igazoló okmány, amely általában fényképes igazolvány beolvasásából és beküldéséből áll. Ez a személyazonosság-megerősítés célja megakadályozza a pénzmosást és egyéb illegális tevékenység amit megkönnyíthetne a kriptopénz használata.

Ha egy csere nem igényli személyazonosságának igazolását, akkor vigye máshová vállalkozását. Vannak szigorúak AML és KYC törvények, amelyeket minden törvényes csere követni fog.

Ethereum adás-vétel

Amint ezek a követelmények teljesülnek, akkor meg kell fizetési rendszert hoz létre összekapcsolva bankszámláját a pénzváltóval. Miután a fiókot össze kell kapcsolni és ellenőrizni kell, szabadon vásárolhat és adhat el Ethereumot és bármely más, a tőzsdén támogatott kriptovaluta.

Íme néhány kriptovaluta-tőzsde, amely az Egyesült Királyság ügyfeleit szolgálja:

  • Coinbase – Rendkívül népszerű csere. Betétek lehetségesek az Egyesült Királyság gyorsabb fizetési rendszerén, SEPA fizetések vagy azonnali vásárlások bármely Visa / Mastercard hitel- vagy betéti kártyával.
  • Bitstamp – Betétek gyorsabb fizetéssel, SEPA fizetéssel vagy hitel- vagy betéti kártyával történő vásárlással lehetségesek.
  • Coinfloor – Nagy-Britanniában működő kriptográfia. GBP-ben történő betétek az Egyesült Királyság gyorsabb fizetési, SWIFT- vagy SEPA-fizetése révén lehetségesek.
  • CEX.IO – Betétek lehetségesek SEPA fizetéssel vagy Visa / Mastercard hitel- vagy betéti kártya használatával.

Peer-to-Peer piactérek

Egy másik lehetőség az Ethereum felvételére peer-to-peer piactér. Ezek a piactérek megfelelnek egy eladónak, aki az Egyesült Királyságban tartózkodik, és Ön banki átutalással küld neki készpénzt, majd elküldi Önnek az ETH-ját.

Mivel az Ethereum egy újabb kriptovaluta, van csak egy peer-to-peer piactér ez jelenleg egy lehetőség:

  • LocalEthereum – Vásároljon Ethereumot közvetlenül az emberektől banki átutalás fejében.

Az Egyesült Királyság lakóinak nem kell kihagyniuk a szórakozás, izgalom, és az Ethereum profitpotenciálja és más kriptovaluták. Miután tudta, hogyan kell vásárolni, elkezdhet befektetni az Ethereumba bármilyen tetszőleges összeggel, a kis befektetéstől a hatalmas tétig.

Azonban egy óvatossági szó a peer-to-peer eladásokkal kapcsolatban. Ha nem egy közvetítőn keresztül folyamodik, aki fizetési védelmet tud biztosítani, például a LocalEthereumot, Az ETH vásárlása más magánszemélyektől kockázatos lehet. Ügyeljen arra, hogy ne küldjön át forrásokat anélkül, hogy először megerősítené őszinteségüket, és hasonlóképpen arra is, hogy az ETH arra vár, hogy elküldhesse Önnek.

Binance Jersey

Felfedezzük Binance Jersey külön-külön, mivel ez egy meglehetősen új ajánlat, amely rendkívül hatékony módja az Ethereum vásárlásának az Egyesült Királyságban lakók számára.

Binance a világ egyik vezető tőzsdéje, mind a felajánlott eszközök köre, az általuk lefedett joghatóságok, mind a napi kereskedési volumen tekintetében. Kiemelt kriptovaluta személyiség alapította és vezette Changpeng Zhao, más néven „CZ” Binance ban működik Japán, Málta, Szingapúr, Uganda és most – Jersey.

Binance Jersey

Azoknak, akik nem tudják, Jersey a Brit Csatorna-szigetek egyike, Franciaország partjainál található, és ez egyben a brit korona függősége is. Jersey, csakúgy, mint a Mann-sziget, egyedülálló helyzetben van, ha rendelkezik a nagyfokú pénzügyi autonómia, miközben az Egyesült Királyság gazdaságához is hozzáférhet.

Ezért Jersey kiváló hely a Binance számára, hogy elindítsa új, az Egyesült Királyság ügyfeleinek szabott csere szolgáltatását. Binance Jersey egyike azon kevés helyeknek, amelyek kínálnak közvetlen ETH / GBP devizapárok, alap- és fejlett kereskedés lehetővé tétele, és másodpercenként akár 1,4 millió tranzakció támogatása. A csere teljesen felajánlja ingyenes betétek GBP-ben az Egyesült Királyság ügyfeleinek, és csak korlátozott ideig vannak nem kell díjat kivonni kereskedési számlájáról.

Vigyázz a csúszásra!

Előfordul, hogy az Ethereum GBP-re történő kereskedése esetén csúszásnak nevezett kereskedési jelenség fordul elő. Lényegében a csúszás az, amikor a kereskedők véget érnek piaci áron vásárol, ami jelentősen eltér az ártól amelyet azt hittek, hogy megvesznek Ethereum itt. Ez gyakran fiat-kriptopárokban fordul elő magas kereskedési volatilitás idején.

Vigyázz a csúszásra!

Ahelyett, hogy elcsúsznának a csúszások, amelyek csak akkor fordulnak elő, ha piaci vásárlást teszel, a felhasználóknak meg kell tenniük határozzon meg vételi megbízást. Limit-vásárlási forgatókönyv esetén a kereskedelem csak akkor hajtható végre, amikor a az ETH ára elérte a meghatározott felvásárlás pont. Ha az elcsúszás meghaladja az 1% -ot, akkor érdemes lehet más devizapárokat keresni, amelyekkel például vásárolhat – EUR / ETH, mivel a devizadíjak alacsonyabbak lehetnek, mint a csúszás miatt elvesztett pénzeszközök.

Összegzés

Az Egyesült Királyság nagyon kriptobarát nemzet, és vannak ilyenek többféle módon amelyben vásároljon és kereskedjen kriptovalutákkal. Sok tőzsdén számos GBP / ETH párosítás van, és több tőzsde kínál hasonló kereskedési termékeket rendszeresen.

Összegzés – Forrás: Shutterstock.com

Jelenleg a brit ügyfelek számára a legjobb lehetőségek közé tartozik, akik az Ethereumot közvetlenül a fiattal akarják megvásárolni, különösen a GBP-t Binance Jersey. A Binance többi cserepakettjének minden biztonsági garanciájával a Binance Jersey a nagyszerű belépési pont az Egyesült Királyság lakói számára, hogy kriptot vásárolhassanak alacsony költségek mellett.

Hivatkozások

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me