Indiferent de ce utilizați rezervele dvs. Zcash pentru – stocare pe termen lung sau tranzacționare de pantaloni scurți, trebuie să vă asigurați siguranța maximă a activelor dvs. cripto. Alegerea unui portofel Zcash de încredere este imperativă. Dar ce să alegeți din varietatea de soluții? Ghidul nostru cu recenziile portofelului Zcash este aici pentru a vă ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză.

Zcash (ZEC) Crypto explicat

Zcash este o criptomonedă care a fost construită pe baza codului Bitcoin original. A fost dezvoltat de oamenii de știință de la MIT, Johns Hopkins și alte instituții academice și științifice de renume.

Cu Zcash, controlați ce informații partajați. Adresele ecranate și datele asociate nu sunt vizibile pe blockchain. Dezvăluirile de plată și „cheile de vizualizare” speciale pot fi utilizate pentru a schimba detaliile tranzacției cu terți de încredere pentru a verifica conformitatea sau auditul.

Misiunea lui Zcash este de a oferi tuturor libertate economică și oportunități. Dezvoltatorii de proiecte cred că toată lumea are dreptul la confidențialitate, căutarea libertății economice este virtuoasă și că viitorul banilor este o monedă digitală rezistentă la atacuri și cenzură..

Cele mai bune portofele de monede Zcash (ZEC)

Înainte de a trece la revizuirea celor mai bune portofele Zcash, permiteți-ne să vă reamintim ce tipuri de portofele există (și pentru ce servesc):

 • Hardware este cel mai fiabil portofel de criptomonede. De ce? Deoarece dispozitivul (ceva similar cu o unitate flash USB cu buton) stochează cheia privată (parola) în sine și va fi imposibil să o accesați prin rețea (o tranzacție deja generată este emisă la ieșirea dispozitivului și nimic mai mult) . Acest dispozitiv costă în mod natural bani, dar nu atât de mult (o sută de dolari în medie).
 • Rece (local) portofelul este un software pentru computer sau telefon mobil. Nu este 100% fiabil, dar gratuit Cheia privată este stocată pe computerul dvs. (sau pe unitatea flash), deși poate fi stocată și sub formă de hârtie (sub formă de tipărit sau cod QR), ceea ce crește securitatea, dar reduce utilizabilitatea.
 • Online (fierbinte) este cel mai puțin protejat deoarece cheia dvs. privată este fie stocată pe un server terță parte din rețea (adică portofelul dvs., de fapt, nu vă aparține, dar există șansa de a recâștiga accesul la bani în caz de forță majoră folosind suport tehnic), sau transferat de pe computer atunci când este conectat la un portofel. În orice caz, probabilitatea furtului de active este mult crescută. Dar îmbunătățește utilizabilitatea (accesul de pe orice dispozitiv de oriunde din lume) și rezolvarea problemelor.

1. Ledger Nano S

Ledger Nano S este unul dintre cele mai bune portofele hardware din lume apreciat pentru caracteristicile sale de protecție. Dispozitivul arată ca o unitate flash USB care se conectează la un computer. Există un mic afișaj OLED pe carcasă, care este util în verificarea și confirmarea tuturor tranzacțiilor digitale (confirmarea se face folosind butonul de pe partea laterală a portofelului).

Ledger Nano S Cu dimensiuni de 98 mm x 18 mm x 9 mm, Ledger Nano S cântărește doar 16,2 g.

Dispozitivul este destul de durabil, carcasa este fabricată din oțel inoxidabil și plastic de înaltă calitate. Există compatibilitate cu Windows 7 și versiunile ulterioare, iOS 10.8 și sistemul de operare Chrome. Portofelul are interfețe încorporate pentru lucrul cu tranzacții de diferite monede digitale.

Cele mai remarcabile caracteristici ale dispozitivului includ:

 • Afișaj OLED ajută la verificarea dublă și confirmarea tranzacției. Informațiile despre fiecare transfer apar pe afișaj, iar utilizatorul îl poate confirma apăsând butoanele laterale.
 • Suport pentru mai multe valute. Ledger Nano S nu este doar un portofel Zcash – suportă peste 100 de criptomonede fiind o soluție versatilă.
 • Securitate. Ledger Nano S este absolut protejat de orice activitate frauduloasă. Criptează fiecare tranzacție cu un cod de securitate. Obiectul gadget acceptă, de asemenea, codul de autentificare FIDO Universal Second Factor pentru a asigura siguranța traducerilor. Acest portofel nu îți amintește cheile de securitate – nimeni nu poate folosi dispozitivul decât proprietarul.

2. Jaxx

Acesta este un portofel multi-valută care acceptă Zcash. Este o soluție pentru desktop / mobil, deci nu ar trebui utilizată pentru a stoca volume mari de Zcash. Cu toate acestea, aceasta este o opțiune excelentă pentru utilizarea zilnică și plăți rapide.

Jaxx este cel mai potrivit pentru utilizatorii care sunt interesați în primul rând de ușurința în utilizare și acces. Inventarul pentru bani este decorat cu o interfață ușor de utilizat. Utilizatorii îl pot accesa pe diverse platforme, inclusiv extensii de browser, telefoane Android și iOS, tablete, desktop-uri Windows, OS X și Linux. Compatibilitatea largă și gradul de utilizare îl fac unul dintre cele mai bune portofele Zcash.

Cu acest portofel, puteți stoca o mare varietate de active digitale și, datorită integrării ShapeShift, puteți primi și transfera cu ușurință active într-un singur loc. Portofelul vine cu un nucleu de 12 cuvinte, pe care utilizatorii îl pot folosi pentru a-și gestiona cheile private.

Interfață JaxxInterfață Jaxx

Rețineți că Jaxx este vulnerabil la atacurile hackerilor, iar accidentele anterioare au confirmat acest lucru: securitatea portofelului a fost compromisă o singură dată. Cu toate acestea, după aceea, dezvoltatorii de portofele au implementat suficiente măsuri de securitate pentru a asigura siguranța fondurilor utilizatorului. Acestea includ lansarea noului portofel Jaxx Liberty cu o interfață îmbunătățită și caracteristici de securitate.

3. Plăți cu monede

Interfața CoinPaymentsInterfața CoinPayments

Dacă aveți nevoie de soluția online de portofel Zcash pentru stocarea monedei, luați în considerare CoinPayments: acceptă plăți în aproximativ 75 de monede din întreaga lume. La fiecare transfer se percepe o taxă de tranzacție de 0,50%, indiferent de monedă.

Serviciul este considerat o platformă ideală pentru vânzătorii care intenționează să își distribuie serviciile pe internet. Principalele caracteristici ale acestui portofel pentru Zcash sunt enumerate mai jos:

 • Tranzacții rapide. Primul lucru care distinge acest portofel de altele sunt tranzacțiile rapide. Coinpayments utilizează tehnologia BitGo pentru a procesa tranzacțiile cu viteză crescută.
 • Suport multi-valută. Plățile cu monede sunt, de asemenea, populare, deoarece acceptă mai mult de 75 de monede digitale care sunt utilizate peste tot.
 • Securitate. Coinpayments folosește tehnologia BitGo pentru tranzacții sigure. Această tehnologie pe mai multe niveluri care vă protejează banii oriunde vă aflați. În plus, permite utilizatorilor să-și blocheze monedele. După blocare, banii nu pot fi folosiți până la data prestabilită.
 • Conversie valutara. Utilizatorii de portofel pot converti automat monede. Acest lucru economisește mult timp și facilitează tranzacționarea criptelor.
 • Plățile de monede au, de asemenea, Funcția Punct de vânzare. Aceasta înseamnă că utilizatorul poate accepta tranzacții în mod independent, fără a fi nevoie de schimbători. Aplicația portofel mobil este disponibilă pe Android și iOS, astfel încât să puteți trimite și primi plăți folosind telefonul.

4. Portofelul oficial Zcash

Interfața oficială ZCash WalletInterfața oficială ZCash Wallet

Clientul oficial Zcash este un portofel GUI pentru desktop care este cel mai potrivit pentru utilizatorii avansați, în special pentru cei implicați în mineritul ZEC. Portofelul este destinat sistemului de operare Linux, dar utilizatorii pot obține și versiuni Mac și Windows de la comunitatea Zcash. Acest portofel permite oricui să ruleze clientul de numerar pe un computer care necesită un nod de rețea complet.

După descărcarea clientului, utilizatorul poate trimite fonduri ZEC la o adresă personală. Cu toate acestea, acest portofel necesită cel puțin 2 GB RAM pentru a implementa tranzacții de blocare. Prin urmare, acest portofel nu este o alegere bună dacă nu aveți spațiu pe hard disk.

Pentru a asigura confidențialitatea optimă a tranzacțiilor, utilizatorii sunt sfătuiți să utilizeze adrese transparente care sunt compatibile cu Bitcoin și ușor de utilizat. Alternativ, există o adresă blocată care asigură confidențialitatea completă a tranzacțiilor.

5. Portofel de hârtie: alternativă la hardware

Deși această abordare ar putea părea puțin depășită pentru criptomonede, dar hârtia va fi utilă atunci când trebuie să plătiți rapid cu monede digitale fără a utiliza Internetul. O puteți crea folosind Site-uri web generatoare de portofele de hârtie Zcash.

Pentru a obține acces la magazinul de fonduri pe un portofel de hârtie, este suficient să scanați codul QR sau să introduceți o pereche de chei publice / private în aplicație. De asemenea, puteți crea un portofel de hârtie ZCash pentru diferite tipuri de adrese.

Linia de fund

Puteți găsi o mulțime de portofele Zcash pe net – cele mai avansate soluții acceptă diverse criptomonede, inclusiv ZEC. Înainte de a alege o opțiune, ar trebui să analizați pentru ce aveți nevoie – stocare la rece, stocare pe termen scurt sau tranzacționare activă. Odată ce vă decideți, selectarea unei soluții adecvate va fi mult mai simplă.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me