Explicație Bitcoin Escrow

Plănuiți să cumpărați Bitcoin de la o persoană sau o companie de încredere? Puteți minimiza riscurile utilizând serviciile de escrow Bitcoin. Să aflăm cum vă pot ajuta aceste platforme și care platforme de escrow BTC merită încrederea și atenția dvs..

Changelly continuă să educe publicul larg pe subiecte legate de cripto. În acest articol, ne vom scufunda în serviciile de escrow BTC și vom vorbi despre Top 6 al pieței.

Ce este serviciul de escrow BTC?

Un serviciu de escrow Bitcoin este un intermediar între participanții la o tranzacție criptografică. Este adesea folosit atunci când o persoană cumpără bunuri și servicii.

Cum functioneazã?

Atunci când o persoană decide să cumpere ceva pentru BTC, aceasta trimite suma către un serviciu de escrow și este păstrat în sistem până când bunurile / serviciile sunt furnizate de către vânzător. Odată ce străinii termină tranzacția, BTC înghețat în sistemul escrow este trimis automat unei alte părți.

Serviciile de escrow Bitcoin au următoarele avantaje:

  • Ele garantează siguranța tranzacțiilor pentru ambele părți;
  • Ei percep un comision moderat;
  • Viteza transferului de bani este mai mult decât plăcută: odată ce cumpărătorul primește ceea ce are nevoie, vânzătorul va obține automat profitul.

Top 6 servicii de escrow Bitcoin

1. BTC Asia

BTC Asia este un serviciu de escrow bazat de Colbert Low a cărui reputație poate fi verificată pe LocalBitcoins (peste 100 de tranzacții efectuate acolo). Este unul dintre rarele site-uri web Bitcoin Escrow care nu necesită înregistrare. Puteți începe un schimb de escrow doar prin trimiterea unui e-mail și a unei adrese BTC.

Taxa este, de asemenea, mai mică în comparație cu garanțiile menționate mai jos, stabilite la doar 0,05% din schimb! Rețineți că, în caz de litigii, BTC Asia nu este implicată – problemele sunt tratate de terți.

Procedura este simplă și fiecare etapă poate fi urmată prin intermediul unui „ID de schimb” furnizat de platformă. Au o garanție de 500 USD care se aplică în cazuri specifice, de exemplu, hack sau furt de server, greșeli de platformă etc..

2. Grupul IBC

Acesta este un serviciu de strângere de fonduri blockchain care oferă, de asemenea, servicii de escrow Bitcoin. Unii susțin că platforma se ocupă de tranzacții mari, dar reputația companiei este departe de a fi clară. Cu toate acestea, comercianții sunt mulțumiți de acest serviciu.

Grupul IBC este o organizație de escrow autorizată și aderă la strategiile internaționale KYC, deci s-ar putea să vă solicite să trimiteți câteva informații personale. Deși exclude posibilitatea unor tranzacții anonime, o astfel de abordare garantează un nivel mai ridicat de siguranță.

Oferă cumpărătorului un interval de timp prestabilit pentru a depune bani, iar fondurile sunt transferate numai atunci când cumpărătorul a inspectat articolul și este mulțumit de calitatea acestuia.

Platforma utilizează contracte inteligente care accelerează întreaga procedură și permite celor două părți să efectueze un număr nelimitat de schimburi fără interferențe, cu excepția cazului în care este necesar în timpul litigiilor.

În cele din urmă, acesta prezintă sistemul de reputație pentru ca participanții să știe dacă pot avea încredere unul în celălalt. Se percepe o taxă de schimb de 1%.

3. Bitrated

Bitrated este mai degrabă un serviciu multisig decât o platformă escrow. În plus, necesită un anumit număr de semnături pentru a permite transferul criptomonedelor. De exemplu, atunci când un portofel este partajat de mai multe persoane, majoritatea acestora ar trebui să confirme tranzacția pentru ca acesta să fie finalizat.

Mai simplu spus, Bitrated permite cumpărătorilor și vânzătorilor să efectueze tranzacții cu ajutorul arbitrilor. Un portofel multisig Bitcoin escrow este deținut de 3 persoane, dintre care 2 trebuie să furnizeze semnături pentru trimiterea fondurilor. Bitrated în sine nu vă poate controla fondurile, deoarece nu are cheia privată a portofelului. Puteți alege participanții la tranzacție verificându-le ratingul – există o funcție de feedback.

4. escrow global

Global Escrow este Bitcoin Escrow cu sediul în Singapore. Solicită date de urmărire dacă se efectuează o tranzacție cu articole fizice. Alternativ, se utilizează un fel de interfață pentru a confirma releuul efectiv al articolelor garantate.

Condițiile de cumpărare pot fi stabilite atât de vânzător, cât și de cumpărător – aceștia definesc dacă o tranzacție este reușită sau nu. Există o perioadă de rambursare automată de 15 zile în care comerciantul ar trebui să furnizeze bunurile / serviciile, iar cumpărătorul trebuie să le aprobe.

În plus, permite o „perioadă de evaluare” pe care cumpărătorul trebuie să o activeze pentru fiecare schimb. Această perioadă include timpul de livrare în care cumpărătorul ar trebui să verifice calitatea mărfurilor sosite.

Etapa nu păstrează jurnale și are o taxă de tranzacție de doar 1%, indiferent de taxa de schimb Bitcoin. Înscrierea este total anonimă.

5. Escrow My Bits

Escrow My Bits este una dintre companiile de cripto-escrow cu o gamă decentă de tipuri de escrow disponibile:

  • Escrowul regulat al criptomonedelor servește doar pentru a transfera fonduri de la o persoană la alta.
  • Escrow regulat legat de valoarea tradițională
  • Multisignature Regular Escrow (escrow regulat + multisig).

Când se utilizează multisig, monedele nu pot fi descărcate fără aprobarea tuturor semnăturilor necesare. Situația este aceeași cu „Multisig Escrow legat de o valoare Fiat”. Acesta este momentul în care Omni sau Nubits sunt utilizate pentru a stabili estimarea monedelor tale.

Taxa Escrow My Bits este, de asemenea, de 1%, iar înscrierea este complet anonimă. În plus, au depozite frigorifice pentru monede, garantându-le securitatea.

6. Cardare.WS

Carding.WS este un Forum-Escrow, ceea ce implică faptul că este în esență un Forum Carding cu un serviciu suplimentar de criptare escrow.

Cu aproximativ 130.000 de persoane și peste 1 miliard de fire, platforma este absolut de încredere. Cu toate acestea, există un dezavantaj grav: comisionul este relativ mare, deoarece este stabilit la 5% din valoarea de schimb. În plus, nu este rambursabil dacă există ceva în neregulă cu schimbul. Cu toate acestea, taxa este percepută doar membrilor obișnuiți – utilizatorii VIP nu trebuie să o plătească.

Există ceva mai mult tastarea manuală și vorbirea în comparație cu celelalte escrow robotizate din lista noastră: la urma urmei, acesta este un forum și trebuie să comunicați și să rezolvați lucrurile cu ceilalți membri.

Există o perioadă de examinare, dar administratorii iau toate deciziile finale. Este furnizat un cod PIN de 5 cifre, care poate fi utilizat pentru a urmări starea ofertelor de escrow deschise.

Apropo, Changelly oferă un schimb sigur de peste 160 de active digitale. Alegeți rata variabilă sau fixă, pentru o experiență de schimb mai bună! Iată un articol despre ratele de schimb care explică diferența dintre cele două.

De asemenea, puteți cumpăra Bitcoin (BTC) și peste 160 de active criptografice pentru bani fiduciari pe Changelly cu un card de credit (Visa sau Mastercard), un transfer bancar sau prin Apple Pay. Dacă doriți să tranzacționați active criptografice, consultați proiectul nostru secundar pentru comercianții Changelly PRO.

Linia de fund

Cu ajutorul site-urilor web escrow Bitcoin, puteți efectua achiziții și tranzacții pe net fără să vă fie frică de fraude – astfel de platforme garantează că BTC va fi trimis vânzătorului numai atunci când livrează bunurile și serviciile așa cum a promis.

Lista serviciilor de escrow Bitcoin disponibile menționate în articolul nostru poate fi extinsă – există o gamă largă de site-uri web. Atunci când alegeți una, acordați atenție ratingului și reputației sale, precum și taxelor pe care le percep.

Despre Changelly și Changelly PRO

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map