Astăzi vom vorbi despre companii blockchain care au o capitalizare de piață de peste un miliard de dolari. În lume nu există mai mult de cinci sute de astfel de companii mari și doar câteva dintre acestea operează în industria criptografică.

Hurun Research Institute a efectuat cercetări de piață pentru a descoperi care companii de criptomonede au avut cel mai mare succes, iar acum Changelly vă va spune totul despre ele.

Cele mai bune companii Blockchain în 2019

Evaluarea unei companii dacă este la fel de bună pentru o măsură de succes în industria criptografică, precum este în oricare alta. Nivelul profitului unei companii își demonstrează puterea în sfera criptomonedelor. Acum, să aruncăm o privire la lista celor mai bune companii blockchain până la sfârșitul anului 2019.

# 10. Canaan Creative

Canaan Creative

Capital aproximativ: 2 miliarde de dolari

Canaan Creative ocupă locul al doilea după Bitmain în ceea ce privește numărul vânzărilor de echipamente miniere. În ciuda acestui fapt și a multor ani de succes, profitul companiei este în scădere. Cu toate acestea, Canaan a reușit să mențină statutul de unicorn: compania a fost evaluată la 2-3 miliarde de dolari înainte de recenta IPO, unde a atras 90 de milioane de dolari.

În septembrie, producătorul chinez de echipamente miniere Canaan Creative a introdus noul miner ASIC pentru Ethereum. Conform documentației, noul dispozitiv Canaan funcționează conform algoritmului Ethash și depășește alte echipamente din punct de vedere al W / MHs de 5-7 ori.

Citiți mai multe despre Canaan Creative Aici.

# 9. Binance

logo binance

Capital aproximativ: 2 miliarde de dolari

Binance este cel mai mare schimb de criptocurrency în ceea ce privește volumul tranzacțiilor. Compania are propriul blockchain Binance Chain și criptomoneda locală Binance Coin. Potrivit CEO-ului Changpeng Zhao, Binance are o capitalizare de piață de aproximativ 2 miliarde de dolari.

Chiar zilele trecute, Binance Bitcoin Exchange a făcut posibilă achiziționarea / vânzarea directă a criptomonedelor pentru încă opt monede fiduciare.

Sunt doar eu, sau această listă a devenit din nou mai lungă astăzi?@binance doar "în tăcere" a adăugat noi canale fiat pentru $ RUB, $ VND, $ IDR, $ NGN, $ COP, GBP GBP, $ MXN, $ CAD, $ EUR, $ ARS

Nu te certa, #buidl. https://t.co/h8pjV6CuKZ pic.twitter.com/c4heROb2f4

– CZ Binance (@cz_binance) 5 decembrie 2019

Citiți mai multe despre Binance Aici.

# 8. BitMEX

bitmex

Capital aproximativ: 3 miliarde de dolari

BitMEX este o platformă de schimb de criptomonede care oferă în primul rând contracte futures și perpetue. Acestea permit investitorilor să se angajeze în comerț cu fonduri împrumutate. În iulie 2018, ziarul de afaceri Times a evaluat BitMEX la 3,6 miliarde de dolari. Cu toate acestea, există și alte estimări, potrivit cărora valoarea reală a companiei ar putea fi mai aproape de un miliard de dolari.

Recent, BitMEX, cel mai mare schimb de instrumente financiare derivate bitcoin, a scurs datele utilizatorilor. Unii utilizatori au primit e-mailuri care conțin adresele de e-mail ale altor clienți ai platformei. Se poate presupune că angajații BitMEX au uitat să plaseze destinatarii buletinului informativ prin e-mail într-o copie ascunsă a scrisorii, motiv pentru care intimitatea utilizatorilor a fost compromisă.

Suntem conștienți de o problemă de confidențialitate prin e-mail care afectează clienții noștri. Am identificat cauza principală și vom fi în contact cu utilizatorii afectați de problemă. Vezi blogul nostru pentru detalii: https://t.co/FNp2Fdyxdn

– BitMEX (@BitMEX) 1 noiembrie 2019

Citiți mai multe despre BitMEX Aici.

# 7. Block.one

bloc.unul

Capital aproximativ: 3 miliarde de dolari

Block.one este compania responsabilă cu emiterea EOS, cea de-a șaptea cea mai mare criptomonedă și principalul concurent al Ethereum. În martie, Block.one a fost estimat la 3 miliarde de dolari într-un newsletter emis de Bloomberg.

Recent, Block.one a ajuns la un acord cu US Securities and Exchange Commission (SEC) pentru a plăti o amendă de 24 de milioane de dolari pentru încălcarea legilor privind valorile mobiliare în timpul unui proiect ICO EOS.

SEC ordonă companiei blockchain să plătească o penalizare de 24 de milioane de dolari pentru ICO neînregistrat https://t.co/em95RbxWEQ

– SEC_News (@SEC_News) 30 septembrie 2019

SEC a concluzionat, de asemenea, că Block.one nu a furnizat investitorilor ICO (inclusiv cetățenii americani) informațiile suficiente.

# 6. Cerc

cerc

Capital aproximativ: 3 miliarde de dolari

Circle este o companie destul de polifacetică care oferă diverse servicii legate de criptomonede. Inițial, compania s-a poziționat ca un serviciu de plată. Cu toate acestea, în curând a început să ofere și funcții de tranzacționare și investiții. Compania este, de asemenea, responsabilă pentru problema popularei monede stablecoin USD. În 2018, Circle a atins o capitalizare de piață estimată la 3 miliarde de dolari după o rundă de finanțare în valoare de 100 de milioane de dolari.

Schimbul de criptomonede Poloniex a anunțat recent o reorganizare a structurii companiei și o serie de alte modificări majore. Poloniex se va separa de Circle, devenind astfel inaccesibil utilizatorilor din SUA.

5/5: Vă rugăm să citiți această postare pe blog pentru informații suplimentare: https://t.co/jisUlJtq7L

– Poloniex Exchange (@Poloniex) 18 octombrie 2019

Poloniex a anunțat pe Twitter că Circle va continua să ofere o gamă largă de produse financiare, inclusiv USDC stablecoin, cripto-brokeraj și servicii de tranzacționare, servicii de strângere de fonduri online, precum și asistență pentru platforma SeedInvest.

4/5: Colegii noștri de la Circle vor continua să ofere o suită largă de produse și servicii de cripto-finanțare, inclusiv $ USDC, brokeraj criptografic & servicii de tranzactionare, & strângerea de fonduri online & servicii de investiții, SeedInvest. Suntem psihologi să colaborăm în continuare cu ei.

– Poloniex Exchange (@Poloniex) 18 octombrie 2019

Citiți mai multe despre Circle Aici.

# 5. Kraken

kraken

Capital aproximativ: 4 miliarde de dolari

Kraken este un schimb semnificativ de criptomonede. În februarie, compania a cunoscut o expansiune majoră, achiziționând o platformă pentru tranzacționarea contractelor futures, a efectuat o rebranding completă și a angajat noi angajați. În același timp, Kraken a închis runda de strângere de fonduri de 13 milioane de dolari și, ca urmare, capitalizarea sa actuală a pieței a crescut la 4 miliarde de dolari..

Bursa americană de criptomonede Kraken a anunțat un parteneriat cu Silvergate Bank. Acesta va permite utilizatorilor site-ului să efectueze transferuri rapide fără comision în orice moment al zilei.

Ne face plăcere să vă anunțăm că Kraken s-a alăturat rețelei Silvergate Exchange (SEN). Detalii aici: https://t.co/NbU3pIErB6

– Schimb Kraken (@krakenfx) 27 noiembrie 2019

Citiți mai multe despre Kraken Aici.

# 4. Clipoci

Clipoci

Capital aproximativ: 5 miliarde de dolari

Ripple este responsabil pentru lansarea simbolului de criptomonedă XRP, al treilea cel mai mare criptomoned de pe piață. Compania gestionează, de asemenea, mai multe servicii de plată și decontare, care sunt oferite sub marca RippleNet.

Numărul tranzacțiilor din rețeaua RippleNet a crescut de 10 ori în ultimul an. Este utilizat de peste 300 de companii client. CEO-ul Ripple, Brad Garlinghouse, a declarat deja că anul acesta a fost cel mai puternic pentru startup-ul fintech din California.

Odată cu creșterea #RippleNet și adoptarea lichidității la cerere, impulsul nostru puternic continuă la un an după lansare #ODL la #SwellbyRipple. https://t.co/ToyualPEct

– Ripple (@Ripple) 7 noiembrie 2019

Citiți mai multe despre Ripple Aici.

# 3. Robinhood

Robinhood

Capital aproximativ: 7 miliarde de dolari

Robinhood a început ca o bursă cu accent pe tranzacționarea acțiunilor fără comision. Platforma a apărut ca zonă de tranzacționare criptografică abia în 2018. În mai 2019, compania a raportat pentru prima dată propria capitalizare de piață de 7 miliarde de dolari..

Recent, o divizie a Robinhood International a primit o licență de broker de la Oficiul de Reglementare Financiară și Supraveghere din Regatul Unit (FCA). Acest lucru va permite companiei să lanseze o aplicație mobilă din Marea Britanie pentru tranzacționarea acțiunilor și a criptomonedelor.

Suntem încântați să împărtășim faptul că Robinhood International, Ltd. a fost autorizată de Financial Conduct Authority să funcționeze ca broker în Regatul Unit. Aceasta înseamnă că suntem cu un pas mai aproape de democratizarea finanțelor pentru toți.

Rămâneți la curent pentru lansare. &# 127468;&# 127463;https://t.co/xq35uEPxR2 pic.twitter.com/ZJkyJcsEnQ

– Robinhood (@RobinhoodApp) 8 august 2019

# 2. Coinbase

coinbase

Capital aproximativ: 8 miliarde de dolari

Coinbase este renumit pentru platformele sale de tranzacționare pentru tranzacționare profesională și cu amănuntul. Cu toate acestea, compania are și alte surse de venit. Compania oferă investitorilor instituționali serviciul Coinbase Custody pentru stocarea criptomonedelor și vânzătorilor cu gateway-ul de plată special Coinbase Commerce. În octombrie 2018, Coinbase a anunțat că a depășit o evaluare de piață de 8 miliarde de dolari.

Recent, schimbul de criptomonede Coinbase a brevetat o platformă de auto-învățare conformă legală care închide automat conturile de utilizator nedorite. Sistemul învață în mod constant pe baza datelor colectate, actualizând modelul de referință al unui cont bun.

Brevetul descrie un sistem automatizat și un mecanism de evaluare adecvat care identifică împreună conturile care nu respectă standardele legale. În special, cei suspectați de activități ilegale.

Citiți mai multe despre Coinbase Aici.

# 1. Bitmain

bitmain

Capital aproximativ: 12 miliarde de dolari

Bitmain este de departe cea mai mare companie de criptomonede. Compania a acumulat avere prin vânzarea de echipamente miniere pentru Bitcoin și alte monede. În plus, compania are propriile bazine miniere și ferme miniere și atrage, de asemenea, capital de risc. Potrivit agenției de știri chineze Caixin, capitalizarea de piață a Bitmain este de aproximativ 12 miliarde de dolari.

Nu este clar cum merg afacerile financiare ale companiei acum. La sfârșitul lunii octombrie 2019, unul dintre cofondatorii companiei a demisionat. Cofondatorul Bitmain, Mikri Zhang, a promis că va folosi instrumentele legale pentru a reveni la companie. El este dezamăgit de trădarea partenerului său, pe care îl numea frate și chiar a amenințat un război.

1 / Mircree este jenat și simțit că este trădat pic.twitter.com/eBv6vqtA45

– Dovey 以德服人 Wan &# 129680;&# 129430; (@DoveyWan) 7 noiembrie 2019

Citiți mai multe despre Bitmain Aici.

rezumat

Este foarte dificil să devii o companie blockchain miliardară printre alți giganți financiari din cauza scepticismului criptomonedelor.

Cu toate acestea, există și alte companii care se numără printre giganți: Dfinity, Ebang, Bitfury, Liquid, Revolut și Polkadot. De asemenea, se numără printre startup-uri, a căror capitalizare depășește acum un miliard de dolari.