„Ce se întâmplă dacă cineva de pe Pământ, în orice moment, ar putea să-și fluture mâna și să sculpteze o lume proprie în spațiul cibernetic?” co-fondator și om de știință șef al proiectului Hedera Hashgraph, Dr. Leemon Baird. Cu scopul de a apropia această oportunitate, Hedera Hashgraph permite o tranzacție mai rapidă, o conexiune de rețea fiabilă, tolerantă la erori, transparență și comisioane reduse..

Criptomoneda nativă HBAR susține mediul sănătos din ecosistemul Hedera Hashgraph. Vom inspecta cele mai bune portofele Hedera Hashgraph pentru depozitare HBAR sigură.

Prognoză preț Hedera Hashgraph (HBAR) pentru 2020-2025

Hedera Hashgraph (HBAR) Noțiuni de bază despre criptomonedă

Proiectul Hedera Hashgraph este ceva mai mult decât un blockchain. Hedera Hashgraph se bazează pe graficul aciclic direcționat (DAG) (folosit și de IOTA) și utilizează algoritmul de consens distribuit hashgraph. Cu ajutorul unei noi soluții tehnologice, Hedera Hashgraph poate procesa peste 10.000 de tranzacții pe secundă (Bitcoin este limitat la 7 tps) și comisioane mai mici (deoarece nu necesită prea multă putere de consum). Spre deosebire de blockchain-urile tradiționale, rețeaua Hedera este tolerantă la atacurile DDoS.

HBAR este o criptomonedă a Hedera Hashgraph folosită pentru securizarea rețelei și accesul la serviciile platformei. Nu se poate rula nodul fără a obține HBAR. Jetonul este listat pe o gamă largă de schimburi de criptare, inclusiv Binance, HitBTC, OKEx, etc. Jetonul HBAR poate fi achiziționat rapid de la schimbul instant Changelly. Cumpărați Hedera Hashgraph cu un card de credit (Visa, MasterCard), transfer bancar și ApplePay. 

HBAR sa clasat pe locul 43 în ceea ce privește capitalizarea pieței, potrivit CMC. Cel mai mare preț – 0,416 USD – a fost atins în septembrie 2019. Jetonul a atins cel mai mic preț – 0,01 USD – la începutul acestui an pe 2 ianuarie.

Top 5 portofele Hedera Hashgraph (HBAR)

HBAR poate fi stocat atât pe portofele hardware, cât și pe cele software. Lista portofelelor mobile care permite stocarea HBAR este limitată. Cu toate acestea, de îndată ce tehnologia este răspândită în comunitatea criptografică, HBAR va fi listat pe cele mai populare portofele digitale precum Trust Wallet, Exodus, Freewallet și așa mai departe.

Portofele mobile Hedera Hashgraph (HBAR)

Portofel Hedera

portofel mobil hedera

Hedera Wallet este un portofel oficial Hedera Hashgraph disponibil pentru dispozitive mobile iOS și Android.

Portofelul vă oferă să primiți și să trimiteți HBAR rapid și sigur, cu cele mai mici taxe de tranzacție. Portofelul Hedera oferă acces la rețeaua principală Hedera, astfel încât să vă puteți alătura programului de testare și să puteți câștiga jetoane HBAR.

UX / UI nativ și curat vă oferă o interacțiune perfectă cu portofelul Hedera, permițându-vă să folosiți aplicația fără sughițuri..

Portofel BRD

Portofelul BRD este recomandat de echipa Hedera Hashgraph. Portofelul este open-source și este disponibil pentru descărcare gratuită în AppStore și GooglePlay.

Având în vedere un design simplu, dar cuprinzător, portofelul BRD se potrivește perfect începătorilor cripto și oferă acces rapid și o experiență de utilizare perfectă entuziaștilor profesioniști în criptare. Portofelul a adăugat recent tokenul Hedera Hashgraph la lista activelor acceptate, deci asigurați-vă că HBAR-urile dvs. vor fi stocate într-un mod sigur și transparent. Serviciul oferă un FAQ decent, unde puteți găsi toate răspunsurile cu privire la problemele legate de tranzacțiile HBAR.

Cea mai tare caracteristică a BRD: Cum se utilizează portofelul BRD

BRD este o companie susținută de riscuri, cu clienți în peste 150 de țări. Portofelul are propriul jeton BRD care oferă avantaje suplimentare pentru deținătorii de jetoane, cum ar fi programele de loialitate și recompensă.

Portofele pentru browser Hedera Hashgraph (HBAR)

MyHbarWallet (MHW)

myhbarwallet

MyHbarWallet se numește „portofelul HBAR numărul unu.” MHW este echivalent cu popularul portofel Ethereum, MyEtherWallet. MyHbarWallet vă permite să creați portofele HBAR care funcționează în siguranță în rețeaua Hedera Hashgrapgh.

Dacă sunteți familiarizat cu interfața MyEtherWallet, nu va exista nicio problemă cu utilizarea MHW. MHW introduce mai multe moduri de creare a contului: printr-o frază mnemonică, prin keystore și cu un portofel hardware (Ledger Nano). Cu acces gratuit și design intuitiv, MyHbarWallet permite crearea de conturi, generarea de chei private și gestionarea criptomonedei HBAR.

Compozitor pentru Hedera Hashgraph

compozitor hedera

Composer este o extensie Chrome care urmează aceeași logică ca extensia MetaMask, dar pentru simbolul HBAR. Compozitorul vă conectează direct la rețeaua Hedera Hashgraph și oferă mai multe funcții suplimentare, cum ar fi generarea de chei, achiziționarea de nume de domenii etc..

Echipa de dezvoltatori din spatele Composer pentru Hedera Hashgraph oferă în permanență actualizări, astfel încât extensia funcționează corect cu un număr limitat de bug-uri.

Urmăriți tranzacțiile dvs. HBAR în browser și stocați în siguranță jetoanele Hedera Hashgraph prin Composer.

Portofele hardware Hedera Hashgraph (HBAR)

Vă rugăm să rețineți că portofelul Trezor nu acceptă încă criptomoneda HBAR.

Ledger Nano X / S

Începând cu mai 2020, criptocurrency HBAR este disponibil pentru custodia în siguranță pe portofelul hardware Ledger Nano.

Nu există nicio îndoială, Ledger este un portofel hardware de top pe piața criptografică. Oferind acces la peste 1000 de active criptografice, Ledger Nano, ambele modele X și S, permite utilizatorilor să stocheze cheile private ale HBAR într-un mod ultra-sigur. Trebuie doar să instalați aplicația Hedera Hashgraph și să o conectați la dispozitivul Ledger. Cu toate acestea, HBAR nu este încă disponibil pentru funcția Live Ledger.

Portofelele de tip Ledger minimizează riscul de hacks și, de drept, sunt cele mai sigure opțiuni pentru stocarea activelor dvs. digitale.

rezumat

Hedera Hashgrapgh este următorul nivel în lumea FinTech. Când va fi adoptat în masă, Hedera Hashgraph va muta tehnologia de registru distribuit (DLT) în timp ce aduce noi concepte de soluții descentralizate actualizate..

Portofelele observate în acest articol vă permit să stocați criptocurrency HBAR în siguranță. Hedera Hashgrapgh este o tehnologie unică și revoluționară, iar Changelly va furniza în curând mai multe informații și știri despre Hedera Hashgrapgh. Fiți la curent cu blogul nostru și nu uitați să vă abonați.

Despre Changelly

Changelly este un serviciu de schimb de criptomonede instant fără custodie care acționează ca intermediar între schimburile de cripto și utilizatori, oferindu-i acestuia din urmă posibilitatea de a schimba peste 150 de criptomonede la cele mai bune rate de piață. Changelly oferă API-ul său și un widget de plată personalizabil oricărui serviciu de criptare care dorește să-și lărgească audiența și să implementeze noi opțiuni de schimb. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me