Portofele Crypto Ripple (XRP) în 2021 – Cum se stochează Cryptocurrency Ripple XRP

Ripple XRP este o a treia cea mai mare monedă digitală independentă creată de Ripple Labs, cu o capitalizare de piață actuală de 10,3 miliarde de dolari. Criptomoneda este utilizată de rețeaua de plăți Ripple. Prețul XRP actual este de aproximativ 0,24 USD. Analizând prețul tokenului XRP din ultimii trei ani, este ușor de observat că a crescut de peste o sută de ori. Această performanță a fost realizată datorită unicității criptomonedei XRP. Construit pentru plăți globale și utilizarea întreprinderii, XRP își propune să fie o criptomonedă rapidă și eficientă din punct de vedere al costurilor pentru plăți transfrontaliere.

Cu guvernanța și confirmarea rapidă a tranzacțiilor, XRP tinde să fie cea mai eficientă opțiune de decontare pentru instituțiile financiare care caută acoperire globală, accesibilitate și finalitate rapidă de decontare pentru fluxurile interbancare.

Cei care utilizează activul digital XRP pentru a obține lichidități pot face acest lucru în câteva secunde. Acest lucru a făcut criptomoneda XRP atât de populară în rândul companiilor și al utilizatorilor obișnuiți care comercializează sau hodl acest activ digital. Deci, să examinăm câteva dintre portofelele Ripple din articolul nostru.

Cum se stochează criptomoneda XRP a Ripple

Scopul principal al Ripple este de a deveni o rețea globală de decontare, care permite utilizatorilor să efectueze toate tipurile de transferuri de bani în câteva secunde. Creșterea rapidă a prețului Ripple XRP de la 0,01 USD la 1 USD pe monedă într-un an și includerea sa în primele zece liste de criptomonede au provocat numeroase discuții în jurul acestei monede despre cum să o cumpărați și să o stocați în siguranță..

Mulți proprietari de cripto folosesc un schimb ca portofel pentru păstrarea criptomonedelor. Cu toate acestea, aceasta este o mare greșeală. Dacă utilizați un schimb ca portofel, riscați să vă pierdeți banii, deoarece contul dvs. poate fi spart foarte repede, mai ales atunci când nu aveți o parolă puternică sau o verificare în doi pași. Mai mult, schimbul în sine poate fi de asemenea piratat; de aceea, stocarea monedelor pe un portofel pe care îl controlați elimină acest risc pentru dvs..

Dacă doriți să cumpărați moneda Ripple XRP, aveți nevoie de un portofel pentru criptomonede, la fel cum aveți nevoie de portofele în viața de zi cu zi pentru a vă păstra banii fiduciari în siguranță într-un singur loc. Portofelul digital este utilizat pentru transferul, stocarea, primirea și gestionarea tuturor monedelor într-un singur loc.

Există mai multe tipuri de portofele criptografice care pot fi împărțite în următoarele grupuri: software, hardware și portofele de hârtie. În funcție de mecanismele de lucru, acestea pot fi, de asemenea, împărțite în portofele calde sau reci. Majoritatea portofelelor criptografice se bazează pe software datorită utilizării mai convenabile.

Cu toate acestea, portofelele hardware sunt considerate a fi cele mai sigure. Portofelele de hârtie, pe de altă parte, constau dintr-o cheie privată sau un cod QR tipărit pe o bucată de hârtie.

Petrecerea timpului pentru studierea diferitelor caracteristici ale portofelelor Ripple XRP este esențială pentru a vă proteja de înșelăciune și fraudă. Vă oferim să revizuiți cele mai bune portofele Ripple XRP în 2020.

9 cele mai bune portofele Ripple XRP

# 1. Ledger Nano S

Ledger Nano S

Ledger Nano S este un portofel hardware offline, care acceptă multe active criptografice, inclusiv Ripple XRP. Acest portofel hardware XRP are o formă compactă ca o unitate USB cu ecran OLED, deci este ușor să îl duceți peste tot.

Este considerat a fi unul dintre cele mai mari portofele Ripple XRP și cele mai sigure, deoarece toate cheile private sunt stocate într-un mediu offline (PC), astfel încât devine destul de dificil pentru hackeri să pirateze un portofel și să fure active.

În timp ce alte portofele Ripple XRP limitează numărul de monede care trebuie stocate, acest portofel vă permite să stocați un volum nelimitat de monede XRP.

 • Preț: 59 USD
 • Tipul portofelului: Depozitare la rece
 • Active suportate: multe dintre cele mai importante cryptos
 • Monede XRP de stocat: nelimitat
 • Platforme: Windows, Linux, macOS, Android (pentru iOS, ar trebui să utilizați versiunea Ledger Nano X).

# 2. Paine prajita

portofel toast

Toast este un spațiu de stocare gratuit, open-source, numai pentru Ripple (XRP). Toate cheile criptate generate pe telefon folosind Toast nu părăsesc niciodată spațiul de stocare. Face portofelul mai sigur și mai puțin susceptibil la atacuri cibernetice.

Pentru a activa adresa în rețeaua XRP, utilizatorii ar trebui să trimită 20 XRP sau mai mult în portofel ca rezervă obligatorie și 5 XRP în plus pentru fiecare linie de încredere sau alt obiect din conturile utilizatorilor.

Notă: După ce adăugați toate adresele dvs. Ripple în portofelul Toast, este NECESAR să copiați aplicația din meniul de setări pentru a putea restabili Toast Wallet pe un dispozitiv nou în cazul în care vă pierdeți smartphone-ul. Acest pas este la fel de important ca stocarea unei recuperări frază într-un loc sigur.

 • Preț: total gratuit și nu ia nicio taxă de tranzacție.
 • Tipul portofelului: Depozitare la cald
 • Active suportate: portofelul este doar pentru Ripple XRP
 • Platforme: iOS, Android, Windows, macOS și Linux.

# 3. Portofel Edge

Portofelul Edge este un portofel mobil gratuit, cu sursă deschisă Ripple XRP pentru Android și iPhone, cu acces direct la rețeaua Ripple.

Portofelul Edge este operat pe o rețea descentralizată, care asigură stabilitate în cazul unei întreruperi a rețelei.

Portofelul Edge permite utilizatorilor să facă schimburi de la fiat la cripto-active și de la un cripto activ la altul.

Portofelul Edge asigură securitatea conturilor utilizatorilor prin autentificare cu 2 factori.

 • Preț: Gratuit
 • Tipul portofelului: Sursa deschisa
 • Active suportate: XRP, BTC, XMR, ETH, LTC, DASH, XLM, EOS
 • Taxe: 1%
 • Platforme: iOS, Android

# 4. Portofel Uphold

Uphold Wallet este un portofel gratuit multi-monedă Ripple XRP pentru Android și iOS, acceptând 30 de criptomonede și jetoane utilitare, 27 de monede naționale și 4 metale.

Portofelul susținut permite utilizatorilor să cumpere criptomonede instantaneu utilizând un card de debit și să efectueze tranzacții mai mici de 1000 USD fără procedura KYC.

 • Preț: Gratuit
 • Tipul portofelului: stocare la cald
 • Active acceptate: 30 de criptomonede și jetoane utilitare, 27 de monede naționale, patru metale.
 • Taxe: 0%, inclusiv comisioane de tranzacționare și comisioane de retragere bancară
 • Platforme: iOS, Android

# 5. Gatehub

gatehub

Gatehub este un portofel web multi-valută, care acceptă mai multe criptomonede și active fiat. Construit pe baza protocolului Ripple, GateHub este specializat în schimburi XRP.

Considerat a fi unul dintre cele mai bune portofele pentru Ripple XRP, Gatehub oferă date live despre statistici de portofel, diagrame de distribuție a activelor și modificări de preț pe o singură pagină. Valoarea netă se calculează automat pe Gatehub în timp real.

Depozitele XRP sunt de obicei creditate în câteva minute. Depozite BTC, ETH, ETC, REP – în decurs de o oră de la prima confirmare în rețeaua corespunzătoare (Bitcoin sau Ethereum / Classic).

Notă: Soldul minim al sumelor XRP pentru trimiterile de tranzacții ar trebui să fie de 20 XRP.

 • Preț: Gratuit
 • Active suportate: XRP, BTC, ETH, ETC, REP, DASH, XAU, active fiat: EUR, USD
 • Taxe: comisioane de tranzacționare – 0,30%, comision Ripple XRP – 0,2% la tranzacțiile XRP, comisioane de retragere -0,005 BTC pentru retrageri BTC
 • Platforme: web

# 6. Criptonator

Cryptonator este un portofel online multi-valută Ripple XRP, care permite tranzacții directe rapide și permite schimbul instant Ripple în diferite active criptomonede într-un singur cont personal.

Portofelul Cryptonator este un serviciu care combină funcționalitatea portofelului digital și serviciile de schimb de criptomonede.

Portofelul Cryptonator folosește autentificarea cu doi factori și implică practic generarea unui cod din 6 cifre. Codul poate fi modificat de la un minut la altul și este unic pentru fiecare utilizator.

 • Preț: Gratuit
 • Tipul portofelului: portofel fierbinte
 • Active suportate: XRP, BTC, ETH, ETC, BCH, LTC, DASH, XMR, ZEC, DOGE, XPM, RDD, PPC, BCN, BLK, EMC, DSH
 • Taxe: taxe de expediere-0.10000000 XRP
 • Limbi: Engleză, franceză, spaniolă, germană și rusă
 • Platforme: Chrome, Firefox, Windows, iOS, OSX, Android

# 7. Plăți de monede

Coinpayments este un portofel care acceptă conversia și plățile fiat. Sistemul Coinpayments nu este doar un portofel. De asemenea, acționează ca o platformă de schimb și o piață de criptare online, cu Ripple ca monedă principală. Site-ul său funcționează destul de similar cu o bancă în care utilizatorii își pot crea un cont și pot stoca moneda.

Toate monedele de pe Coinpayments sunt securizate de BitGo folosind tehnologia multi-semnătură (adăugarea a încă o cheie pentru a autoriza tranzacția), care este utilizată pentru rețele extrem de sigure în Blockchain și conferă utilizatorului o putere de control sub active..

Coinpayments este în general un portofel online și o platformă de tranzacționare, dar este disponibilă și ca aplicație mobilă.

 • Preț: Gratuit
 • Tipul portofelului: portofel fierbinte
 • Active suportate: peste 1745 de active criptografice
 • Valoarea activelor pentru schimb: nelimitat
 • Taxe de conversie: taxă monedă TX + taxe partener de conversie (dacă există)
 • Platforme: iOS, Android, Windows, macOS, Linux

# 8. Exarpy

portofel exarpy

Exarpy este o interfață care permite utilizatorilor să gestioneze un portofel Ripple, să trimită și să primească fonduri, să acceseze RippleNet etc. Este considerat cel mai bun portofel pentru criptomoneda Ripple XRP deoarece oferă o aplicație ușor de utilizat pentru interacțiunea directă cu Ripple XRP reţea.

Ca interfață, Exapry nu stochează sau deține personal fondurile utilizatorilor, informațiile, baza de date și nici nu urmărește utilizarea utilizatorilor cu software-ul de analiză din cauza unui potențial risc de securitate.

Spre deosebire de portofelele fierbinți, Exarpy este conectat la internet numai atunci când utilizatorii doresc să utilizeze fondurile stocate în acesta. Exapry-ul este generat offline și nici cheile private, nici adresa publică nu sunt stocate pe niciun server.

Exarpy necesită un cod PIN unic pentru generarea unei adrese de portofel Ripple și a unei chei secrete. Un cod PIN este legat direct de un număr de cont, iar pierderea codului PIN înseamnă pierderea accesului la un cont (toate fondurile din cont se vor pierde pentru totdeauna) fără posibilitatea de a recupera accesul.

 • Preț: Gratuit
 • Tipul portofelului: portofel cald
 • Active acceptate: Ripple (XRP)
 • Taxe de conversie: o taxă fixă ​​de serviciu de 0,025 XRP pe tranzacție (pentru transfer și import). Această taxă include costul tranzacției de rețea Ripple.
 • Platforme: Windows, macOS, Ubuntu

# 9. Portofel de hârtie Ripple XRP

Portofel de hârtie Ripple

Portofelul de hârtie Ripple XRP este unul dintre portofelele Ripple offline de top și una dintre cele mai ușoare și mai sigure metode de stocare a monedelor XRP. Dacă preferați să păstrați toate lucrurile importante pe o bucată de hârtie, puteți opta pentru această variantă de portofel.

Notă:

 • Cheile sunt generate în mod normal offline, deci Internetul și hackerii de acolo nu vor fi nici măcar conștienți de existența acestuia.
 • În ciuda acestui tip de portofel Ripple, este mai fiabil decât alte portofele, se recomandă păstrarea cu atenție a bucății de hârtie sau crearea de copii, deoarece hârtia poate fi ușor deteriorată sau pierdută.
 • Mai mult, este necesar să ascundeți toate informațiile pe hârtie, deoarece conține toate informațiile, inclusiv cheile dvs. private.
 • Pentru a crea cele mai sigure chei de portofel Ripple XRP, utilizați generatorul de chei offline. Trebuie să salvați site-ul web generator de portofel Ripple XRP pe unitatea USB, astfel încât utilizatorii să îl poată accesa offline mai târziu.

Soldul minim al sumelor XRP pentru trimiterile de tranzacții ar trebui să fie de 20 XRP.

 • Preț: Gratuit
 • Tipul portofelului: portofel rece
 • Active acceptate: Ripple (XRP)
 • Taxe de conversie: o taxă fixă ​​de serviciu de 0,025 XRP pe tranzacție (pentru transfer și import). Această taxă include costul tranzacției de rețea Ripple.
 • Platforme: Windows, macOS, Linux

Linia de fund

Am ales cele mai fiabile și populare portofele pentru stocarea criptomonedelor Ripple XRP. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că nu există alte modalități de stocare a criptomonedelor Ripple. Vă rugăm să abordați alegerea unui portofel cu un grad ridicat de responsabilitate. Echipa Changelly nu este responsabilă pentru alegerea dvs., oferim doar soluții de stocare și sperăm că monedele dvs. vor fi sigure și sănătoase.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map