Pe măsură ce criptomoneda Ravencoin devine din ce în ce mai populară, Changelly are mai mult interes pentru astfel de monede. Am vorbit deja despre lucrurile miniere și despre proiecțiile viitoare ale Ravencoin. Acum este necesar să menționăm varietatea de portofele în care puteți stoca criptomoneda RVN. Am selectat cele mai bune cinci portofele. Găsește-l pe cel care ți se potrivește cel mai bine.

Ravencoin (RVN) Cryptocurrency Review

Ravencoin a fost lansat pe 3 ianuarie 2018. Moneda este o bifurcație a Bitcoin, adică s-a folosit codul principal de criptomonedă pentru a-l crea. În același timp, dezvoltatorii au avut grijă de trăsăturile distinctive și chiar și-au stabilit un obiectiv global – introducerea treptată a tehnologiei în viața utilizatorilor obișnuiți..

Moneda poartă numele corbului. Inspirația pentru programatori a fost Game of Thrones. În serie, păsările acționează ca mesageri ai adevărului. Ravencoin stă, de asemenea, de pază asupra adevărului: în cazul său, blockchain-ul va confirma faptul că deține un anumit activ.

Rețeaua de monede este protejată de minerii ASIC, care amenință cu adevărat descentralizarea proiectelor. Deschiderea dezvoltatorilor este, de asemenea, importantă. Ei nu își păstrează propriile fonduri pentru finanțare, nu trimit acolo un anumit procent de monede noi și nu au extras RVN până la lansarea proiectului.

Algoritmul minier s-a distins de Bitcoin. RVN folosește X16R, nu SHA256. Pe 6 mai, proiectul a fost întreprins cu greu. Acum, rețeaua folosește algoritmul KaWPoW pentru mineritul RVN. Apropo, puteți citi mai multe despre mineritul Ravencoin în seria articolelor noastre:

  • Previziune preț Ravencoin pentru următorii cinci ani
  • Bazinele miniere Ravencoin de utilizat în 2020

Top 5 portofele Ravencoin (RVN) în 2020

Atâta timp cât Ravencoin este o criptomonedă profitabilă pentru minerit, este o întrebare destul de clară, unde să stochezi RVN. Changelly a adunat cinci dintre cele mai multe

# 1. Margine

portofel de margine

Portofelul Edge este un portofel mobil cu o interfață intuitivă care vă ajută să vă gestionați Ravencoins în mod convenabil. Vă protejează monedele cu criptare automată pe partea clientului. Aceasta înseamnă că cheile dvs. pentru RVN sunt întotdeauna criptate și protejate de malware.

Un portofel funcționează bine chiar și atunci când serverele Edge sunt defecte. Acest lucru se realizează prin conectarea la mai multe noduri publice ale blockchain-ului Ravencoin. Edge oferă etichete de tranzacție, posibilitatea de a lega mai multe portofele pentru fiecare cont, ceea ce poate mulțumi utilizatorii experimentați.

# 2. Trust Wallet

portofel de încredere (4)

Trust Wallet este un portofel mobil multi-monedă care vă permite să lucrați simultan cu o serie de active digitale. Lansarea sa a avut loc în noiembrie 2017. În iulie 2018, proiectul a fost achiziționat de echipa popularului schimb de criptomonede Binance.

Aplicația are un design simplu, intuitiv. Chiar și un începător, care nu are un nivel suficient de cunoștințe despre criptomonedă, va putea dobândi un activ de interes pentru el.

Aplicația Trust Wallet este disponibilă în două variante: pentru iOS și Android.

# 3. Portofel CoinPayments

Coinpayments, Inc este o companie specializată în plăți și tranzacții cu criptomonede. Deține site-ul coinpayments.net, care este atât o platformă de tranzacționare, cât și un portofel digital pentru stocarea criptomonedelor.

Aplicația este considerată perfect optimizată și ușor de utilizat. Vă permite să accesați portofelul, să efectuați tranzacții (cumpărați, vindeți și să schimbați), precum și să acceptați plăți personal. Portofelul suportă mai mult de 1.900 de monede altcoane. De aceea, portofelul este atât de atractiv pentru mulți hodler.

# 4. Portofel de hârtie

portofel de hârtie rvn

Există, de asemenea, o opțiune de a stoca Ravencoins într-un mod vechi. Dezvoltatorii Ravencoin oferă utilizatorilor două moduri de a crea un portofel de hârtie. Primul este contribuit de Penfold. Un altul este portofelul de hârtie RVN oferit de Traysi. Ei creează un portofel care conține două coduri QR. Imprimați și utilizați-l.

# 5. Portofel RVN

portofel ravencoin rvn

Portofelul Ravencoin este un portofel nativ creat de echipa RVN. Portofelul mobil este disponibil atât pentru Android, cât și pentru iOS. Aplicația nu necesită înregistrare sau înscriere. Aplicația are, de asemenea, un centru de asistență încorporat, care va rezolva orice problemă. RVN se conectează direct la rețeaua Ravencoin, astfel încât dezvoltatorii nu pot ajunge la informații despre fondurile dvs..

Dezvoltatorii au, de asemenea, o versiune desktop a portofelului, care este un software propriu-zis pentru minerit.

Linia de fund

Tocmai am analizat cele mai populare portofele pentru stocarea monedelor dvs. RVN. Dacă sunteți încântați să găsiți mai multe portofele din care să alegeți, citiți articolul nostru despre cele mai bune portofele multi-valută. Dacă nu aveți nicio monedă RVN, verificați ratele încrucișate pentru a afla mai multe sau pentru a obține unele.

Despre Changelly