Creată de unul dintre fondatorii Ethereum, Gavin Wood, rețeaua Polkadot este un protocol blockchain de generație următoare. Acesta își propune să conecteze mai multe lanțuri într-o singură rețea. În 2020, proiectul Polkadot a explodat, așa că oamenii au început să vorbească despre asta. Deoarece popularitatea DOT a crescut, există o cerere mare pentru portofelul Polkadot.

Acest articol va explica rețeaua Polkadot și elementele de bază ale criptomonedelor și va arăta cele mai bune locuri pentru a vă stoca Polkadots și a-l păstra în siguranță și sănătos.

Despre Polkadot Crypto Coin

Criptomoneda Polkadot a fost lansată în 2016. Aproape imediat în 2017, dezvoltatorii au efectuat un ICO, când au strâns aproape 500.000 de ETH prin vânzarea a cinci milioane de monede DOT..

Polkadot este un set agregat de validatori care valorifică cioburi eterogene. Blockchain-ul este format din trei părți principale:

  1. Lanțul principal de relee sau blockchain-ul Polkadot în sine.
  2. Parașine care conțin și transferă jetoane și, de asemenea, se conectează la lanțuri externe prin intermediul podurilor.
  3. Poduri.

Criptomoneda Polkadot pare să fie un bun bun pentru portofoliul dvs. Aflați predicțiile prețurilor DOT în articolul nostru.

Portofele Polkadot pentru stocarea monedelor DOT

Un portofel este un loc unde puteți stoca, transfera și primi monedele DOT. Unele portofele vă oferă platforma pentru a miza criptocurrency sau chiar a vota pentru guvernare. Există o mulțime de portofele pentru moneda DOT. Există dispozitive mobile, web, desktop și hardware disponibile pentru diverse platforme.

Semnator de paritate

Parity Signer este un portofel criptografic mobil open source disponibil atât pentru Android, cât și pentru iOS. Portofelul este construit pentru a fi utilizat offline. Fără rețea, poate crea și gestiona un cont, poate scana tranzacții cu cod QR, le poate revizui și semna. Portofelul poate genera și stoca mai multe chei private.

Polkawallet

interfață polkawallet cu patru capturi de ecran

Polkawallet este un portofel multiplu pentru Polkadot, Acala, Kusama și multe alte active digitale. Acest portofel ne permite să vizualizăm active blocate, rezervate, obligatorii și să transferăm oricare dintre acestea în orice cont cu un cod QR.

Este ușor să mizați criptomoneda DOT pentru validatori și nominalizatori, datorită graficelor colorate și istoricului fiecărui validator. Polkawallet permite, de asemenea, utilizatorilor să participe la guvernarea anumitor simboluri. Aplicația va trimite o notificare pentru fiecare referendum sau propunere făcută.

Mathwallet

interfață mathwallet cu portofel și diagrame

Mathwallet este un portofel multi-platformă de criptomonede care permite utilizatorilor să stocheze jetoane BTC, ETH, ERC-20, Cosmos, Polkadot și multe altele. Portofelul este foarte accesibil de pe orice dispozitiv pe care îl doriți, deoarece acceptă atât iOS cât și Android pentru mobil și îl puteți folosi ca extensie Chrome sau ca portofel web. Există o filă Știri unde puteți obține toate rupturile chiar în aplicație.

Portofelul Lunie

interfață portofel lunie a aplicației mobile cu sold și active posibile

Portofelul Lunie este foarte asemănător cu Polkawallet. Acesta este un portofel cu sursă deschisă, cod care este auditat de firme de securitate de talie mondială (cel puțin, este ceea ce susține site-ul oficial). Portofelul este disponibil pentru mobil (deși în versiune beta) și ca portofel web.

Cu ajutorul portofelului Lunie, utilizatorii pot gestiona portofoliul de miză, retrage recompense și pot vota asupra guvernanței. Echipa de dezvoltare intenționează să lanseze notificări cu privire la modificările aduse recompenselor sau noilor propuneri. Portofelul nu este custodial, deci numai utilizatorii pot accesa cheile.

Trust Wallet

încredere în interfața portofelului și capturi de ecran din aplicația mobilă cu swap integrat

Portofelul Trust este un schimb și un browser descentralizat pentru DApp-uri, toate într-o singură platformă. Portofelul crypto Trust este, de asemenea, susținut oficial de una dintre cele mai mari platforme de tranzacționare Binance. Compania a achiziționat această aplicație de la dezvoltatori acum doi ani și din 2019 portofelul este compatibil cu Binance DEX și sistemul Binance Chain.

Portofelul este compatibil cu Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Stellar, Polkadot și funcționează cu tipurile de jetoane ERC20, BEP2 și ERC721.

Portofel Ownbit

capturi de ecran mobile portofel ownbit cu active active

Portofelul Ownbit funcționează ca un portofel fierbinte pentru monedele Polkadot. Acesta este un portofel HD care generează o frază mnemonică de 12 cuvinte, semințele portofelului și chei private. Toate informațiile personale sunt stocate în partea clienților.

Portofelul Ownbit este un loc bun pentru stocarea tuturor activelor dvs. digitale, deoarece permite păstrarea BTC, ETH, ERC-20 și a multor alte active digitale.

Portofel Safepal

Safepal este un portofel hardware complet offline care acceptă monede DOT. Portofelul are mecanisme de autodistrugere și ștergere a cheilor. Vă ajută să vă păstrați activele în siguranță 100%. Dispozitivul în sine are un ecran de 13 ′ de înaltă rezoluție. Se conectează cu ușurință la telefonul dvs. iPhone sau Android pentru a efectua tranzacții cu o scanare a amprentei.

Safepal este un portofel multiplu care acceptă jetoanele BTC, ERC-20, BEP2, Tron, NEP5 și EOS. Portofelul este foarte accesibil; este doar 40 USD. Safepal are mare recenzii pe Amazon, deci poate este locul potrivit pentru a vă păstra monedele DOT în acest depozit frigorific.

Portofel Polkadot (DOT) – Rezumat

După cum puteți vedea, există destul de puține portofele Polkadot din care să alegeți. Decideți-vă obiectivele – dacă doriți să aveți acces rapid la activele dvs., alegeți portofelul fierbinte. Dacă sunteți de tip hodling, obțineți portofelul hardware, astfel încât nimeni să nu vă deranjeze liniștea.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me