Câți Bitcoin sunt?

Câți Bitcoin sunt acolo?

târnăcop bitcoin Bitcoins rămași de extras grafic sfert % din Bitcoins emise doi bitcoin Total BTC în existență calendarul bitcoin 900 de bitcoin noi pe zi

Toate datele / statisticile de pe această pagină sunt în timp real.

bitcoin în tub

Câți Bitcoin sunt acum în circulație?

În prezent există bitcoin-uri. Acest număr se schimbă aproximativ la fiecare 10 minute când se extrag noi blocuri. În acest moment, fiecare bloc nou adaugă 6,25 bitcoini în circulație.

totalul de monede rămase pentru mine Emisiune BTC, procent anualizat

Câți bitcoin vor fi creați vreodată?

Cantitatea maximă și totală de bitcoin care poate exista vreodată este de 21 de milioane.

Câte bitcoin rămân de extras?

Au mai rămas bitcoini de exploatat.

Câte bitcoin se pierd?

Nu există un răspuns exact. unu estimare recentă este că aproximativ 3-4 milioane de bitcoini se pierd pentru totdeauna.

Este imposibil să cunoașteți un număr exact, deoarece un Bitcoin pierdut arată exact la fel în blockchain ca unul care nu este pierdut. Putem face câteva presupuneri educate în funcție de cât timp a stat Bitcoin într-o adresă nemișcată.

utxo age Privind vârsta tuturor UTXO-urilor, putem face câteva presupuneri educate despre care sunt monedele "pierdut" sau "blocat"

De asemenea, avem rapoarte media despre portofele mari în care proprietarul susține că a pierdut cheia privată.

Poveștile de acest fel sunt obișnuite și, știind despre ele, putem păstra un număr minim informal al monedelor pierdute

Adevărul este că niciun Bitcoin nu este cu adevărat "pierdut" atât cât este încuiat permanent. Știm unde sunt toți Bitcoinii. Când spunem că o monedă este "pierdut", este ca și cum ai spune că cineva a încuiat moneda într-o cutie și a pierdut cheia de la cutie. Și această casetă este imposibil de deschis fără cheie.

Câte bitcoin sunt extrase în fiecare zi?

144 blocuri pe zi sunt exploatate în medie și există 6,25 bitcoini pe bloc. 144 x 6,25 este de 900, deci aceasta este cantitatea medie de noi bitcoini extrase pe zi.

ilustrare minieră bitcoin Mineria este metoda prin care Bitcoin este securizat

Deoarece mulți mineri adaugă noi puteri hash, în ultimii câțiva ani s-au găsit deseori blocuri la intervale de 9,5 minute, mai degrabă decât 10. Acest lucru creează noi bitcoini mai repede, deci în majoritatea zilelor există de fapt peste 900 de bitcoini noi creați.

Câți bitcoin s-au extras deja?

Întrucât bitcoinele pot fi create doar prin exploatare, toate bitcoinele existente sunt toate bitcoine care au fost exploatate. Totalul este BTC.

Câte blocuri Bitcoin există astăzi?

Au fost blocate minele.

Sfat rapid

Vrei să începi cu Bitcoin?

Avem ghiduri pe cum se cumpără bitcoins și cum să obțineți un portofel.

Câți Bitcoins are Satoshi?

niste estimează că Satoshi are aproximativ 900.000 de bitcoin (BTC). Totuși, acest număr este puternic dezbătut, deoarece unii susțin că are în jur de 300.000 BTC. Puteți citi scrierea noastră pe Valoarea netă a lui Satoshi Nakamoto de asemenea.

Câți Bitcoin au fost furați?

Nu este clar exact câte bitcoin au fost furate.

850.000 BTC au fost furate în Mt. Gox hack, care a fost cel mai mare hack Bitcoin vreodată. Alte 120.000 BTC au fost furate de la Bitfinex în 2016. Împreună, se adaugă aproximativ 970.000 BTC.

BTC furat, însă, nu înseamnă BTC pierdut. Este probabil ca aceste monede furate să circule și să nu fie chiar în mâinile hoților inițiali.

Câți milionari au fost făcuți din Bitcoin?

Este imposibil să știi exact. Cu câteva matematici rapide, totuși, putem estima numărul maxim de oameni care sunt milionari Bitcoin.

Unul dintre mulți MILIONARI Bitcoin foarte tineri

Cu Prețul Bitcoin la $, ai avea nevoie de bitcoin pentru a fi milionar Bitcoin în dolari. Deoarece există BTC în circulație, există un număr maxim de persoane care dețin bitcoini.

După toate probabilitățile, numărul este mult mai mic decât acesta și probabil în jur de 30.000-60.000 de persoane cu mai mult de 1 milion de dolari în bitcoin.

Câți mineri Bitcoin sunt acolo?

Slushpool are aproximativ 200.000 de mineri. Au 12% din rețeaua hashrate. Presupunând că toate bazinele au un număr similar, este probabil să existe peste 1.000.000 de persoane unice care extrag bitcoini.

Putem, de asemenea, să ne uităm la hashrate pentru a face câteva presupuneri aspre despre câți mineri există.

Când va fi extras ultimul Bitcoin?

Răspunsul scurt este: probabil cândva în 2140, când se așteaptă să apară ultima înjumătățire Bitcoin.

După cum puteți vedea, oferta Bitcoin scade în timp până atinge 0 în 2140

Cu toate acestea, este greu de știut cu siguranță. Blocuri noi sunt adăugate aproximativ la fiecare 10 minute. Cu cât încercăm să predicem mai departe când vor avea loc înjumătățiri specifice, cu atât este mai greu. Peste 120 de ani, multe se pot schimba și, prin urmare, se poate întâmpla mai devreme sau mai târziu, poate chiar cu mai mult de un an.

Care va fi subvenția Block (recompensa) înainte de a merge la 0 BTC?

Recompensa blocului va fi doar 0,000000011641532 BTC per bloc. În prezent, recompensa de bloc este de 6,26 BTC. Există încă 30 de înjumătățiri înainte de a ajunge la 0. Dacă împărțim 6,25 la două de 29 de ori, atunci obținem 0,000000011641532.

Ce se întâmplă când sunt extrase toate cele 21 de milioane de bitcoin?

În acest moment, minerii își câștigă cea mai mare parte a veniturilor prin recompensa în bloc. Când toate cele 21 de milioane de bitcoini sunt exploatate, nu va exista o recompensă blocă pe care să o plătiți minerilor.

Când un Utilizator Bitcoin trimite o tranzacție BTC, se atașează o mică taxă. Aceste taxe se îndreaptă către mineri și aceasta va fi folosită pentru a plăti minerii în loc de recompensa în bloc.

Câte bitcoin vor fi extrase înainte de următoarea înjumătățire?

Au mai rămas BTC de exploatat până la următorul blocați recompensa la jumătate.

Câți miliardari Bitcoin sunt acolo?

Prețurile Bitcoin atingând aproximativ 23.000 de dolari S.U.A. dolari, s-ar putea să nu existe mulți miliardari Bitcoin. Gemenii Winklevoss sunt miliardari Bitcoin în timp ce prețul este peste 10.000 USD, deoarece dețin peste 100.000 BTC. Deci, ei depășesc cu mult miliardarii Bitcoin!

gemeni winklevoss Cameron și Tyler Winklevoss, fondatori ai Gemenilor și Bitcoin Miliardari

Câți Litecoin există?

În momentul scrierii acestui articol, există puțin peste 57 de milioane de litecoine (LTC) în existență. Se prevede că înjumătățirea blocului Litecoin va fi în august 2019.

Emisiune LTC, procentual anualizat

Emiterea Bitcoin este similară cu aurul?

Oferta de aur a crescut istoric cu aproximativ 2% pe an. Oferta Bitcoin va crește cu mai puțin de 2% începând cu înjumătățirea din 2020 și în cele din urmă va ajunge la mai puțin de 1% pe an după înjumătățirea din 2024.

mină de aur epuizată O vedere din interiorul unei mine de aur epuizate

Bitcoin vs aur va fi o mare dezbatere în următorii câțiva ani.

Câte monede au copiat Bitcoin?

Majoritatea monedelor sunt copii exacte ale codului sursă al Bitcoin. Bcash este o furcă a Bitcoin cu câteva lucruri scoase. Litecoin este, de asemenea, o bifurcație a Bitcoin, cu modificarea timpului de blocare și a algoritmului de exploatare.

Câți Ethereum sunt acolo?

Există puțin peste 100 de milioane de eter (ETH) în existență. Nu există o limită reală a numărului total de ETH decât poate să existe ca și în cazul Bitcoin. Eth nu este o furcă sau o clonă a Bitcoin, așa cum este Litecoin.

Emisiune ETH, procent anualizat

Cât durează să extrag un Bitcoin?

Noii bitcoini se extrag la fiecare 10 minute. Timpul necesar unui miner pentru a extrage un bitcoin va depinde de cât de multă putere minieră are.

Cine are cele mai multe bitcoin?

După cum sa discutat mai sus, este probabil ca Satoshi să aibă cele mai multe bitcoini dintre oricine.

De cât timp a existat Bitcoin?

Bitcoin a fost din 2009. Puteți vedea cantitatea mică de date incluse în primul bloc de mai jos:

Conținutul primului bloc, extras în 2009

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map