Ledger Nano S Monede și criptomonede acceptate

Ledger Nano S Monede și criptomonede acceptate

Ledger Nano S (citiți recenzia noastră) este una dintre cele mai populare și sigure modalități de stocare a Bitcoin și a altor criptomonede.

Când dețineți criptomonede, trebuie să vă protejați datele confidențiale și accesul la fondurile dvs..

1.000+ monede acceptate

monede de registru nano s

Conform Site-ul Ledger, Nano S suportă în mod nativ peste 1.000 de monede, inclusiv majoritatea monedelor majore și orice simbol ERC20:

 • Bitcoin (BTC)
 • Bcash (BCH)
 • Binance Coin (BNB)
 • Cardano (ADA)
 • Dash
 • Dogecoin
 • Eos
 • Ethereum
 • Ethereum Classic
 • Litecoin
 • Monero
 • Ripple (XRP)
 • Stelar
 • Tether (USDT)
 • Tron (TRX)
 • Vertcoin
 • Zcash

Alte portofele compatibile

Ledger Nano S operează cu propriile sale interfețe de portofel criptomonede: Aplicație Ledger Live. De asemenea, puteți utiliza alte portofele software compatibile din următoarea listă:

nano contabile suportă portofele terță parte Unele dintre portofelele software pe care le puteți folosi cu Ledger Nano S

Desigur, portofelul foarte popular de la terți Electrum este, de asemenea, compatibil cu Ledger Nano S și Nano X.

logo portofel electrum

Jetoane Ethereum și ERC20

Alte jetoane Ethereum (jetoane ERC20) pot fi gestionate folosind Nano S atunci când sunt utilizate împreună cu MyEtherWallet numai (nu va funcționa numai cu aplicația Ledger Wallet):

MyEtherWallet este un popular portofel online Ethereum pe care îl puteți folosi ca alternativă la aplicația Ledger Ethereum Chrome. Sprijină în mod nativ Nano S pe Chrome și Opera, fără a fi nevoie să instalați nicio aplicație sau plug-in.

Pentru a vă gestiona contul Ethereum, accesați MyEtherWallet site-ul web (nu pluginul extensiei Chrome) și selectați „Trimiteți Ether & Fila Jetoane ”. Conectați dispozitivul Ledger, selectați aplicația Ethereum și accesați setările aplicației pentru a activa „Asistență pentru browser”:

monede de registru nano s

Aceasta va permite conexiunea directă cu browserul și MyEtherWallet va putea detecta dispozitivul dvs. (rețineți că, dacă doriți să utilizați aplicația Ledger Ethereum Chrome, va trebui să dezactivați suportul pentru browser).

Selectați opțiunea „Ledger Wallet” și faceți clic pe „Connect your Ledger Wallet”:

Dacă aveți un simbol ERC20 care nu este acceptat de MyEtherWallet, vă puteți accesa contul pe MyEtherWallet.

și alegeți „Adăugați jeton personalizat” cu următoarele informații legate de jeton: adresa contractului, simbolul jetonului și zecimalele acestuia.

Ledger Live

Aplicația Ledger Live este disponibil gratuit pe Chrome pentru Windows, Mac OS, Linux sau Chrome OS. Funcționează impecabil cu dispozitivul dvs. Ledger.

monede de registru nano s

Toate aplicațiile Ledger sunt complet open source, astfel încât oricine poate accesați codul sursă complet să autentifice codul și să contribuie la dezvoltare.

pagină github de registre Repozitie github open-source a Ledger Live

Puteți extinde funcțiile Ledger Wallet instalând aplicații noi folosind funcționalitatea Aplicația Ledger Live.

Aplicația vă ajută să actualizați firmware-ul dispozitivului dvs. pentru a vă menține Ledger Wallet la zi pentru a beneficia de cele mai recente caracteristici de securitate disponibile.

Când se adaugă o nouă monedă alt la Ledger Nano S, va trebui doar să descărcați ultima aplicație (gratuită) sau să actualizați firmware-ul. Dacă doriți să verificați dacă este planificată să fie acceptată o criptomonedă, le puteți consulta

Foaie de parcurs Ledger

monede de registru nano s

Ledger folosește această placă de parcurs pentru a comunica despre produsele, caracteristicile și implementările viitorilor consumatori. Ei folosesc feedbackul comunității pentru a ajuta la prioritizarea dezvoltărilor.

O notă deosebită este că Ledger lucrează în prezent la adăugarea unei aplicații Bolos pentru protocolul Zen și lucrează și la un instrument de recuperare a monedelor trimise la adresa greșită (adică Bitcoin trimis la o adresă Litecoin).

Suport complet pentru noduri cu Ledger Live

Ledger a anunțat recent controlul monedelor și suportul complet al nodurilor va veni în curând (deși nu știm încă când). Această caracteristică face parte de mult timp din foaia de parcurs pentru Ledger, așa că este minunat să o vezi curând spre portofele.

Puteți urmări anunțul complet mai jos:

Cu suport pentru nod complet, utilizatorii își pot conecta acum nodul complet la Ledger Live, software-ul portofel nativ al Ledger, astfel încât să nu mai fie nevoie să utilizeze nodul Ledger și astfel să-și expună xpub-ul (și, prin extensie, toată activitatea lor blockchain).

Controlul monedelor

Controlul monedei este abilitatea de a selecta ce UTXO-uri cheltuiți, astfel încât să puteți decide între un LIFO (Last In, First Out) sau FIFO (First In, First Out).

În același anunț menționat mai sus, Ledger a promis că Coin Control va veni la Ledger Live, iar acum este în sfârșit aici, ca parte a setărilor avansate ale Ledger Live. Acest lucru face ca Ledger să fie singurul dintre aceste portofele hardware care să susțină controlul monedelor în mod nativ.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map