Lumea ICO nu este străin de obiectivele înalte. Dar chiar și în această lume, scopul Rețelei Solicitării de a fi „Viitorul comerțului‘Este unul ambițios. Vânzarea sa simbolică în octombrie 2017 a fost un mare succes. De atunci, echipa Request Network continuă ară de-a lungul foii de parcurs de dezvoltare.

Ce este Rețeaua de solicitare?

În acest articol, vom arunca o privire la conceptul din spatele Request Network, cum este vânzare de jetoane plecat, cel mai recent actualizări, și, bineînțeles, dacă acest nou proiect este merită investiția ta. Ambiția este un lucru, dar execuția este alta. Poate solicita livrarea rețelei?

Conceptul din spatele Rețelei de solicitări

Conceptul prevăzut pentru Request Network este ca acesta să devină cea mai importantă rețea descentralizată din lume pentru solicitări de plată. Trebuie să plătiți o factură, un împrumut sau chiar salarii? Rețeaua de solicitări va furniza un registru general descentralizat care vă va permite să faceți toate acestea cu transparență maximă (deoarece totul este înregistrat pe blockchain) și costuri minime. Dezvoltatorii rezumă beneficiile sale cu trei S simple: Securitate, Simplitate și Economii.

Solicitați pagina de rețea

Request Network își propune să devină „coloana vertebrală a comerțului mondial‘. Dezvoltatorii chiar și-au imaginat rolul pe măsură ce „Internetul obiectelor” devine mai banal. Un exemplu ipotetic citat în cartea lor albă este un conectare auto autonomă la o contract de garaj inteligent pentru a cumpăra o roată nouă.

Solicitați funcțiile principale ale rețelei

Ideea de bază este simplă. Beneficiarul face o cerere de plată prin intermediul Rețelei de solicitare. Plătitorul, la acceptarea cererii, plătește beneficiarul prin intermediul Rețelei de solicitări. Atât cererea de plată, cât și plata sunt înregistrat ca o singură intrare de registru pe blockchain, asigurând o înregistrare clară și imuabilă. Și deoarece informațiile de plată nu sunt niciodată partajate, riscul ca o parte rău intenționată să intercepteze informații bancare este negat.

Rețea de solicitări – Cerere de plată descentralizată

Cele de mai sus reprezintă stratul principal al Rețelei de solicitări. Înconjurând stratul de bază sunt două straturi suplimentare – extensii și aplicații. Stratul de extensii permite diverse condiții de plată de exemplu termeni de plată, avansuri, garanții și impozite. Acesta va fi un strat deschis și oricine își poate crea propriile extensii. Stratul de aplicații cele mai exterioare are loc în afara blockchain-ului. Acest strat este locul unde diverse sisteme din diferite corporații conectați-vă la Solicitați rețea.

Cerere de reputație

Pentru a stimula plata în timp util a cererilor, dezvoltatorii au inclus și un caracteristica reputației în stratul de aplicații. Un plătitor care nu plătește facturile la timp după acceptarea unei cereri va avea un pedeapsa reputației. Înșelătorii pot fi evitați în mod similar. Între timp, plătitorii cu o bună reputație ar putea primi potențial reduceri de costuri sau acces la extensii personalizate.

Solicitați sistemul de reputație în rețea

Audit inteligent

Auditul este o parte importantă a sistemului nostru financiar actual, iar Rețeaua de solicitări intenționează să o facă face parte din sistemul lor. Deoarece Rețeaua de solicitări va fi un „ghișeu unic” pentru toate informațiile despre tranzacții, va fi sursa definitivă, dar ușor accesibilă a înregistrărilor contabile, făcând procesul de audit mult mai eficient. Nu va înlocui sistemele contabile actuale; doar îmbunătăți-l.

Solicitați taxele rețelei

Cei dintre noi care sunt plătiți prin intermediul furnizorilor de plăți, cum ar fi PayPal, știm exact cum exigența taxelor lor poate fi. Taxele de solicitare a rețelei vor fi percepute prin intermediul stratului de extensii menționat mai sus și percepute pentru fiecare extensie. Această taxă va fi transferat parțial dezvoltatorilor de extensii și ars parțial.

Solicitați taxe de rețea – Sursa: Shutterstock.com

Dezvoltatorii au estimat că taxele respective vor proveni 0,05% până la 0,5% inițial, deși se așteaptă ca cifra să scadă pe măsură ce sistemul crește. În plus, stratul de bază va costa și o cantitate nominală de gaz Ethereum cu un limita maximă a taxei de 1 USD.

Solicitați asistență pentru rețeaua Stablecoin

Request Network permite companiilor să accepte cu ușurință plățile cu criptomonede și să integreze automat aceste plăți în sistemele lor contabile.

Cu toate acestea, unul dintre barierele majore în calea adoptării criptomonedelor ca mijloc de plată este natura lor volatilă, ceea ce i-a determinat pe unii comercianți să exploreze utilizarea monedelor stabile.

Solicitare de rețea recent anunțat asistență pentru mai multe monede stabile, ceea ce face mai ușor ca oricând ca utilizatorii să solicite și să tranzacționeze în criptopotrivite cu fiat – cum ar fi acceptarea criptelor ca formă de plată.

Aceste monede stabile includ USDC, PAX, TUSD și DAI, care sunt modalități atractive de a fi plătiți în active digitale pentru companiile bazate pe blockchain. Request Network a indicat că în viitor vor fi adăugate mai multe monede stabile.

Rețeaua de bază a cererii

La fel ca multe criptomonede noi, Request Network este construit deasupra platformei Ethereum. Chiar și după aceea, dezvoltatorii sunt deschiși să folosească alte cărămizi blockchain pentru a construi Request Network.

Solicitați blocuri de rețea

Prima cărămidă este 0x, un protocol fără permisiuni care să permită Jetoane ERC20 de tranzacționat pe blockchain-ul Ethereum. Dezvoltatorii se bazează pe acest lucru pentru a crea un sistemul de decontare a mai multor valute, recunoscând că moneda de plată nu este întotdeauna moneda de stocare. De asemenea, Request Network a colaborat cu Rețeaua Kyber un sistem care permite schimb și conversie de active digitale. Acest lucru oferă utilizatorilor două opțiuni de a plăti o cerere atunci când nu indică moneda solicitată.

A doua cărămidă este Civic, A bazat pe blockchain platformă de identitate sigură. Rețeaua de solicitări se bazează pe aceasta pentru a permite conectarea la sistem a diferiților furnizori de „identitate” (de exemplu, guverne, bănci, companii de încredere).

A treia cărămidă este Aragon, A protocol de guvernanță bazat pe blockchain. Request Network intenționează să se bazeze pe obiectivul Aragonului de a structuri organizaționale descentralizate, oferind contabilitate automată, auditabilitate și, în cele din urmă, transparență financiară totală.

Echipa care a creat Rețeaua de solicitări

Echipa din spatele Request Network (cu sediul la Berlin) este exact aceeași echipă din spate Moneytis, o platformă de transfer de bani. Request Network a spus într-o postare pe blog că Request Network este un „pivot” de la Moneytis, pe care le considerau că nu sunt suficient de ambițioase. Moneytis a fost, de asemenea, incubat de Y Combinator și, din pivot, Request Network este prea Compania Y Combinator.

Vânzarea de jeton de rețea de solicitare – Rezultate

Solicitarea vânzării simbolurilor Rețelei a început la 13 octombrie cu 500 de milioane de jetoane REQ a fi distribuit, reprezentând 50% din oferta totală. Toate jetoanele au fost distribuite în termen de 3 zile, cu mult înainte de program, lovind plafonul de 100.000 ETH (1 ETH = 5.000 REQ) – un succes clar. În total, 11.467 de persoane au participat la vânzarea de jetoane.

Rezultate din rețeaua de vânzare cu jetoane a cererii – Sursa: Shutterstock.com

În continuare 20% din REQ aprovizionarea a fost economisită pentru primii susținători și colaboratori în timp ce restul 30% este în curs de reținut de echipă. Din acest 30% jumătate va fi utilizat pentru fondul său extern de dezvoltare, în timp ce cealaltă jumătate este pentru echipă și consilierii săi; să fie învestit în termen de doi ani. În conformitate cu această defalcare, oferta curentă de REQ circulantă începând cu 9 ianuarie 2018, este despre 641 milioane de jetoane.

Unde puteți tranzacționa cereri de jetoane de rețea?

În prezent, jetoanele Request Network (REQ) sunt disponibile pentru comerț pe BinanceOKEXHuobi, și Kucoin.

Care este starea actuală și ce urmează?

Rețeaua de solicitări este în prezent în Faza 3 din foaia de parcurs în șase faze, denumită în cod „Request Great Wall”, urmează să dureze în primul trimestru al anului 2018. Tocmai a finalizat Faza 2, „Request Colossus” la sfârșitul anului 2017. Request Network are acum un demo complet pe care le puteți accesa Aici dacă doriți să vedeți cum va funcționa Request Network atunci când va fi activat.

Solicitați o demonstrație de rețea

În prezent (9 ianuarie 2018), Solicitarea rețelei poate accepta ETH doar ca plăți (și nici măcar ETH real, deoarece este doar într-o etapă demonstrativă. Dezvoltatorii își propun să furnizeze prima iterație o versiune Main Net a rețelei Request care va funcționa cu Ethereum în acest trimestru. Următorul pas este să acceptați toate jetoanele ERC20, urmată de BTC, și chiar monede fiat. O altă caracteristică care va fi lansată este o „Plătiți cu cerereButonul „(similar butonului„ Plătește cu PayPal ”).

În cele din urmă și poate cel mai important, dezvoltatorii vizează să livreze un Dovada de concept a nucleului Request Network care lucrează cu un Bitcoin Oracle până la sfârșitul acestui trimestru. Puteți verifica hartă mentală tehnică acea dezvoltatorii au imaginat pentru ca Request Network să vadă amploarea viziunii lor.

Poate solicita livrarea în rețea?

În acest moment, întrebarea dacă Request Network își poate îndeplini promisiunile este încă în aer. În timp ce a făcut-o până acum a reușit să realizeze toate reperele pe foaia de parcurs, încă a făcut-o un drum lung de parcurs, iar adevăratele provocări rămân în continuare.

Solicitați provocările rețelei care se află în față

Dar cu prețul Ethereum crescând de la aproximativ 335 dolari la închiderea vânzării token lor la 1.188 dolari începând cu 9 ianuarie 2018, echipa Request Network are acum un cufăr de război în valoare de aproape 120 de milioane de dolari numai de la vânzarea simbolică. Această sumă de bani le îmbunătățește șansele de succes.

Totuși, ceea ce nu este pus în discuție este performanța jetoanelor REQ. De la vânzarea simbolurilor, prețul unui jeton REQ a crescut de la aproximativ 0,06 dolari până la 0,95 dolari; o creștere de aproape 16 ori, majoritatea valorii crescând chiar la sfârșitul lunii decembrie 2017.

Credeți că Request Network își poate îndeplini obiectivul lor înalt de a deveni „coloana vertebrală a comerțului mondial”? Cu toate acestea, ICO de succes și creșterea prețului jetonului REQ, va solicita Rețeaua nu va fi altceva decât un jeton de „pompare și descărcare” de succes? Spuneți-ne ce părere aveți în comentariile de mai jos!

Referințe

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me