Cum arată cele mai populare TRON Dapps în 2019? Iată o listă cu 10 exemple

DappRadar este un instrument excelent care afișează informații despre aproape toate aplicațiile descentralizate (Dapps) existente.

Dapps-urile sunt grupate în diferite categorii și sunt clasificate pe baza unui număr de indicatori cheie și analize.

Site-ul web clasează Ethereum, EOS și Tron Dapps.

În rețeaua Tron, jocurile de noroc Dapps constituie majoritatea. Top 10 Dapps constă în principal din Dapps de jocuri de noroc.

10 Dapps populare în rețeaua Tron

DappRadar are valori diferite pentru clasarea Dapps, dar m-am uitat la cele 10 Dapps care au avut cea mai mare cantitate de utilizatori în 24 de ore.

Pozițiile se schimbă foarte repede pentru această categorie de clasare, deoarece numărul de utilizatori pentru fiecare Dapp se schimbă în fiecare zi.

Cu toate acestea, următoarea listă de 10 Dapps de top din rețeaua Tron, însoțită de o scurtă descriere a fiecăruia, ar trebui să ofere o imagine de ansamblu excelentă asupra tipurilor de Dapps lider pe această piață chiar acum.

1. Epic Dragons (Joc)

Epic dragons este un joc în stil japonez, care pune în față aventurierilor înverșunați cu dragonii feroce. Jocul este îmbogățit de o serie de elemente care includ dezvoltarea personajelor, simularea investițiilor și strategia în timp real.

Jocul are două moduri de joc – luptă și explorare. Etapa de luptă necesită ca jucătorii să-și aleagă propria echipă pentru a înfrunta balaurul și pentru a obține în schimb credit de contribuție.

Dacă echipa cucerește balaurul, toți membrii echipei sunt recompensați în funcție de contribuția lor.

Dragoni epici

Dacă dragonul nu este cucerit după un timp specificat, acesta va fugi și va lăsa jucătorii în modul explorare. Când această etapă este finalizată, participanții sunt recompensați de sistem.

Un jucător se poate alătura jocului contribuind cu jetoane TRX sau introducând un nou jucător în joc și jucând gratuit.

Nivelurile de calificare sunt Războinic, Cavaler și Vrăjitor.

2. Câini nebuni în direct (jocuri de noroc)

Crazy Dogs Live este descris ca „primul ecosistem de jocuri de noroc social din lume” dezvoltat de o echipă inspirată de Great Tencent Gaming.

Potrivit cărții albe, platforma are capacități puternice de jocuri de dezvoltare și are mai multe jocuri care includ un joc de curse de câini.

câinii nebuni trăiesc

Platforma are o remiză norocoasă în care câștigătorii sunt recompensa cu jetoane TRX. Acest lucru a fost făcut ca o modalitate de a atrage noi jucători către ecosistem.

Utilizatorii au nevoie de un portofel TronLink sau TronPlay pentru a juca jocul și dețin jetoane TRX pe care le puteți folosi pentru plasarea pariurilor.

3. TronCraft (jocuri de noroc)

TronCraft este o platformă de jocuri care oferă jocuri de zaruri și curse. Platforma se spune că este „primul acționar + jocuri blockchain cu dividend dublu FOMO”.

Platforma are moduri de joc și de minerit.

Modul de minerit este conceput pentru ca minerii să aibă informații directe despre costurile miniere și să le permită să elaboreze cele mai bune strategii miniere benefice pentru ei..

Primii mineri se bucură de o șansă mai mare de a câștiga profituri uriașe.

TronCraft are propriul jeton nativ, CFT, pe care jucătorii îl folosesc pentru a paria pe jocuri. Jucătorii își pot promova CFT-ul pentru a câștiga dividende pentru acționari.

Jucătorii pot obține CFT jucând jocuri, exploatând, cumpărând jetoane pe piețele secundare și obținând recompense pentru îndeplinirea sarcinilor și contribuția la comunitate.

4. TronVegas (jocuri de noroc)

TronVegas își trage numele din Las Vegas, capitala divertismentului din lume cunoscută pentru numărul mare de cazinouri și hoteluri.

tron vegas

TonVegas este un cazinou online cu mai multe jocuri care includ Dice, Roulette (beta), SkyRocket, DigiX, DragonTiger și cu planuri de a lansa mai multe jocuri în viitor.

Jucătorii trebuie să aibă un sold pozitiv de jetoane TRX pe care le vor folosi pentru pariurile lor.

5. JOACĂ GOC (Jocuri de noroc)

PLAY GOC este o platformă de jocuri. Jocurile prezentate includ Party Dice, Play Dice, Black Jack, Roulette, Baccarat, Classic Pinko și The Fruits.

Jucătorii trebuie să instaleze TronLink GuildChat pentru mobil și să depună fonduri în deținerile lor.

Joacă GOC

Jetonul principal al platformei este jetonul PLAY, iar alte jetoane sunt Reward (RWD) și GOC.

Pe această platformă, „minerit” se referă la jocul de jocuri cu PLAY, TRX, GOC și alte jetoane pentru a câștiga jetoane RWD. Dificultatea minieră crește pe măsură ce sunt extrase mai multe jetoane RWD.

6. ALLBET (Jocuri de noroc)

Platforma ALLBET își propune să creeze un „ecosistem de joc Dapp„ Game / Guessing as a Service (GaaS) ”. Jocurile de pe platformă sunt Dice și Poker.

Jetonul nativ de pe platformă se numește AB și are o ofertă totală de 10 miliarde.

Jetoanele sunt emise pe cele trei rețele blockchain concurente – Tron, EOS și Ethereum.

ALLBET are un program de recomandare care câștigă recompense utilizatorilor pentru invitarea altor persoane pe platformă.

7. TRONbet (jocuri de noroc)

Platforma TRONbet are o serie de jocuri. Utilizatorii trebuie să aibă un portofel TronLink cu jetoane TRX.

Utilizatorii pot apoi specifica suma TRX pe care doresc să parieze. Jetonul Ante este elementul central al ecosistemului TRONStation.

8. Dice 3D (jocuri de noroc)

Dice 3D este exact ceea ce sugerează numele său – un joc de zaruri cu dividende de 100%. Platforma de jocuri Dice 3D emite DCX, un simbol standard TRC20. Oferta totală de jetoane este de 100 de milioane.

DICE 3D

Platforma împarte întregul venit al utilizatorilor sub formă de dividende. Acest lucru este menit să îi facă pe utilizatori să simtă că dețin de fapt platforma.

Jetoanele DCX sunt exploatate jucând jocul. Exploatarea se face în 10 etape distincte în care fiecare etapă are 1 milion de DCX.

9. CryptoSpin (jocuri de noroc)

CryptoSpin este un joc slot care folosește criptomonede. Este conceput pentru jucătorii cu echilibru TRX.

Utilizatorii pot cumpăra 1 credit pentru 5 TRX pentru a roti. Utilizatorii își pot vinde creditele oricând la tariful inițial fără a suporta taxe.

Cumpărarea și vânzarea de credite poate dura doar 120 de secunde, dar acest lucru depinde de condițiile de trafic din rețeaua Tron.

10. Piața TRX (schimb)

Piața TRX este primul schimb descentralizat din lume (DEX) construit pe rețeaua Tron. Este construit având în vedere confortul, siguranța și transparența.

Echipa din spatele TRX Market provine din comunitatea Tron și se află acum în Malta.

TRXMarket

Echipa TRX Market are atâta credință în Tron și consideră că protocolul va fi un sistem de operare foarte popular în viitor.

Tranzacțiile la schimbul descentralizat se desfășoară în contracte inteligente, iar datele sunt stocate pe blockchain pentru a obține transparență.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map