În timp ce prețurile criptomonedelor pot fi uneori puțin lente, uneori blockchain scena tehnologică și este potențial masiv pentru o serie de industrii, este o chestiune complet diferită. Încurajată de utilizarea în creștere a tehnologiei blockchain în afara criptomonedelor, industria nașterii a văzut o explozie de aplicații descentralizate create, cunoscut și sub numele de dApps, în ultimele luni.

Inițial, blockchain-ul Ethereum a fost una dintre principalele opțiuni pentru dezvoltatori caută să creeze dApp-uri. Dar de când blockchain-ul EOS a lansat instrumente pentru dezvoltatori pentru a crea dApp-uri, a fost nevoie de un o parte semnificativă a pieței.

Aici explorăm 10 dApp-uri de top de pe blockchain-ul EOS, pe baza utilizatorilor per 24 de ore și, probabil, în mod surprinzător, aplicațiile de jocuri de noroc domină clasamentul. Vă rugăm să rețineți că clasamentele se schimbă întotdeauna deci pot apărea modificări până când citiți acest articol!

PRA CandyBox (Altele)

După cum sugerează și numele său, PRA Candybox este o aplicație Candybox dApp bazată pe EOS, unde utilizatorii pot revendicați jetoane la intervalele de patru ore.

PRA Candybox

DApp încurajează utilizatorii să promiteți mai multe jetoane EPRA pentru a le crește nivelul. Acest lucru duce la intervale mai scurte între revendicări, ceea ce înseamnă că pot apuca mai multe jetoane și trece înaintea semenilor lor.

Pentru compatibilitate cu portofelul, PRA Candybox este integrat cu EOS MeetOne, Math Wallet, TokenPocket, IMEOS, Lynx, OracleChain, 51Token, NOVA și multe altele. Puteți vizita site-ul său Aici pentru mai multe detalii.

EOSKnights (Joc)

Tehnologia blockchain se dovedește a fi o atractiv și loc de joacă sigur pentru jucători, deoarece aplicațiile de jocuri bazate pe blockchain au apărut pe diferite rețele. Unele jocuri reușesc adesea să revendice unele dintre cel mai înalt clasament pe DappRadar.

De exemplu, EOSKnights, primul joc mobil bazat pe EOS protocolul a ocupat locul cel mai înalt din categoria de jocuri și este clasat pe locul al doilea pentru dApps.

EOSKnights

Cavalerii EOS, care lansat în septembrie 2018, pune la încercare abilitățile jucătorilor, trebuind să-și folosească Cavalerii pentru a salva un sat.

Jocurile au profitat, de asemenea, de forța blockchain-ului, deoarece toate acțiunile efectuate de jucător sunt efectuat In forma contracte inteligente și în siguranță stocate pe EOS blockchain. Pentru cei care participă la provocare, faceți clic pe acest lucru legătură pentru a-ți începe cariera de cavaler.

Hold’em PokerKing (jocuri de noroc)

Jucătorii de cazinou și jocuri de noroc online încep acum să-și dea seama potențialul utilizării tehnologiei blockchain pentru distracția lor preferată. De fapt, una dintre cele mai bune aplicații dApp de pe EOS este un joc de jocuri de noroc blockchain numit „PokerKing”. PokerKing este primul Texas Hold’em profesionist dApp în rețeaua EOS.

Hold’em PokerKing

Contracte inteligente asigurați-vă că jocurile sunt în mod probabil fair, deoarece toate datele jocului sunt stocate imuabil pe blockchain. La fel, câștigurile sunt asigurate și plătite prin contractul inteligent – făcând jocurile blockchain foarte sigure.

Big.Game (jocuri de noroc)

De ce să te deranjezi să mergi la cazinourile fizice când poți juca jocurile chiar de pe dispozitivul tău mobil? Acesta este conceptul Big.Game, încă un altul dApp pentru jocuri de noroc pe platforma EOS care a câștigat popularitate recent.

Joc mare

În esență, Big.Game este un cazinou pe blockchain, și dApp-ul său asociat a lansat deja două jocuri numite Dice and Poker war.

De asemenea, compania intenționează să o facă lansează mai multe jocuri în viitor, precum Tri-Card Poker și SicBo. Dezvoltatorii de la Big.Game spun că jocurile de noroc pe blockchain sunt complet sigur, descentralizat și fără margini sistem.

EOSBet (jocuri de noroc)

EOSBet este un popular cazinou blockchain și jocuri de noroc dApp pe platforma EOS. Anul trecut, ea a făcut titluri când a devenit primul cazinou de jocuri de noroc reglementat în lanț după ce a obținut o licență de jocuri de noroc online de la Curaçao.

Potrivit dezvoltatorilor săi, EOSBet este destinat abordează problemele legate de jocurile de noroc online centralizate precum taxe mari, lipsa de încredere și transparență, precum și avantajul imens al casei de jocuri de noroc.

Cu toate acestea, promisiunea sa de a mediu sigur de jocuri de noroc online a fost pus sub semnul întrebării când au apărut rapoartele unui hack la sfârșitul anului trecut. Cu toate acestea, incidentul nu a fost suficient pentru a speria oamenii de la jocurile sale cu zaruri și accidente, așa cum este a reușit să-și păstreze topul în top 10 în rețeaua EOS.

FarmEOS (jocuri de noroc)

FarmEOS dApp nu este o platformă de jocuri care rulează pentru dvs. În schimb, este jucătorii devin de fapt acționari, și fiecare pariu pe care îl plasează pe oricare dintre jocurile sale câștigă jetoane FARM.

Pagina de pornire FarmEOS

FarmEOS a introdus chiar și PoB (Dovada Bancor) și DoP (Dividend of Price) ca moduri de exploatare a jocurilor pentru calculul dividendelor și veniturilor platformei. Există deja șapte jocuri disponibile pentru a juca pe platforma de jocuri FarmEOS. Acestea sunt Dice, Crash, Farm3D, R-S-P, Roulette, Minefield și Guess BJ.

Între timp, echipa a dezvăluit deja jocuri viitoare precum Treasure Box, Texas Poker, The Master, TT Races și War of Land.

Rapid (jocuri de noroc)

O altă platformă de pariuri online care a ajuns în topul EOS este FastWin dApp. Dezvoltatorii spun că este un „blockchain + finanțare”Și subliniază faptul că dApp protejează confidențialitatea jucătorilor în timp ce aceștia nu trebuie să furnizați informații personale pentru a începe să pariați.

Pagina principală Fast Hero

Utilizatorii pot utiliza criptocurrency EOS pentru pariuri si poate obțineți jetoane FAST prin joc. În funcție de numărul de jetoane pe care le au, jucătorii vor primi o sumă corespunzătoare din dividendul de profit.

BetHash (jocuri de noroc)

BetHash, un joc de loterie, este una dintre cele mai simple forme de pariuri, deoarece loteriile nu vor demoda niciodată. Chiar și în epoca actuală a criptomonedelor și blockchain-ului, pariurile la loterie rămân la fel de populare ca oricând. De fapt, jocurile de loterie au început să se răspândească pe blockchain, cum ar fi dash-ul BetHash.

Pagina de pornire BetHash

Dezvoltatorii spun că este cel mai corect cazinou de cripto descentralizat din sistemul EOS. Conform Trybe, platforma de pariuri la loterie are cea mai joasă margine a casei dintre colegii săi, de doar 1,9 la sută. Pentru comparație, avantajul casei pe multe alte platforme este de aproximativ 2%.

Karma (Altele)

Pentru cei care doresc să semene karma bună, există și o aplicație descentralizată pentru asta. Numită în mod corect Karma, această aplicație își propune să ofere stimulente pentru interacțiuni benefice în lume, ceea ce ar putea să convingă oamenii să facă mai multe fapte bune, potrivit Mediu.

Pagina de pornire Karma

Conform acestuia site, unul poate câștigă Karma (simbolul) de ajutându-i pe alții în nevoie sau de fiind martor care va valida faptele bune ale altora. Și în cazul în care vă întrebați, Karma poate fi împărtășită cu prietenii, familia sau aproape oricine merită.

QuickWin (jocuri de noroc)

În QuickWin, jucătorii pot câștiga atât în ​​jetoane WIN, cât și în EOS într-o dApp de pariere în stil loterie, unde jucătorii pot alege orice combinație de numere între 1 și 30.

Jocul va dezvălui 4 din 7 numere la fiecare 5 minute, deci șansa de a câștiga crește cu cât se anunță mai multe numere. Cu toate acestea, dacă o rundă nu are câștigător, bomboanele (EOS) vor fi împărtășit între participanți.

Pentru cei interesați să afle mai multe despre mecanica jocului și doriți să încercați, faceți clic pe site-ul jocului aici.

Concluzie

De la oferta sa masivă ICO în 2018, care a adunat un record de 4 miliarde USD, EOS a reușit să atragă un număr mare de dezvoltatori pe platforma sa. Există acum peste 500 de aplicații descentralizate fiind construit pe EOS, într-o serie întreagă de industrii.

Ca urmare, a existat un lansarea unui număr tot mai mare de dApp-uri de calitate sau dezvoltat pe EOS, începând să rivalizeze chiar și cu platforma Ethereum.

Referințe