Într-un spațiu aglomerat care găzduiește mii de criptomonede individuale, Ethereum are ridicat printre rânduri să devină a doua cea mai mare valoare criptomonedă prin capitalizare de piață. Este, de asemenea, blockchain-ul ales dezvoltatori de aplicații descentralizate. Ethereum este acum al doilea după Bitcoin în arena criptomonedelor și și-a câștigat rapid locul ca cel mai popular „altcoin” la magazin.

La fel ca Bitcoin, Ethereum își propune să fie o criptomonedă cu adevărat globală, dar cele mai bune locuri de cumpărare pot varia în funcție de locația dvs. De exemplu, unele schimburi de criptomonede pot nu permiteți rezidenților din anumite țări pentru a vă înscrie și gateway-urile de plată pe care le furnizează pot fi mai potrivite pentru anumite naționalități.

Deci, dacă sunteți rezident al Regatului Unit și doriți să cumpărați, să utilizați sau să investiți în Ethereum, care sunt cele mai bune modalități de a face acest lucru? Iată câteva lucruri cheie de reținut dacă locuiți în Marea Britanie și doriți să începeți cu Ethereum.

Ce este diferit pentru cetățenii din Marea Britanie?

Unul dintre cele mai mari impedimente pentru cumpărarea Ethereum în Marea Britanie este reticența băncilor britanice de a deservi companiile criptomonede. Drept urmare, multe schimburi de criptomonede au ales să-și ducă serviciile bancare în alte țări ale Uniunii Europene (UE).

Ceea ce înseamnă asta pentru cumpărătorii Ethereum din Marea Britanie este că ar putea fi nevoie să reziste taxe de transfer internațional ca SEPA. De asemenea, înseamnă că cumpărătorii Ethereum din Marea Britanie ar putea fi nevoiți să aștepte 1-5 zile pentru ca fondurile să ajungă dacă plătesc prin transfer bancar.

Cei care aleg să plătească cu un card de debit vor face în mod normal primesc fondurile lor instantaneu. Cu toate acestea, există în mod semnificativ taxe mai mari pentru utilizarea acestei metode. De exemplu, pentru a efectua un transfer bancar din Marea Britanie nu implică taxe și doar 1 GBP pentru retragere, în timp ce achizițiile instantanee de carduri de credit sau de debit sunt taxate la 3,99%.

Solicitați taxe de rețea – Sursa: Shitterstock.com

În cazul unei achiziții criptografice instantanee de 1.000 GBP cu un card de debit sau de credit, utilizatorii s-ar putea aștepta să plătească taxe destul de substanțiale de 39.90 GBP Prin urmare, dacă nu este nevoie să intrați rapid într-o poziție, poate avea mai mult sens coborâți pe ruta transferului bancar.

Din fericire, unele schimburi de criptare s-au asociat acum cu băncile din Marea Britanie pentru a avea acces la Schema de plăți mai rapidă din Marea Britanie (FPS). FPS permite utilizatorilor de schimb să depună și să retragă instantaneu lire sterline.

Schimburi de criptomonede

Deocamdată, cel mai bun mod pentru rezidenții din Marea Britanie de a cumpăra Ethereum și alte criptomonede populare este prin intermediul unui schimb de criptomonede. Schimburile de criptomonede oferă o modalitate ușoară de a cumpăra, vinde și schimba Ethereum și alte criptomonede, iar dacă faceți cumpărături, ar trebui să puteți găsi un schimb care să facă acest lucru pentru un comision rezonabil.

ETH pe Crypto Exchange – Sursa: Shutterstock.com

Înainte de a putea cumpăra Ethereum pe un schimb de criptomonede, va trebui să vă înregistrați la firmă și furnizați dovada rezidenței. Aceste dovezi ale reședinței în Marea Britanie vor include de obicei lucruri precum o factură de utilități recentă, extrasul cardului de credit și așa mai departe.

De asemenea, vi se va cere Dovadă de identitate, care va consta de obicei în scanarea și trimiterea unui act de identitate cu fotografie. Această confirmare a identității este concepută pentru a preveni spălarea banilor si altul activitate ilegală acest lucru ar putea fi facilitat prin utilizarea criptomonedelor.

Dacă un schimb nu necesită să vă dovediți identitatea, atunci duceți-vă afacerea în altă parte. Sunt stricte AML și KYC legi care vor fi urmate de toate schimburile legitime.

Cumpărați și vindeți Ethereum

Odată ce toate aceste cerințe sunt îndeplinite, va trebui stabiliți un sistem de plăți prin conectarea contului dvs. bancar la schimb. Odată ce contul va fi conectat și verificat, sunteți liber să cumpărați și să vindeți Ethereum și orice altă criptomonedă acceptată pe bursă.

Iată câteva schimburi de criptomonede care deservesc clienții din Marea Britanie:

  • Coinbase – Un schimb extrem de popular. Depozite posibile prin intermediul Schemei de plăți mai rapide din Marea Britanie, plăți SEPA sau achiziții instantanee utilizând orice card de credit / debit Visa / Mastercard.
  • Bitstamp – Depuneri posibile prin plăți mai rapide, plăți SEPA sau achiziții folosind un card de credit / debit.
  • Coinfloor – Schimb criptografic din Marea Britanie. Se pot face depozite în GBP prin plăți mai rapide în Marea Britanie, plăți SWIFT sau SEPA.
  • CEX.IO – Depuneri posibile prin plăți SEPA sau folosind un card de credit / debit Visa / Mastercard.

Piațe de la egal la egal

O altă opțiune pentru a ridica unele Ethereum este utilizarea o piață de la egal la egal. Aceste piețe se potrivesc cu un vânzător care se află în Marea Britanie și le trimiteți numerar printr-un transfer bancar, apoi vă trimit ETH-ul dvs..

Deoarece Ethereum este o criptomonedă mai nouă, există o singură piață peer-to-peer aceasta este o opțiune în prezent:

  • LocalEthereum – Cumpărați Ethereum direct de la oameni în schimbul unui transfer bancar.

Locuitorii din Marea Britanie nu trebuie să rateze distracţie, entuziasm, și potențialul de profit al Ethereum și alte criptomonede. Odată ce știi cum să cumperi, poți începe să investești în Ethereum cu orice sumă dorești, de la o investiție mică la un pariu uriaș.

Cu toate acestea, un cuvânt de precauție cu privire la vânzările de la egal la egal. Dacă nu efectuați tranzacții printr-un intermediar care poate oferi protecție împotriva plăților, cum ar fi LocalEthereum, cumpărarea ETH de la o altă persoană poate fi riscantă. Asigurați-vă că nu trimiteți fonduri fără a confirma mai întâi că sunt onesti și, de asemenea, că au ETH care așteaptă să vă trimită.

Binance Jersey

Vom explora Binance Jersey separat, deoarece este o ofertă destul de nouă, care este un mod extrem de eficient de a cumpăra Ethereum pentru rezidenții din Marea Britanie.

Binance este unul dintre principalele burse din lume, atât în ​​ceea ce privește gama de active oferite, jurisdicțiile pe care le acoperă, cât și volumul lor zilnic de tranzacționare. Înființată și condusă de o personalitate proeminentă a criptomonedelor Changpeng Zhao, cunoscut sub numele de „CZ” Binance are operațiuni în Japonia, Malta, Singapore, Uganda si acum – Jersey.

Binance Jersey

Pentru cei care nu știu, Jersey este una dintre Insulele Canalului Britanic, situat în largul coastei Franței și este, de asemenea, o dependență a coroanei britanice. Jersey, la fel ca Insula Mann, se află în poziția unică de a avea un grad mare de autonomie financiară, având în același timp și acces la economia Marii Britanii.

Prin urmare, Jersey este un loc minunat pentru Binance pentru a lansa noul său serviciu de schimb adaptat clienților din Marea Britanie. Binance Jersey este unul dintre puținele locuri care oferă perechi valutare directe ETH / GBP, permițând tranzacționarea de bază și avansată și sprijinind până la 1,4 milioane de tranzacții pe secundă. Schimbul oferă complet depozite gratuite în GBP către clienții din Marea Britanie, și pentru o perioadă limitată de timp, există fără taxe de retras din contul dvs. de tranzacționare.

Ferește-te de Slippage!

Uneori, un fenomen de tranzacționare cunoscut sub numele de derapaj apare atunci când tranzacționează Ethereum în GBP. În esență, alunecarea este atunci când comercianții ajung cumpărând la un preț de piață, ceea ce este semnificativ diferit de preț pe care credeau că vor cumpăra Ethereum la. Acest lucru se întâmplă adesea în perechile fiat-to-crypto în perioade de volatilitate ridicată la tranzacționare.

Ferește-te de Slippage!

În loc să fie prinși de alunecări, care apar doar atunci când plasați o piață de cumpărare, utilizatorii ar trebui stabiliți o comandă de cumpărare limită. Într-un scenariu de cumpărare la limită, tranzacția dvs. se va executa numai atunci când prețul ETH a ajuns la dumneavoastră buy-in specificat punct. Dacă derapajul depășește 1%, atunci ar fi util să căutați alte perechi valutare cu care să cumpărați, de exemplu – EUR / ETH, deoarece taxele de schimb valutar pot fi mai mici decât fondurile pierdute prin derapaj.

rezumat

Marea Britanie este o națiune foarte cripto-prietenoasă și există mai multe moduri în care să cumpărați și tranzacționați criptomonede. Multe schimburi au o serie de împerechere GBP / ETH, iar mai multe schimburi oferă produse comerciale similare în mod regulat.

Rezumat – Sursa: Shutterstock.com

În prezent, printre cele mai bune opțiuni pentru clienții din Marea Britanie care doresc să cumpere Ethereum direct cu Fiat, în special GBP, este Binance Jersey. Cu toate garanțiile de securitate ale restului suitei de schimburi Binance, Binance Jersey este un excelent punct de intrare pentru rezidenții din Marea Britanie pentru a cumpăra cripto la costuri mici.

Referințe

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me