Tranzacționarea criptomonedelor pentru începători – 5 sfaturi minunate

Pentru comercianții care abia încep la început, criptomonedă piață poate uneori simți-te ca o plimbare sălbatică cu role. În timp ce mulți comercianți și-au făcut averea când piața a crescut la sfârșitul anului 2017, o sumă egală a pierdut atunci când a venit să se prăbușească pe pământ în următoarele luni.

Piețele criptomonede a refuzat prompt pe tot parcursul anului 2018 și multe dintre acestea peste noapte milionari de cripto-comercianți și-au pierdut profiturile la fel de repede.

Cu toate acestea, ghidul nostru pentru începători pentru tranzacționarea criptomonedelor este conceput pentru a oferi un avans celor care caută să intre pe piață.

Oamenii doresc în continuare să tranzacționeze criptomonede

Din fericire, lipsa de lumină performanța pieței în 2018 nu a descurajat investitorii să tranzacționeze în criptomonede, ceea ce înseamnă că rămân în eventualitatea oportunităților de recuperare a pierderilor viitoarele piețe bull.

Diagramele prețurilor de tranzacționare Bitcoin care arată piața taurină din 2017. Sursa: coinmarketcap.com

Pentru a sprijini acest lucru, un raport al Grupul Satis prezice că volum de tranzacționare cripto pentru 2019 este probabil să crește cu până la 50 la sută.

Pentru cei care se pregătesc pentru un alt an de tranzacționare interesant, iată un câteva sfaturi care v-ar putea ajuta ieși în vârf.

Nu te lăsa de Bitcoin Trading – Învață să te diversifici

Zicala “nu pune toate ouăle într-un coș,”Ar putea fi vechi, dar este un sfat care este valabil și atunci când investești în criptomonede.

Conform The Next Web (TNW), diversificare a unui portofoliu de active digitale este esential, cât putea reduce riscul general – mai ales dacă investiți în monede care deservesc diferite sectoare. Aderarea la Bitcoin poate fi o opțiune bună pentru tranzacționarea simplă, dar poate limitează profiturile potențiale.

Diversitatea criptografică

Diversificare ar putea fi chiar o strategie bună atunci când vine vorba de schimburile de criptomonede cu care aveți de-a face. În loc să utilizați doar un singur schimb, ar putea fi mai bine să utilizați mai multe schimburi diferite pentru a vă ocupa de meserii. Chiar și cele mai mari schimburi au suferit de hacks, deci merită să distribuiți deținerile dvs. în diferite conturi.

Înțelegerea riscurilor de tranzacționare a criptomonedelor: Quadriga CX – O lecție dură

Clienții bursei Quadriga CX din Vancouver am învățat lecția de diversificare puțin prea târziu când au aflat că nu mai pot accesa activele lor digitale.

Acest lucru se datorează faptului că fondatorul companiei Gerald Cotton – singurul care știa cheia parolei de portofel rece a companiei – a murit în India în decembrie 2018. Începătorii de tranzacționare criptografică au învățat o lecție dificilă despre ce se poate întâmpla dacă tu păstrați cripto-ul dvs. stocat într-un schimb.

Comercianții începători de criptomonede au fost șocați de pierderile din Quadriga CX

În timp ce diversificarea este bună, exagerați nu vă va ajuta să vă atingeți obiectivele de investiții. Răspândindu-te prea subțire, ai putea pierde oportunitățile de investiții și nu reușesc să profiți a spectacolelor spectaculoase ale câtorva monede.

Acest lucru ar putea avea ca rezultat portofoliul dvs. de active digitale numai la fel de bine ca și piața generală.

Tranzacționarea criptomonedelor pentru începători: cercetarea este încă necesară

Cu prevalența Escrocherii ICO în 2017 și chiar până în 2018, investitorii cripto sunt acum mai precaut și par să aibă le-au învățat lecțiile.

Dar chiar și în 2019, escrocii încă se uită în jur pentru pradă ușoară.

Acești pași simpli vor te ajută să începi împreună cu cercetările dvs. pentru a vă asigura că nu investiți într-o înșelătorie sau în un proiect fraudulos:

  • Comercianții cu criptomonedă ar trebui întotdeauna cercetează echipa. Dacă un membru al echipei are un trecut îndoielnic, investiția este probabil o idee proastă.
  • Google numele monedei plus cuvântul „înșelătorie.”Există rapoarte de fraudă? Dacă da, îndreptați-vă.
  • Este avantajul disponibil la bursele stabilite și reglementate, sau doar mici schimburi umbrite cu volum mic? Dacă da, este probabil un pariu mai sigur decât alte active și probabil o opțiune mai bună pentru începătorii de tranzacționare criptografică.
  • Este open source-ul GitHub al monedei și este actualizat periodic? Ar trebui să existe o dezvoltare activă.
  • Echipa este disponibilă pentru a răspunde la întrebări? O organizație care nu dorește să comunice cu comunitatea sa este de obicei un steag roșu, iar comercianții începători ar trebui să fie atenți.

Desigur, o modalitate de a se îndepărta de acești prădători este pentru investitorilor să renunțe la nișa ICO și rămâneți la tranzacționarea în criptomonede mai populare.

Deși prețurile lor pot fi încă volatile uneori, puteți fi mai siguri că monedele mari cu capitalizare de piață încercate și testate precum BTC nu va închide magazinul în curând. Comercianții Bitcoin vor fi întotdeauna mai siguri, relativ, decât cei care investesc în monede cu capitalizare mică.

Cercetarea este necesară – Sursa: Shutterstock.com

Dar pentru cei care doresc să înfrunte apele ICO și să profite de noi jetoane potențial subevaluate, cercetarea este încă o necesitate. Faceți întotdeauna acest lucru înainte de a decide dacă o monedă este o bună oportunitate de investiții. A își aminti să citiți cu atenție hârtiile albe, de obicei le puteți găsi în format PDF disponibile pentru descărcare.

Tranzacționare criptografică pe termen scurt? Încercați Social Trading

Cu sutele de criptomonede disponibile pentru tranzacționare, partea cea mai dificilă este în alegerea în ce monede să investească. Acest lucru este deosebit de problematic pentru cei care nu au timp urmăriți din tot ce se întâmplă pe piață.

Comerț social

Aici e locul platforme de tranzacționare sociale, cum ar fi eToro utilizatorii pot urmări ce jetoane primesc investitorii de pe site și își pot folosi deciziile ca ghid.

Utilizatorii pot chiar asociați portofoliul cu cel al unui investitor profesionist, și site-ul investește automat pentru ei imitând mișcările profesionistului.

Tranzacționează criptomoneda cu un e-mail exclusiv de tranzacționare

Încălcările de date vor rămâne întotdeauna a amenințare pentru investitorii în criptomonede. Forbes oferă o modalitate surprinzător de ușoară de a atenuarea acestui risc, și anume deschiderea unui cont de e-mail separat pentru activitățile de tranzacționare.

De ce ai vrea să faci asta? Dacă un hacker poate forța intrarea în contul dvs. de e-mail și este singurul pe care îl utilizați pentru toate schimburile dvs., există un mare șansă acestea vor fi vă pot accesa toate conturile de schimb.

Nu uitați de autentificarea cu doi factori (2FA)

Acest cont de e-mail numai pentru tranzacționare trebuie să aibă autentificare cu doi factori în loc pentru asta strat suplimentar de securitate.

În plus, investitorii ar trebui să aleagă un nume de utilizator și o parolă pe care nu conține niciun indiciu care ar putea oferi hackerilor un avantaj asupra cui aparține adresa de e-mail.

Comercianți începători de criptomonede – Limitați utilizarea portofelelor mobile

Forbes mai spune că precauție suplimentară trebuie exercitat când folosind telefoane mobile pentru tranzacționarea criptografică. Potrivit experților lor, smartphone-urile sunt mai predispuse la manipulări fizice sau electronice și nu este recomandabil să le folosiți pentru tranzacționarea sau stocarea unor cantități mari de criptomonede..

În ciuda suișurilor și coborâșurilor pieței criptografice, rămâne faptul că oamenii o vor face tranzacționați cu aceste monede digitale mai mult ca oricând în acest an.

Investitorii în criptomonedă intenționează să își mărească participațiile

Un sondaj recent de criptomonedă și blockchain de SharesPost a constatat că 72 la sută din investitorii cripto intenționează să cumpere mai multe jetoane în acest an pentru a-și spori deținerile digitale.

Sperăm că aceste sfaturi vor fi utile acestor noi investitori în realizarea obiectivelor lor pentru 2019.

Referințe

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map