Archos Safe-T Mini: Revizuirea completă a portofelului hardware [Ghidul 2020]

Safe-T Mini este primul și singurul portofel hardware model creat de compania franceză de tehnologie Archos, care este mai bine cunoscut pentru fabricarea tabletelor, smartphone-urilor și chiar a vehiculelor personale electrice. Archos a fost prima companie care a dezvoltat o rețea de colaborare dedicată dispozitivelor IoT în 2016 și și-a concentrat acum atenția asupra blockchain spaţiu.

Archos a anunțat portofelul hardware Safe-T Mini în ianuarie 2018, la apogeul ultimei piețe crypto bull, iar dispozitivul a fost lansat spre vânzare în iunie mai târziu în acel an.

Recenzie Archos Safe-T MiniArchos Safe-T Mini: Revizuirea completă a portofelului hardware & Ghid

Similar cu concurentul lor de portofel hardware, Ledger, Archos Safe-T mini’s sunt dezvoltate și construite în Franța, despre care Archos susține că este necesar „pentru a asigura trasabilitatea procesului” acestor produse de înaltă securitate. Așadar, Archos, o companie renumită pentru inovația tehnologică, a spart formula pentru portofelul hardware criptomonedă perfect sau este depășit de concurenții săi, al căror accent unic este securitatea criptografică?

Blokt află în această recenzie Archos Safe-T Mini.

Obțineți Archos Safe-T Mini

Prezentare generală a dispozitivului

Fiind un dispozitiv lansat recent de la un nou-intrat pe piața portofelelor hardware, mulți utilizatori sunt interesați să vadă cum hardware-ul și specificațiile Archos se compară cu alți producători majori de portofele hardware..

Iată specificațiile Archos Safe-T Mini dintr-o privire:

 • Dimensiuni: 58 mm x 7,8 mm
 • Greutate: 12 g
 • Conexiune: Micro USB HID 2.0
 • CPU: ARM Cortex-M3 de 120 MHz, STMicroelectronics
 • Afişa: OLED 128 × 64 p
 • Suport valutar: 7 criptos majore, inclusiv jetoane ERC-20
 • Sistem de operare acceptat: Android, Mac OS, Windows, Linux
 • Preț: 59,99 USD

Primele impresii Archos Safe-T Mini

Safe-T Mini oferă prima impresie bună în timpul experienței de unboxing, cu ambalaj care alunecă deschis din centru pentru a dezvălui portofelul hardware dedesubt. Pe ambalajul exterior există autocolante evidente pentru a vă asigura că dispozitivul nu a fost modificat în timpul transportului, deși acestea nu sunt holo-autocolante sigure, așa cum folosesc unii dintre concurenții săi.

Archos a respins tendința cu portofelul hardware Safe-T Mini, alegând un formă circulară care se potrivește frumos în mână, și vine cu o geantă mică de protecție din nailon, o curea scurtă, cablu micro-USB și nu una, ci trei frază de sămânță carduri. După cum utilizatorii vor observa imediat, este unul dintre cele mai ușoare și compacte portofele de pe piață.

Cântărind la doar 12 grame, aproape o treime din greutatea Ledger Nano X, utilizatorii ar putea transporta cu ușurință Archos Safe-T Mini în buzunar zilnic și să uite că este acolo. Pentru cei care sunt interesați de Ledger Nano X, am pus la punct acest lucru în profunzime Recenzie Ledger Nano X care evidențiază toate caracteristicile și funcțiile sale.

Safe-T Mini folosește un design circular nou, dar altfel nu are caracteristici deosebiteSafe-T Mini folosește un design circular nou, dar altfel nu are caracteristici deosebite

În afară de corpul circular al Safe-T Mini, acesta nu se remarcă ca un produs deosebit de izbitor și butoanele de navigare sunt destul de mari și greoaie pentru dimensiunea dispozitivului. La fel, Afișajul OLED are funcționalități limitate, și utilizatorii trebuie să efectueze multe procese de stocare prin intermediul computerului lor, mai degrabă decât dispozitivul în sine. În caz contrar, Safe-T Mini simte că are o calitate excelentă a construcției, și afișează cu mândrie „made in France” pe spatele dispozitivului.

Obțineți Archos Safe-T Mini

Suport pentru monede

În mod sigur, Safe-T Mini este scurt când vine vorba de suportul activelor criptografice.

În timp ce Archos afirmă că suportul său pentru monede acoperă 75% din toate activele criptografice, este încă un număr mult mai mic decât portofelele hardware de top și, mai important,, Archos pierde suportul pentru unele dintre cele mai importante 10 monede de capitalizare de piață pentru Safe-T Mini.

Suport pentru monede Archos Safe-T MiniSuport pentru monede Archos Safe-T Mini

Spre deosebire de dispozitivele Ledger, care acceptă peste 1.000 de criptomonede, inclusiv Clipoci, Cardano, Tron, și Stelar Lumeni pentru a numi doar câteva, Archos Safe-T Mini acceptă doar 7 cryptos majore, alături de toate Jetoane ERC-20.

În plus față de jetoanele de pe Ethereum, Safe-T Mini oferă suport pentru:

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Bitcoin Gold
 • Litecoin
 • Dash
 • Ethereum
 • Ethereum Classic

Caracteristici de securitate

Safe-T Mini integrează o varietate de Securitate caracteristici pentru protejarea cheilor private ale utilizatorilor. Aceasta include memorie chipset criptată, acces PIN și, important, cod open-source care poate fi verificat și auditat prin Archos GitHUB; o caracteristică pe care producătorul principal de portofele hardware, Ledger, nu o oferă în prezent.

Caracteristici de securitateCaracteristici de securitate

Principalele caracteristici de securitate ale Archos Safe-T Mini sunt:

 • Deconectat cheie privată generare și stocare – cheile private ale utilizatorilor nu sunt expuse niciodată dispozitivului conectat și toate tranzacțiile sunt generate pe dispozitiv.
 • ecranul încorporat afișează informații despre tranzacții care permite utilizatorilor să verifice detaliile tranzacțiilor și să le aprobe manual înainte de a semna.
 • Accesul PIN din șase cifre la dispozitiv restricționează utilizatorii necunoscuți, și numai software-ul Archos aprobat poate fi instalat pe Safe-T Mini.

Unii utilizatori și-au exprimat totuși îngrijorarea că, deoarece Archos este un relativ nou venit în spațiul blockchain, că robustețea securității sale rămâne în prezent nedovedită.

Obțineți Archos Safe-T Mini

Safe-T Mini Set-up și prima utilizare

Configurarea mini-dispozitivului Safe-T este destul de simplă. Utilizatorii se pot conecta la un computer sau telefon mobil folosind micro USB-ul furnizat. Archos a dezvoltat o soluție plug-and-play care necesită foarte puțin timp utilizatorilor pentru a începe cu dispozitivul lor.

Utilizatorii de desktop vor trebui să descarce Archos Safe-T Bridge Software, ceea ce face posibilă conectarea dispozitivului la computer. După ce utilizatorii au descărcat Safe-T Bridge, pot pur și simplu conectați Safe-T Mini la computer și urmați pașii pentru a utiliza dispozitivul.

Captură de ecran a site-ului Archos Safe-T MiniCaptură de ecran a site-ului Archos Safe-T Mini

În acest moment, utilizatorii vor fi solicitați să facă acest lucru creați un cod PIN pentru dispozitivul lor și notați expresia lor pentru recuperarea portofelului.

Archos folosește un Expresie de 24 de cuvinte pentru recuperarea portofelului, spre deosebire de multe portofele care folosesc doar 12, deci fiți pregătiți ca această etapă să dureze un timp pentru a confirma că sintagma semințelor a fost notată corect.

Safe-T bridge permite, de asemenea, utilizatorilor să actualizeze firmware-ul dispozitivului lor, pentru a se asigura că Safe-T Mini utilizează cele mai recente protocoale de securitate.

Archos Safe-T Mini Pro & Contra

Există compromisuri cu orice dispozitiv, dar iată câteva dintre cele mai bune și mai proaste caracteristici ale Safe-T Mini:

Pro Contra
 • Permite utilizatorilor să aprobe tranzacțiile manual
 • Acces PIN
 • Foarte accesibil la 60 USD
 • Deschideți codul sursă
 • Ușoare
 • Suport slab pentru active
 • Nu este suficient de „vechi” pentru a fi testat în luptă
 • Mai puține caracteristici de securitate decât alte portofele
 • Unele date despre tranzacții trebuie introduse pe computerele utilizatorilor, mai degrabă decât pe dispozitivul în sine

Archos Safe-T Mini Pro & amp; ContraArchos Safe-T Mini Pro & Contra

Cumpărarea portofelului Archos Safe-T Mini Hardware

Am analizat caracteristicile dispozitivului Safe-T Mini și, probabil, acum vă întrebați dacă ar trebui să achiziționați un portofel hardware Archos Safe-T Mini?

in primul rand, cel mai atractiv aspect al Safe-T Mini este accesibilitatea sa. Este la doar 59,99 USD unul dintre cele mai ieftine portofele hardware de pe piață, iar acest factor singur îl face o alegere excelentă pentru utilizatorii începători sau intermediari care doresc pur și simplu un portofel hardware care acceptă Bitcoin sau Ethereum chei private.

Ca o primă incursiune în spațiul blockchain și cripto, Safe-T Mini de la Archos este un dispozitiv decent, cu toate funcțiile standard pe care le-ați aștepta de la un portofel hardware. Cu toate acestea, utilizatorii care intenționează să achiziționeze un Safe-T Mini ar trebui să țină cont de faptul că, ca un nou venit în spațiul portofel hardware, dispozitivul Archos rămâne fără testarea luptei.

Cumpărarea portofelului Archos Safe-T MiniCumpărarea portofelului Archos Safe-T Mini

Safe-T Mini este oarecum pe partea de bază, și, în ciuda noului său design circular, nu are aceleași caracteristici vizuale de lux ca KeepKey sau Ledger Nano X dispozitive. Faptul că ultra-ușoarele sale ar putea atrage unii utilizatori, dar în afară de portofelul KeepKey, majoritatea portofelelor hardware sunt oricum neglijabile în greutate.

Este important să ne amintim că Archos nu face doar portofele hardware, spre deosebire de Ledger sau Trezor, deci, ca produs de ieșire pe o nouă piață, Safe-T Mini este o dovadă puternică a conceptului pentru viitorele dispozitive criptografice ale Archos.

În general, Archos Safe-T Mini este un portofel hardware bun pentru începători, care este destul de simplu de utilizat și oferă o securitate decentă pentru activele criptografice acceptate.

Dar, dacă căutați ceva mai tehnic, vă recomandăm să cumpărați cel mai recent portofel hardware ARCHOS, SafeT Touch.

Prezentat în septembrie 2019, SafeT Touch este similar cu dispozitivul Ledger Blue prin faptul că are un ecran tactil mare de tip smartphone, cu aplicații pentru fiecare criptă pe care ați adăugat-o pe dispozitivul dvs.. 

Începând de la 129 €, ARCHOS SafeT Touch le permite utilizatorilor să își verifice soldurile fără a se conecta fizic la un computer și este, de asemenea, posibil să efectuați swap-uri atomice de monede direct de pe dispozitiv fără a trece printr-un schimb de la terți.. 

De asemenea, puteți efectua tranzacții din SafeT Touch, ceea ce îi oferă ceva mai multă utilitate decât SafeT Mini – dar este mult mai scump.

Obțineți Archos Safe-T Mini

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map