KeepKey portofelul hardware a fost achiziționat și dezvoltat de ShapeShift în 2015. Schimbul ShapeShift a fost fondat de o personalitate cripto-cunoscută Erik Voorhees și ulterior a primit capital de risc de la Roger Ver, faimei Bitcoin Cash. ShapeShift este cel mai bine cunoscut pentru oferte swapuri ușoare între mai multe active criptografice.

Recenzie portofel hardware KeepKeyRecenzie portofel hardware KeepKey

În perioada scurtă de viață a KeepKey, dispozitivele s-au impus ca un viitor concurent la portofelele hardware de la producători mai cunoscuți, Trezor și Ledger.

Una dintre principalele atracții ale KeepKey este aceea integrează cu API-ul de schimb ShapeShift direct prin interfața dispozitivului, ceea ce l-a făcut deosebit de popular printre utilizatorii obișnuiți de ShapeShift.

ShapeShift este un site de schimb și swap de criptomonede în creștere, care dezvoltă, de asemenea, CoinCap, un site de agregare a monedelor care oferă traderilor o imagine de ansamblu asupra piețelor criptografice.. 

În aprilie 2020, ShapeShift și-a anunțat achiziționarea Portis, un portofel descentralizat folosit pentru a accesa aplicațiile web DeFi, similar cu portofelul popular Ethereum MetaMask. Achiziționarea Portis face parte din angajamentul ShapeShift de a construi o suită de produse utilizate pentru a accesa proiecte bazate pe blockchain. 

Portis poate fi utilizat alături de portofelele hardware KeepKey pentru a accesa și tranzacționa în siguranță cu aplicații descentralizate din rețeaua Ethereum și, de asemenea, permite cumpărare directă de Bitcoin, Ethereum și Tether (USDC) cu un card de debit – depus direct pe dispozitivul KeepKey! 

Blokt examinează ce a făcut acest dispozitiv atât de popular în această revizuire detaliată a portofelului hardware KeepKey.

Obțineți KeepKey

Prezentare tehnică KeepKey

Primele impresii contează, iar portofelul KeepKey oferă – dar ce se află sub capotă? KeepKey se mândrește cu unele hardware impresionant și a avut recent o reducere semnificativă a prețului, facilitând acest portofel pentru portofelele tradiționale ale utilizatorilor.

Portofelul KeepKey se simte ca un produs premium cu ecranul său imens și carcasa din aluminiu.Portofelul KeepKey se simte ca un produs premium cu ecranul său imens și carcasa din aluminiu.

Să aruncăm o privire rapidă la specificațiile KeepKey:

 • Dimensiuni: 38 mm x 93,5 mm x 12,2 mm
 • Greutate: 54 g
 • Conexiune: Conector micro-USB HID
 • Securitate: TRNG (Generator de numere aleatoare bazate pe hardware)
 • CPU: Procesor ARM Cortex-M3
 • Suport valutar: ~ 50 active
 • Preț: 79 USD (redus de la 239 USD)

Debifați cutia portofelului hardware KeepKey

Atunci când utilizatorii primesc pentru prima dată dispozitivul KeepKey, vor vedea că cutia vine cu un ambalaj sigilat holo, care nu este falsificat. Dacă acest ambalaj pare a fi fost alterat sau deschis în tranzit, dispozitivul trebuie returnat. ShapeShift s-a retras fără îndoială a design minunat când vine vorba de portofelul KeepKey și unul dintre primele lucruri pe care utilizatorii le vor observa atunci când deconectează dispozitivul este cum elegant și premium portofelul KeepKey arată.

KeepKey are un carcasa din aluminiu anodizat pe spate, amintind de carcasa MacBook, care se simte grozav în mână. Afișajul este un OLED cu aspect futurist de 3,12 ″ ecran complet din policarbonat, care face concurenții Trezor Model T aspect ecran pe partea mică.

Debifați cutia portofelului hardware KeepKeyDebifați cutia portofelului hardware KeepKey

ShapeShift include un cablu USB din nailon țesut cu KeepKey, care este o atingere premium, alături de un card pentru a scrie fraza de portofel. Singurul dezavantaj major al designului KeepKey este dimensiunea și greutatea, care, combinate, îl fac să fie cel mai mare și mai greu portofel hardware de pe piață.

Obțineți KeepKey

Suport pentru monede și caracteristici de securitate

Criptomonede acceptate

Criptomonede acceptateCriptomonede acceptate

De la un dispozitiv care este aproape la fel de mare ca un smartphone, vă puteți aștepta la o gamă largă de monede acceptate și spațiu de stocare pe dispozitiv. Totuși, acesta este locul în care designul și funcționalitatea lui KeepKey încep să divergă.

În ciuda devizei KeepKey de „Fii propria ta bancă,” aceasta numai oferă suport pentru 7 criptomonede majore, inclusiv Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Dogecoin, DASH, și Litecoin. Suportul pentru jetoanele ERC-20 este limitat în mod similar, doar 32 de jetoane fiind listate ca fiind acceptate oficial.

Protocoale de securitate

Portofelul KeepKey folosește un „protocol limitat”, care nu expune al unui utilizator chei private la orice dispozitiv conectat. Când introduceți propoziții de recuperare, KeepKey afișează un cifru, care se remodelează după ce un utilizator introduce un caracter. După trei sau patru caractere, KeepKey va oferi opțiunea de a completa automat cuvântul introdus, care nu dezvăluie întregul cuvânt computerului.

Secure Protocol - Sursă: ShutterStock.comSecure Protocol – Sursă: ShutterStock.com

În mod similar, dacă un dispozitiv a fost modificat înainte de livrare și nu puteți afla din ambalaj, KeepKey îi asigură utilizatorilor că dispozitivul va afișa un avertisment la pornire.

Utilizatorii care își pierd dispozitivul își pot recupera fondurile pe orice portofel de criptomonede care acceptă BIP39 și BIP44 folosind fraza lor de acces.

Configurare KeepKey și utilizare pentru prima dată

KeepKey este compatibil cu API-urile de schimb ShapeShift scoase din cutie și, în mod firesc, a devenit un alegere populară pentru utilizatorii ShapeShift. Pentru alți utilizatori, este destul de simplu să configurați KeepKey pentru prima dată, dar va trebui să utilizați browserul Google Chrome. Utilizatorii sunt îndrumați să descarce un client Google Chrome pentru a interfața cu dispozitivul lor.

Configurare inițială - Sursă: ShutterStock.comConfigurare inițială – Sursă: ShutterStock.com

După ce ați descărcat clientul, iată pașii pe care îi veți lua pentru a utiliza KeepKey:

 • Deschideți noua aplicație Chrome și apăsați butonul pentru inițializează KeepKey.
 • Următorul, alege o etichetă pentru dispozitivul dvs. Acest lucru este util dacă aveți mai multe dispozitive KeepKey, dar puteți schimba oricând mai târziu.
 • Acum va trebui setați un cod PIN de 1-9 cifre pentru KeepKey. Numerele vor apărea amestecate într-o grilă 3 × 3 pe ecranul dispozitivului – selectați numerele corespunzătoare de pe ecran pentru a seta un PIN. Vi se va solicita să furnizați codul PIN de două ori pentru a confirma.
 • Acum vine partea cea mai importantă – setarea frază de sămânță. Ta frază de sămânță va apărea pe dispozitiv, iar utilizatorii sunt rugați să o noteze pe cardul furnizat.

KeepKey oferă unul dintre cea mai ușoară configurare procedurile oricărui portofel hardware, făcându-l deosebit binepotrivit pentru începători.

Obțineți KeepKey

KeepKey Pro & Contra

Primul portofel hardware ShapeShift pentru criptomonede are câteva caracteristici extraordinare, dar și câteva neajunsuri:

Pro Contra
 • Design de lux și calitate ridicată a construcției Fă ca proprietatea KeepKey să se simtă premium
 • UI incredibil de ușor de navigat
 • Configurare simplă procedură chiar și pentru începători
 • Caracteristici de securitate puternice cu informații pe ecran / cod sursă deschisă
 • Preț – la doar 79 USD acesta este un portofel hardware foarte ieftin pentru calitatea sa
 • La 54g, acesta este un dispozitiv greu a purta cu tine
 • KeepKey este departe mai mare decât orice alt portofel hardware
 • Serios suport limitat pentru monede concurenților săi (de exemplu, suportul Ledger > 1.000 active)

KeepKey Pro și ContraKeepKey: Pro și contra

Deci, ar trebui să cumpărați un portofel hardware KeepKey?

Nu există niciun argument potrivit căruia echipa ShapeShift a făcut o treabă excelentă în proiectarea portofelului KeepKey. E o dispozitiv premium, și chiar dacă este mai mare și mai greu portofel hardware criptomonedă de departe, se simte robust și sigur.

Cu toate acestea, ceea ce lasă cu adevărat portofelul KeepKey în jos este gama sa slabă de active acceptate. În comparație cu cei mai apropiați concurenți, cum ar fi Ledger Nano X sau Trezor One, KeepKey rămâne semnificativ în urmă, acceptând doar 7 cryptos majore și o mână de jetoane ERC-20.

Urmăriți „KeepKey: Your Private Bitcoin Vault” activat #Vimeo https://t.co/pIc5IGtIng

– Erik Voorhees (@ErikVoorhees) 27 septembrie 2017

În ceea ce privește securitatea, KeepKey s-a dovedit sigur și oferă aceleași garanții de securitate ca și alte portofele hardware de pe piață, deci nu există îngrijorări acolo. Unii utilizatori vor fi atrași de KeepKey datorită codului său de firmware open source, care este disponibil pentru oricine să îl vadă pe acesta GitHub. Acesta este un avantaj față de Ledger, care are în principal cod proprietar, pe care utilizatorii nu îl pot audita complet.

A cumpăra pe a nu cumpăraA cumpăra pe a nu cumpăra?

Dacă sunteți un utilizator obișnuit al ShapeShift, portofelul KeepKey este alegerea evidentă dacă doriți doar să stocați monedele acceptate. Cu toate acestea, dacă sunteți un utilizator care deține o gamă largă de monede, este foarte probabil ca KeepKey să nu ofere suportul pentru activele de care aveți nevoie..

Dintr-un schimb renumit pentru că oferă conversii ușoare între mai multe criptos, este ciudat faptul că KeepKey nu acceptă o gamă mai mare de criptomonede.

Verdictul nostru

În general, KeepKey este un portofel hardware bun la nivel de intrare pentru utilizatorii care doresc să stocheze active cripto populare precum Bitcoin sau Ethereum. Deși este limitat în ceea ce privește suportul activelor, este cu siguranță un produs elegant, de lux, care este satisfăcător de utilizat.

VerdictVerdictul nostru pe KeepKey

La 79 USD, este, de asemenea, un portofel la prețuri rezonabile care nu va sparge banca și ar putea fi o opțiune excelentă de custodie a cheii private pentru cei care dețin cantități mari de Bitcoin.

În acest moment, KeepKey este singurul portofel hardware de pe piață al ShapeShift, dar dacă decide să lanseze o versiune actualizată care acceptă mai multe active în timp ce funcționează și arată la fel de bine ca originalul, atunci Ledger și Trezor vor avea o competiție serioasă pe mâini.

Obțineți KeepKey