Trezor este unul dintre principalii producători de portofele hardware pentru criptomonede, înființat în 2014, când industria criptomonedelor era încă la început. Ulterior, Trezor original portofelul a fost primul portofel hardware Bitcoin creat vreodată.

Portofelele hardware Trezor sunt proiect pilot din blockchain software și grup de securitate SatoshiLabs, care este și creatorul CoinMap. Pavol Rusnák și Marek Palatinus, creatorii SatoshiLabs și Trezor, au construit portofelele Trezor cu audibilitate și open-source cod în minte, reguli pe care le construiesc și astăzi.

Iată recenzia noastră TREZOR Model-T pentru 2019, care trebuie citită.Iată recenzia noastră TREZOR Model-T pentru 2019, care trebuie citită.

Modelul de securitate al lui Trezor funcționează pe un Principiul „încrederii zero”. În esență, acest lucru înseamnă că Trezor se așteaptă ca și cele mai sigure sisteme să fie compromise la un moment dat. Bineînțeles, acest lucru a dus la o linie de portofele hardware de la Trezor, care sunt incredibil de sigure.

Trezor vine frecvent față în față cu un concurent apropiat Ledger și ofertele sale de portofel hardware și, de obicei, a existat o „Pepsi vs. Coca-Cola” cum ar fi urmărirea între cele două hardware portofel producători.

În trecut, portofelele Trezor aveau o cerere atât de mare încât au existat lipsa stocurilor din originalul „unu”Portofelul hardware Trezor. Acum, Blokt analizează cea mai recentă ofertă a lui Trezor, în pagina noastră Trezor Model T revizuiește și examinează modul în care se formează lângă predecesorul său și alți concurenți apropiați.

Prezentare generală Trezor: Modelul T

Cea mai premium ofertă a lui Trezor, Modelul T preia cele mai bune biți din portofelul bitcoin One Trezor și le îmbunătățește cu o gamă de funcții noi.

Utilizatorii vor observa că Modelul T este un dispozitiv ceva mai mare decât predecesorul său, datorat parțial unui nou ecran color care ocupă majoritatea părții frontale a dispozitivului.

Noul Model T cot la cot cu predecesorul său, Trezor One. Revizuirea portofelului Trezor explică diferențele.

Dintr-o privire, statisticile pentru modelul T sunt:

  • Dimensiuni: 64 mm x 39 mm x 10 mm
  • Greutate: 16 g
  • Depozitare: MicroSD compatibil, care permite utilizarea stocării criptate.
  • Conexiune: Conexiune fizică de tip USB-C (poate fi conectată la dispozitive mobile)
  • CPU: Procesor ARM încorporat de 168 MHz.
  • Suport valutar: Suport pentru peste 700 de monede, inclusiv BTC, ETH, LTC, ETC, BCH
  • Preț: ~ 165 USD

Ridicați un model T.

Deconectarea Trezor T

Modelul T ajunge în un ambalaj cu aspect premium, complet cu toate accesoriile esențiale pentru utilizare, împreună cu ghiduri detaliate de instrucțiuni. Modelul T vine, de asemenea, cu un port de andocare magnetic pe care îl puteți lipi de birou dacă trebuie să vă luați Trezorul în grabă.

La dezabonare, utilizatorii vor observa că Modelul T va avea un „Holo-seal” care acoperă portul USB al dispozitivului. Aceasta este ambalaje evidente de manipulare, care poate fi găsit și în exteriorul cutiei, așa că veți ști dacă cineva a folosit dispozitivul înainte de dvs. Dacă ambalajul este deteriorat, returnați-l la Trezor și nu utilizați dispozitivul – așa cum ați putea pierde-ți fondurile.

În ansamblu, aspectul modelului T este robust, dar ușor. Are un corp din plastic, cu un port deschis la un capăt pentru o singură conexiune USB. Ecranul de 240 x 240 pixeli are un finisaj strălucitor, lucios și ușor de citit. Modelul T are și un slot pentru card MicroSD pe lateral, pentru spațiu de stocare suplimentar – a caracteristica viitoare planificată.

Conținutul pachetului Trezor Model T

În comparație cu unii dintre cei mai apropiați concurenți, nu are finisaj metalic sau carcasă precum Ledger Nano X sau KeepKey, dar utilizatorii pot pune mâna pe ediții speciale metalice, ca SatoshiLabs ediția a 5-a aniversare. Aceste ediții metalice au cu siguranță un aspect de lux, dar au un preț premium.

Cu toate acestea, comparativ cu Ledger Nano X, Modelul T vine exact la jumătate din greutate, ceea ce îl face o opțiune mai de dorit pentru cei cărora le place să mențină greutatea la minimum.

Configurare model T și utilizare pentru prima dată

La fel ca predecesorul său, configurarea modelului T direct din cutie este destul de simplă. Utilizatorii sunt îndrumați să descarce software-ul Trezor Bridge și să instaleze firmware-ul Trezor pe dispozitivul lor.

Trezor Model T Descărcare

Toate modelele Trezor vin fără firmware, asigurându-vă că cea mai recentă versiune este instalată la prima utilizare, pentru a se asigura că nu sunt vulnerabile la hacks. Odată ce firmware-ul este instalat, utilizatorii pot începe acum să utilizeze Modelul T pentru a stoca criptomoneda lor.

S-ar putea să observați că Modelul T nu impune utilizatorilor să-și facă backup pentru expresia mnemonică, în ciuda furnizarea unui card pe care să-l noteze. Acest lucru permite utilizatorilor să treacă peste procesul îndelungat de notare a frazei lor atunci când utilizează pentru prima dată portofelul bitcoin Trezor. Majoritatea celorlalte portofele hardware vă vor asigura că vă scrieți fraza, apoi trebuie să o reintroduceți pentru a vă asigura că ați făcut-o.

Revizuirea portofelului Trezor: ați primit modelul T deconectat, acum este timpul să îl configurați.

Cu toate acestea, utilizatorii Trezor vor fi rugați și reamintiți să își scrie fraza, în ciuda faptului că o pot folosi fără a face acest lucru. În ciuda acestui fapt, este recomandat cu tărie că îți notezi fraza înainte de a stoca orice chei private criptate pe dispozitiv. Dacă îți uiți codul PIN, îți pierzi sau rupi dispozitivul, poți pierde-ți fondurile pentru totdeauna.

Modelul T vs. Trezor One

Modelele T și Trezor One au aceleași caracteristici de securitate de bază și diferă în mare măsură în ceea ce privește accesibilitatea și prețul.

Pentru a rezuma, iată diferențele majore ale modelului Trezor Model T față de omologul său anterior, Trezor One:

Trezor One Modelul T
Afişa Monocrom, cu două butoane fizice pe corpul dispozitivului. Ecran tactil color
Securitate (PIN, expresie de acces, recuperare dispozitiv) Trezor One necesită ca toate informațiile de securitate să fie introduse printr-un telefon mobil sau computer, conectate prin USB. Pe Model T, utilizatorii își pot introduce în siguranță detaliile de securitate pe dispozitiv prin intermediul ecranului tactil, oferind un nivel suplimentar de protecție.
Administrarea parolei Utilizatorii Trezor One vor avea parola stocată în spațiul de stocare criptat pe cloud. Utilizatorii modelului T au în prezent parole stocate în cloud, dar în curând vor putea stoca parole pe dispozitivul de stocare detașabil.
Alte caracteristici Trezor One nu are stocare sau criptare suplimentară. Modelul T are capacitate de stocare MicroSD cu criptarea datelor și a fișierelor Trezor în curând.
Preț ~ 75 USD ~ 165 USD

Modelul TModelul T

MERGE

Trezor One

Trezor One S

MERGE

Modelul T vs. Trezor One

Pentru a cumpăra sau a nu cumpăra acest model Trezor

Modelul T este, fără îndoială, un dispozitiv inovator și un upgrade excelent în tehnologie de la predecesorul său anterior, Trezor One. Dar, cu mult peste dublul prețului, merită banii suplimentari și cum se compară cu cei mai apropiați concurenți? Revizuirea noastră Trezor Model T explică:

Ar trebui să cumpărați Trezor T?Dacă cumpărați Trezor T?

Ecranul tactil al lui T

Ecranul tactil oferă caracteristici de securitate îmbunătățite cu configurarea tastaturii în schimbare și permite utilizatorilor să introducă fraza de semnal în timpul recuperării direct pe dispozitiv; eliminarea pericolelor expunerii informațiilor sensibile pe un dispozitiv „fierbinte”.

Afișajul lui Trezor

Cu toate acestea, ecranul este pe partea mică, ceea ce poate face ca operarea dispozitivului să fie o provocare. Trezor One, care folosește butoane fizice pentru a naviga în meniul său, de fapt se simte puțin mai ușor de utilizat, oferă aceleași standarde de securitate și este disponibil pentru mai puțin de jumătate din preț.

Trezor T DesignTrezor T Design

Proiectare model T

Chiar dacă unii utilizatori nu vor fi deloc preocupați de estetica portofelului lor hardware, Modelul T. nu este cel mai strălucitor dispozitiv. În comparație cu Ledger Nano X, sau chiar cu Ledger Nano S mai vechi, ambele cu capac metalic periat, Modelul T arată destul de utilitar cu corpul său din plastic complet negru. Vedeți-ne Recenzie Ledger Nano X pentru mai multe despre noul model al lui Ledger.

Securitate pe Trezor

În ceea ce privește securitatea, totuși, modelul T excelează cu adevărat. Angajamentul de lungă durată al Trezor față de codul open-source și audibil asigură acest lucru utilizatorii cu cunoștințe tehnice pot valida securitatea firmware-ului Trezor. În mod similar, ecranul modelului T și compatibilitatea planificată a cardului SD garantează că utilizatorii nu vor trebui niciodată să expună informații sensibile.

Trezor T Securitate

Concluzia modelului T: Cât de bun este acest portofel Trezor?

Una peste alta, în ciuda prețului său destul de ridicat, Trezor Model T este sigur, ușor de accesat și un portofel hardware funcțional, ceea ce dovedește încă o dată că numele original în securitatea criptografică poate continua să inoveze la cinci ani de la lansare. Oricine dorește să cumpere portofelul Model Trezor nu va fi dezamăgit.

Ridicați un model T.

Referinţă

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me