Ace VPN este un serviciu american deținut și operat de compania SecureNet LLC. Are peste 50 de servere în 25 de țări diferite și promite să fie mai rapid, mai sigur și mai anonim decât concurența. Dar, acesta este cazul?

Ace VPN ReviewAce VPN Review

În timpul inspecției noastre rapide a site-ului său web, am fost mulțumiți de ceea ce am văzut. Oferă criptare pe 256 de biți, torrent și Netflix, asistență excelentă pentru clienți și o gamă largă de protocoale din care să alegeți. Până acum, bine.

De ce Ace VPN?

Deci, ceea ce separă Ace VPN din sutele de alte alegeri pe care le ai în acest tărâm? Înțelegi criptare lider în industrie. Acesta este lucrul pe care băncile și profesioniștii militari îl folosesc pentru a păstra informațiile în siguranță.

De ce Ace VPN?De ce Ace VPN?

Primești și tu torrenting atâta timp cât achiziționați planul premium. Ace are câteva opțiuni de plată diferite, iar una este planul „final”. Dacă îl cumpărați pe cel final, aveți acces la torrenting pe servere din afara SUA și Marea Britanie.

Vom obține mai multe beneficii atunci când vom ajunge la secțiunea de profesioniști a articolului, așa că continuați să citiți!

Structura de preț a Ace VPN

Când aterizați pe site-ul său web, veți observa trei opțiuni diferite de stabilire a prețurilor. Există o opțiune gratuită care vă acordă DNS inteligent astfel încât să puteți reda filme și emisiuni HD. Acest lucru nu necesită instalarea niciunui software și obțineți o lățime de bandă nelimitată.

Următorul pas este opțiunea „VPN premium”, care are servere înăuntru mai mult de 20 de locații, acces la câteva protocoale, lățime de bandă nelimitată, Smart DNS inclus și nicio logare.

Prețurile Ace VPNPrețurile Ace VPN

Cel mai scump plan al său este „VPN-ul final”, acesta are servere în 25 de țări diferite și permite servere Torrents și P2P.

Iată o defalcare a prețurilor:

  • DNS inteligent – 0 USD
  • VPN premium – 3,89 USD pe lună
  • VPN final – 11,67 USD pe lună

Ce ne place la Ace VPN

Acum este timpul să vă bagați în lucrurile distractive. Ce face Ace Ace VPN atât de grozav? Există de fapt o mulțime de lucruri care ne impresionează despre acest VPN.

Suport extraordinar pentru dispozitive

Nici nu avem nevoie să facem o listă a dispozitivelor acceptate aici, deoarece, dacă aveți ceva care se conectează la Internet, veți putea conecta AceVPN la acesta.

Lista include fiecare platformă pentru desktop și mobil. Orice sistem de jocuri video. Roku, Chromecast, Kindle, Routere, Playere Blu-Ray și multe altele.

Suport dispozitivSuport dispozitiv

Este întotdeauna plăcut să ai opțiuni. Singura problemă este, nu puteți conecta decât un singur dispozitiv la un moment dat, ceea ce reprezintă o atracție majoră. Dacă doriți să rulați Ace pe laptop și Smart TV în același timp, va trebui să achiziționați două conturi.

Pentru VPN mai multe dispozitive mai bune, citiți cele mai bune VPN-uri pentru articole pentru iPhone și Android.

Omoara-l!

Credem că fiecare VPN ar trebui să aibă un switch de oprire. Este o parte esențială a protejării identității dvs. cu ajutorul unui VPN. Un comutator kill vă elimină conexiunea la internet dacă vă pierdeți conexiunea sigură cu VPN.

De exemplu, dacă ați parcurge internetul și ați dori să rămâneți anonim în timp ce faceți acest lucru, ați activa VPN-ul și ați folosi un browser anonim. Dacă ați pierdut brusc conexiunea cu VPN-ul, s-ar întâmpla expuneți adresa IP și identitatea dvs.. Acest lucru ar învinge scopul de a avea un VPN.

Un comutator kill împiedică acest lucru să se întâmple și Ace VPN are o aplicație încorporată.

Ce ne place la Ace VPNCe ne place la Ace VPN

Asistență clienți incredibilă

Ne pasă de serviciul pentru clienți, deoarece credem că acest factor este ceea ce separă excelentul Servicii VPN din cele rele. Când o companie are un serviciu excelent pentru clienți, vă spune că îi pasă de produsul său. Dacă îi pasă de produsul său, sunt șanse să fie un produs fantastic.

Asistența pentru clienți de la Ace VPN este receptivă și utilă. Ne dorim doar să aibă un chat live.

Funcționează cu TOR

O parte esențială a rămânerii anonime online este utilizarea Browser Tor. Deci, veți fi fericiți să știți nu ar trebui să aveți nicio problemă în utilizarea acestui VPN cu Tor.

Ce nu ne place despre Ace VPN

Ai crezut că totul este o veste bună, nu-i așa? În timp ce Ace VPN are multe funcții minunate de oferit, există, de asemenea, câteva aspecte demne de menționat.

Probleme legate de exploatare

Ca și în cazul oricărui alt VPN cunoscut de om, Ace afirmă că nu vă înregistrează informațiile, dar când vă uitați la politica sa de confidențialitate, aflați altceva. Politica sa afirmă că aceasta colectează informații, inclusiv numele dvs., adresa, numărul de telefon, informațiile despre card, adresa de e-mail, data nașterii, adresa IP și ultimele patru cifre ale cardului dvs..

Ace VPN afirmă că nu vinde aceste informații și, de asemenea, nu spionează utilizatorii și nici nu le monitorizează navigarea pe internet. Deși nu este o afacere uriașă, nu suntem obișnuiți ca rețelele VPN să stocheze atât de multe informații.

Ce nu ne place despre Ace VPNCe nu ne place despre Ace VPN

Jurisdicție

Un motiv important pentru care politica sa de exploatare este o problemă este din cauza jurisdicției sale. Ace se află în Statele Unite, ceea ce înseamnă că intră sub alianța de supraveghere cu cinci ochi. Această problemă înseamnă va trebui să renunțe la orice informație pe care o deține în cazul în care guvernul crapă jos pe ei.

Deci, în realitate, vor exista probleme de exploatare. Vă recomandăm cu tărie, dacă utilizați VPN-ul dvs. pentru a descărca torrente sau pentru a juca în cazinouri online offshore, să alegeți un VPN într-o jurisdicție antiglonț precum insulele Cayman, BVI și așa mai departe.

Check out Nordvpn, Expressvpn sau Sufshark, toate sunt situate în jurisdicții VPN excelente.

Devenind mai lent

Ne așteptăm întotdeauna ca viteza internetului să scadă atunci când se utilizează un VPN; ne întrebăm doar cât va scădea. Cu Ace, am fost dezamăgiți de viteze. În timpul cercetării noastre, noi

observat utilizatorii care se confruntă cu 80-90% scad viteza de descărcare când sunteți conectat la un server Ace VPN.

Verdictul nostru

Am ales acest VPN și am găsit multă murdărie ascunsă sub suprafață. Din exterior, Ace VPN pare a fi o alegere perfectă, dar am găsit probleme precum probleme de înregistrare, eventuale scurgeri de IP și viteze de descărcare lente.

Ca să nu mai vorbim de faptul că îl puteți folosi doar pe câte un dispozitiv odată.

VerdictVerdict

Dacă puteți privi dincolo de toate acestea, Ace VPN are criptare excelentă, securitate și servicii pentru clienți. De asemenea, are un preț corespunzător cu funcțiile pe care le oferă.

Asigurați-vă că verificați lista noastră de cele mai bune VPN pentru alegeri VPN mai bune.