Anonimatul și preocupările generale privind confidențialitatea sunt în mintea majorității oamenilor care utilizează internetul din motive personale sau comerciale.

Anonim VPN ReviewAnonim VPN Review

Utilizarea unui VPN este o modalitate excelentă de a vă securiza istoricul de navigare și de a vă asigura că datele pe care le transmiteți sunt ferite de ochii curioși. in orice caz, nu toate serviciile VPN oferă confidențialitatea și protecțiile dorite din serviciu.

VPN anonim are un nume care ar trebui să vă atragă atenția dacă scopul dvs. este, într-adevăr, anonimatul.

Cu toate acestea, livrează?

Ce este VPN anonim?

Prima noastră impresie despre VPN anonim a fost întâmpinată de un râs blând.

Site-ul său web conține o mascotă numită „Dude.” Dude este mascota sa anonimă și lângă imaginea sa asemănătoare cu desenele animate sunt cuvintele „Nu vom dezvălui NICIODATĂ numele său real”. În afară de umor, am luat micul strop de comedie ca un semn că VPN anonim este serios în privința confidențialității.

Ce este VPN anonim?Ce este VPN anonim?

Cu un nume de genul acesta, ar fi mai bine să fie.

Serviciul nu păstrează niciodată jurnalele activității utilizatorilor. Asta înseamnă că serviciul are date pentru a arăta cum utilizați VPN-ul său, chiar dacă un guvern sau o agenție de aplicare a legii apare cu un mandat pentru a-i obliga să vă predea informațiile.. Datele și activitatea dvs. sunt criptate de asemenea, așa că nimeni nu ar putea să-l folosească dacă ar fi ascultat cumva traficul dvs. și ar fi capturat o parte din acesta.

VPN anonim este ușor de configurat. Nu aveți nevoie de puteri tehnice pentru ca acesta să funcționeze. Ținând cont de faptul că procesul de configurare este simplu, puteți utiliza VPN anonim pe computer sau puteți configura routerul de acasă pentru a utiliza serviciul, astfel încât toate trafic pe internet plecând de acasă, sau Afaceri, este conectate în siguranță prin VPN.

Caracteristici cheie VPN anonime

Decizia de a utiliza orice serviciu precum un VPN se reduce întotdeauna la funcții și dacă oferă cele de care aveți nevoie. Pentru noi, VPN anonim vine cu tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți proteja datele sau pentru a te îndruma la cenzură.

Caracteristici cheie VPN anonimeCaracteristici cheie VPN anonime

Confidențialitatea este principalul motiv pentru a utiliza un VPN, dar pot face și acest lucru vă ajută să accesați site-uri web care pot fi blocate în unele țări sau locații. Caracteristicile cheie ale VPN anonim includ:

 • Transport securizat de date: totul este criptat
 • Lățime de bandă nelimitată: puteți reda filme sau puteți descărca fișiere mari fără a suporta taxe suplimentare
 • Viteză: serviciul este rapid și nu vă va încetini prea mult conexiunea
 • Nicio politică privind jurnalele: nu păstrează deloc jurnale – niciunul
 • Ușurință în utilizare: oricine poate configura VPN anonim pe computerul sau routerul său

Pro

VPN anonim vine cu funcții care îl fac ușor de iubit. Vine cu toate avantajele pe care le dorești într-un VPN și câteva pe care probabil nu le știai că le vrei. Presupunând că este la înălțimea sa, politica sa de confidențialitate este excelentă. Principalele avantaje de care trebuie să fii conștient includ:

Pro VPN anonim - Sursa: Shutterstock.comPro VPN anonim – Sursa: Shutterstock.com

 • Locație prietenoasă cu confidențialitatea în afara zonelor supuse celor nouă ochi, 14 ochi și altor țări care permit agențiilor de informații străine să colecteze informații în interiorul granițelor lor.
 • Nu se creează jurnale pentru nicio activitate VPN, așa că bucurați-vă de cazinouri online și torrenting
 • Acceptă cele mai comune trei protocoale VPN și utilizează criptarea AES-256.
 • Funcționează cu majoritatea software-urilor și site-urilor de torrentare.
 • Trece toate testele pentru WebRTC și Scurgerile DNS care vă poate dezvălui adresa IP reală.
 • Are 2.500 de locații în 25 de țări.

Contra

Din păcate, niciun produs sau serviciu nu are probleme. Cel mai contra îngrijorătoare am găsit pe VPN anonim inclus:

 • Viteza traficului poate scădea cu până la 50%, în funcție de locul în care vă aflați sau la care dintre locațiile sale vă conectați în acel moment.
 • Compatibilitatea este limitată la Android, MacOS, Windows și la majoritatea routerelor. Dar nu funcționează cu Linux, pe care mulți susținători ai confidențialității insistă să îl folosească.
 • Niciun suport Netflix, deoarece Netflix blochează activ toate serverele VPN anonime.

Contra VPN anonim - Sursa: Shutterstock.comContra VPN anonim – Sursa: Shutterstock.com

Testele de viteză a traficului nu sunt o știință exactă, deoarece locația, fiabilitatea rețelei și încărcătura de trafic din zona dvs. joacă un rol semnificativ în viteza internetului dvs. Unele teste pe VPN anonim a arătat o scădere semnificativă a vitezei, dar a rămas în intervalul de 40 până la 60 de megabiți pentru descărcări. Este încă un internet destul de rapid.

Informațiile sale despre compatibilitate sunt puțin confuze. Totuși, din ceea ce citim, software-ul său funcționează pe dispozitive Android, Windows și Mac, astfel încât utilizatorii Linux sunt lăsați în frig. Cu toate acestea, dacă configurați VPN anonim pe router, atunci nu contează ce dispozitive utilizați atâta timp cât vă conectați la internet prin acel router.

Unii cititori ar putea găsi blocul Netflix a fi prea mare pentru a putea folosi VPN anonim. În acest caz, vă recomandăm să căutați servicii alternative precum ExpressVPN sau NordVPN.

Informații despre prețuri

Informațiile sale privind prețurile sunt pe pagina de destinație și rezonabile. Aceasta nu oferă o încercare gratuită ca unele VPN-uri, dar puteți cumpăra o scurtă încercare. În general, prețurile sale sunt competitive. Ofera trei pachete diferite pentru a te duce:

Informații despre preț VPN anonimInformații despre preț VPN anonim

 • Un proces de trei zile pentru 2 USD
 • Un abonament lunar pentru 12 USD
 • Un abonament anual pentru 69 USD

Chiar dacă plătiți până la an, serviciul este la prețuri reduse și la un preț redus pentru a vă plăti intimitatea.

Verdict

VPN anonim face treaba așa cum a fost anunțat, iar modelul său de prețuri este, de asemenea, prietenos cu bugetul. Părerile pe care le-am găsit nu sunt, în opinia noastră, neîntrerupătoare. Cu toate acestea, mulți oameni doresc să utilizeze un VPN pentru a transmite în flux Netflix, deoarece serviciul este restricționat în țara lor, dar VPN anonim nu va funcționa în acest scop.

Verdict - Sursa: Shutterstock.comVerdict – Sursa: Shutterstock.com

Deci, cu condiția să nu aveți nevoie de el pentru Netflix și să nu utilizați Linux, VPN anonim este o alegere bună, dar cu alegeri astăzi nu ar fi alegerea noastră de top.

Ne plac mult mai bine aceste VPN anonime: Protonvpn, Nordvpn, Expressvpn. Sau consultați cel mai bun ghid VPN pentru lista noastră completă.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me