Bitdefender VPN Review [Actualizat în 2020]

Când vine vorba de securitatea computerelor, există numeroase produse disponibile pe piață astăzi. Un astfel de produs este Bitdefender. Pretinde Bitdefender protejează peste 500 de milioane de sisteme in jurul lumii. Compania oferă un produs VPN ca parte a pachetului său de securitate cibernetică. Cu toate acestea, clienții nu pot utiliza Bitdefender VPN ca opțiune autonomă.

Pe lângă Bitdefender, există și alte companii antivirus / securitate cibernetică care oferă servicii VPN. Pentru mai multe informații, consultați recenzia noastră AVG VPN și recenzia noastră Avast VPN. Aceste companii aduc o mulțime de experiență în materie de securitate cibernetică și merită luate în considerare.

Recenzie Bitdefender VPNRevizuire Bitdefender VPN pentru 2020

Deci, vă întrebați dacă acesta este cel mai bun VPN pentru dvs.? Dacă da, mai jos ne-am luat timp pentru a efectua o revizuire extinsă a Bitdefender VPN. Nu numai că am efectuat noi înșine testele, dar am și parcurs alte recenzii online. După ce ați citit recenzia noastră Bitdefender VPN, suntem siguri că veți putea lua o decizie de cumpărare în cunoștință de cauză.

Ce este Bitdefender VPN?

Bitdefender VPN este un serviciu care funcționează împreună cu pachetul Total Security al companiei. Site-ul web al companiei spune că tot traficul este criptat în rețeaua VPN și că serviciul vă va permite să protejați informațiile sensibile de hackeri. Bitdefender VPN funcționează pe o gamă largă de dispozitive, inclusiv:

  • Android
  • iphone
  • Windows
  • MacOS

Dacă descărcați Bitdefender Total Security, veți primi automat Serviciu VPN gratuit. Una dintre problemele asociate adesea cu serviciile VPN gratuite este distribuirea datelor către terți. Companii care oferă servicii VPN gratuite de multe ori înregistrează și vinde date către companii terțe ca o modalitate de a face bani.

Ce este Bitdefender VPN? - Sursa: Shutterstock.comCe este Bitdefender VPN? – Sursa: Shutterstock.com

Cu toate acestea, acest lucru nu este cazul cu Bitdefender VPN. Deoarece ați cumpărat deja produsele companiei atunci când cumpărați pachetul Total Security, Bitdefender nu simte nevoia să vă urmărească datele. Compania spune că „confidențialitatea dvs. este 100% sigură” și că următoarele nu vor primi niciodată jurnalele dvs. online:

  • Firme de asigurari
  • Agenții de publicitate
  • ISP-urile

Pro

Când am efectuat recenziile noastre Bitdefender VPN, am constatat că au existat câteva aspecte pozitive care au făcut ca produsul să se distingă de concurenții săi.

Lipsa scurgerilor de IP

În timpul testării, am constatat că Bitdefender VPN este destul de sigur și că nu există Scurgeri de IP. Când apare o scurgere de IP, hackerii pot obține adresa dvs. IP originală, învingând astfel scopul utilizării unui VPN în primul rând. in orice caz, Bitdefender VPN previne scurgerile de IP.

Lipsa scurgerilor de IP - Sursa: Shutterstock.comLipsa scurgerilor de IP – Sursa: Shutterstock.com

Confidențialitatea pe care o oferă Bitdefender VPN este unul dintre punctele sale forte.

Jurisdicție sigură

Una dintre cele mai semnificative amenințări la adresa securității VPN este Alianța 14 Eyes, o coaliție de 14 țări al cărei scop este căutați și partajați informații pe internet. VPN-urile înființate în aceste țări ar putea fi supuse unui control mai intens decât cele care nu sunt.

Jurisdicție sigură - Sursă: Shutterstock.comJurisdicție sigură – Sursă: Shutterstock.com

Din fericire, Bitdefender VPN este înființat în România, care nu face parte din Alianța 14 Eyes. Prin urmare, Bitdefender VPN nu este obligat să predea nicio informație despre utilizatorii săi.

Chiar dacă compania nu înregistrează informații oricum, faptul că compania este supus Jurisdicția română ar putea oferi clienților pacea mea.

Deblochează Netflix

Unul dintre celelalte avantaje ale utilizării VPN Bitdefender este că acesta este deblochează Netflix. Din păcate, acest lucru nu este cazul cu fiecare serviciu VPN.

Deblochează Netflix - Sursa: Shutterstock.comDeblochează Netflix – Sursa: Shutterstock.com

Netflix a instalat în mod special un blocator care împiedică utilizarea VPN-urilor, astfel încât clienții să nu-și poată falsifica locația și să acceseze conținut geo-specific. În timpul testării, am constatat că Bitdefender VPN a deblocat Netflix pe trei dintre cele șase servere că am testat.

Contra

Deși există câteva avantaje în utilizarea Bitdefender VPN, există și unele lucruri care funcționează și împotriva serviciului. Mai jos, veți găsi cele mai semnificative „contra” pe care le-am identificat la examinarea acestui serviciu.

Performanță lentă

Lipsa de viteză pe Bitdefender VPN este de departe cea mai mare capcană. În timpul testării, am constatat că utilizarea serverului VPN din Statele Unite Bitdefender a determinat viteza de descărcare a noastră lent cu mai mult de 80%.

Performanță lentă - Sursă: Shutterstock.comPerformanță lentă – Sursă: Shutterstock.com

Când utilizați servere cu sediul în Asia și Olanda, viteza noastră de descărcare încetinit cu peste 90%. Viteza de încărcare a fost, de asemenea, redusă considerabil.

Limite în versiunea gratuită

O altă problemă cu Bitdefender VPN este că este versiunea gratuită are limitări semnificative. De exemplu, limitează cantitatea de date pe care le descărcați în fiecare zi, făcându-le inutile streaming Emisiuni TV sau torentând. În plus, serviciul gratuit nu vă permite să accesați servere globale.

Există limitări stricte cu privire la serverele pe care le puteți accesa atunci când utilizați versiunea gratuită a produsului.

Serviciu slab pentru clienți

Dacă ați cumpărat un serviciu VPN, va trebui să vă asigurați că funcționează. Dacă întâmpinați orice sughiț, trebuie să vă asigurați că există un serviciu pentru clienți disponibil pentru a vă ajuta să rezolvați problemele. din pacate, Serviciul pentru clienți al Bitdefender VPN este destul de dezamăgitor.

Serviciul pentru clienți slab - Sursa: Shutterstock.comServiciul pentru clienți slab – Sursa: Shutterstock.com

Compania oferă asistență prin chat pe site-ul lor web. Asistența pentru chat funcționează ca un bot automat care încearcă să vă răspundă la întrebări. Dacă nu găsiți răspunsul, puteți discuta cu un agent live. in orice caz, accesarea agentului live și găsirea unei soluții poate dura mult timp.

Mai mult, există o lipsă vizibilă de informații pe site-ul web al companiei cu privire la caracteristici. Nicăieri nu puteți găsi ce protocoale de tunelare utilizează Bitdefender VPN sau numărul total de servere. Ambele au ridicat steaguri roșii pentru noi.

Informații despre prețuri

Există trei opțiuni diferite de stabilire a prețurilor disponibile dacă optați pentru utilizarea Bitdefender VPN. Bitdefender spune că serviciile VPN vor funcționa numai dacă ați instalat deja o soluție de securitate Bitdefender pe computer. Deci, prețurile reflectate mai jos sunt prețul pe care îl veți plăti pentru a vă actualiza serviciul VPN.

Informații despre prețuri - Sursă: Shutterstock.comInformații despre prețuri – Sursă: Shutterstock.com

De asemenea, prețul reflectat mai jos este costul achiziționării serviciului pentru protecție pe până la cinci dispozitive. Dacă doriți să faceți upgrade la un plan care vă permite să protejați zece dispozitive, va trebui să plătiți aproximativ 5 USD pe an.

VPN de bază

La achiziționarea Bitdefender Total Security, veți primi VPN de bază gratuit. VPN de bază oferă un navigare privată experiență și vă permite să conduceți tranzacții securizate prin orice rețea WiFi.

VPN de bazăVPN de bază

Din păcate, Bitdefender vă limitează traficul web la un Limită de 200 MB pe zi, ceea ce înseamnă că serviciul nu va funcționa foarte bine ca un VPN pentru torrenting.

Premium VPN lunar

Bitdefender oferă serviciile sale VPN Premium pentru 6,99 USD pe lună. Veți primi tot ce oferă pachetul VPN de bază și multe altele. În loc de o limită zilnică de 200 MB, veți obține trafic web nelimitat.

Premium VPN lunarPremium VPN lunar

În plus, Bitdefender spune că acest produs oferă o acoperire extinsă, permițându-vă acest lucru deblocați mass-media din întreaga lume. Deoarece plătiți o rată lunară, puteți anula oricând.

Premium VPN anual

Dacă sunteți gata să vă angajați într-un produs VPN, puteți lua în considerare actualizarea la VPN Premium Bitdefender. Singurele două diferențe dintre planurile lunare și anuale sunt costul și capacitatea de a anula în orice moment. Prin cumpărarea unui plan lunar, prețul tău este redus la jumătate, deoarece serviciul costă 3,33 USD pe lună.

Premium VPN anualPremium VPN anual

Cu toate acestea, deoarece achiziționați în avans servicii de 12 luni, nu puteți anula în niciun moment.

Verdictul final

Este posibil să fiți tentați să cumpărați Bitdefender VPN din cauza „numelui mare” atașat acestuia. Nu se poate nega faptul că Bitdefender este unul dintre jucătorii proeminenți din industria securității cibernetice. in orice caz, când vine vorba de serviciul său VPN, Bitdefender vine pe scurt.

Verdict final - Sursa: Shutterstock.comVerdict final – Sursa: Shutterstock.com

Bitdefender VPN este probabil o opțiune atractivă pentru mulți, deoarece este accesibil și oferă securitate. Cu toate acestea, când am folosit produsul, am constatat că este incredibil de lent. Chiar și abonamentul Premium VPN produs lent viteze de descărcare și încărcare. În plus, serviciul pentru clienți al Bitdefender VPN lipsește considerabil.

Sperăm că ați găsit revizuirea noastră Bitdefender VPN utilă. Considerăm că, dacă veți plăti pentru un serviciu VPN, vă este mai bine investind într-un serviciu independent dedicat în mod explicit producerii celui mai bun produs VPN disponibil.

Vă recomandăm ceva de genul Surfshark, Nordvpn, Expressvpn sau Cyberghost, precum și o grămadă de altele. Asigurați-vă că consultați ghidul nostru pentru Cele mai bune VPN-uri în 2019 pentru a vedea opțiunile mai bune disponibile în locul Bitdefender VPN.

Referințe

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map