Navigarea pe internet neprotejată este periculoasă. Chiar și într-o rețea de încredere, site-urile pe care le vizitați vă vor urmări sesiunea, vă vor servi reclame personalizate și adesea enervante și vor colecta date despre site-urile pe care le vizitați..

Găsiți cel mai bun VPN pentru WindowsGăsiți cele mai bune VPN disponibile pentru Windows în ghidul nostru detaliat.

Dacă sunteți un călător obișnuit care lucrează în deplasare, conectarea la rețelele publice este și mai periculoasă. Drept urmare, mulți utilizatori Windows aleg să se protejeze folosind o rețea privată virtuală sau VPN, care vă criptează datele de navigare atunci când sunteți conectat la web.

VPN-urile redirecționează traficul computerului Windows printr-un centru de date terță parte, adesea situat în străinătate, pentru a ofensa elementele cheie ale traficului dvs. – cum ar fi adresa IP, adresa DNS și alte informații critice.

Aici, vom descoperi foarte cele mai bune VPN-uri pentru Windows în 2020. Dar, înainte de a ne arunca cu capul, să explorăm mai în detaliu de ce ați putea alege să vă protejați dispozitivul Windows cu un VPN.

De ce ați folosi un VPN?

Dacă navigați pe web fără VPN, sunteți urmărit. Chiar dacă utilizați extensii de browser cum ar fi AdBlock, este foarte probabil ca site-urile web să vă urmărească adresa IP – o adresă care vă arată locația dvs. aproximativă – și alte date și să le folosească pentru a vă afișa reclame relevante.

S-ar putea să credeți că aceasta nu este o problemă – nu folosiți web pentru nimic nefaste până la urmă. Însă, unele site-uri web vor vinde date despre utilizatorii lor agențiilor de publicitate sau companiilor de agregare a datelor, care ar putea să le folosească pentru a construi un profil de consumator despre dvs..

La fel, dacă vă conectați în mod regulat la rețele publice nesecurizate, cum ar fi WiFi-ul aeroportului sau cafeneaua dvs. locală, există șanse mari ca datele trimise prin aceste rețele să poată fi interceptate de către hackeri.

Spuneți, de exemplu, că trebuie să efectuați servicii bancare pe internet în ultimul moment înainte de a pleca în vacanță. Dacă utilizați WiFi-ul aeroportului pentru a vă accesa contul, atunci hackerii ar putea să vă poată ridica informații precum e-mailul, parolele și chiar informațiile despre card sau de plată.

În schimb, dacă ați utiliza un client VPN pentru Windows, toate datele care intră și ies din computerul dvs. vor fi transmise printr-un server extern, criptat și protejat de ochii curioși.

Utilizarea VPN-urilor pentru streaming și alte servicii

VPN-urile sunt, de asemenea, instrumente excelente pentru accesarea serviciilor, cum ar fi streaming, servere de torrent, cazinouri & schimburi criptografice pentru a numi câteva, care pot fi blocate sau geo-restricționate în țara dvs..

De exemplu, dacă locuiți în Europa, dar doriți să surprindeți cele mai recente emisiuni de pe Netflix SUA, puteți utiliza un serviciu VPN pentru a păcăli site-urile de streaming în a crede că sunteți în altă țară.

Serviciile VPN bune vor avea mai multe servere pentru a le permite clienților să ocolească restricțiile geografice și să nu compromită prea mult lățimea de bandă și viteza. Mulți utilizatori cumpără un abonament VPN special pentru a accesa conținut geo-restricționat, deci acesta este unul dintre domeniile pe care le vom analiza în acest ghid.

Cel mai bun VPN pentru utilizatorii de Windows în 2020

Acum știți de ce este esențial să navigați pe web cu protecția unui VPN. Deci, fără alte întrebări, să aflăm care este cel mai bun VPN pentru Windows în 2020!

ExpressVPN

Cu sediul în Insulele Virgine Britanice, ExpressVPN este unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume, deservind milioane de clienți din întreaga lume. Înființată în 2009, echipa ExpressVPN are peste un deceniu de experiență în furnizarea de soluții VPN de top.

ExpressVPN are un client complet pentru dispozitive Windows, pentru sisteme de operare Windows 7, 8 și 10 – și dacă aveți cunoștințe tehnice, pot exista modalități de configurare ExpressVPN cu versiunile anterioare de Windows.

Nu există restricții cu privire la tipul de dispozitiv, dacă sunteți utilizator Windows cu unul dintre sistemele de operare acceptate, atunci ExpressVPN va funcționa. Descărcarea și instalarea clientului Windows durează doar câteva minute, iar clientul se conectează automat de fiecare dată când porniți Windows.

Echipa ExpressVPN se angajează să păstreze confidențialitatea utilizatorilor lor, să respecte strict politica lor de „no-logs” și să nu dețină date de utilizator în dosar.

ExpressVPN a fost evaluat de comunitatea Trustpilot la 4,5 stele sau „Excelent”.

Înscrieți-vă la ExpressVPN

Citiți recenzia noastră ExpressVPN completă pentru o redactare mai detaliată.

Caracteristici ale serverului ExpressVPN

ExpressVPN sunt cunoscuți pentru gama lor largă de servere, care oferă un serviciu VPN stabil și fiabil pentru utilizatorii lor. Există, de asemenea, o gamă largă de opțiuni de server speciale, cum ar fi TrustedServer, ceea ce face din ExpressVPN o alegere excepțională pentru securitate.

Unele dintre cele mai bune caracteristici ale ExpressVPN include:

 • Peste 3.000 de servere – Cu servere cu sediul în 94 de țări din întreaga lume, ExpressVPN criptează traficul utilizatorilor prin sute de centre de date și peste 3.000 de servere pentru a păstra datele private.
 • Criptare AES-256 – Folosind cea mai recentă criptare de nivel militar, ExpressVPN se asigură că orice trafic care trece prin serverele lor este criptat la cel mai înalt nivel. Acest lucru previne scurgerile de IP, DNS și WebRTC.
 • TrustedServer – O caracteristică proprietară a ExpressVPN, tehnologia TrustedServer asigură ștergerea datelor de fiecare dată când serverele sunt repornite și nu scrie niciodată date pe un hard disk. Fiecare TrustedServer este rulat de ExpressVPN și folosește doar RAM.
 • Zero-Knowledge DNS – Sistemele de nume de domeniu vă pot scurge datele chiar și atunci când sunteți conectat la un tunel VPN. ExpressVPN folosește un server DNS separat pentru a se asigura că nu se păstrează jurnale de activitate și că datele DNS nu sunt scurs.
 • Tunelare divizată – Dacă vizitați în mod regulat site-uri despre care știți că sunt sigure sau preferați să vă salvați datele de conectare, atunci ExpressVPN vă permite să utilizați „split-tunel”. Acest lucru vă conectează la o rețea VPN pentru o parte din traficul dvs., dar alt trafic rămâne necriptat pe măsură ce alegeți.

Funcții suplimentare ExpressVPN

Fiind unul dintre cele mai bogate VPN-uri pentru Windows, există o gamă întreagă de alte opțiuni interesante disponibile pentru ExpressVPN utilizatori, inclusiv:

 • Optimizarea vitezei – ExpressVPN s-a clasat în mod constant ca unul dintre cele mai rapide servicii VPN din lume, atât de mult încât serviciul include chiar și un „test de viteză‘Pentru utilizatorii de Windows și Mac pentru a-și testa latența și viteza de descărcare.
 • Fiabilitate – ExpressVPN se consideră liderul industrial al fiabilității conexiunii VPN, cu foarte puține cazuri de timp de inactivitate VPN sau probleme de conexiune.
 • Network Lock Killswitch – În cazul rar în care conexiunea VPN încetează, ExpressVPN va dispărea blochează instantaneu traficul dvs. de internet în mod automat.

Puteți transmite în flux pe ExpressVPN?

ExpressVPN garantează accesul la serviciile de streaming în mai multe țări.

ExpressVPN promovează compatibilitatea cu un număr mare de servicii de streaming și alte aplicații online de pe site-ul său, inclusiv canale video populare precum Prime Video, Disney +, Netflix, BBC iPlayer și HBO.

Utilizatorii pot ocoli restricțiile geografice pentru aceste servicii utilizând ExpressVPN și pot obține acces la emisiuni și canale care în mod normal nu ar fi disponibile în țara lor.

În plus, ExpressVPN oferă conectări sigure pentru site-urile populare de socializare, precum Facebook și Instagram, astfel încât să vă puteți conecta fără riscuri prin rețelele WiFi publice..

ExpressVPN oferă o garanție de 30 de zile pentru rambursarea banilor, deci dacă, din orice motiv, site-ul sau aplicația dvs. preferată nu sunt accesibile prin ExpressVPN, vă puteți recupera banii.

Înscrieți-vă la ExpressVPN

ExpressVPN funcționează pe Windows?

Puteți accesa ExpressVPN pe toate dispozitivele majore, indiferent de sistemul de operare, care este perfect pentru cei care au atât dispozitive Mac, cât și Windows. ExpressVPN acceptă Microsoft, Linux, macOS, iOS și Android, precum și majoritatea marcilor de rute importante și a consolelor de jocuri de top.

Pentru utilizatorii de Windows, următorii clienți sunt disponibili pentru descărcare:

 • Windows 7
 • Windows 8
 • Windows 10

Este posibil să puteți obține ExpressVPN pentru a lucra la o versiune anterioară de Windows cu unele modificări, dar nu vă recomandăm acest lucru, deoarece este posibil să nu fiți protejat în mod adecvat.

Cât costă ExpressVPN?

Trebuie spus că ExpressVPN este unul dintre cele mai scumpe servicii VPN, la 12,95 USD pe lună când plătiți lunar. Este puțin mai ieftin să vă abonați într-o singură sumă forfetară pe an, la 99,95 USD, un preț mediu de 8,32 USD pe lună.

Nu există opțiuni de abonament mai ieftine disponibile în prezent pentru ExpressVPN, chiar dacă vă înscrieți pentru un plan pe termen lung, spre deosebire de unii dintre ceilalți furnizori VPN pe care îi vom analiza în acest ghid.

Poți să folosești ExpressVPN pe până la 5 dispozitive diferite din aceeași gospodărie, așa că dacă luați în considerare costul abonamentului pe mai multe dispozitive, este într-adevăr destul de rezonabil.

Durata contractului 

Preț lunar 
Lunar

12,95 dolari

Anual

8,32 USD

Verdictul ExpressVPN

Per total, ExpressVPN este unul dintre cei mai robusti și de încredere furnizori din lume. Cu criptarea traficului de nivel militar, tehnologia TrustedServer și accesul la mii de locații ale serverului, datele dvs. de navigare vor fi extrem de sigure prin ExpressVPN.

Înscrieți-vă la ExpressVPN

Clienții complet pentru utilizatorii de Windows sunt ușor de descărcat și oferă protecție pentru întreaga dvs. mașină – criptând tot traficul care intră și trece prin dispozitiv, mai degrabă decât doar sesiunea de navigare.

in orice caz, ExpressVPN este un serviciu destul de scump. Cel puțin 8,32 USD pe lună, este cel mai scump serviciu VPN pe care îl vom examina aici. Cu toate acestea, credem că merită – indiferent de ce fel de utilizator sunteți.

Pentru eticheta de preț premium, utilizatorii beneficiază de acces garantat la o serie de servicii de streaming, pe care mulți alți furnizori de VPN nu le pot promite că veți putea obține. Aceasta este o veste minunată pentru cei care doresc să ocolească restricțiile geografice și face din ExpressVPN un produs foarte atractiv.

NordVPN

Conectați-vă la mai multe țări din întreaga lume cu NordVPN.

Lansat în 2012 în Panama, NordVPN este un provocator major la ExpressVPN și unul dintre cei mai abonați la serviciile VPN. Succesul lor a crescut în ultimii ani datorită unei campanii publicitare populare destinate utilizatorilor obișnuiți și a unui cost de abonament foarte accesibil.

La fel de NordVPN are sediul în Panama, serviciul nu are nicio obligație legală de a stoca date asupra utilizatorilor săi, ceea ce îl face un serviciu de încredere pentru cei interesați de protejarea confidențialității lor.

Aplicația desktop NordVPN, care este disponibilă pentru utilizatorii de Windows, este incredibil de ușor de utilizat și este plină de funcții de îmbunătățire a confidențialității pe care alte VPN-uri nu le oferă în prezent.

În prezent, clienții evaluează NordVPN la 4,5 stele, sau „Excelent”, pe TrustPilot. Îl evaluăm în mod constant ca fiind cel mai bun VPN din lume.

Citiți mai multe aici: recenzie NordVPN

Înscrieți-vă la Nordvpn

Caracteristici ale serverului NordVPN

NordVPN este bine cunoscut pentru varietatea lor imensă de servere speciale, care oferă straturi suplimentare de securitate pentru utilizatorii conștienți de confidențialitate. Acestea includ:

 • Ceapă peste VPN – Onion Routers, sau „Tor”, ascunde traficul și protejează identitatea utilizatorului mai riguros decât o conexiune VPN normală. Serverul „Onion over VPN” de la NordVPN direcționează traficul printr-un server terț înainte de a ruta prin rețeaua tor pentru a împiedica oamenii să vă urmărească datele.
 • Servere ofuscate – Serverele ofuscate ocolesc firewall-urile de rețea și restricțiile de internet la nivel național – deci, dacă locuiți undeva care restricționează anumite site-uri, ar trebui să le puteți accesa în mod normal cu NordVPN, util în special pentru occidentalii care lucrează în China, de exemplu.
 • VPN dublu – Direcționați traficul nu prin unul, ci prin două servere VPN separate pentru dublarea protecției. NordVPN este unul dintre puținii furnizori care oferă acest tip de server și este o opțiune excelentă pentru cei care trebuie să își protejeze confidențialitatea.
 • Servere IP dedicate – Dacă trebuie să vă conectați frecvent la un cont de la serviciu sau școală, este posibil să doriți o adresă IP fixă. NordVPN oferă IP-uri fixe la 70 USD, care oferă o singură adresă IP dedicată.
 • 5.500 de servere peste – Dintre marii operatori VPN, NordVPN are una dintre cele mai mari game de servere, cu aproape 6.000 în total. Acest lucru permite NordVPN să ofere o conexiune VPN stabilă și sigură utilizatorilor din întreaga lume.

Înscrieți-vă la Nordvpn

Caracteristici suplimentare NordVPN

Pe lângă serverele lor speciale și funcțiile avansate de confidențialitate, NordVPN au, de asemenea, o serie de funcții suplimentare care fac din serviciul VPN unul dintre cele mai bune de pe piață.

Acestea includ:

 • Killswitch încorporat – Killswitches sunt esențiale pentru a vă proteja comunicațiile în cazul rar în care VPN-ul dvs. pierde serviciul. Dacă se întâmplă acest lucru, NordVPN vă va opri automat dispozitivul de la accesarea internetului.
 • SmartPlay – După cum vom examina în detaliu mai târziu, SmartPlay-ul NordVPN permite transmiterea fără restricții la nivel mondial.
 • CyberSec – Site-urile web cunoscute pentru găzduirea de malware și spam sunt blocate de funcția CyberSec a NordVPN, pe care utilizatorii o pot activa cu ajutorul aplicației Windows.

Puteți transmite în flux pe NordVPN?

NordVPN SmartPlay vă permite să transmiteți cu ușurință videoclipuri indiferent de locul în care vă aflați.

Potrivit site-ului lor web, NordVPN acceptă accesul la o gamă largă de servicii de streaming și la alte servicii geo-restricționate, prin gama lor vastă de servere în mai multe jurisdicții.

Acestea realizează acest lucru prin propria lor tehnologie de vârf numită „SmartPlay”, care permite utilizatorilor să acceseze conținut geo-restricționat fără a fi nevoie să vă configureze manual conexiunea sau DNS-ul..

În schimb, SmartPlay vă configurează atât adresa IP, cât și locația DNS atunci când deschideți un NordVPN conexiune. Tot ce trebuie să facă utilizatorii este să se conecteze la un server în locația corectă – de ex. Servere americane pentru spectacole și servicii din SUA.

Pentru utilizatorii obișnuiți care doresc un VPN doar pentru streaming, aceasta este una dintre caracteristicile ucigașe ale NordVPN, deoarece alți furnizori de VPN necesită o configurare manuală lungă și complicată pentru a ocoli restricțiile geografice.

SmartPlay este disponibil prin intermediul aplicației Windows a NordVPN. Asa de, NordVPN este un concurent puternic pentru serviciile de streaming!

NordVPN funcționează pe Windows?

NordVPN acceptă toate sistemele de operare majore și are o aplicație desktop completă pentru utilizatorii Windows.

Aplicația nativă NordVPN – modalitatea recomandată de a accesa un server NordVPN – este disponibilă pentru utilizatorii de Windows 7 și mai noi, deși vă puteți conecta manual pe sisteme de operare mai vechi.

Utilizatorii de Windows nu trebuie să se conecteze manual la NordVPN, dacă conexiunea VPN a fost activă când opriți, se va restabili automat la pornire – la îndemână pentru a vă asigura că sunteți întotdeauna protejat.

NordVPN nu acceptă utilizatorii Windows XP sau Vista, dar poate fi posibil să vă conectați la protocolul OpenVPN prin NordVPN dacă utilizați aceste sisteme de operare.

Cât costă NordVPN?

Una dintre cele mai accesibile VPN-uri, NordVPN oferă opțiuni de abonare de la doar 3,49 USD pe lună, plătite într-o singură tranșă de 125,64 USD – oferindu-vă trei ani de acoperire!

De asemenea, oferă abonamente lunare pentru 11,95 USD pe lună, deși este mult mai logic să plătiți timp de trei ani, ceea ce vă va economisi 70% din costul lunar al abonamentului.

Studenții beneficiază de până la 15% reducere la taxele de abonament și toți utilizatorii pot beneficia de o garanție de 30 de zile de returnare a banilor dacă nu le place serviciul.

NordVPN acoperă până la șase dispozitive simultan, ceea ce este egal cu o excelentă valoare pentru bani dacă doriți să acoperiți dispozitive pentru toată familia sau mai multe computere.

Durata contractului 

Preț lunar 

Lunar

11,95 dolari

Anual

6,99 USD

Trei ani

3,49 USD

Verdictul NordVPN

Pentru utilizatorii de Windows, NordVPN oferă un serviciu VPN eficient și complet, cu un client complet dedicat și ușor de utilizat.

Aplicația desktop face conectarea la orice server din întreaga lume incredibil de rapidă și intuitivă și, de asemenea, este ușor să vă conectați la gama imensă de servere speciale ale NordVPN. Ușurința de acces la servere robuste și private i-a adus NordVPN un loc respectat în rândul utilizatorilor tehnici.

Costuri de abonament pentru NordVPN sunt incredibil de accesibile, mai ales având în vedere nivelul de servicii oferit, care a fost un factor major în succesul furnizorului VPN în ultimii ani.

Dacă sunteți în căutarea unui VPN care acceptă servicii de streaming, atunci NordVPN este una dintre cele mai bune alegeri de pe piață. Tehnologia lor SmartPlay, asociată cu costurile reduse ale abonamentului, fac din NordVPN o alegere perfectă pentru utilizatorul mediu.

Înscrieți-vă la Nordvpn

SurfShark VPN

SurfShark (Revizuire detaliată) este un serviciu VPN premiat cu sediul în Insulele Virgine Britanice, cu servere bazate în întreaga lume.

Înființată în 2016, este o completare destul de nouă pentru scena VPN, dar în scurta sa istorie a atras o bază de utilizatori numeroasă și dedicată și a primit recenzii excelente atât de la comunitatea sa, cât și de experții VPN..

În 2019 SurfShark a câștigat cel mai bun premiu VPN pentru nou-veniți și a fost, de asemenea, nominalizat la premiul pentru Cea mai bună VPN globală și premiul pentru cea mai bună valoare VPN..

La momentul scrierii, SurfShark are aproape 4.000 de recenzii excelente pe Trustpilot și un scor de aproape 5 stele.

Înscrieți-vă la SurfShark

Detalii despre serverul SurfShark VPN

În ciuda faptului că este relativ tânăr în ceea ce privește furnizorii VPN, SurfShark a lansat terenul, oferind servere extrem de sigure, care rivalizează cu cele ale mărcilor mai consacrate. Unele dintre cele mai bune caracteristici ale acestora includ:

 • Mii de servere – SurfShark oferă acces la peste 1.700 de servere din 63 de țări. Acest lucru este semnificativ mai mult decât unii dintre operatorii VPN mai mici, oferind protecție neîntreruptă traficului dvs..
 • DNS privat & Protecție împotriva scurgerilor Fiecare server SurfShark are propriul său DNS privat, deci acest defect comun în securitatea VPN este securizat. Când utilizați stive IPv4, SurfShark se asigură că nu există scurgeri, oferind utilizatorului o criptare completă.
 • MultiHop – Similar cu funcția Double VPN a NordVPN, MultiHop vă direcționează traficul prin servere VPN separate în mai multe țări pentru a vă oferi complet amprenta digitală..
 • Criptare AES-256-GCM – Ca și alte oferte, SurfShark garantează criptarea traficului de nivel militar pentru toți utilizatorii, indiferent de serverul VPN la care se conectează.

Caracteristici suplimentare SurfShark

Pe lângă tehnologia lor robustă de server, SurfShark a fost, de asemenea, ocupat să dezvolte mai multe funcții suplimentare, dintre care unele nu pot fi găsite la niciun alt furnizor VPN. Acestea includ:

 • Mod camuflaj – O caracteristică unică pentru SurfShark, modul camuflaj maschează faptul că vă conectați la un VPN, astfel încât nici ISP-ul dvs. nu știe că traficul dvs. este criptat.
 • Dispozitive nelimitate – Nu numai că SurfShark este foarte accesibil, așa cum vom descoperi mai târziu, dar este și unul dintre singurii furnizori de VPN care extind acoperirea VPN pe dispozitive nelimitate! Un cont poate acoperi toate dispozitivele unei gospodării fără a încetini conexiunea.
 • Kill Switch – Protejați-vă traficul împotriva întreruperilor serverului VPN. Dacă conexiunea VPN este întreruptă din orice motiv, SurfShark va „ucide” tot traficul care iese din dispozitiv.

Funcționează SurfShark cu serviciile de streaming?

Da, SurfShark oferă acces la serviciile de streaming prin VPN-ul lor, activat de gama largă de servere la care au acces.

SurfShark garantează că utilizatorii lor vor putea accesa Netflix, deși nu detaliază alte servicii de streaming plătite care funcționează cu siguranță cu VPN-ul lor. Cu toate acestea, acestea acceptă stick-ul Amazon Fire TV și dispozitivele Android TV.

Potrivit site-ului lor web, utilizatorii care difuzează conținut prin intermediul SurfShark VPN pot fi siguri că nu vor trebui să aștepte bufferele video, iar conexiunile VPN sunt „optimizate pentru streaming”, oferind viteze de descărcare maxime.

Funcționează SurfShark cu Windows?

SurfShark are un client complet ușor de utilizat pentru utilizatorii de Windows.

Dacă rulați Windows 7 sau o versiune ulterioară, SurfShark are un client complet disponibil pentru descărcare.

Clientul lor Windows este ușor de descărcat și se instalează cu un singur clic. Odată instalat, clientul se va lansa la pornire și se va conecta la serverul VPN pe care l-ați utilizat ultima dată. Aceasta este o caracteristică excelentă, deoarece vă asigură că sunteți întotdeauna protejat.

Utilizatorii clienți Windows au, de asemenea, acces la SurfShark CleanWeb, un software de navigare sigură care protejează utilizatorii de trackere, malware, încercări de phishing și blochează urmărirea anunțurilor.

Cât costă SurfShark VPN?

Unul dintre cele mai ieftine servicii VPN din lume, SurfShark are câteva oferte de abonament atrăgătoare care îl fac competitiv cu furnizorii mai mari.

Pentru un abonament de 24 de luni, utilizatorii plătesc doar 47,76 USD – echivalentul a doar 1,99 USD pe lună! Dacă optați pentru o perioadă mai scurtă de abonament, puteți cumpăra un plan anual pentru 71,88 USD sau 5,99 USD pe lună sau puteți cumpăra un abonament lunar cu 11,95 USD.

Puteți cumpăra un plan de 2 ani pentru mai puțin de un plan de 1 an, deci este cu adevărat o mai bună valoare pentru bani să alegeți un abonament mai lung.

Înscrieți-vă la SurfShark

Utilizatorii își pot plăti abonamentul în Bitcoin, Ethereum sau Ripple – care este cea mai mare gamă de plăți criptografice a oricărui furnizor pe care l-am analizat aici!

Durata contractului 

Preț lunar 

Lunar

11,95 dolari
Anual

5,99 USD

Doi ani

1,99 USD

Verdictul SurfShark

Ca un nou venit în industria VPN, SurfShark a trebuit să lucreze mai mult decât majoritatea – și exact asta au făcut. Prețurile lor extrem de competitive și gama lor unică de caracteristici fac din SurfShark un serviciu VPN atractiv și interesant.

Deși au mai puține dispozitive decât ExpressVPN sau NordVPN, ele permit totuși utilizatorilor să acceseze mii de servere în mai multe locații și mențin suficiente servere pentru a face streamingul și torrentul rapid și sigur.

Ne-a plăcut foarte mult capacitatea de a plăti într-o serie de criptomonede, ceea ce va atrage fără îndoială utilizatorii care își iau în serios confidențialitatea. De asemenea, face din SurfShark o alegere excelentă pentru echipele de companii blockchain, care probabil lucrează regulat în deplasare și pot plăti în criptomonede comune..

Înscrieți-vă la SurfShark

Este, de asemenea cel mai accesibil VPN am analizat această listă, ceea ce îl face o opțiune excelentă pentru utilizatorii ocazionali care doresc pur și simplu protecție în timp ce se conectează prin rețele WiFi publice.

PrivateVPN

PrivateVPN a fost înființat în 2009 în Suedia și se pretinde a fi una dintre rețelele VPN cu cea mai rapidă creștere din lume.

Serviciul are o experiență bună, cu un timp de funcționare al serverului de 99,98%, peste 15.000 TB din totalul datelor protejate și aproape 45.000 clienți. PrivateVPN oferă viteze de descărcare destul de rapide și lățime de bandă nelimitată la un preț accesibil, ceea ce a contribuit la succesul său timpuriu.

PrivateVPN are clienți complet pentru Windows, Mac, Android, iPhone și Kodi, dar cum să se confrunte cu operatorii VPN mai mari, precum NordVPN și ExpressVPN? Să aflăm!

PrivateVPN are un Pilot de încredere scor de 4,5 stele, care este un rating „Excelent”.

Consultați recenzia noastră detaliată PrivateVPN pentru mai multe informații despre aceasta.

Caracteristici ale serverului PrivateVPN

În general, PrivateVPN lipsește în comparație cu furnizorii VPN mai mari atunci când vine vorba de locațiile serverului și numărul de servere disponibile. Cu toate acestea, are încă câteva caracteristici excelente pentru prețul său, inclusiv:

 • 100 de servere – PrivateVPN are servere în 60 de țări, inclusiv SUA, Canada, mai multe țări din Asia Pacific și națiuni europene, africane și din Orientul Mijlociu.
 • Protocoale de criptare multiple – Unii furnizori de VPN oferă conexiuni doar la câteva protocoale VPN, cu toate acestea, PrivateVPN permite utilizatorilor să se conecteze la OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2 și IPSec – aceasta este una dintre cele mai mari selecții ale oricărui furnizor.
 • Protocoale Peer-2-Peer – Utilizatorii se pot conecta la servere de trafic P2P și pot anula torrente fără teamă. PrivateVPN cumpără capacitatea rețelei de la furnizorii de tranzit IP.
 • Criptare 2048 biți – PrivateVPN folosește criptare militară AES-256 și 2048 biți pentru traficul utilizatorilor.

Funcții suplimentare PrivateVPN

PrivateVPN nu oferă o întreagă încărcare de funcții suplimentare care să-i facă cu adevărat să iasă în evidență față de concurenții săi, dar există câteva caracteristici suplimentare pe care le oferă, similare cu ceilalți furnizori, inclusiv:

 • Jurnale zero – Legile privind confidențialitatea suedeze nu impun ca PrivateVPN să păstreze jurnalele de trafic, deci nu există date despre utilizatori stocate vreodată în fișier. Serviciul susține că nici măcar ei nu știu la ce accesați prin serverele lor.
 • Plătiți în Bitcoin – Dacă sunteți îngrijorat de confidențialitatea informațiilor dvs. de plată, puteți plăti abonamentul dvs. în Bitcoin.
 • Lățime de bandă nelimitată – PrivateVPN le promite utilizatorilor lor viteze de descărcare rapide și fără tamponare pe site-urile de streaming și nu există nicio limită pentru utilizarea datelor prin conexiunile VPN.

PrivateVPN funcționează cu servicii de streaming?

PrivateVPN garantează accesul la Netflix.

PrivateVPN susține că serviciile lor funcționează cu servicii de streaming majore, inclusiv Netflix. Serviciul are un server special creat pentru a permite utilizatorilor să ocolească restricțiile geografice Netflix, cu lățime de bandă nelimitată pentru a menține calitatea.

Serviciul acceptă, de asemenea, Kodi, software-ul open-source pentru home theater.

Cu toate acestea, nu suntem atât de siguri că PrivateVPN ar putea oferi acces nerestricționat la aceeași gamă de servicii de streaming ca ExpressVPN sau NordVPN, deoarece pur și simplu nu au aceeași cantitate de servere sau locații de țară..

La fel, nu garantează accesul la o gamă largă de servicii de streaming, deci trebuie să presupunem că PrivateVPN nu poate oferi întotdeauna accesul la niciun canal de streaming..

PrivateVPN funcționează cu Windows?

PrivateVPN are un client complet pentru utilizatorii de Windows și, de asemenea, acceptă o gamă decentă de Sisteme de operare Windows.

Acestea includ:

 • Windows 10
 • Windows 8.1
 • Windows 7
 • Windows XP

Aceasta este o gamă mai completă de sisteme de operare Windows decât alți furnizori de VPN, ceea ce este bun pentru utilizatorii care rulează sisteme mai vechi de Windows pentru lucruri precum jocurile retro sau descărcarea abandonware-ului.

O caracteristică pe care am considerat-o deosebit de interesantă în privința PrivateVPN a fost ajutorul de la telecomandă pentru utilizatori. Dacă aveți clientul Windows pe dispozitiv și orice nu mai funcționează, un membru live al echipei va fi acolo pentru a vă ajuta în câteva minute.

De asemenea, echipa PrivateVPN poate ajuta utilizatorii să-și configureze clientul pe dispozitivul lor de la distanță. Alți furnizori de VPN au ajutor prin chat live, dar nu pot vedea exact ce problemă aveți ca PrivateVPN.

Cât costă PrivateVPN?

Unul dintre cei mai accesibili furnizori de VPN, PrivateVPN oferă planuri de la doar 3,82 dolari pe lună, atunci când este plătit în avans timp de 12 luni – și în momentul redactării, veți primi și o lună gratuită cu această afacere.

Un abonament lunar va costa 7,67 USD, iar plata în avans pentru 3 luni este de 14,63 USD sau 4,88 USD pe lună. Fiecare plan vine cu o garanție de 30 de zile de returnare a banilor, ceea ce este minunat pentru a încerca serviciul înainte de a vă angaja într-un plan continuu complet..

Utilizatorii pot plăti și în Bitcoin. Acest lucru nu este procesat prin intermediul unui furnizor de plăți, deci va trebui să aveți propriul dvs. portofel Bitcoin și câteva cunoștințe despre cum să cumpărați și să trimiteți cripto pentru a plăti în acest fel.

Durata contractului 

Preț lunar 

3 luni

4,88 dolari

12 luni

3,82 dolari

Verdictul PrivateVPN

Un VPN accesibil și destul de robust, credem că PrivateVPN este un VPN „corect” în general. Nu există niciun motiv să credem că traficul utilizatorului ar fi compromis în legătură cu această conexiune VPN și, prin politica lor strictă privind no-logs, PrivateVPN protejează datele clienților lor.

Cu toate acestea, comparativ cu NordVPN, ExpressVPN sau SurfShark, nu există aceeași gamă de servere speciale, ceea ce este dezamăgitor dacă sunteți pro-utilizator sau utilizați serviciul pentru a vă proteja afacerea..

Cu toate acestea, PrivateVPN permite conectarea la o gamă mai diversă de protocoale VPN decât altele din lista noastră, care este o caracteristică cu care unii utilizatori ar putea dori să experimenteze pentru a vedea care protocol oferă cea mai bună protecție.

Capacitatea de a plăti în Bitcoin este o caracteristică atractivă pentru utilizatorii preocupați de confidențialitatea lor și, deoarece nu este procesată prin intermediul unui furnizor de plăți terță parte, nu este absolut necesar să divulgați date personale sensibile prin metodele dvs. de plată, așa că PrivateVPN este un instrument excelent. opțiune dacă aceasta este o preocupare.

Cel mai bun furnizor de VPN pentru utilizatorii de Windows

Luând acasă primul loc ca cel mai bun VPN pentru utilizatorii de Windows în 2020, trebuie să fie NordVPN.

Înscrieți-vă la Nordvpn

Serviciul lor accesibil este unul dintre cei mai ieftini furnizori de VPN, iar aplicația lor pentru desktop Windows este incredibil de ușor de descărcat, instalat și utilizat direct din cutie – chiar și pentru începători.

Ne-a plăcut în special faptul că clientul NordVPN Windows se deschide automat la pornire și se conectează la o rețea VPN înainte ca computerul dvs. să înceapă să trimită și să primească date și trafic. Acest lucru vă asigură că fiecare bit de date pe care îl trimiteți este criptat în orice moment.

În ceea ce privește viteza, NordVPN este cu ușurință unul dintre cei mai rapizi furnizori de VPN, și de cele mai multe ori utilizatorii nu vor observa că navighează deloc printr-un tunel VPN. Acestea realizează acest lucru prin rețeaua lor mare de servere din aproape 60 de țări.

Utilizatorii profesioniști și cunoscuți în materie de tehnologie vor găsi și ei mult de iubit despre NordVPN. Serverele lor speciale, tehnologia de confidențialitate de vârf și politica privind no-jurnalele îl fac o alegere excelentă atunci când confidențialitatea este o necesitate.

Dar principalul motiv pentru care NordVPN ocupă primul loc în 2020 este că are toate caracteristicile cu care se mândresc alți furnizori VPN – cantitate mare de servere, servicii de streaming și accesibilitate – într-o singură aplicație Windows ușor de utilizat.

Cu toate acestea, recomandăm, de asemenea, atât SurfShark, cât și ExpressVPN. Deși ExpressVPN este cel mai scump VPN pe care l-am analizat aici, este fără îndoială un serviciu VPN robust și extrem de sigur, cu o mulțime de funcții de top din industrie..

Ne place în special gama largă de servicii de streaming și site-uri web pe care le puteți accesa prin ExpressVPN și NordVPN, la care furnizorii de VPN mai mici, precum PrivateVPN, pur și simplu nu pot garanta accesul utilizatorilor lor.

Prețul lunar extrem de accesibil al SurfShark, la doar 1,99 USD pe lună, și capacitatea de a plăti într-o serie de criptomonede, se vor potrivi avocaților criptomonedelor și celor care doresc să își protejeze informațiile de plată. Ne-a plăcut, de asemenea, că atât NordVPN, cât și PrivateVPN oferă posibilitatea de a plăti și în Bitcoin.

Pentru majoritatea utilizatorilor de Windows, NordVPN va depăși cu siguranță dincolo de așteptări și va oferi un serviciu VPN constant de încredere, rapid și de încredere – de aceea NordVPN este cel mai bun VPN pentru utilizatorii de Windows în 2020.