Când navigați pe web, site-urile pe care le vizitați și, uneori, alți utilizatori din aceeași rețea, pot avea acces la date private pe care s-ar putea să nu le doriți.

De cele mai multe ori, aceste informații vor fi folosite doar pentru a urmări istoricul sesiunilor dvs. și pentru a vă oferi anunțuri și servicii personalizate, dar există anumite circumstanțe în care actorii răi ar putea să extragă informații sensibile din navigarea dvs. pe web.

Pentru a preveni acest lucru, mulți utilizatori solicită ajutorul unui furnizor de servicii dedicat rețelei private virtuale (VPN). Un VPN vă ascunde datele de conexiune prin redirecționarea solicitărilor dvs. printr-un server terță parte cu sediul într-un centru de date, fie în propria țară, fie în străinătate.

Un VPN vă protejează de spionaje

Acest lucru ascunde adresa IP de spionaje, împiedică urmărirea istoricului de navigare și oferă un nivel bun de localizare și protecție a datelor în timp ce navigați pe web.

Ca utilizator mediu de Mac, vă puteți întreba de ce aveți nevoie de un VPN pentru a naviga pe web, mai ales că produsele construite de Apple sunt mai puțin predispuse la malware. Dar riscurile conectării la internet neprotejate sunt mai mari decât crezi!

Aici, vom analiza unele dintre cele mai bune VPN-uri pentru utilizatorii de Mac în 2020 și vom descoperi ce serviciu VPN oferă cea mai bună protecție și viteză completă.

Dar mai întâi, să explorăm câteva dintre motivele pentru care un utilizator Apple Mac ar putea avea nevoie de un serviciu VPN și de ce ar trebui să luați în considerare utilizarea unui VPN pentru a naviga pe web.

Care sunt principalele utilizări ale unui VPN?

Utilizarea numărul unu a VPN-urilor este de a oferi confidențialitate și securitate sesiunii dvs. de navigare în timp ce navigați pe web.

Chiar dacă credeți că istoricul dvs. general de navigare nu prezintă un interes deosebit pentru nimeni altcineva, ar trebui să luați în considerare utilizarea unui VPN pentru a vă proteja informațiile personale.

Acest lucru este important mai ales dacă vă conectați în mod regulat la rețele WiFi publice, cum ar fi la aeroporturi, cafenele sau chiar la rețele de universități și colegii.

Pe aceste rețele publice, hackerii sofisticați vă pot intercepta datele de navigare și pot ridica informații precum adrese de e-mail, parole și chiar informații de plată.

Serviciile VPN pentru utilizatorii de Mac sunt importante pentru a proteja confidențialitatea și datele atunci când navigați pe web, iar acest lucru este și mai important atunci când utilizați o rețea publică.

VPN-urile pot fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a accesa produse și servicii care sunt restricționate în regiunea sau țara dvs..

Unul dintre cele mai frecvente scenarii în care oamenii folosesc VPN-urile este serviciul de streaming video Netflix, care oferă spectacole diferite utilizatorilor din diferite regiuni și, de asemenea, transmite anumite serii utilizatorilor americani înainte de europeni.

Dacă sunteți ca majoritatea și pur și simplu nu puteți aștepta următoarea tranșă a emisiunii preferate, accesarea Netflix printr-un server VPN cu sediul în America vă va permite să urmăriți versiunea Netflix din SUA, fie pe dispozitivul dvs. Android, fie pe desktop.

Aceasta este o veste minunată pentru utilizatorii cărora le place să-și folosească dispozitivul Android pentru a viziona emisiuni în mișcare.

Cel mai bun VPN pentru utilizatorii de Mac în 2020

Deci, să începem și să descoperim cele mai bune VPN-uri pentru utilizatorii de Mac!

NordVPN

Nordvpn aveți o gamă largă de țări la care vă puteți conecta.

De departe unul dintre cele mai populare VPN-uri de pe piață, Nordvpn este o companie cu sediul în Panama, lansată în 2012.

Baza de operațiuni a NordVPN din Panama este o alegere strategică, deoarece națiunea sud-americană nu are legi de păstrare a datelor – ceea ce înseamnă că datele dvs. nu sunt înregistrate și stocate.

Compania ia atât de în serios libertatea web și confidențialitatea datelor utilizatorilor, încât în ​​2019 NordVPN și-a închis complet serverele rusești, ca răspuns la solicitarea autorităților ruse de a bloca anumite site-uri web.

Nordvpn are un rating Trustpilot de 4,5 stele sau „Excelent”.

Detalii tehnice NordVPN

Alegeți din aproape 6.000 de servere diferite.

Nordvpn folosește metode de criptare de top pentru a vă proteja datele de navigare de ochii curioși și s-au dovedit în mod constant ca fiind unul dintre cei mai siguri furnizori de VPN de pe piață.

Caracteristicile sale tehnice includ:

 • Killswitch încorporat – Killswitches sunt esențiale pentru a vă proteja comunicațiile în cazul rar în care VPN-ul dvs. pierde serviciul. Dacă se întâmplă acest lucru, NordVPN vă va opri automat dispozitivul de la accesarea internetului.
 • Peste 55 de servere de țară – utilizatorii NordVPN pot accesa servere din 59 de țări, inclusiv cele din America de Nord, de Sud și America Centrală; Australia și Noua Zeelandă; majoritatea țărilor europene; Turcia, Georgia și Israel; și țări din Asia de Est precum Japonia, Coreea de Sud și Indonezia.
 • 5.848 de servere – Cu cât un serviciu VPN are mai multe servere, cu atât mai bine. Acest lucru înseamnă că serviciul dvs. este mai puțin probabil să întâmpine întreruperi și oferă o conexiune mai sigură. NordVPN are unul dintre cel mai mare număr de servere ale oricărui furnizor de VPN, la aproape 6.000.

Nordvpn servere speciale și neclare

Dacă sunteți un utilizator mai tehnic, vă recomandăm să utilizați gama largă de opțiuni de server speciale ale NordVPN.

Acestea includ:

 • VPN dublu – Așa cum sugerează și numele, conexiunile VPN duble oferă nu unul, ci două straturi de protecție. În esență, acest lucru înseamnă că traficul este direcționat prin două servere, asigurând criptarea de două ori – util mai ales dacă sunteți o persoană protejată politic sau elementele activității dvs. sunt sensibile.
 • Servere IP dedicate – Dacă sunteți utilizator de afaceri, puteți beneficia de achiziționarea unui server dedicat. Acestea vă oferă propria adresă IP fixă ​​de încredere, care poate fi utilizată pentru a vă conecta în siguranță la serverele de afaceri, în timp ce vă criptează datele. Acestea costă 70 USD și au sediul în Franța, Germania, Olanda, Marea Britanie sau SUA.
 • Servere P2P – NordVPN permite conexiuni de trafic peer to peer (P2P) pe anumite servere, ceea ce este excelent pentru site-urile de torrentare care de obicei blochează traficul VPN.
 • Onion over VPN – Utilizatorii de rețele Onion Onion Routers, numiți adesea „Tor”, pentru a ofensa traficul mult mai eficient decât un VPN obișnuit. Serverele Onion peste VPN vă direcționează traficul de navigare printr-un server NordVPN și apoi prin rețeaua Onion, pentru comunicații ultra-sigure.
 • Servere ofuscate – Aceste servere vor ocoli firewall-urile de rețea și alte restricții de internet, chiar și la nivel național. Dacă locuiți într-o țară în care accesul la internet este puternic cenzurat de agențiile guvernamentale, atunci luați în considerare utilizarea unui server ofuscat.

NordVPN funcționează cu Netflix?

Am analizat câteva dintre caracteristicile tehnice ale Nordvpn, și nu se contestă faptul că serviciul este perfect pentru utilizatorii puternici care au nevoie de un VPN robust.

Dar ce zici de utilizatorul mediu? La un preț accesibil la abonament, așa cum vom analiza mai târziu, NordVPN va atrage și utilizatorii obișnuiți care doresc pur și simplu să acceseze servicii de streaming video precum Netflix – dar funcționează?

NordVPN este compatibil cu Netflix și este de fapt unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru streaming video, deoarece oferă lățime de bandă incredibil de rapidă și viteze de descărcare.

NordVPN garantează utilizatorilor că vor putea accesa Netflix și alte servicii de streaming și funcționează din greu pentru a rămâne la curent cu noile încercări de blocare prin serviciile de streaming.

Ce sisteme de operare acceptă NordVPN?

NordVPN are clienți dedicați pentru utilizatorii de Mac și iOS.

Cu suport pentru toate sistemele de operare majore, inclusiv macOS și iOS, NordVPN oferă într-adevăr protecție pentru fiecare tip de dispozitiv.

Aceasta este o veste minunată pentru utilizatorii care doresc un serviciu VPN atât pentru Apple Mac-ul lor, cât și pentru iPhone-ul lor și alte câteva dispozitive NordVPN acoperă până la șase dispozitive dintr-un singur abonament.

Deci, dintr-un singur cont, utilizatorii pot descărca și accesa serviciile NordVPN pe șase dispozitive separate, cum ar fi MacBook-ul dvs., laptopul Windows al partenerului dvs., computerul desktop al părinților dvs. și câteva dispozitive mobile.!

Aceasta este una dintre principalele caracteristici pe care le face Nordvpn unul dintre serviciile VPN cu cea mai bună calitate, deoarece în esență sunt până la șase VPN-uri într-unul!

Cât costă NordVPN?

NordVPN oferă mai multe niveluri de opțiuni de aderare, cu cea mai bună ofertă costând 125,64 USD pentru trei ani de serviciu – echivalent cu doar 3,49 USD pe lună, o economie de 70%.

Dacă nu aveți chef să vă angajați într-un plan de trei ani sau nu doriți să achitați o sumă forfetară, vă puteți abona la Nordvpn pentru 11,95 USD pe lună sau un plan de 1 an pentru 6,99 USD pe lună.

Studenții pot beneficia de o reducere specială – până la 15% reducere – cu o garanție de 30 de zile pentru restituirea banilor dacă nu sunt mulțumiți.

Durata contractului

Preț lunar

Lunar 11,95 dolari
Anual 6,99 USD
Trei ani 3,49 USD

Verdictul NordVPN

Pentru utilizatorii de Mac, NordVPN este un serviciu VPN superb, de încredere și bogat în funcții. Există foarte puține caracteristici pe care NordVPN nu le oferă, iar VPN oferă o criptare excelentă a datelor atât pentru utilizatorii profesioniști, cât și pentru cei obișnuiți, la un preț excelent..

Gama largă de servere de specialitate NordVPN oferă mai multe opțiuni pentru comunicații criptate dincolo de conexiunile VPN standard, iar oportunitatea de a cumpăra o adresă IP dedicată pentru utilizatorii de afaceri este o opțiune excelentă.

Per total, Nordvpn este un VPN accesibil și cuprinzător pentru utilizatorii de Mac, pe care îl putem recomanda. Îl recomandăm ca cel mai bun VPN nu numai pentru Mac, ci și pentru iPhone, torrent și utilizare generală.

Înscrieți-vă la Nordvpn

Pro

Contra

 • O gamă largă de servere de specialitate
 • Foarte accesibil pentru un contract pe termen lung
 • Mii de servere dedicate
 • 6 dispozitive acceptate
 • Suport pentru construirea mai multor macOS
 • Suport multi sistem de operare
 • Plata lunară este mult mai scumpă
 • Opțiuni de membru mai puțin flexibile decât alte servicii

ExpressVPN

Expressvpn funcționează pe aproape fiecare dispozitiv.

Un alt dintre cele mai populare servicii VPN, ExpressVPN are sediul în Insulele Virgine Britanice și oferă servicii de criptare a traficului către mai multe sisteme de operare..

Utilizatorii de Mac vor fi încântați să audă asta Expressvpn are clienți complet actualizați pentru mai multe versiuni de macOS, inclusiv Yosemite, El Capitan, Sierra, High Sierra, Mojave și cea mai nouă versiune, Catalina.

Aceasta acoperă majoritatea dispozitivelor Apple Mac, cum ar fi MacBook Air, MacBook Pro și Apple iMac Pro și Mac Mini.

În 2017, autoritățile turce nu au reușit să recupereze informații importante pentru un caz internațional de pe serverele ExpressVPN, despre care compania a spus că este o dovadă a nivelului ridicat de confidențialitate a utilizatorilor și compania consideră că astfel de măsuri sunt necesare pentru a ne proteja dreptul la intimitate pe net.

ExpressVPN are un rating Trustpilot de 4,5 stele, „Excelent”.

Detalii tehnice ExpressVPN

Fiind unul dintre principalii furnizori de VPN, ExpressVPN implementează cea mai recentă tehnologie de criptare pentru a proteja comunicațiile online ale utilizatorilor.

Caracteristicile tehnice avansate ale ExpressVPN includ:

 • Peste 3.000 de servere – Expressvpn folosește sute de servere în 94 de țări pentru a oferi servicii stabile și sigure în orice moment clienților săi, cu peste 3.000 de servere în total.
 • Criptare militară – ExpressVPN a folosit metode de criptare AES-256, protejând împotriva scurgerilor DNS și IP, precum și a scurgerilor WebRTC.
 • Suport pentru router – Dacă nu doriți să utilizați ExpressVPN direct prin Apple Mac, vă puteți conecta prin intermediul unui router – servind fiecare dispozitiv conectat de acasă.
 • Internet Killswitch – Utilizatorii VPN Express își pot ucide instantaneu conexiunea la internet dacă conexiunea VPN cade în mod neașteptat.

Servere și caracteristici de specialitate ExpressVPN

Destul de multe dintre Expressvpn’s caracteristicile reflectă aceleași funcții ca serverele de specialitate ale NordVPN. Să explorăm câteva dintre ele aici:

 • Tunelare divizată – Tunelarea divizată rutează o parte din traficul dvs. printr-un tunel VPN, în timp ce unele aplicații și dispozitive pe care le conectați pot accesa internetul fără a trece printr-un VPN. Aceasta criptează traficul pe care doriți să îl protejați, în timp ce un anumit trafic, cum ar fi dispozitivele de rețea locală, rămân conectați. Această caracteristică este disponibilă pe macOS.
 • Zero-Knowledge DNS – Unul dintre cele mai frecvente moduri în care datele dvs. de trafic sunt difuzate este printr-un „sistem de nume de domeniu” sau „DNS”. ExpressVPN furnizează propriul DNS pe fiecare server, astfel încât nu pot apărea jurnale de activitate sau scurgeri DNS.
 • Securitate Trusted Server – ExpressVPN utilizează tehnologia TrustedServer auditată independent pentru a oferi utilizatorilor săi un strat suplimentar de protecție. Toate datele sunt șterse de fiecare dată când serverele sunt repornite, serverele lor nu scriu date pe hard disk și serverele rulează numai pe RAM.

Funcționează ExpressVPN cu Netflix?

ExpressVPN permite utilizatorilor să acceseze o serie de servicii de streaming.

În calitate de furnizor de VPN cu resurse bune, ExpressVPN rămâne, în general, cu un pas înaintea blocării de către Netflix a deblocatorilor și a serverelor proxy.

Mulți furnizori de VPN pur și simplu nu se pot potrivi cu blocarea VPN a Netflix, dar ExpressVPN susține că serviciul lor oferă o „soluție sigură, fără accelerație” pentru cea mai mare bibliotecă a Netflix – versiunea SUA – pentru utilizatorii de Mac și iOS..

Mai mult decât atât, utilizatorii pot încerca serviciul ExpressVPN fără risc cu o perioadă de încercare de 30 de zile, în care deținătorii de cont sunt liberi să anuleze cu o rambursare integrală, deci dacă nu puteți transmite Netflix pe Mac-ul dvs. din orice motiv, nu sunteți în afara de buzunar.

Ce sisteme de operare acceptă ExpressVPN?

ExpressVPN acoperă mai multe dispozitive și sisteme de operare, inclusiv macOS.

Expressvpn rulează pe toate sistemele și dispozitivele de operare majore, inclusiv computerele Microsoft, Linux și Apple, dispozitivele mobile alimentate de iOS sau Android, o serie de routere fără fir și majoritatea consolei de jocuri majore.

Pentru utilizatorii de Mac, ExpressVPN acceptă următoarele versiuni de versiune:

 • OS X 10.10 (Yosemite)
 • OS X 10.11 (El Capitan)
 • OS X 10.12 (Sierra)
 • OS X 10.13 (High Sierra)
 • OS X 10.14 (Mojave)
 • OS X 10.15 (Catalina)

Dacă aveți o versiune mai veche de macOS, de exemplu Snow Leopard, este posibil ca cel mai recent client ExpressVPN să nu funcționeze. Descărcarea și instalarea clientului este foarte simplă și tot ce trebuie să facă utilizatorii este să se conecteze odată instalat și să introducă codul lor de activare.

Cât costă ExpressVPN?

ExpressVPN este o opțiune mai scumpă decât NordVPN, costând 12,95 USD pe lună pe o bază de 30 de zile sau 8,32 USD pe lună dacă vă abonați pentru un an întreg – facturat într-o sumă forfetară de 99,95 USD.

Dacă sunteți un utilizator obișnuit, vă recomandăm să luați în considerare ceea ce aveți nevoie dintr-un serviciu VPN. Dacă vă uitați la Netflix și la alte servicii de streaming video sau vă ofensați istoricul de navigare în timp ce vă deplasați este tot ce aveți nevoie, atunci vă recomandăm să vă gândiți dacă Expressvpn merită prețul suplimentar.

Durata contractului

Preț lunar

Lunar 12,95 dolari
Anual 8,32 USD

Verdictul ExpressVPN

Expressvpn este de încredere de mii de oameni pentru a-și păstra traficul de internet criptat și sigur. Pentru utilizatorii de Mac, ExpressVPN este o alegere excelentă, deoarece acceptă mai multe versiuni de macOS care datează de aproape un deceniu.

Cu toate acestea, prețul mai ridicat este ceva de luat în considerare atunci când se compară Expressvpn la alte opțiuni din lista noastră.

Cu toate acestea, credem că Expressvpn echilibrează oarecum prețul lor mai ridicat cu accesul la servicii VPN de clasă mondială, cum ar fi tunelurile divizate, DNS cu cunoștințe zero și tehnologia lor incredibil de sigură TrustedServer.

Drept urmare, vă recomandăm cu tărie Expressvpn pentru cei cu cerințe de securitate puțin mai ridicate și bugete mai mari, precum utilizatorii de afaceri, profesioniștii care au nevoie de comunicații sigure, jurnaliști sau persoane protejate politic.

Dacă încă nu v-am convins, citiți recenzia noastră Expressvpn independentă pentru o analiză mai detaliată.

Înscrieți-vă la ExpressVPN

Pro

Contra

 • Gama bună de instrumente pentru utilizatorii profesioniști
 • Suportă mai multe versiuni de macOS
 • Criptare militară
 • Cel mai scump serviciu
 • Închis într-un contract anual sau un abonament lunar scump

CyberGhost VPN

Protejați-vă confidențialitatea cu CyberGhost.

Un furnizor din București, Cyberghost este un serviciu VPN bine stabilit care rulează de la sfârșitul anului 2011 – deși echipa CyberGhost construiește tehnologie de îmbunătățire a confidențialității de peste un deceniu.

Prin serviciul VPN avansat, Cyberghost garantează că clienții săi pot ocoli restricțiile geo-enervante, pot accesa site-urile web blocate și pot torrenta în siguranță fișierele P2P.

CyberGhost are un client complet dedicat pentru utilizatorii de MacOS, pe care utilizatorii îl pot descărca pe Mac-ul lor și îl pot activa cu o simplă apăsare de buton.

Compania a fost, de asemenea, primul furnizor de VPN care a lansat un raport de transparență pentru utilizatorii săi, cu informații precum reclamații DMCA, solicitări ale poliției și statistici cheie despre infrastructura CyberGhost. Raportul, publicat anual, este un semn clar al angajamentului CyberGhost față de confidențialitatea utilizatorului.

CyberGhost are un rating Trustpilot de 5 stele, „Excelent” – cel mai bine cotat din lista noastră, cu doar 1% dintre utilizatori care acordă serviciul 1 stea.

Detalii tehnice despre CyberGhost VPN

Echipa cu experiență CyberGhost a construit unul dintre cele mai robuste servicii VPN din lume, cu mai multe funcții de îmbunătățire a confidențialității.

Caracteristicile tehnice ale CyberGhost includ:

 • Criptare AES pe 256 de biți – La fel ca NordVPN și ExpressVPN, CyberGhost oferă criptare a traficului de nivel militar prin criptare AES pe 256 de biți. Acest lucru împiedică spionajele să vă citească pachetele de date și vă împiedică să fiți reorientate de agenții de publicitate.
 • 6.400+ servere – CyberGhost menține atât viteza incredibilă, cât și securitatea prin rețeaua lor imensă de servere. Cu peste 6.400 de servere în 90 de țări, nu există lipsă de locații de conexiune, cu un server pe aproape toate continentele de pe Pământ.
 • Nicio politică privind jurnalele – În baza României prietenoase cu confidențialitatea, CyberGhost nu are nicio obligație legală de a păstra datele utilizatorului în dosar – și nu o fac. Serviciul nu păstrează jurnalele activității utilizatorilor și nu colaborează niciodată cu agenții de informații străine. Aceasta include istoricul dvs. de navigare, conținutul web, timpii de conectare sau utilizarea lățimii de bandă.
 • Killswitch automat – Ca și alte VPN-uri din lista noastră, Cyberghost utilizatorii pot alege să-și omoare conexiunea la internet dacă serviciul VPN renunță brusc.

Servere și caracteristici speciale CyberGhost

CyberGhosts Fără servere Spy, navigarea pe web este mai privată ca niciodată.

Pe lângă serverele VPN obișnuite, CyberGhost are și o serie de alte caracteristici care îmbunătățesc experiența dvs. de navigare pe web, inclusiv:

 • Plăți criptografice – Dacă traficul dvs. este criptat și navigarea dvs. este privată, nu ar trebui să fie și metoda dvs. de plată privată? CyberGhost acceptă plata în Bitcoin pentru toate pachetele sale de abonament, oferind adevărat anonimat!
 • Servere NoSpy – Pentru navigare care necesită securitate maximă, Cyberghost oferă servere NoSpy, care sunt construite de la zero de către echipa CyberGhost în propriile centre de date dedicate. Acest lucru scoate datele utilizatorilor în siguranță din ochii spionatorilor.
 • Suport pentru mai multe dispozitive – Cyberghost permite conectarea a până la 7 dispozitive separate la un moment dat, astfel încât puteți fie să vă utilizați VPN-ul atât pe dispozitivul dvs. Mac, cât și pe iPhone, sau să partajați conexiunea VPN cu prietenii și familia de încredere.

CyberGhost funcționează cu servicii de streaming?

Cu CyberGhost, puteți accesa serviciile de streaming sportiv în mai multe țări.

Potrivit site-ului CyberGhost, serviciul VPN oferă acces nerestricționat la Netflix, Hulu, HBO NOW, BBC și Amazon Prime.

De fapt, sunt unul dintre puținii furnizori de VPN care garantează accesul la o serie de servicii de streaming, mai degrabă decât la Netflix sau Amazon Prime, iar echipa CyberGhost VPN lucrează din greu pentru a rămâne înaintea site-urilor de streaming care încearcă să blocheze utilizatorii VPN..

De asemenea, puteți transmite meciuri sportive din țări străine folosind CyberGhost.

Ce sisteme de operare acceptă CyberGhost?

Utilizatorii MacOS și iOS pot profita de funcțiile complete ale CyberGhosts

CyberGhost are un client complet dedicat pentru utilizatorii de Mac, cu alte cuvinte, o aplicație special construită pentru mașinile MacOS.

Clientul Mac are o interfață curată, pe care utilizatorii produselor din familia Apple o vor cunoaște și este incredibil de ușor de utilizat, cu un singur buton pentru a vă conecta la cel mai apropiat server VPN.

Pe lângă MacOS și iOS, Cyberghost acceptă Windows, Linux, Android și chiar dispozitive de nișă precum Amazon Firestick, televizoare inteligente și console de jocuri.

Cât costă CyberGhost VPN?

Cyberghost oferă o protecție VPN incredibil de accesibilă, cu o taxă de abonament de 3 ani echivalentă cu doar 2,75 USD pe lună, facturată într-o sumă forfetară de 99 USD. Acest lucru este semnificativ mai ieftin decât opțiunile de membru ExpressVPN și chiar mai ieftin decât NordVPN, care este bine cunoscut pentru valoarea sa.

Dacă preferați o taxă de abonament lunară, serviciul CyberGhost este mai scump la 12,99 USD pe lună. Pe de altă parte, un abonament de 1 an vă va costa doar 5,99 USD pe lună sau 71,88 USD pe an, deci aceasta ar putea fi o alegere bună dacă nu doriți să vă abonați timp de 3 ani.

Dacă încă nu sunteți sigur dacă Cyberghost este pentru dvs., ei oferă și opțiunea de a încerca serviciul complet gratuit timp de 24 de ore. Planurile de abonament anuale și de trei ani vin, de asemenea, cu o garanție de rambursare de 45 de zile!

Durata contractului

Preț lunar

Lunar 12,99 USD
Anual 5,99 USD
Trei ani 2,75 USD

Verdictul CyberGhost

Dacă sunteți în căutarea unui anonimat complet online, la un preț accesibil, atunci CyberGhost VPN merită o analiză serioasă. De asemenea, am publicat o revizuire foarte detaliată CyberGhost dacă aveți nevoie de mai multe informații despre aceasta.

CyberGhost își protejează utilizatorii printr-o combinație de criptare de nivel militar și o rețea enormă de servere în mai multe jurisdicții.

Dar acceptarea plăților cu Bitcoin este ceea ce face din CyberGhost una dintre cele mai bune rețele VPN care păstrează confidențialitatea de pe planetă, deoarece tot ce trebuie să oferiți pentru a vă începe abonamentul este o adresă de e-mail pentru conectare și servicii pentru clienți – nu sunt necesare informații de plată.

Drept urmare, trebuie să recomandăm ca utilizatorii care privesc confidențialitatea, cum ar fi cei care doresc să protejeze informații sensibile pentru afacerea lor sau un jurnalist care lucrează cu surse expuse politic, să încerce Cyberghost VPN.

Înscrieți-vă la CyberGhost

Pro

Contra

 • O gamă largă de servere și țări
 • Costuri de abonament foarte accesibile pentru plăți forfetare
 • Metode inovatoare de protecție
 • Criptare excelentă a traficului
 • Suport complet de streaming
 • Acceptă plăți Bitcoin
 • Abonarea de la o lună la alta este costisitoare
 • Instrumentele lor profesionale pot fi dificil de navigat pentru începători

VPN TunnelBear

Achiziționată de compania veterană de securitate cibernetică McAfee în 2018, TunnelBear este un serviciu VPN de încredere cu rădăcini în Canada, cu sediul în Toronto.

TunnelBear câștigă în departamentul de look cu aplicația lor pentru Mac, care stă bine în bara de meniu de sus ca un ursuleț care privește dintr-un tunel.

Deschideți aplicația pentru a găsi o hartă interactivă colorată, completată cu o pictogramă de tunel pentru fiecare locație la care TunnelBear are un server la care vă puteți conecta..

Echipa TunnelBear comandă regulat audituri de securitate ale unor terți a programelor și serviciilor lor, care sunt disponibile publicului și publicate o dată pe an. TunnelBear susține că este primul și singurul VPN care face acest lucru și speră că va inspira un nou standard de transparență în industria VPN..

TunnelBear are un scor TrustPilot de 3 stele, „Mediu”.

Detalii tehnice TunnelBear VPN

TunnelBear publică bloguri regulate în care discută unele dintre informațiile lor tehnice, cu toate acestea, există informații puțin mai detaliate pe site-ul lor despre tehnologia specifică pe care o folosesc în comparație cu alte servicii.

 • Strict nici un jurnal de utilizator – TunnelBear nu păstrează jurnalele utilizatorilor și nici nu colectează informații personale sau date de navigare despre utilizatorii lor. Acest lucru se extinde și la solicitările agențiilor guvernamentale și ale forțelor de ordine.
 • Mai mult de 20 de locații de server – Utilizatorii se pot conecta de oriunde în lume și există aproximativ 20 de locații de server în întreaga lume la care pot fi conectate. Cu toate acestea, acest lucru este destul de scăzut în comparație cu alte servicii.
 • Protecție împotriva scurgerilor DNS – Unele servere VPN configurate manual nu asigură prevenirea scurgerilor DNS. TunnelBear direcționează tot traficul de pe computerele utilizatorului prin tunelul VPN de îndată ce conexiunea este deschisă.
 • Protocoale multiple & criptare – TunnelBear utilizează atât OpenVPN, cât și IKEv2 pentru utilizatorii de Mac. Când un utilizator deschide o conexiune la TunnelBear, se va conecta printr-unul dintre aceste protocoale. Odată conectat, traficul utilizatorului este criptat cu criptare AES-256 biți.

Servere și caracteristici speciale TunnelBear VPN

Există câteva funcții speciale pe care TunnelBear le oferă utilizatorilor lor pentru a spori confidențialitatea și securitatea, acestea fiind:

 • Criptare strângere de mână – Ocazional, un atacator poate intercepta cererea dvs. de conexiune VPN și poate identifica un server TunnelBear. Aceasta înseamnă că traficul dvs. trece prin atacator în loc de printr-un VPN securizat. TunnelBear oferă o „strângere de mână de criptare” pentru a împiedica interceptarea traficului.
 • Mod vigilent – La fel ca un killswitch în alte servicii VPN, modul vigilent al TunnelBear omoară instantaneu orice conexiune activă la internet în momentul în care serviciul dvs. este întrerupt.
 • 5 dispozitive conectate – TunnelBear utilizatorii se pot conecta până la 5 dispozitive diferite, deci este perfect pentru utilizatorii care au nevoie de servicii VPN atât pentru Apple Mac, cât și pentru iPhone.
 • Plăți crypto – La fel ca CyberGhost, TunnelBear le permite utilizatorilor să își plătească abonamentul în Bitcoin. Aceasta este o opțiune excelentă pentru cei care doresc o confidențialitate maximă de la început.

TunnelBear funcționează cu servicii de streaming?

TunnelBear nu acceptă în prezent servicii majore de streaming, cum ar fi Netflix, iar multe alte servicii de streaming pot încerca, de asemenea, să blocheze traficul pe care ei cred că vine printr-un VPN.

Acest lucru nu este atât de important deoarece TunnelBear nu acceptă în mod direct utilizarea serviciilor de streaming, ci doar pentru că TunnelBear are în prezent acces la mai puține servere decât concurenții săi – deși acest lucru se poate schimba în viitor.

Ce sisteme de operare acceptă TunnelBear?

TunnelBear are unul dintre cele mai bune VPN UX / UI pentru utilizatorii de Mac.

TunnelBear acceptă majoritatea sistemelor de operare majore, inclusiv macOS, unde echipa a construit un UX / UI „simplu și frumos” pentru utilizatorii lor.

Suntem de acord că TunnelBear are una dintre cele mai bune interfețe de utilizator și este incredibil de simplu de utilizat pe dispozitivul dvs. MacOS.

De asemenea, puteți conecta TunnelBear la iPhone, prin intermediul suportului pentru mai multe dispozitive pentru până la cinci dispozitive separate.

Cât costă TunnelBear VPN?

Utilizatorii pot obține până la 500 MB de conexiune gratuită TunnelBear VPN pe lună, deci, dacă călătoriți și aveți nevoie doar de un VPN pentru WiFi de la aeroport sau alte rețele publice, atunci această indemnizație gratuită ar putea fi tot ce aveți nevoie.

Dacă decideți că aveți nevoie de un VPN pentru toată navigarea, un abonament TunnelBear costă doar 3,33 USD pe lună, indiferent de cât timp vă înscrieți pentru.

TunnelBear oferă, de asemenea, abonamente „Echipe”, care sunt de 5,75 USD pe utilizator pe lună și sunt perfecte pentru echipe de două sau mai multe persoane. Utilizatorii echipei primesc acces VPN nelimitat și un manager de cont dedicat.

Durata contractului Preț lunar
Primii 500 MB Gratuit
Lunar 3,33 USD

Verdictul TunnelBear

În general, TunnelBear este unul dintre cele mai accesibile servicii VPN și prețul lor flexibil de abonament lunar este o pauză binevenită de la alți furnizori care încearcă să încurajeze utilizatorii să se înscrie timp de trei luni.

În mod similar, o rețea gratuită de 500 MB este o modalitate excelentă de a accesa ocazional protecția unui VPN, fără a fi nevoie să cumpărați nimic.

din pacate, TunnelBear nu acceptă servicii de streaming precum Netflix și Amazon Prime, astfel încât utilizatorii TunnelBear nu își pot folosi VPN-ul în prezent pentru a evita restricțiile de streaming bazate pe geo.

Este probabil o știre dezamăgitoare pentru utilizatorii obișnuiți, care de obicei doresc doar un serviciu VPN care să le permită să acceseze o gamă mai largă de emisiuni. Cu toate acestea, TunnelBear are încă câteva caracteristici grozave care ar aduce beneficii utilizatorilor care doresc doar trafic criptat.

TunnelBear’s este posibil ca serverele limitate să nu fie adecvate pentru fiecare utilizator, deoarece pur și simplu nu există atât de multe opțiuni în locație sau diferite intervale de IP la care să vă conectați. Acest lucru este destul de dezamăgitor, deoarece mai multe servere înseamnă în general o conexiune mai sigură și mai stabilă – dar acest lucru se poate schimba în viitor. Dacă doriți o analiză mai detaliată a TunnelBear, citiți recenzia noastră TunnelBear.

Înscrieți-vă la TunnelBear

Pro Contra
 • Foarte accesibil
 • Opțiuni flexibile de membru
 • Raportul de audit al unei terțe părți promovează încrederea
 • Gama de servere foarte limitată
 • Nu există suport de streaming garantat
 • Cu sediul într-o țară cu acorduri de supraveghere

Compararea caracteristicilor

Acum am analizat în detaliu fiecare furnizor de VPN, să ne uităm înapoi și să comparăm unele dintre cele mai importante caracteristici ale fiecăruia, pentru a vă ajuta să decideți care este cel mai potrivit pentru nevoile dvs..

Numărul și locațiile serverului

Numărul de servere pe care le utilizează un serviciu VPN este foarte important pentru confidențialitate și securitate. Deci, care VPN are cele mai multe servere?

Furnizor VPN Numărul de servere Țări
Nordvpn 5.848 59
Expressvpn 3.000+ 94
Cyberghost 6.400+ 90
TunnelBear 1.800+ 20

Câștigătorul – CyberGhost

CyberGhost are cele mai multe servere, cu peste 500 mai mult decât următorul cel mai bun concurent, NordVPN. Acest lucru este esențial pentru furnizarea de servicii VPN și protecție neîntreruptă.

Suport pentru streaming VPN pentru utilizatorii de Mac

Mulți utilizatori obișnuiți vor folosi VPN-uri pentru a accesa serviciile de streaming, cum ar fi Netflix, Amazon Prime și canalele sportive. Deci, care VPN acceptă cele mai bune servicii de streaming?

Furnizor VPN Streaming acceptat? Streaming garantat
Nordvpn da Netflix, Amazon Prime și multe altele.
Expressvpn da Netflix, Amazon Prime și multe altele.
Cyberghost da Netflix, Amazon Prime și multe altele.
TunnelBear Nu Fără streaming garantat

Câștigătorul – NordVPN

Deși atât ExpressVPN, cât și CyberGhost oferă ambele servicii excelente pentru streaming de conținut, NordVPN s-a angajat să mențină serviciile de streaming deschise în permanență pentru clienții săi, actualizându-și constant metodele pentru a rămâne în avans..

Cost lunar furnizor VPN

Costul este întotdeauna unul dintre cei mai importanți factori atunci când alegeți un produs sau serviciu nou, iar în lumea VPN-urilor, scumpirea nu înseamnă întotdeauna un serviciu mai bun.

Furnizor VPN Cel mai ieftin preț lunar
TunnelBear 3,49 USD
Expressvpn 8,45 USD
Cyberghost 2,75 USD
TunnelBear 3,33 USD

Câștigătorul – CyberGhost

CyberGhost este cel mai accesibil serviciu VPN, totuși NordVPN este, de asemenea, un preț excelent, la doar 3,49 USD pe lună. TunnelBear, deși este mai ieftin decât NordVPN, oferă mult mai puține caracteristici.

Cel mai bun furnizor de VPN pentru utilizatorii de Mac

În general, cel mai bun furnizor de VPN pentru utilizatorii Apple Mac și macOS trebuie să fie NordVPN.

Înscrieți-vă la Nordvpn

În timp ce alți furnizori de VPN au punctele lor forte și punctele lor slabe, NordVPN oferă o combinație de criptare extrem de fiabilă, caracteristici care atrag utilizatorii profesioniști, o gamă largă de servere dedicate și un preț atractiv de abonament accesibil tuturor.

Ne plac în special serverele de specialitate ale NordVPN, cum ar fi Onion over VPN și VPN dublu, care oferă cea mai bună criptare a traficului și confidențialitate de navigare – esențială pentru utilizatorii de afaceri și persoanele expuse politic.

În al doilea rând este CyberGhost, care și-a dezvoltat imens gama de servicii în ultimii ani. CyberGhost este o alegere excelentă pentru utilizatorii care doresc să plătească în Bitcoin, pentru a-și păstra informațiile de plată private.

Deși CyberGhost este mai ieftin pe lună decât NordVPN și are multe funcții similare, caracteristicile suplimentare de securitate ale NordVPN îi conferă un avantaj ușor..

ExpressVPN este un serviciu incredibil și oferă unul dintre cele mai bune VPN-uri de pe piață, cu multe funcții inovatoare și o experiență excelentă de securitate.

Cu toate acestea, pentru prețul abonamentului lor, peste dublu față de cel al NordVPN, ExpressVPN nu oferă mult mai mult decât alți furnizori VPN mai ieftini.

Ne-au plăcut opțiunile flexibile de membru TunnelBear și conexiunea VPN gratuită de 500 MB, precum și raportul lor de audit este o inițiativă excelentă pe care alte companii VPN ar trebui să o urmeze.

Însă, cantitatea de servere foarte limitată a TunnelBear și incapacitatea sa de a garanta servicii de streaming neîntrerupte sunt dezamăgitoare și încă nu s-a dovedit a fi un concurent serios pentru ceilalți trei de pe lista noastră.

Indiferent ce VPN alegeți pentru Mac, asigurați-vă că rămâneți în siguranță în timp ce navigați și protejați-vă confidențialitatea online!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me